eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🎀بافتنی خاص(ماندالا) 🎀
الســــــــــــــلام علیــــــــک ◾️یا امــام حسن عسکری(؏)◾️ داغ امـام عسکری دلـهـا شکستـه در ماتم بابای خود مهدی نشسته گرد مصیبت چهره ی عالم گرفته زهــرا ز داغ لاله اش ماتم گرفته 🏴شهادت مظلومانه امام حسن عسکری (علیه السلام) را به حضــــرت بقیــه الله اعظــم و همـــه عـــاشقـان و شیعیـــــان حضــرتش تسلیت می گوییم🏴 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج) سلام صبحتون بخیر
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مربای #کدوتنبل 😋😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دست_پیچ_با_گوشت_مرغ مواد لازم: ▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ▫️گوشت سینه مرغ 500 گرم ▫️فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده الوان 1 عدد ▫️قارچ خرد شده 100 گرم ▫️پیاز رنده شده متوسط 2 عدد ▫️جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری ▫️هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوری ▫️آرد به مقدار لازم ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️دارچین 1 قاشق مرباخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دست_پیچ_با_گوشت_مرغ مواد لازم: ▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ▫️گوشت سینه مرغ 500 گرم ▫️فلفل
طرز تهیه: گوشت مرغ را بعد از اينکه بي استخوان کرديم همراه با پياز ميکس يا چرخ مي کنيم. بعد از اينکه خوب ميکس شد نمک و فلفل را می افزاييم و خوب هم مي زنيم. سپس مواد را روي نايلونی که از قبل آرد پاشی کرده ايم می گذاريم و پهن می کنيم.سپس از مواد خرد شده و رنده شده (فلفل دلمه ای، قارچ، جعفری، هويج) داخل مرغ قرار مي دهيم و خوب لوله مي کنيم تا ترک و درز نداشته باشد. سپس آن را داخل روغن سرخ مي کنيم. بعد از اينکه سرخ شد سسی از رب گوجه فرنگي و دارچين درست می کنيم و روي مرغ مي ريزيم و مي گذاريم تا جا بيفتد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت با کیک 😍😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#گوجه_پونه 🍲مواد لازم ؛ گوجه فرنگی بزرگ ؛ ۴ عدد پونه ؛ ۴ ساقه کره ؛ ۲ قاشق سوپخوری پیاز خلالی شده ؛ ۱ عدد ادویه ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم . پونه را پاک کرده ، شسته و خرد میکنیم . ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری کره داخل آن ریخته تا ذوب شود . پیاز خلالی شده را اضافه کرده ، تفت داده تا طلایی رنگ شود . گوجه فرنگی های خردشده را به پیاز اضافه کرده ، هم زده تا آب آن گرفته شود و سرخ شوند . پونه خردشده و ادویه های دیگر را به مواد اضافه کرده ، هم میزنیم . زمانی که عطر پونه بلند شد گوجه پونه آماده است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#قارچ_سوخارى_خانگی به قارچها آبليمو بزن. بعدازچند دقيقه استراحت توى ارد سفید بزن .بعد توى تخم مرغ و پودر سوخارى بغلطون و در روغن سرخ کن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درســت ڪــردن ماست موسیر 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شما ميتونين از سيب زمينى هاى ريز توى بازار كه هم قيمت كمى دارن و هم سالم ترن چون نیترات کمتری جذبشون شده تهيه كنيد، اونا رو بشوريد با كمى آب و نمك بپزيد و بعداز پختن پوست بگيرید و در روغن سرخ كنيد و به اون نمك و فلفل و اويشن بپاشيد و با كلى عشق تقديم عزززززيزاى دلتون كنيد به همين سادگى و به همين خوشمزگى😘😘 من از زردچوبه فلفل سیاه و پول بیبرو جعفری و شوید و رزماری خشک هم پاشیدم رو سیب زمینی ها و بعد خوب مخلوط کردم و تو روغن سرخ کردم فوق العاده بود😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#تهچین_مرغ طرز تهیه: اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سرو‌غذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمک‌و فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دو‌سوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم وبرای تزیین از زرشک ‌خلال پسته وبادوم وماست چکیده استفاده کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پیچ_قارچ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پیچ_قارچ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم: خمیر یوفکا            3 عدد روغن زیتون            یک پیمانه آرد                   2 قاشق سوپ­خوری نشاسته ذرت            2 قاشق سوپ­خوری سرکه                  یک قاشق سوپ­خوری مواد لازم میانی: قارچ (خردشده)         400 گرم پیاز (خردشده)         یک عدد روغن                  2 قاشق سوپ­خوری نمک                   به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده)  به مقدار لازم پنیر چدار (رنده شده)  یک پیمانه طرز تهیه: ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملاً آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید مثلث­هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس روی خمیر بمالید. مخلوط قارچ را روی مثلث­های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آن­ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی­گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند سپس به همراه سس دلخواه سرو کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food