غذاهای 3سوته😋
رول پنيری مكزيكی #فینگرفود مواد لازم: پنیر خامه ای : 1 بسته پنیر چدار : 1 فنجان خامه ترش : 1 فنجان
طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
دسر مغز دار موادلازم: خامه صبحانه 50 گرم خامه قنادی 50 گرم بستنی 100 گرم شیر 100 گرم ژلاتین ی
طرزتهیه:
ژله ی دلخواه را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و در ظرفی ریخته در یخچال میگذاریم بعد از بسته شدن به صورت مکعب میبریمژلاتين را روی شیر بپاشید و بعد روی بخار کتری بگذارید تا ذرات ژلاتين آب شو بستنی را در دمای محیط میگذاریم تا نرم شودخامه قنادی را میزنیم تا به حالت نیمه فرم برسد و بعد بهش خامه صبحانه را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا مخلوط شودحالا به مواد بستنی را که یه مقدار شل شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر مخلوط شیر و ژلاتين آب شده را به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. مواد دسر را کنار میگذاریم تا خنک شود و شروع به سفت شدن کند وقتی کمی غلیظ شد داخل قالب ریخته و یک تکه ژله در داخل آن قرار میدهیم در یخچال میگذاریم تا بسته شود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده های تزئین شیرینی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حمص_بادمجون_كبابى ⛱ مواد لازم🍆 ▫️بادمجون كبابى ٢عدد ▫️نخود پخته يك و نيم ليوان ▫️روغن زيتون يك
طرز تهیه🍲
🔸نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت)
بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید.
🔸كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#چیز_کیک_شکلاتی ⛱ مواد لازم 🍫 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️1لیوان شکر ▫️وانیل نصف قاشق چ ▫️1لیوان شیر ▫️روغن
طرز تهیه🍰
🔸تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهمزن میزنیم تا سفید و پفی بشه بعد شیر رو اضافه میکنیم.پودر کاکاعو و روغن مایع رو باهم قاطی میکنیم و به تخم مرغا اضافه میکنیم.ارد و بگین مودر رو الک و در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.کف قالب کمربندی سایز23رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو میریزیم
🔸بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180به مدت تقریبی35دقیقه قرار میدیم.از فر که در آوردیم اجازه میدیم کامل خنک بشه بعد از قالب در میاریم.اطراف کیک رو با طلقی که ارتفاعش زیادتر از کیکه محکم میبندیم تا آماده ریختن قسمت پنیری باشه.
🔸برای قسمت پنیری:200گرم پنیر لبنه رو با نصف لیوان پودر قند و کمی وانیل هم زدم.بعد یه بسته خامه صبانه و یه ق پودر کاکاعو و یک قاشق بزرگ نوتلا ریختم داخلش و دوباره هم زدم.یه بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان ابجوش قاطی کردم و وقتی خنک شد با مواد پنیری مخلوط کردم و ریختم رو کیک بعد برای 5_6ساعت میزاریم یخچال تا قسمت پنیری حسابی ببنده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_کاپوچینو ⛱ مواد لازم🔻🍚 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️آرد دو پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️شیر یک پیمانه
طرز تهیه 🥮
🔸ابتدا شیر روگرم کنید بعد پودر نسکافه وکاپوچینو رو بهش اضافه کنید تا حل بشه.
بعد زرده و سفیده رو جداکنید در یه ظرفی سفیده رو با همزن بزنید، بعد دو ق غ شکر بهش بزنید و بزارید بخچال
حالا زرده رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید بعد شیر تقریبا خنک شده رو بهش اضافه کنید
بعد آردو بکینگ پودر و پودر کاکائو روکه الک کردید رو بهش کم کم اضافه کنید بعد سفیده رو بهش اضافه کنید در حدی که مخلوط بشه، زباد هم نزنید .
بعد داخل قالب که چرب و آرد پاشی کردید ، بریزید
ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شیر_بدون_فر ⛱ مواد لازم🥛 ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️شکر یک ونیم لیوان ▫️روغن نصف لیوان ▫️شیر گرم ۱لی
طرز تهیه 🥮
🔸داخل ظرفی تخم مرغ وشکر وانیل رو باهمزن خوب هم بزنین تاکرم رنگ وکشدار بشه روغن رو اضافه کنین دوباره هم بزنین شیرگرم رو اضافه کنین دوباره هم بزنین(زود هم بزنین که زرده نپزه) ارد وبکینگ رو سه بارالک کنین و اروم به موادمون اضافه کنین و با لیسک یا یه قاشق چوبی خوب هم بزنین زیادهم نزنین که پفش بخوابه درحد مخلوط شدن کافیه.
🔸مایه کیکمون امادست اصل این کیک برای فر هست ولی من عادت کردم همه کیک هاموداخل قابلمه درست کنم اگه دوست دارین تو فر درست کنین با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه هر وقت خلال زدین دیدین چیزی به خلال نچسبید یعنی کیکتون امادست ولی اگه خواستین تو قابلمه درست کنین یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون بردارین بزارین روی گاز دو تاسه دقیقه گرمش کنین بعد مایه کیک رو که داخل قالب ریختین قالب رو بزارین داخل قابلمه روش دم کنی بزارین و زیر قابلمه شعله پخش کن بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین مثل زمانی که برنج رو دم میدید تا بیست دقیقه اول در قابلمه رو اصلا باز نکنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food