eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#دسر_موز شكر. ١/٢پيمانه شير. ٢پيمانه ژلاتين. ١/٥ق س موز. ٣عدد خامه. ١پيمانه آب. ١/٤پيمانه ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_قاشقی 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_پیروک 😋😋😋 #کیک_پیروک مواد اولیه: کره 150 گرم شکر 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپ خوری مارمالاد 1 پیمانه آرد 1 پیمانه زرده تخم مرغ برای تزئین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_پیروک 😋😋😋 #کیک_پیروک مواد اولیه: کره 150 گرم شکر 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 قاشق
دستور تهیه: کره نرم شده را با همزن بزنید تا پف کند.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن بزنید.پوست پرتقال و کمی وانیل را نیز اضافه کرده و بزنید.آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید.نصف بیشتر خمیر را در قالب پهن کنید.مارمالاد را روی خمیر بریزید و صاف کنید.به بقیه خمیر کمی آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید.خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کرده و با رولت مخصوص شیرینی پزی خمیر را به صورت نوار باریک به عرض 1 سانتی متر ببرید و روی قالب آماده شده شیرینی یه صورت ضربدری بگذارید و روی آن را با برس زرده تخم مرغ برنید و به مدت 1 ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید 1/2 پیمانه گردوی خرد شده نیز روی مارمالاد بپاشید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_كدو_حلوايى 😋 🔸اول كدو حلوايي رو تكه تكه كنيد پوستش رو بگيريد و بذارين با آب و كمي شكر بپزه بعدش با همزن پوره اش كنين. يه بسته بيسكوييت پتي بور رو هم خرد كنيد و بذارين كنار حالا ظرف هاي دسرتون رو بيارين و يه لايه بيسكوييت بريزين و يه لايه پوره ♦️ ميتونين بين لايه ها از موز و دارچين و خامه هم استفاده كنين •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کباب_ترکی ⛱ مواد لازم برای ۴ نفر🔻🥩 ▫️گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم ▫️پیاز رنده شده دو عدد ▫️سیر رنده شده یک قاشق چای خوری ▫️نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم ▫️جعفری ریز خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️ پودر نان خشک دو قاشق غذاخوری ▫️رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری ▫️سیخ چوبی ۱۰ تا ۱۲ عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کباب_ترکی ⛱ مواد لازم برای ۴ نفر🔻🥩 ▫️گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم ▫️پیاز رنده شده دو عدد ▫️سیر رنده
طرز تهیه🍢 🔸بعد از رنده کردن پیاز حتما آب اضافی آن را بگیرید. همه مواد را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط کنید. چند دقیقه ورز دهید سپس به حالت ضربه ای در کاسه بکوبید تا منسجم و کشدار شود، روی ظرف سلفون بکشید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. 🔸سیخ های چوبی را به مدت نیم ساعت در آب ولرم خیس کنید، این کار از سوختن و تیره شدن سیخ ها هنگام پخت و همچنین از خشک شدن گوشت جلوگیری میکند. 🔸مخلوط گوشتی را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید، اگر از ترازو استفاده میکنید هر قسمت ۸۰ تا ۱۰۰ گرم باشد. با دست نمدار هر قسمت گوشت را در دست کاملا گرد کنید سپس به شکل سوسیس مدل دهید و یک سیخ چوبی از مرکز کباب فرو کنید. در تابه گریل(یا ساده) مقدار کمی روغن بریزید و سیخ های کباب را در تابه بگذارید و با حرارت متوسط همه طرف هر کباب را سرخ کنید تا خوشرنگ شود، از سرخ کردن بیش از حد کباب ها خودداری کنید که باعث خشک و گلوگیر شدن کباب میشود. کباب های آماده را در کنار کته ساده یا نان سرو و نوش جان کنید. ♦️پیشنهاد:اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید میتوانید از گوشت مرغ یا بوقلمون هم استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_شیره_انگور ⛱ مواد لازم🔻🥚 ▫️تخم مرغ : ۴عدد ▫️شیره انگور : ۱ لیوان ▫️آرد: دو لیوان و نیم ▫️روغن مایع: سه چهارم لیوان ▫️شیر یا آب جوش : یک چهارم لیوان(من از شیر استفاده کردم) ▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری ▫️وانیل نصف ق.چ ▫️بکینگ پودر:1ق.غ 🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شیره_انگور ⛱ مواد لازم🔻🥚 ▫️تخم مرغ : ۴عدد ▫️شیره انگور : ۱ لیوان ▫️آرد: دو لیوان و نیم ▫️رو
طرز تهیه🍰 🔸آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو رو سه بار الک میکنیم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم میزنیم تا از لختگی دربیاد سپس شیر و شیره انگور را اضافه و چند دقیقه با دور تند میزنیم سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم اردوبکینگ پودر و کاکائو الک شده را در سه مرحله اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن زده نه بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه 🔸کف قالب و اطراف قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. اندازه قالب میان تهی ۲۳ بود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#هويج_پلو 🍛 😋 🔸پياز داغ درست كردم و هويج ها رورنده درشت زدم با پياز داغ تفت دادم و نمك و فلفل و زعفرون دم شده رو بهش اضافه كردم درش رو گذاشتم واسه چند دقيقه (زياد نياز به تفت و پخت نداره چون با برنج پخته ميشه)مرغ رو تكه هاي باريك برش دادم با پياز داغ و زعفرون دم شده و فلفل و نمك تفت دادم مقداري آب و چند قطره آبليمو اضافه كردم تا بپزه و آبش كشيده بشه برنج رو آبكش كردم با مخلوط هويج وبه هم زدم و دم گذاشتم مقداري كره آب شده و زعفرون دم شده به مقدار دلخواه روي برنج ريختم تو عطر و طعمش خيلي تاثير داره و موقع سرو مرغ رو روش گذاشتم واسه تزيين روش از خلال پسته يا بادام هم استفاده كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سلام من به صبح به این طلوع قشنگ به آفتاب و نسیم به این شروع قشنگ سلام من به هوا به باغ ودشت ودمن به شاخه های درخت به زیبایی فصل پاییز سلام صبح پنج شنبہ تون پر امید و پر نشاط ☕️🍂🎈
#ترشك_انار 😋 🔸انار ترجیحا ترش رو دون میکنیم و با مقدار کمی آب میزاریم یک ربع بپزه .بعد سرکه رو به انار دون اضافه میکنیم، بقدری سرکه میریزیم که ی کوچولو روی انار رو بگیره نه زیاد ، همزمان دوتا قاشق رب انار و نمک هم اضافه میکنیم و شعله رو ملایم میکنیم تا ترشکمون غلیظ بشه.به همین راحتی و به همین ترشندگی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food