eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_یلدایی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ژله_یلدایی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آموزش ژله یلدایی🍉 مرحله اول قسمت سبز : ژله لیمو یا کیوی (هر ژله سبز رنگی میشه) یه بسته ژله لیمو رو با یه لیوان آب جوش هم زدم تا یکدست بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کردم چون رنگش کمرنگ بود من کمی رنگ غذای سبز بهش اضافه کردم که دلخواه هستش میتونید اضافه نکنید. و بعد توی لیوان ریختم و گذاشتم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (تا زمانی که سفت بشه) تو یخچال . مرحله دوم قسمت سفید: ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش هم میزنیم تا یکدست بشه بعد یه لیوان بستنی که تو دمای محیط آب شده رو بهش اضافه میکنیم و در حد مخلوط و یکدست شدن هم میزنیم دقت کنید زیاد هم نزنید. بعد روی قسمت سبز رنگ میریزیم و میزاریم یخچال تا خودش رو بگیره . مرحله سوم هسته های هندونه: شکلات تخته ای رو آب کردم و داخل قیف ریختم و روی دیواره های لیوان به شکل اشک ریختم. چون لیوان سرد هستش خودش رو زود میگیره. . مرحله چهارم قسمت قرمز: ژله هندوانه رو مثل مرحله اول آماده کردم و داخل لیوان ریختم تا کمی نزدیک لبه لیوان برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞 📽 آموزش #شیرینی_رسپیری 🥟 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خوراک_لوبیا_سبز •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#خوراک_لوبیا_سبز •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مرغ ویا گوشت نیم کیلو. هویج 3 عدد پیاز خرد شده یک عدد بزرگ قارچ 200 گرم لوبیا سبز کمی تفت داده شده نیم کیلو . . طرزتهیه پیاز رو کمی سرخ می کنیم.گوشت مرغ رو اضافه می کنیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل می زنیم .کمی سرخش می کنیم.هویج رو می ریزیم کمی تفت می دیم و لوبیا سبز تفت داده رو اضافه میکنیم قارچ خرد شده رو می ریزیم .کمی رب گوجه می ریزیم و کمی تفت می دیم.در نهایت حدود 2 تا 2/5 لیوان آب می ریزیم.تا جوش بیاد.بعد شعله رو کم می کنیم تا خوراک ما جا بیافته. بعد از جا افتادن آب لیمو تازه بهش می زنیم. البته دوستان خوبم بجای لوبیا سبز می تونید از نخود فرنگی استفاده کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خوشمزه ویژه 😍 خلاقیت 3 سوته ای 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كيك_نسكافه_گردو ⛱ 🔴مواد لازم🔻🥚 🔸تخم مرغ ۳ عدد 🔸آرد ۱/۵پیمانه 🔸شکر۱ پیمانه 🔸شیر۱/۳ پیمانه 🔸روغن مایع ۱/۲پیمانه 🔸نشاسته ذرت ۱ قاشق مرباخوری 🔸وانیل ۱/۴قاشق چای خوری 🔸بیکینگ پودر ۱قاشق مربا خوری 🔸نسکافه ۲ قاشق غذا خوری 🔸گردو ۱/۲ پیمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_نسكافه_گردو ⛱ 🔴مواد لازم🔻🥚 🔸تخم مرغ ۳ عدد 🔸آرد ۱/۵پیمانه 🔸شکر۱ پیمانه 🔸شیر۱/۳ پیمانه 🔸روغن
طرز تهیه🔻🥮 🔸تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب هم میزنیم. سپس روغن را افزوده و مخلوط میکنیم. شیر را داغ کنید و نسکافه را درشیر حل کرده و پس از سردشدن به مخلوط اضافه میکنیم. در آخر مخلوط آرد ونشاسته ذرت و بکینگ پودر را کم کم افزوده و هم میزنیم.در آخر هم گردو را اضافه میکنیم. در فر از قبل گرم شده ۱۷۵به مدت ۵۰دقیقه بستگی به دمای فر بگذارید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ماکارانی_با_سس_سیر 🍝 😋 🔸یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ساندویچ_مرغ_پیازچه 🌯 برای دورهمی ها میتونید این ساندویچ رو با خیال راحت سرد سرو‌ کنید😋 🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه . بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید کمی پنیر چدار هم بریزید مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#هويج_پلو 😋 🔸يك روش متفاوت و عالى براى طبخ هويج پلو👌🏻 🔸اول هویج خلالی رو توی یک قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.بهش نمک و فلفل و کمی شکر میزنیم. حالا برای اون کوفته قلقلی ها گوشت مخلوط گوسفند و گوساله رو با یک پیاز بزرگ رنده شده و یک ق غ ارد نخودچی و فلفل و پاپریکا و پودر سیرو نمک مخلوط کردم و قلقلی هارو سرخ کردم. کمی از هویج هارو با برنج مخلوط کردم و گذاشتم دم بکشه. و مابقی هویج ها و زرشک اماده شده و گوشت قلقلی ها رو دم کنی گذاشتم تا حسابی دم بکشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سوهان_قم ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد گندم یا قنادی یک ق غ سرپر 🔸آرد جوانه گندم دو ق غ سرپر(من آرد جوانه گیر نیاوردم همه جا پودر داشتن آسیاب کردم الک کردم* 🔸عسل دو ق غ 🔸گلوکز یک و نیم ق غ 🔸شکر دویست و ده گرم (یک لیوان) 🔸کره صد و شصت گرم (یک لیوان+یک ق غ) 🔸زعفران پودر شده یک ق چ 🔸هل پودر شده یک ق چ 🔸گلاب نصف لیوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سوهان_قم ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد گندم یا قنادی یک ق غ سرپر 🔸آرد جوانه گندم دو ق غ سرپر(من آرد جوانه
طرز تهیه🔻🥠 🔸ابتدا آرد جوانه و آرد رو مخلوط داخل قابلمه سه دقیقه وقت میدیم بوی خامی اش گرفته بشه بعد این زمان از شعله برمیداریم شکر و گلاب رو اضافه و مخلوط میکنیم میزلریم روی حرارت ملایم مرتب هم‌میزنیم تا جایی که شروع به حباب زدن بکنه بعد کره رو اضافه میکنیم و می زاریم تا کره آب بشه تا دوباره حباب بزنه در این مرحله گلوکز و عسل و زعفران و هل رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه باید بزنیم تا غلیظ بشه 🔸یک فویل پهن میکنیم و روش رو چرب میکنیم وقتی مایه سوهان غلیظ شد با ملاقه روی فایل میرزیم و روش خلال بادام و پسته می ریزیم و با گوشکوب چرب شده یا وردنه چرب شده سریع باز میکنیم حتما سریع باز کنید تا داغ چون سفت میشه ک باز نمیشه بعد سرد شدن سوهان از فویل جدا میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کالباس_خانگی 😋 یک عدد سینه مرغ بدون استخوان سه حبه سیر زرده تخم مرغ یک‌عدد آرد ذرت یک ق غ شیر خشک قنادی یک ق غ فلفل سیاه/ پودر زنجبیل/ هل ساییده شده/نمک / ادویه مخصوص کالباس هر کدام یک ق چ روغن مایع یک ق غ . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کالباس_خانگی 😋 یک عدد سینه مرغ بدون استخوان سه حبه سیر زرده تخم مرغ یک‌عدد آرد ذرت یک ق غ
🔸 ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید. آرد ذرت و شیرخشک را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده و ادویه کالباس و نمک را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده خشک کمی ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود. 🔸 پسته خرد شده به خمیر کالباس اضافه کنید. یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس را را به صورت استوانه ای با قطر حدود ۱۰ سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید. سپس به مدت ۸۰ دقیقه کالباس را بخار پز کنید. بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود حالا می تونید کالباس مرغو برش بدید و سرو کنید. نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞 📽 آموزش #کیک_پنیر_سبزی 🥪 😋👆 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#آلو_مسما 🥘 😋 🔸يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه سينه مرغ با آلو و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط خورشت و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كيك_پرتقالى آرد دو و نيم پيمانه، شكر يك پيمانه، آب پرتقال شيرين يك پيمانه، روغن سه چهارم پيمانه، تخم مرغ پنج عدد، بكينگ پودر يك ق غ، رنده ى پوست پرتقال يك ق چ 🔸زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا كنيد، سفيده رو به همراه نيمى از شكر خوب هم بزنيد، تا به مرحله ى سافت پيك برسه. زرده رو با بقيه ى شكر و رنده ى پوست پرتقال بخوبى هم بزنيد تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه. روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الك كنيد، به مخلوط زرده اضافه كنيد.در نهايت سفيده ى هم زده رو به مخلوط زرده و آرد اضافه كنيد و به آرامى فولد كنيد،مايه ى كيك رو تو قالب ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد بمدت چهل الى پنجاه دقيقه قرار بديد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
ســلام🌷🍃 صبحتون پراز خیر و برکت در پناه پروردگار🌷🍃 امروزتون بخیر و نیکی حال دلتون خوب وجـودتون سـلامت 🌷🍃 زندگیتون غرق در خوشبختی روزتون پراز انرژی مثبت سه شنبه تون مملو از شادی🌷🍃
حلوا بوتیکی آرد سفید قنادی ۱کیلو پودر قند ۴۰۰گرم کره ۳۰۰گرم روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰ گرم پودر زنجبیل ۲قاشق غذاخوری سر پر پودر هل ۱قاشق غذاخوری سر پر زعفران ساییده هرچقدر که برای رنگ وطعمش خواستین میتونید بزنید من نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده رو با کمی آب جوش حل کردم وزدم 🌹🌹🌹 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
حلوا بوتیکی آرد سفید قنادی ۱کیلو پودر قند ۴۰۰گرم کره ۳۰۰گرم روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰ گرم
ابتدا کره وروغن مایع یا نیمه جامد را درون تابه بزرگی میریزیم تا روغن وکره آب بشه بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم وحرارت رو متوسط کرده وشروع میکنیم به هم زدن آرد وروغن ؛حدود ۴۰تا ۴۵ دقیقه لازمه که آرد رو با روغن هم بزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه بعداز این مدت ؛آرد تفت داده را از روی حرارت بر میداریم ومیگذاریم تا کمی سرد شود ؛محلول زعفران را کم کم به آردتفت خورده اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا آرد تفت داده سرد نشده زعفران رو اضافه نکنید چون توش گلوله گلوله میشه وباز نمیشه بعدازاینکه زعفران رو قشنگ به خورد آرد دادیم پودر قند الک شده را اضافه کرده ومخلوط میکنیم پودر زنجبیل وپودر هل را هم می افزاییم و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم تا کامل مخلوط بشه به این حلوا گردوی خردشده هم میتونید اضافه کنید که خوشمزگیش رو دوبرابر میکنه میتونید این حلوارو قالب بزنید یا دورنگ کنید ویا بصورت کفگیری ،حلوای فوق العاده خوشمزه ایه ،کافیه فقط یه بار امتحان کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_موز شكر. ١/٢پيمانه شير. ٢پيمانه ژلاتين. ١/٥ق س موز. ٣عدد خامه. ١پيمانه آب. ١/٤پيمانه ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅ چيزكيك نوتلا 😍 ✍ مواد لازم: بيسكويت پتى بوركاكائويى٢٠٠گرم كره١٠٠گرم پودرنسكافه يك ق غ شكلات نوتلا٣٠٠گرم فندق بوداده١٠٠گرم خامه صبحانه(صورتى) ٢٠٠گرم شكرقهوه اى٤ق غ پنيرخامه اى ماسكارپونه٢٠٠گرم پودر ژلاتين يك ق س شير١/٢پيمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ ✅ چيزكيك نوتلا 😍 ✍ مواد لازم: بيسكويت پتى بوركاكائويى٢٠٠گرم كره١٠٠گرم پودرنسكافه يك ق غ شكلات نوت
🍜 طرز تهیه: بیسکوییت ها را تکه میکنیم و به همراه کره(بن مارى شده) و دوق غ نوتلا ونسكافه رودر مخلوط کن یا غذاساز میریزیم تا کاملا با هم مخلوط شود.٢٥گرم از فندق ها را به آرامی به مواد اضافه و میکس میکنیم تا کاملا یکدست شود.این مخلوط را در یک قالب کمربندی با قطر٢٠سانت ریخته کاملا صاف و فشرده میکنیم. سپس در فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.(يك ساعت)پنیر خامه ای و شکرقهوه اى ،خامه وشكلات نوتلارا با هم زن مخلوط كرده تا كاملا يكدست شود. پودر ژلاتين را درمقدارى اب سرد ريخته وروى بخار كترى بن مارى ميكنيم شيرراروی حرارت ملایم قرار میدهیم و ژلاتين رو به شير اضافه ميكنيم،كمى كه از حرارت افتاد به مواد پنيرى اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ،مخلوط حاصل رو به ارومى روی بیسکویت که از فریزر بیرون آورده ایم میریزیم. سپس باقیمانده فندق ها را روی آن میپاشیم.به مدت ٤ساعت در یخچال قرار میدهیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food