#ساندویچ_مرغ_پیازچه 🌯
برای دورهمی ها میتونید این ساندویچ رو با خیال راحت سرد سرو کنید😋
🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه .
بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید
بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید کمی پنیر چدار هم بریزید
مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#هويج_پلو 😋
🔸يك روش متفاوت و عالى براى طبخ هويج پلو👌🏻
🔸اول هویج خلالی رو توی یک قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.بهش نمک و فلفل و کمی شکر میزنیم.
حالا برای اون کوفته قلقلی ها گوشت مخلوط گوسفند و گوساله رو با یک پیاز بزرگ رنده شده و یک ق غ ارد نخودچی و فلفل و پاپریکا و پودر سیرو نمک مخلوط کردم و قلقلی هارو سرخ کردم.
کمی از هویج هارو با برنج مخلوط کردم و گذاشتم دم بکشه. و مابقی هویج ها و زرشک اماده شده و گوشت قلقلی ها رو دم کنی گذاشتم تا حسابی دم بکشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوهان_قم ⛱
مواد لازم🔻🍚
🔸آرد گندم یا قنادی یک ق غ سرپر
🔸آرد جوانه گندم دو ق غ سرپر(من آرد جوانه گیر نیاوردم همه جا پودر داشتن آسیاب کردم الک کردم*
🔸عسل دو ق غ
🔸گلوکز یک و نیم ق غ
🔸شکر دویست و ده گرم (یک لیوان)
🔸کره صد و شصت گرم (یک لیوان+یک ق غ)
🔸زعفران پودر شده یک ق چ
🔸هل پودر شده یک ق چ
🔸گلاب نصف لیوان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سوهان_قم ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد گندم یا قنادی یک ق غ سرپر 🔸آرد جوانه گندم دو ق غ سرپر(من آرد جوانه
طرز تهیه🔻🥠
🔸ابتدا آرد جوانه و آرد رو مخلوط داخل قابلمه سه دقیقه وقت میدیم بوی خامی اش گرفته بشه
بعد این زمان از شعله برمیداریم شکر و گلاب رو اضافه و مخلوط میکنیم میزلریم روی حرارت ملایم مرتب هممیزنیم تا جایی که شروع به حباب زدن بکنه بعد کره رو اضافه میکنیم و می زاریم تا کره آب بشه تا دوباره حباب بزنه در این مرحله گلوکز و عسل و زعفران و هل رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه باید بزنیم تا غلیظ بشه
🔸یک فویل پهن میکنیم و روش رو چرب میکنیم وقتی مایه سوهان غلیظ شد با ملاقه روی فایل میرزیم و روش خلال بادام و پسته می ریزیم و با گوشکوب چرب شده یا وردنه چرب شده سریع باز میکنیم
حتما سریع باز کنید تا داغ چون سفت میشه ک باز نمیشه بعد سرد شدن سوهان از فویل جدا میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کالباس_خانگی 😋 یک عدد سینه مرغ بدون استخوان سه حبه سیر زرده تخم مرغ یکعدد آرد ذرت یک ق غ
🔸 ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید. آرد ذرت و شیرخشک را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده و ادویه کالباس و نمک را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده خشک کمی ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود.
🔸 پسته خرد شده به خمیر کالباس اضافه کنید. یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس را را به صورت استوانه ای با قطر حدود ۱۰ سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید.
سپس به مدت ۸۰ دقیقه کالباس را بخار پز کنید. بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود
حالا می تونید کالباس مرغو برش بدید و سرو کنید. نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_پنیر_سبزی 🥪 😋👆
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آلو_مسما 🥘 😋
🔸يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه سينه مرغ با آلو و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط خورشت و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كيك_پرتقالى
آرد دو و نيم پيمانه، شكر يك پيمانه، آب پرتقال شيرين يك پيمانه، روغن سه چهارم پيمانه، تخم مرغ پنج عدد، بكينگ پودر يك ق غ، رنده ى پوست پرتقال يك ق چ
🔸زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا كنيد، سفيده رو به همراه نيمى از شكر خوب هم بزنيد، تا به مرحله ى سافت پيك برسه. زرده رو با بقيه ى شكر و رنده ى پوست پرتقال بخوبى هم بزنيد تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه. روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الك كنيد، به مخلوط زرده اضافه كنيد.در نهايت سفيده ى هم زده رو به مخلوط زرده و آرد اضافه كنيد و به آرامى فولد كنيد،مايه ى كيك رو تو قالب ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد بمدت چهل الى پنجاه دقيقه قرار بديد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
حلوا بوتیکی
آرد سفید قنادی ۱کیلو
پودر قند ۴۰۰گرم
کره ۳۰۰گرم
روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰
گرم پودر زنجبیل ۲قاشق غذاخوری سر پر
پودر هل ۱قاشق غذاخوری سر پر
زعفران ساییده هرچقدر که برای رنگ وطعمش خواستین میتونید بزنید من نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده رو با کمی آب جوش حل کردم وزدم 🌹🌹🌹
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
حلوا بوتیکی آرد سفید قنادی ۱کیلو پودر قند ۴۰۰گرم کره ۳۰۰گرم روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰ گرم
ابتدا کره وروغن مایع یا نیمه جامد را درون تابه بزرگی میریزیم تا روغن وکره آب بشه بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم وحرارت رو متوسط کرده وشروع میکنیم به هم زدن آرد وروغن ؛حدود ۴۰تا ۴۵ دقیقه لازمه که آرد رو با روغن هم بزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه بعداز این مدت ؛آرد تفت داده را از روی حرارت بر میداریم ومیگذاریم تا کمی سرد شود ؛محلول زعفران را کم کم به آردتفت خورده اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا آرد تفت داده سرد نشده زعفران رو اضافه نکنید چون توش گلوله گلوله میشه وباز نمیشه بعدازاینکه زعفران رو قشنگ به خورد آرد دادیم پودر قند الک شده را اضافه کرده ومخلوط میکنیم پودر زنجبیل وپودر هل را هم می افزاییم و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم تا کامل مخلوط بشه به این حلوا گردوی خردشده هم میتونید اضافه کنید که خوشمزگیش رو دوبرابر میکنه میتونید این حلوارو قالب بزنید یا دورنگ کنید ویا بصورت کفگیری ،حلوای فوق العاده خوشمزه ایه ،کافیه فقط یه بار امتحان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food