#كيك_پرتقالى
آرد دو و نيم پيمانه، شكر يك پيمانه، آب پرتقال شيرين يك پيمانه، روغن سه چهارم پيمانه، تخم مرغ پنج عدد، بكينگ پودر يك ق غ، رنده ى پوست پرتقال يك ق چ
🔸زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا كنيد، سفيده رو به همراه نيمى از شكر خوب هم بزنيد، تا به مرحله ى سافت پيك برسه. زرده رو با بقيه ى شكر و رنده ى پوست پرتقال بخوبى هم بزنيد تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه. روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الك كنيد، به مخلوط زرده اضافه كنيد.در نهايت سفيده ى هم زده رو به مخلوط زرده و آرد اضافه كنيد و به آرامى فولد كنيد،مايه ى كيك رو تو قالب ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد بمدت چهل الى پنجاه دقيقه قرار بديد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
حلوا بوتیکی
آرد سفید قنادی ۱کیلو
پودر قند ۴۰۰گرم
کره ۳۰۰گرم
روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰
گرم پودر زنجبیل ۲قاشق غذاخوری سر پر
پودر هل ۱قاشق غذاخوری سر پر
زعفران ساییده هرچقدر که برای رنگ وطعمش خواستین میتونید بزنید من نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده رو با کمی آب جوش حل کردم وزدم 🌹🌹🌹
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
حلوا بوتیکی آرد سفید قنادی ۱کیلو پودر قند ۴۰۰گرم کره ۳۰۰گرم روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰ گرم
ابتدا کره وروغن مایع یا نیمه جامد را درون تابه بزرگی میریزیم تا روغن وکره آب بشه بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم وحرارت رو متوسط کرده وشروع میکنیم به هم زدن آرد وروغن ؛حدود ۴۰تا ۴۵ دقیقه لازمه که آرد رو با روغن هم بزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه بعداز این مدت ؛آرد تفت داده را از روی حرارت بر میداریم ومیگذاریم تا کمی سرد شود ؛محلول زعفران را کم کم به آردتفت خورده اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا آرد تفت داده سرد نشده زعفران رو اضافه نکنید چون توش گلوله گلوله میشه وباز نمیشه بعدازاینکه زعفران رو قشنگ به خورد آرد دادیم پودر قند الک شده را اضافه کرده ومخلوط میکنیم پودر زنجبیل وپودر هل را هم می افزاییم و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم تا کامل مخلوط بشه به این حلوا گردوی خردشده هم میتونید اضافه کنید که خوشمزگیش رو دوبرابر میکنه میتونید این حلوارو قالب بزنید یا دورنگ کنید ویا بصورت کفگیری ،حلوای فوق العاده خوشمزه ایه ،کافیه فقط یه بار امتحان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_موز
شكر. ١/٢پيمانه
شير. ٢پيمانه
ژلاتين. ١/٥ق س
موز. ٣عدد
خامه. ١پيمانه
آب. ١/٤پيمانه
ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
✅ چيزكيك نوتلا 😍 ✍ مواد لازم: بيسكويت پتى بوركاكائويى٢٠٠گرم كره١٠٠گرم پودرنسكافه يك ق غ شكلات نوت
🍜 طرز تهیه:
بیسکوییت ها را تکه میکنیم و به همراه کره(بن مارى شده) و دوق غ نوتلا ونسكافه رودر مخلوط کن یا غذاساز میریزیم تا کاملا با هم مخلوط شود.٢٥گرم از فندق ها را به آرامی به مواد اضافه و میکس میکنیم تا کاملا یکدست شود.این مخلوط را در یک قالب کمربندی با قطر٢٠سانت ریخته کاملا صاف و فشرده میکنیم. سپس در فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.(يك ساعت)پنیر خامه ای و شکرقهوه اى ،خامه وشكلات نوتلارا با هم زن مخلوط كرده تا كاملا يكدست شود. پودر ژلاتين را درمقدارى اب سرد ريخته وروى بخار كترى بن مارى ميكنيم شيرراروی حرارت ملایم قرار میدهیم و ژلاتين رو به شير اضافه ميكنيم،كمى كه از حرارت افتاد به مواد پنيرى اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ،مخلوط حاصل رو به ارومى روی بیسکویت که از فریزر بیرون آورده ایم میریزیم.
سپس باقیمانده فندق ها را روی آن میپاشیم.به مدت ٤ساعت در یخچال قرار میدهیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_جو 😍😍
توی ظرف گود اول ۱/۵لیوان ارد جو ویک لیوان ارد معمولی روالک میکنیم وبا یک ق غ شکر وکمی نمک و۱ق غ پودر خمیر مایه فوری مخلوط میکنیم وسطش رو گود میکنیم ویک عدد تخم مرغ ویک لیوان شیر ولرم ونصف لیوان روغن مایع که من روغن زیتون زدم همه رو مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم وکم کم ارد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد زیاد هم ارد نزنید ودستتون رو با روغن چرب کنید وورز بدید وروش رو بپوشونید ودر جای گرم یک ساعت استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه وبعد با نوک انگشتاتون پف خمیر رو بگیرید وشکل بدید وتو سینی بچنید وده دقیقه هم دوباره استراحت بدید وروش رو زرده تخم مرغ کشیده وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا روی کلوچه ها طلایی بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان👉🏻 #نان_قندی👉🏻 موادلازم: شکر ۱۵۰گ روغن مایع ۹۰گ اب ۸۵ میلی لیتر ارد ۴۰۰ گ نمک میوه ۱/۲ق چ تخم
طرزتهیه:
شکر،روغن,اب,نمک میوه را مخلوط کرده با همزن دستی می زنیم تا شکر حل شود. سپس ارد را کم کم اضافه می کنیم.
تا جایی ارد میریزیم که یکدست شود و به دست نچسبد . سپس ۲۰ دقیقه استراحت داده و خمیر را سه قسمت می کنیم
هر قسمت را روی نایلون نازک باز کرده بعد در سینی فر گذاشته وباچنگال سوراخ میکنیم .یک عددد تخم مرغ را میزنیم و رومال میکنیم. و کنجد پاشیده در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
🔴 انتقاد شدید رهبری به کاندیداتورهای انتخابات مجلس!!
http://eitaa.com/joinchat/950665239Cf75be244d5
🎥 کاندید انتخابات مجلس:
برای #میل_به_قدرت ثبت نام کردم👆👆
♨️جنجال جدید نامزد های انتخاباتی👇👇
http://eitaa.com/joinchat/950665239Cf75be244d5
🚨 ثبت نام چهره های سرشناس در انتخابات مجلس👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#فيلم_اموزشى
#پاناكوتا_زعفرانى
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مافین_کیک_پنبه_ای 🍞🍞🍞😍 👈موادلازم 3عدد تخم مرغ 1/5لیوان شیر 1/5لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع 1پاکت
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن 4تا5
دقیقه بزنید.هرچه قدر بزنید همان قدر خوب پف میکند.
شیر وروغن مایع را اضافه کرده و با درجه کم آرام
دوباره بزنید .آرد و بگینک پودر و جوش شیرین را الک
کرده به مایه کیک اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مایه کیک آماده شده را در قالب های مافین ریخته و روی آنها بدلخواه شکلات پسته بادام فندق یا کشمش
بریزید و مخلوط کنید.دوباره روی آنها از مغزهایی که
استفاده کرده اید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای
170 درجه و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید .بعد از تست با خلال دندان (با توجه به دمای متفاوت فرها بعد از 30دقیقه تست کنید)از فر در آورید و بعد از سرد شدن سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک لیمویی🍋🍰🍋 🍴مواد لازم🍴 ۴ عدد تخم مرغ ۲۰۰ گرم کره نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع ۲/۵ لیوان
🔥طرز تهیه🔥
داخل قالب 24 cm را با کره چرب کنید.در ظرفی کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و کرم رنگ شود .تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ به خوبی به هم بزنید.بعد از اینکه همه تخم مرغها را اضافه کردید شیر و روغن مایع
و شکلات را که به روش بن ماری آب شده و آب لیمو و رنده پوست لیمو را نیز اضافه کرده هم بزنید .مواد خشک (آرد و بگینک پودر و وانیل )را الک کرده در مواد مایع بریزید و به صورت دورانی هم بزنید .مایه کیک را در قالب چرب شده بربزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت حدودا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه (با توجه به دمای متفاوت فرها با خلال دندان تست کنید) بپزید و بعد از پخت وقتی ولرم شد بدلخواه روی آن پودر شکر بپاشید .نوش جان🌹
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#فيلم_اموزشى
مافين مرغ قارچ پنير👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_زعفران_کنجدی تخم:مرغ 4عدد شکر:1 لیوان سرپر آرد:3 لیوان روغن مایع: سه چهارم لیوان شیر : 1لیوان
🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_قهوه 😋
✍ مواد لازم:
سایز قالب: 25
5 عدد تخم مرغ در دمای محیط
کره 250 گرم
شکر 250 گرم معادل 1 و 1/4 پیمانه
شیر 60 گرم معادل 4 ق غ در دمای محیط
نسکافه 2 ق چ
پودر کاکائو 2 ق چ
قهوه ی دم کرده ی داغ 20 گرم
آرد 2 پیمانه سر پر
وانیل 2 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک نوک ق چ
برای آیسینگ قهوه (کرم روی کیک) :
قهوه ی دم کرده ترجیحا اسپرسو 2 ق غ
پودر قند 1 پیمانه
مقداری دانه ی قهوه برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_قهوه 😋 ✍ مواد لازم: سایز قالب: 25 5 عدد تخم مرغ در دمای محیط کره 250 گرم شکر 250 گرم معادل 1
🍜 طرز تهیه:
کره و شکر و وانیل رو بزنید تا نرم و یکدست شود, در ظرف دیگری شیر و تخم مرغها رو با چنگال مخلوط کرده و کم کم به کره و شکر اضافه کنید و بزنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو کم کم اضافه کرده و آروم مخلوط کنید. اصلا تند یا زیادی نزنید چون پف کیک میخوابه.
مایه رو به دو بخش مساوی تقسیم کنید. در یک کاسه نسکافه, قهوه ی داغ و پودر کاکائو رو مخلوط کنید. این مخلوط رو به نصف مایه کیک اضافه کنید. نصف دیگه سفید میمونه.
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید, یک لیوان از مایه ی سفید و کنارش یک لیوان از مایه ی کاکائویی بریزید. وقتی تمام شد با قاشق کمی مخلوطشون کنید ولی نه اونقدر که طرحش برهم بریزه
در مایکروفر گرم شده با دمای 160,به مدت 45 دقیقه بپزید.
وقتی کیک پخته و خنک شد, آیسینگ روی کیک رو آماده کنید.
پودر قند و قهوه ی داغ رو روی شعله ی ملایم مخلوط و انقدر بهم بزنید تا کرم مانند و غلیظ و یکدست بشه. وقتی خنک شد روی کیک بریزید و تزیین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
🙊بدون آب قند وارد اين كانال نشين🙊
❤️💛💚💙💜
👼اينجا پر از ست های #اتاق نی نی گوگولي هاست 👼
🏃محاله بياي اينجا و بتوني ازست های #قشنگش دل بِكني🏃
😅فقط ميخوايم ضعف كنيا😅
مطمعن باش دست خالی برنمیگردی
#قیمتهاشم باورنکردنیه😍
👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4245815296C6b443a7b3c
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
😍 #حامل_ای ⁉️
😉 #میخای زوودحامله بشی⁉️
💯دوقلو میخای💯
🅾مراقبتهای #9ماه_بارداری
🤰 #تعیین جنسیت
☺️ #درمان تنبلی وکیست
🤦♀ #درمان نازایی
#نی_نی_پسر_میخوای_پسرها_رو_لمس_کن👶😍👇
👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶
#نی_نی_دختر_میخوای_دخترها_رو_لمس_کن👧😘💋
👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧
غذاهای 3سوته😋
#كيك_خيس_شكلاتي تخم مرغ 4عدد شير 1ليوان روغن مايع 1ليوان آرد 1ليوان وانيل 1ق چ بكينگ پودر 1ق م پودر
ابتدا سس كيك را اماده كرده ميزاريم تا خنك بشه شير ،شكر و روغن مايع و پودر كاكاوو رو باهم مخلوط كرده خوب هم ميزنيم تا كاملا شكر حل بشه بعد روي حرارت گزاشته هم ميزنيم تا بجوش بياد از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا كاملا خنك بشه
تخم مرغارو همراه شكر و وانيل 5دقيقه همزده تا كاملا كف كنه بعد ب تدريج روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم بعد ارد را بهمرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو سه بار الك كرده و اروم اروم اضافه كرده و قاطي ميكنيم
ته قالب كاغذ روغني پهن كرده و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 55دقيقه قرار ميدهيم بعد اينكه كيك پخت ميزاريم كمي خنك بشه بعد سس را ك از قبل اماده كرديم روي كيك ريخته و دوازده ساعت بهش استراحت داده توي يخچال قرار داده تا سس كاملا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food