فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه فرم دادن خامه مخصوص کیک ودسر
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅نوقای گردویی😋
🌟بي نظير تر از اين شيريني هم مگه هست
انقدر عاشقشم كه حد نداره
گردوهايي كه زير زبون ميان معركه ان
عطر وانيلم كه ديونه كننده است
با يه چاي تازه دم
آخ كه چقدر مي چسبه
دستور اين معركه رو براتون ميزارم كه از دستش ندي.
✍مواد لازم
شکر ٣٧٥ گرم
گلوکز ٢٥٠ گرم
آب ١٥٠میلی لیتر
گردوی خرد شده ٣٠٠ گرم
سفیده تخم مرغ ٥ عدد
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری
نان میکادو به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه
شکر و آب را مخلوط کنین و روی حرارت بزارين تا جوش بياد حالا گلوکز رو اضافه كنين
وقتي که شربت غلیظ شد،چند قطره ازش داخل آب بریزین زمانی که گلوله شد آماده است
يعني دقيقا زماني كه درجه حرارت به ١٣٠ درجه برسه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید بشه و فرم بگیره حالا شربت را از روی حرارت بردارین و کم کم در زمان هم زدن تخم مرغ ها به اون اضافه كنين
در آخر گردو را به مواد اضافه کنین
ته قالبتون يه كيسه فريزر پهن كنين و يه لايه نان ميكادو را داخل سینی بزارين و روی آن مایه نوقا را بریزین
بزارين كه كاملا خنك بشه بعد برش بزنين
ميتونين دوباره براي روشم از نون ميكادو استفاده كنين
اين مواد تعداد زيادي نوقا بهتون ميده پس ميتونين ميزان مواد رو نصف كنين.
#نوقای_گردویی🍪
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
روزهای آخر پاییز شده 🍂
و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها
اما تو بشمار تعداد دل هایی را که
بدست آوده ای...
بشمار تعداد لبخندهایی که🍂
بر لب دوستانت نشانده ای...
بشمار تعداد اشکهایی که
از سر شوق یا غم ریخته ای🍂
فصل زردی بود
اما تو چقدر سبز بودی...
نگران جوجه ها نباش 🍂
آن ها را بعدا باهم خواهیم شمرد...
امیدوارم ادامه روزهای🍂
پایانی پاییز براتون پرا ز
خش خش آرزوهای قشنگ باشه🍂
#انار_پلو 🍛 😋
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید.
حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده.
#دسر_بدون_فر
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✍ ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅ خاگینه قالبی😍😍
تخم مرغ= ۳ عدد
آرد سفید قنادی= ۴ قاشق سوپ خوری سر پر
بکینگ پودر= ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع= یک چهارم پیمانه
ماست سفت= دو قاشق سوپ خوری
وانیل= یک چهارم قاشق چایخوری
مواد شربت
شکر= یک و نیم پیمانه
آب = سه چهارم پیمانه
گلاب= یک چهارم پیمانه
زعفران= به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜 طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده میکنم شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و شکر کاملا حل شود در آخر گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم در دمای محیط کاملا خنک شود
تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود و بوی زخم تخم مرغ گرفته شود
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم
ماست و روغن مایع را به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم، میتونید یک قاشق چایخوری زعفران دن کرده غلیظ به مواد اضافه کنید تا خاگینه هاتون خوش رنگ تر بشه و در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود
مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر صد و هشتاد درجه قرار میدیم بسته به اندازه قالب مدت زمان پخت متفاوت است
بعد از پختن از فر خارج میکنیم و شربت خنک را در همان قالب روی خاگینه میریزم وقتی شربت به خورد خاگینه رفت از قالب خارج میکنیم و تزیین میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
. کاپ کیک کوییک میکس وانیلی با شکلات😍😍 چیپسی
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 پ
روغن مایع 1 پ
وانیل 1/4ق چ
شکر 1 پ
ب پ 2 ق چ
آرد 2.5 پ
نمک 1/8 ق چ
شکلات چیپسی نصف پیمانه
طرز تهیه :
همه مواد را به جز شکلات چیپسی با هم زن اول با دور کند 2 دقیقه و با دور تند 5 دقیقه بزنید و بعد شکلات چیپسی رو اضافه کنید سپس درون قالب های مافین ریخته و در فر 180 حدود 20_25 دقیقه بپزید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔷#کتلت_برنجی
مواد لازم: برنج شفته شده یک پیمانه سیب زمینی خام یک عدد متوسط پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه تخم مرغ یک عدد
نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید )
فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی سماق یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید
من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم
این کتلت بینهایت روغن کم میبره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜 طرز تهیه:
شکر،تخم مرغ و وانیل رو باھمزن میزنیم تا سفید و کشدار بشہ،بعد روغن مایع رو اضافه کرده وهمزده وبعد ماست رو اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد وبکینگ پودر رو باهم سه بار الک کرده ودرچند مرحله به مواد, اضافه کرده وبالیسک مخلوط میکنیم وبعددرحد چندتانیه باهمزن میزنیم.
مواد رو به دوقسمت مساوی تقسیم کرده وبه یک قسمت مواد, پودرکاکایو رو اضافه کرده وخوب هم میزنیم.
قالب رو چرب وآرد پاشی کرده من از دو ملاقه هم اندازه برای ریختن مواد استفاده کردم, یک ملاقه از موادسفید کیک دروسط قالب ریخته وبعد یک ملاقه از مواد کاکایویی درمرکز مواد سفید ریخته وتاآخر که مواد کیک تموم بشه ادامه دادم.
فر رو یک ربع قبل با دمای 180درجه سانتیگراد روشن کرده وبعد قالب کیک رو به مدت 50دقیقه داخل فر گذاشتم, تازمانیکه روی کیک طلایی بشه.
سایز قالب ۲۷ سانت
#کیک_زبرا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
آموزش گل فلفل دلمه ای تصویری
1:فلفل دلمه ای رو به صورت ۷. ۸ با نوک چاقو برش میزنیم.
2:از هم جدا میکنیم و قسمتی که تخم داره رو برمیداریم.
3:هر گلبرگ رو مثل شکل پوست رو از فلفل جدا میکنیم.
4:مانند شکل ۴ وقتی همه گلبرگها دوتایی شدن گل فلفل رو داخل آب سرد میندازیم و ۱ ساعت میزاریم بمونه داخل آب تا گلبرگها باز بشن.
5:گل ما بعد از باز شدن😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
شیرینی بادامی😍😍
🍜طرز تهیه
شیرینی های بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش مخلوط کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه شیشه ای😍🍉
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله یلدایی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین هندوانه برای شب یلدا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food