❤️کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانیها💙
#میان_وعده
گیلانیها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست میشود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست میشود و یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای مردم گیلان است.
💙مواد لازم❤️
3 عدد اشپل ماهی
400 گرم سبزی(تره، جعفری، شوید و نعنا)
3 عدد سیبزمینی
1 عدد پیاز
5 عدد تخممرغ
4 حبه سیر
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
💙طرز تهیه:❤️
1. سبزیها را خرد کنید و کنار بگذارید.
2. حالا پیاز، سیر و سیبزمینی را با سبزیها چرخ کنید.
3. اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.
4. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. تخممرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.
6. در تابهای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.
💙نکته❤️
به جای سیر میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥮
🔸 ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شود . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و ۳ بار الک می کنیم .
خرماها را نیز شسته و هسته آن را خارج کرده و ریز می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
🔸شیره خرما و تخم مرغ ها در داخل کاسه ریخته و حدودا ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و حجم مواد دو برابر شود . سپس روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را نیز اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم .
🔸در پایان گردوها و خرماهای ریز شده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شوند .
کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک شیره خرما را داخل قالب ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بسته به دما و نوع فر ) قرار می دهیم تا بپزد . سپس فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کیک به مدت یک ربع تا بیست دقیقه داخل فر که در آن باز است بماند و بعد آن را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب خارج می کنیم
♦️در صورت تمایل می توانید پودر کاکائو را حذف کرده و به همان مقدار آرد اضافه کنید .می توانید به جای شیره خرما از شیره انگور نیز استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤝دو برادر داروی ضد ریزش و رویش مو رو اختراع کردن و به ثبت ملی رسوندن📄🇮🇷
😱ببین چیا میگن این دو بردار👨👨
⚗️ تنها دارو مورد تائید وزارت بهداشت و پژوهشکده گیاهان دارویی🔬🌿🌾🌿
🙆♀️با دو هفته استفاده با ریزش موهات خداحافظی کن👋
🎁تخفیف 100 هزار تومانی یلدایی برای 1000 نفر اول
📞 برای ارتباط با کارشناسان پوست و مو عدد 3 را به سامانه 100083999 پیامک کنید📩
#ارسال_رایگان 🚚
#پرداخت_درب_منزل 💰
#كرابيه_دارچين
شكر1ليوان روغن مايع1 ليوان وانيل1ق م دارچين1ق م بكينگ پودر1 ق م نمك 1 پنس تخم مرغ 2عددآرد400 گرم يا تا جايي ك خمير بدست نچسبه براي رومال:زرده تخم مرغ 1عددپودر كاكائوو 1 ق م ابتدا تخم مرغ،شكر را باهمزن دستي همزده تا شكر حل بشه بعد ب تدريج وانيل،نمك،دارچين و روغن مايع رو اضافه كرده بعد همزده ارد و بكينگ پودر رو هم اضافه كرده با نوك انگشت خوب ورز داده تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه از خمير اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرد و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچينيم رومال كرده با كاردك چندتا خط انداخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅ ژله بستنی انار 😋
دو بسته پودر ژله انار را با سه ليوان آبجوش مخلوط مى كنيم مى گذاريم كاملا خنك بشه نصف بسته پودر ژله آلوورا با دو سوم ليوان اب جوش مخلوط مى كنم كاملاً كه سرد شد با دو سه قاشق بستنى كه در دماى محيط آب شده مخلوط مى كنيم همه جاى قالب انار را مقداركمى چرب مى كنيم مقدارى از ژله انار را توى قالب انار مى ريزيم تا جايى كه شيارهاى دانه هاى انار پر شود درون يخچال مى گذاريم نيم بند كه شد ژله سفيدمان را درون قالب مى ريزيم دوباره درون يخچال مى گذاريم وقتى كه نيم بند شد مابقى ژله انار را هم با چند قاشق بستنى اب شده مات مى كنيم وقالب را پر مى كنيم براى چند ساعت درون يخچال مى گذاريم وقتى ژله سفت شد به راحتى از قالب جدا مى شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_شب_یلدا😍😍
تزئین هندونه شب یلدای قشنگ و شیک😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک یلدا یا #کیک_آبنباتی😍😍
طرز تهیه اش خیلی راحته .ابتدا کیک اسفنجی رو خورد می کنید با شکلات سفید حالت خمیری بهش می دید توپک های یک اندازه ازش سر چوب آبنبات میزنیم و تو شکلات سفید فرو میکنیم،سپس میزاریم تو اسفنج تا خشک شه ،بعد از خشک شدن به شکلات سبز رنگ آغشته اش میکنیم و دوباره میزاریم خشک شه در آخر باشکلات کاکائویی🍫 خطوطی مثه هندونه روش میکشیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
تا تــــــو نیایی همه شـــــــب🌙 ها یلـــــــــداست
همه باهم در شب یلـــــــــــدا ساعت ۲۲:۰۰ دعای فرج را میخوانیم...
✨اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.✨
#شب_یلدا
#امشب_همه_باهم
#نشر_حداکثری ‼️
#کیک_هویج ⛱
مواد لازم🔻🥕
🔸هویچ رنده شده درشت : 2 پیمانه
🔸آرد سفید : 2 و نیم پیمانه
🔸شکر : 1 پیمانه
🔸تخم مرغ : 3 عدد
🔸شیر : نصف پیمانه
🔸ماست : نصف پیمانه
🔸روغن مایع : 1 پیمانه
🔸جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
🔸گردوی خرد شده : 2/3 پیمانه
🔸پودر دارچین : 2 قاشق غذاخوری
🔸بیکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥮
🔸ابتدا 3 عدد تخم مرغ ها را داخل همزن بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید ۷ دقیقه هم برنید تا کاملا سفید و کشدار بشه وانیل رو هم اضافه کرده و سپس آرد سفید و جوش شیرین رو سه بار الک میکنیم و بعد از هم زدن تخم مرغ ها ابتدا روغن مایع شیر و ماست رو به فاصله یک دقیقه هم بزنید و سپس آرد رو که الک کردیم به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و بعد دارچین رو به هویج رنده شده اضافه کرده و حالا هویچ و گردو رو هم به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم
🔸و قالب رو با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد کیک مون رو داخلش میریزیم و چند بار قالب رو به سطح کار میکوبیم و داخل فر رو که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت 45 دقیقه میزاریم .(البته دمای فرها متفاوت هستش ) و بعد از این تایم با خلال چوبی میتونید تست کنید خلال چوبی رو داخل کیک فرو کنید اگر کیک به خلال تون نچسبیده باشه پس کیک تون پخته اس ولی اگر اینجوری نبود دوباره یه تایم دیگه بزارید تا پخته شود بعد از پخته شدن کامل اجازه بدید کیک تون خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥟
🔸در ابتدا کنجد را داخل تابه ای گود ریخته و با حرارت کم ده دقیقه هم بزنید تاحسابی داغ شود_ اگه تابه گود ندارید داخل قابلمه درست کنید
دقت کنید حرارت کم باشه وگرنه کنجد میسوزه. هم بزنید تا جاییی که کامله کامل داغ شه بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه کنید و مجدد یک دقیقه هم بزنید و خاموش کنید. خیلی سریع عسل و شیره و ارده را اضافه کرده و تند هم بزنید. حسابی هم بزنید تا همه ی مواد به خورد هم برن. سرعت عمل داشته باشید تا مواد سرد نشن.
🔸توی ی ظرف چهار گوش مواد را پهن کنید و با پشت قاشق حسابی صاف کنید. میتونید ی کیسه فریزر روش پهن کنید و با گوشت کوب فشار بدید که حسابی صاف و یک دست شه ی مقدار مغز گردو یا هر مغزی ک داشتید البته در صورت دلخواه روش پهن کنید و مجدد با گوشت کوب روش بکوبید البته اروم این کارو انجام بدید .
بعد ظرف رو به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و میل کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#برگر_مرغ_و_كدو
طرز تهیه:
يدونه سينه ي مرغ چرخكرده (خام)+دو تا كدو سبز متوسط رنده شده(آب اضافشو بگيريد)+يدونه تخم مرغ+دو تا پيازچه(كامل) خرد شده+دو حبه سير رنده شده+دو قاشق جعفري ريز خرد شده+نمك و فلفل همه رو مخلوط و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد،اگه موادتون شل بود يكي دو ق آرد سوخاري اضافه كنيد،بعد به اندازه يك نارنگي از مواد برداريد و توي دست فرم بديد و سرخ كنيد.
سس:سه ق ماست سفت+دو ق مايونز+يك حبه سير رنده شده+نمك و فلفل+يك ق مرباخوري شويد خشك
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كوفته_برنجى 🥘 😋
🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفتد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥮
🔸خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
🔸نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
🔸بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_اسفناج با سس مخصوص 🥗 😋
🔸پایه اصلی این سالاد اسفناج هست به همراه هر سبزیجات دیگهای که دوس دارید، میتونید به عکس سالاد من مراجعه کنید
چاشنی یا سس بی نظیر این سالاد ترکیبی از جعفری ساتوری شده، خیار شور نگینی، فلفل دلمهای قرمز نگینی، سس مایونز، سس فرانسوی، نمک، ریحان خشک، نعنا خشک وشوید خشک هست. همه اینا رو با هم مخلوط کنید و یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزهدار شه و بعد به همراه سالاد سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_ويترينى 😋
🔸ابتدا کمی چیپس شکلاتی میریزم ژله ی الوئورا میریزیم بعد که بست انار رو میریزیم توی قالب و ژله ی آلوئه ورا رو میریزیم روش و میذاریم ببنده
🔸برای لایه ی دوم ژله ی آلوئه ورا رو با بستنی مخلوط میکنیم و میریزیم وقتی بست لایه ی سوم رو میریزیم که ژله ی لیمو یا طالبی میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food