eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح آدینه تون بخیر و شادی☕️😊❄️ آدینه تون پراز زیبایی روزتون پر انرژی چهره تون شـاد و خنـدون🥰 لبت تون پراز تبسـم☺️ قلب تون پراز نورالهی✨❤️ و زندگیتون پر از رحمت و نعمت الهی ❤️ آدینه خوش بگذره در کنار عزیزان تون 🥰
🍅 😋 🔸 یک پیمانه برنج نیم پز برای ده این اندازه گوجه بس هست .حالا به نسبت برجتون لپه ی پخته شده و گوشت و پیاز تف خورده رو بریزید . سبزی دلمه هم سبزی های معطر هستن که که اصلی های آن مرزه و ترخون ،گشنیز ، جعفری ، شوید می باشد. 🔸ادویه هاش هم کمی زعفران آبکرده زبره سیاه کوبیده زردچوبه و فلفل کمی پودر گل سرخ هستش ـ ابتدا گوجه های گوشتی و بزرگ رو از قسمت بالا برش می دهیم و با یک قاشق کوچیک به آرومی توش رو خالی می کنیم .مواظب باشید پاره نشن. گوجه های در آورده رو هم پوره می کنیم و دو سه قاشقش رو با برنج و بقیه ی مواد قاطی می کنیم (خیلی خوشمزه ش می کنه ).بعد داخل گوجه ها رو با مواد پر می کنیم . 🔸توی یک قابلمه یک قاشق رب رو تف می دهیم و نصف لیوان آب می ریزیم توش و وقتی جوش اومد گوجه ها رو می زاریم حتما توجه کنید که گوجه زود می پزه نهایتا نیم ساعت تا جهل و پنج دقیقه کافیه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥮🥕 😋 🔸اول از همه فر رو روشن کردم تا گرم بشه ۵عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا کرم رنگ بشه و۱/۵لیوان شکر رو کم کم اضافه کردم وبا همزن زدم بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کردم وکمی وانیل رو اضافه کرده وهمزن رو کنار گذاشتم و 🔸در ظرف دیگه ۲ لیوان (دسته دار فرانسه) و۲ قاشق غذا خوری ارد ویک قاشق مرباخوری دارچین ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر رو الک کردم و در دوسه مرحله به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی مخلوط کردم و۴ عدد هویج متوسط رو رنده ریز کردم وبه مایه کیک اضافه کردم ونصف لیوان گردوی خرد شده هم اضافه کردم وتو قالب چرب شده ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد پخته بشه وروش طلایی بشه وبعد سرد شدن از قالب خارج کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متن های ساده و شیرینی که عمیقأ میکند💞 خیلی نرم و نامحسوس حرفهای اینجا به نفوذ میکنه و مسکن اعصاب وروانتون میشه🌸🍃 اینجاروزی١٠ دقیقه حال دلتون رو کنید😍👇 💚⚡️ http://eitaa.com/joinchat/977076246Cffc5b1dd28 ⚡️💚 ♨️💥یه پیشنهاد توپ وعالییی 💫💫منتظریم 👆🏃‍♀🏃‍♀🏃🏃
🍭 😋 ▫️یک بسته ژله کولا ▫️2 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ▫️گلوکز مایع 2 قاشق غذاخوری ▫️آب جوش نصف لیوان 🔸ابتدا یک بسته ژله کولا، دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نیم لیوان آب جوش رو با هم مخلوط می‌کنیم، سپس روی بخار کتری قرار داده گلوکز رو اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملاً مواد یکدست شود، قالب رو کمی چرب می کنیم از مواد داخلشون می ریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملاً سفت شن بعد به راحتی از قالب جدا میکنیم. 🔸اگه خواستین مثل من قسمت بالای پاستیل ها روشن تر شه باید نصف ژله آلوورا رو با همین دستور درست کنین و قسمت پایین قالب رو ژله کولا بریزین، قسمت بالاش رو ژله آلوورا، •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸نصف سینه مرغ را با پیاز و نمک وفلفل وکمی رب وزردچوبه ویه مقدار کمی اب پخته و‌ ریش ریش کنید بعد با سه تا قاشق سس پستو و دو ق غ ماست یونانی و کمی سس مایونز(قابل حذف)و یک فنجان پنیر(هر پنیری که دوست دارید)مخلوط کنید نمک وفلفل سیاه وقرمز هم اضافه کرده خوب هم زده ونیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد هر مدل که دوست داشتید برای سرو من یک مقدارش را روی نان باگت گذاشتم وروی اون پنیر ریختم وبا کاهو گوجه تزیین کردم ویه مقدار هم روی نون تست قالب زده گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پلو شاه عباسی لپه دو پیمونه ۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط ۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده ۴قاشق رب گوجه زعفران غلیظ آب کرده روغن به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید. پیاز را با روغن (به میزان لازم) تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائی‌رنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آب‌گوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ رو‌اضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورش رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه😍 برنج رو زنده تر آبکش کنید ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه دم کنی فراموش نشه وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی و زعفرون رو برنج بدید 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده رب به میزان لازم ۵ عدد کوفته قلقلی آلو خشک دلبخواه لیموعمانی دلبخواه ۱ عدد پیاز کوچک اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍅 😋 🔸گوجه هارو که خورد کردم داخل قابلمه میریزم ومیزارم پخته بشن،بعدکه آبشون گرفته شد میکس میکنم وهمونطور داغ داغ داخل شیشه میریزم وکامل پُرمیکنم،دربطری رو میبندم وهمون لحظه بطری رو برمیگردونم،تایه روز به همون حالت باشه تا هوای داخلش گرفته بشه وبعد بزارید تویخچال یا جای خنک که کپک نزنه. برای املت،دم پخت گوجه ،قيمه وخیلی غذاهای دیگه استفاده میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧆 😋 نخود نيم كيلو پياز ١ عدد جعفري ١٥٠ گرم گشنيز ١٠٠ گرم سير ٦ حبه فلفل قلمي شيرين ١ عدد ادويه فلافل٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل١ قاشق چ خ نمك داخل نخود ١ قاشق چ خ فلفل سياه نصف قاشق چ خ بكينگ پودر ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل ٤ قاشق غ خ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸 اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧉 😋 🔸شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) 🔸پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر 🔸خامه صبحانه ۱ بسته 🔸شکر ۱ لیوان 🔸وانیل نصف قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود. ۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد. 🔸 بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم و مواد رو تو سه تا ظرف ریختم و یکیش همونجوری سفید موند و به دوتای دیگه رنگ بنفش اضافه کردم که یکیش پررنگتر از دیگری بود و لایه لایه با قاشق تو لیوانا ریختم،لایه آخر ژله انگوره که بهش کمی آلبالو هم اضافه کردم ♦️اون ژله های کوچولو هم تو قالب تخم مرغی درست کرده بودم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍮 😋 🔻نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه 🔻شکر ۱/۵ پیمانه 🔻شیر ۴ پیمانه 🔻وانیل نصف قاشق چایخوری 🔻گلاب نصف لیوان 🔻کره ۲ ق غ 🔻زعفران ۲ ق غ 🔻پودر کاکائو ۱ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم. ♦️اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول هفته تون عالی خدایا هفته پیش رو را برای دوستانم یک هفته سلامتی ی هفته لبخند ی هفته پیشرفت ی هفته موفقیت و ی هفته خیر و برکت مهیا کن صبح به خیر 😍
⛱ مواد لازم🔻🥚 🔸تخم مرغ 4 عدد 🔸شیر 1 پ 🔸روغن مایع 1 پ 🔸وانیل 1/4ق چ 🔸شکر 1 پ 🔸ب پ 2 ق چ 🔸آرد 2.5 پ 🔸نمک 1/8 ق چ 🔸شکلات چیپسی نصف پیمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍫 😋 پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری شیر: 2 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای: 50 گرم کره: 100 گرم پودر قند: 150 گرم خامه: 100 گرم فندوق: 150 گرم 🔸پودر قند و پودر کاکائو رو توی ظرف بریزید و مخلوط کنید. کره و تخته کاکائو رو با حرارت کتری ذوب کنید و بهشون اضافه کنید. در آخر فندوق رو آسیاب کنید و همراه با خامه به مواد اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و داخل یه بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم. رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🦪 😋 ۲ ق م کنجد ۱ ق م زیره پودر فلفل قرمز ۶۸۰گرم فیله قزل آلا ۲ عدد لیمو ۲ ق غ روغن زیتون ۱ ق م نمک ترجیحا نمک دریا ۲ ق غ مرزنگوش 🔸روغن زیتون را در تابه داغ کنید. مرزنگوش و فلفل قرمز و کنجد و زیره را در ظرفی مخلوط نمایید و کنار بگذارید. گوشت ماهی را به پهنای یک سانتی خرد کنید. لیمو را حلقه حلقه کنید و به ترتیب در هر سیخ چوبی ماهی و حلقه های لیمو را به سیخ بکشید. نمک و ادویجات مخلوط شده را روی ماهی بپاشید. سپس در روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه دو طرف آن را سرخ نمایید. با سبزیجات سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍊😋 🔸آب پرتقال 50 گرم 🔸رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی 🔸وانیل کمی 🔸شکر 75 گرم 🔸روغن مایع 50 گرم 🔸تخم مرغ 2 عدد 🔸آرد 125 گ 🔸نمک یک پینس 🔸نصف ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸تخم مرغ و شکر را با برقی زده تا کشدار و روشن بشه حدود 3 دقیقه وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقالو اضافه و مخلوط کنید سپس روغن را با مواد مخلوط کنید با برقی فقط در حد مخلوط شدن آرد و bp و کمی نمک را 3 بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید اگه گوله بود، دو سه ثانیه با برقی صافش کنید داخل کاپ کیکا بریزید فر 180 از قبل گرم شده حدود 35 دقیقه ولی زودتر بهش سر بزنید ♦️ اگه سس پرتقال هم درست کنید و روش بریزید خیلی بهتر میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 هویج 3 عدد متوسط برنج 3 پیمانه ذرت پخته شده 1/5 پیمانه قارچ 6 عدد شیره خرما 3 ق غ زعفران به مقدار لازم روغن و آب به مقدار لازم 🔸ابتدا هویج ها را پوست کنده و رنده می کنیم. سپس هویج رنده شده را با روغن کمی تفت می دهیم. قارچ ها را خرد می کنیم و به همراه ذرت پخته شده به هویج اضافه می کنیم و قدری تفت می دهیم. سپس شیره خرما را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.برنج راآبکش می کنیم ومخلوط موادرالابلای برنج آبکش شده در قابلمه می ریزیم. زعفران آبزده را روی برنج می ریزیم و می گذاریم که دم بکشد. می توانید از سالاد فصل و سبزی خوردن تازه در کنار این هویج پلو لذت ببرید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food