فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_باقلوا_بدون_فر
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_قارچ_خامه_ای🍲🍲🍲 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#سوپ_قارچ_خامه_ای
طرز تهیه:🍜
500 گرم قارچ را خرد کنید. داخل تابه ۵۰ گرم کره رو ذوب کنید و بعد قارچ ها رو اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و تفت بدید تا قارچ ها نرم بشه . یک دونه سینه ی مرغ آب پز رو ریش ریش کنید و به قارچ ها اضافه کنید و تفت بدید.
یک بسته خامه ی ۲۰۰ گرمی ( ترجیحا مارک کاله ) را به قارچ و مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از اون دو لیوان شیر(ترجیحا استرلیزه و پرچرب ، چون طعم بهتری داره) را به موادمون اضافه میکنیم . اگر احتیاج بود شیر رو یکم بیشتر اضافه کنید حدود دو ق غ آب لیمو ، نمک ، فلفل و آویشن به مقدار لازم به سوپ اضافه میکنیم و هم بزنید .زمانی که سوپ جوشید خاموش میکنیم . خامه نباید زیاد روی حرارت قرار بگیره کمی که سرد بشه غلظت سوپ بیشتر میشه میتونید سوپ رو توی میکسر بریزید و به صورت میکس میل کنید .برای نون های تست باید اول اونارو به صورت مکعب برش بدید . داخل تابه ۲۵ گرم کره برای دو تکه نون تستی که برش داده شده ذوب کنید و کمی پودر سیر تو تابه بریزید و نون هارو تفت بدید داخلش تا سرخ و ترد بشه .روی سوپ را با این نون ها و مقداری جعفری یا شوید خرد تزیین کنید. این سوپ با نون های تست سوخاری مزه ی جذابی داره .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
25.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌮پیراشکی گوشت🌮
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
به همه کدبانوها فوروارد کن😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙃کتلت🙂
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
فوروارد یادت نره😜
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲خورشت قیمه🍲
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
واسه دوستاتم فوروارد کن با کانال آشنا بشن💕
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
خورشت آلو :
پیاز رو خرد و سرخ میکنیم، تکه های گوشت رو اضافه کرده و میزاریم خوب سرخ بشه، زردچوبه و فلفل رو هم اضافه میکنیم، رب گوجه فرنگی رو تو ظرف دیگه سرخ میکنیم تا رنگش باز بشه، بعد به گوشت اضافه میکنیم و با دو لیوان آب جوشیده ولرم میزاریم گوشت بپزه،نیم ساعت آخره پخت آلو و هویج رو اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته، پودر دارچین، پودر انبه، پودر لیمو عمانی و نمک رو هم به عنوان ادویه استفاده میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
بورک سیب زمینی 👌👌👌
مواد لازم:👇
۴عدد یوفکای بزرگ
۵عدد سیب زمینی متوسط
۱ونیم لیوان شیر
۱ق چای خوری فلفل سیاه
۱قاشق مرباخوری نمک
روغن مایع برای رومال مابین یوفکا
پنیرموزارلا(دلخواه)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
بورک سیب زمینی 👌👌👌 مواد لازم:👇 ۴عدد یوفکای بزرگ ۵عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم لیوان شیر ۱ق چای خوری ف
بورک سیب زمینی 👌👌👌
🥔🥔🥔🥔
طرز تهیه:👇
سیب زمینی هارو ابپز کنید و خوب له کنید بزارید سرد بشه.وقتی سرد شدن شیر ،فلفل سیاه ،،پول بيبر و نمك اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.بايد كمي شل و رقيق بشه كه بتونيم به راحتي مابين يوفكا ها بماليم. اولین يوفكارو روي سطح تون پهن كنيد و با فرچه همه جاي يوفكا رو روغن مايع بماليد .و يوفكاي بعدي رو روي يوفكاي اول پهن كنيد و دو باره همه جاي يوفكارو روغن مايع بماليد. وبعدسيب زميني رو همه جاي يوفكا بماليد.يوفكاي بعدي رو روي سيب زميني پهن كنيد و دوباره چرب كنيد و از مواد روش بماليد.يوفكاي بعدي رو هم به همين روش چرب كنيد و مواد بماليد .يعني سه طبقه از يوفكا بايد مواد داشته باشن.سپس کنار های یوفکا رو به داخل تا کنید ویوفکارو رول کنید .دور یوفکارو با سفلون بپیچید و دو ساعت در یخچال استراحت دهید.در مرحله آخر رول هارو برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و در فر ۲۰۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرن بپزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیاز_سوخاری رستورانی
_سلام دوستای مهربونم 🙋 چه خبراا خوبییین😘😍
_کیا مثل من پیاز سوخاری دوست دارن دستاشون بالا
_درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉
_برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید
_دوستون دارم😘
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🍃دوشنبہ تون
عالے و بینظیر
🍃یڪ روز قشنگ
یڪ دل آرام
🍃یڪ شادے بے پایان
یڪ لب خندون
🍃یڪ زندگے عاشقانہ
و هزار آرزوے زیبا
🍃ازخداوند برایتان خواهانم
#سلام_روزتون_بخیر 🍃