eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی آپز سه عدد تخم مرغ یک عدد نمک ادویه زردچوبه پودرسیر و ترخون و جعفری خشک شده به میزان لازم (من یک قاشق مربا خوری رب گوجه به مواد زدم تا خوشرنگ تر بشه و بجای زرد حالت نارنجی رنگ گرفت) این مواد سلیقه ای هست. مواد میانی که من ریختم تقریبا مثل مواد ماکارانی بود. گوشت چرخ شده. پیاز. فلفل دلمه. نمک و ادویه جات و رب گوجه و کمی ترخون و جعفری خشک هم واسه ی عطرش.و یک ق غ زرشک. سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و رنده ریز کرده و با تخم مرغ و بقیه مواد کوکو مخلوط کرده و ورز می دهیم و کنار میزاریم. مواد گوشتی میانی هم که مثل مواد ماکارانی آماده میکنیم. حالا از سیب زمینی ها برمی داریم اندازه یک نارنگی و کف دستمان پهن میکنیم، مقداری از مخلوط گوشت را وسط سیب زمینی ها گذاشته و با دست از سیب زمینی روی مواد گوشتی میپوشانیم طوری که مواد دقیقا وسطش قرارگیرد. کمی هنگام درست کردن به دستمان نم اب میزنیم که نچسبه.و در سینی کمی چرب شده میزاریم تا وقتی همه اماده بشن و بعدش در روغن فراووون و دااااغ سرخ میکنیم مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند. بسته به ذائقه میتوانید پنیر پیتزا هم اضافه کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ 1 عدد شکر 3/4 پیمانه وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق چ استاندارد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸بذر مهربانی را 🕊بی محابا و پیوسته 🌸بر زمینِ دلهـا بپاش.. 🕊بی شک 🌸جهانی پر از عشق 🕊درو خواهی کرد... 🌸سلام صبحتون بخیر 🕊جمعه تون عالی
غذاهای 3سوته😋
‍#کیک_یک_تخم_مرغی تخم مرغ 1 عدد شکر 3/4 پیمانه وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد
در این دستور میتونید 1 تا 2 ق غ از آرد را حذف و به جای آن 1 تا 2 ق پودر کاکائو اضافه کنید تا کیکتون شکلاتی بشه. همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن و حجیم شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. آرد را در 3 مرحله اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید. حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند. میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند. مواد کیک را در قالب گرد به قطر 18 یا 20 سانت که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شودکیک را بپزید. این کیک بافت عالی و پف خوبی داره،من چون میخواستم از کیک به عنوان پایه چیزکیک استفاده کنم و نمیخواستم ضخامت کیک زیاد بشه مواد رو در قالب بزرگتر ریختم تا در نهایت کیک نازک تر بشه. این کیک پایه مناسبی برای انواع دسر،چیزکیک و...کلا یه کیک راحت و سریع و آسون و همه کاره ست...کافیه موادشو دو یا هر چند برابر که میخواید کنید تا کیک بزرگتری تحویل بگیرید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍆 😋 🔸ابتدا کلاهک بادمجان ها رو جدا کرده و شسته و ابکش میکنیم سپس وسط بادمجان ها رو شکاف زده و داخل قابلمه قرار میدیم و سرکه سفید و نمک بهش اضافه کرده تا زمانی که بادمجان ها رنگش عوض بشه و از حالت خامی در بیاد سپس در صافی ریخته تا کاملا سرد بشه و حالا مواد داخل بادمجان که شامل هویچ . سیر . فلفل سبز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و سبزیجات معطر هم جعفری .نعنا و شوید رو پاک کرده شسته و وقتی کاملا ابکش شد خرد میکنیم و در ظرفی تمام مواد رو کاملا مخلوط کرده و دونه دونه داخل بادمجان ها رو پر میکنیم و در ظرف مورد نظر بادمجان ها رو قرار میدیم و با سرکه سفید پر میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍮 😋 🔸یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم. رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای 1 عدد تخم مرغ 🍳 1 لیوان شیر 🍶 150 گرم پنیر سفید کمی جعفری کمی فلفل قرمز ترک 1 ق م بکینگ پودر 10 ق غ آرد 1 ق چ نمک تخم مرغ را با شیر خوب هم میزنیم و سپس آرام آرام پنیر خوردشده و فلفل و بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و بعد از آن جعفری و آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و تابه چرب شده را خوب گرم می کنیم و هر دفعه 1ق غ توی تابه میریزیم که سرخ شه پنکیک خوشمزمون آمادست. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کیک ماکارونی و پنیر مواد لازم پنیر رنده شده ... 3 پیمانه ماکارونی فرمی ... 500 گرم کالباس بیکین دودی ... 300 گرم پیاز ... 1/2 پیمانه خامه ... 2 پیمانه آرد ... 1/3 پیمانه کره ... 1 پیمانه تخم مرغ ... 5 عدد نمک و فلفل ... به مقدار کافی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک ماکارونی و پنیر مواد لازم پنیر رنده شده ... 3 پیمانه ماکارونی فرمی ... 500 گرم کالباس بیک
طرز تهیه 1- ابتدا ماکارونی را بپزید. قابلمه‌ای پر از آب را با قدری نمک و روغن بجوشانید و ماکارونی فرمی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید. 2- پنیر را داخل کاسه بزرگی رنده کنید. تابه‌ای را روی گاز بگذارید تا داغ شود. همین طور که تابه داغ می‌شود کمی کره داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد کالباس‌ بیکن و پیاز خرد شده را داخل تابه بچینید (کالباس را هم خرد کنید). بیکن و پیاز را حدود ۱۵ دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود. 3- در این مرحله فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 4- حال باید سس پنیر را تهیه کنید. قالب کره را داخل شیرجوشی قرار دهید و بگذارید روی حرارت ملایم ذوب شود. 5- آرد را به تدریج روی کره ذوب شده الک کنید. سپس خامه را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید. به تدریج پنیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان با دست دیگرتان هم بزنید. 6- وقتی همه پنیر اضافه شد سس آماده است. سس پنیر را روی ماکارونی پخته و آبکش شده بریزید، فقط ۱/۲ پیمانه از سس را نگه دارید و بگذارید داخل شیرجوش باقی بماند (بعداً به عنوان روکش کیک استفاده می‌شود). 7- حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید. 8- قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک شود. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت می‌شود و بعداً کیک خودش را نمی‌گیرد. 9- تخم مرغ‌ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغ‌های همزده را به آن اضافه کنید. 10- خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده شود. حال آن را ۳۵–۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود. می‌توانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی شود. 11- ۱۵ دقیقه صبر کنید قالب خنک شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، ۱/۲ پیمانه سس پنیر باقیمانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید. نکته: مرحله چرب کردن قالب خیلی اهمیت دارد در غیر این صورت ماکارونی از قالب جدا نخواهد شد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
بروکلی پنیری ‌ مواد لازم كلم بروكلی ... ٣ پيمانه تخم مرغ بزرگ ... ١عدد موزارلا ... ١.٥ پيمانه پارمسان رنده شده ... ١/٤ پيمانه سير ... ٢عدد پونه ... ١/٢ قاشق چای خوری نمك دريا يا هيماليا ... به مقدار لازم جعفری تازه خرد شده ‌... ٢ قاشق چای خوری ‌ طرز تهيه 1- همه مواد به غير از جعفری را داخل كاسه ریخته و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمان كاملا يك دست شود (نصف پيمانه موزارلا را نگه داريد برای مرحله آخر) 2- بعد از آن مخلوط را روی يك سينی كه كف آن را با كاغذ نسوز پوشانده اید پهن کرده و داخل فر ( از قبل گرم شده ٤٢٥ درجه ) به مدت 20 دقیقه قرار دهید. 3- بروكلی پنيری را بيرون آورده و مابقی پنير موزارلا را همراه با جعفری تازه روی آن ميريزيم و مجدد داخل فر گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم😆 به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه.. میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم.. نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه.. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food