eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پیراشکی بقچه ای کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
پیتزا پیراشکی بقچه ای کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم گوجه فرنگی: ۲ عدد فلفل سبز: ۴-۳ عدد نان لواش یا نان تیری روغن: ۱/۲ فنجان آب: ۱/۲ لیوان بیکن پنیر پیتزا آویشن زرده تخم مرغ: ۱ عدد طرز تهیه گوجه فرنگی های خرد شده (پوست کنده) رو‌ با فلفل های سبز خرد شده به مدت ۲-۱ دقیقه درون تابه با روغن سرخ کنید. نان لواش یا نان تیری رو روی میز پهن کنید (اگر از نان تیری استفاده می کنید ترجیحا زیاد نازک‌ نباشد)، نصف فنجان روغن رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی نان ها بزنید، نان رو برش بزنید (برش های مثلتی) حالا گوجه و فلفل آماده شده رو در قسمت بالای نان بگذارید و به آن بیکن یا (کالباس، سوسیس خرد شده، مرغ پخته شده، گوشت چرخ شده و پخته شده) و پنیر پیتزا و در صورت تمایل پودر آویشن بریزید و‌ نان ها رو مطابق با فیلم بپیچید. بقچه های آماده شده رو حداقل یک ساعت درون فریزر قرار بدهید (می توانید از این بقچه ها آماده و در فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز بپزید) قبل از پخت روی اون رو با ترکیب ۱ زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع پوشش بدهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید تا روی آن ها قهوه ای روشن شود. از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاکچری پذیرایی کنید😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ویژه عید نوروز موادلازم📝 پودر نارگیل 150 گرم مغز گردو 100 گرم روغن مایع یک قاشق چایخوری آب سرد دو لیوان گلاب نصف لیوان نشاسته 100 گرم شکر 200 گرم ✍️طرز تهیه: در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود. وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود. وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین می کنیم. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو خوشمزه و رنگی درست کنید😍😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ژله با طعم دلخواه : ۱ بسته بستنی وانیلی : ۲/۳پیمانه آب جوش : ۱ پیمانه برای تهیه این ژله خوشمزه ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمنان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، بستنی را از فریزر خارج نموده و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و صبر کنید تا بستنی حل شود. می توانید گاهی آن را به آرامی هم بزنید اما نیازی نیست برای مخلوط نمودن آن تلاشی کنید و بهتر است بستنی به آرامی باز شود ظرفی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید. ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید. بعد از بستن ژله، آن را از یخچال خارج نموده و سطح آن را برش های ۲س متر بزنید. بهتر است برای این کار از چاقوی تیز و خیس استفاده نمایید. بعد از ایجاد برش های موازی و منظم، شروع به رول کردن ژله می کنیم و آن را به آرامی می پیچیم. و در ظرفی جداگانه می چینیم. در مرحله آخر از طرز تهیه ژله رولی آن را بعد از رول کردن به مدت ۱ ساعت داخل یخچال میذاریم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبای سالادالویه😋😋😋 کدبانو باشید😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸به قارچها آبليمو بزن. بعدازچند دقيقه استراحت توى ارد سفید بزن .بعد توى تخم مرغ و پودر سوخارى بغلطون و در روغن سرخ کن . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت سبزیجات کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
خورشت سبزیجات کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خورش بدون گوشت فوق العاده مفید و خوشمزه 😍 این غذا هم با برنج سرو میشه هم بعنوان خوراک با نون مخصوص گیاه خواران عزیزه 🤗 موادش اختیاریه میتونید به ذایقه خانواگیتون کم وزیاد کنید ویا حذف کنید سبزیجات ریز خرد نشه هویج یک عدد بزرگ ویا دو عدد کوچک لوبیا سبز پر پیاله بزرگ قارچ پر پیاله بزرگ بهتره از قارچ ریز استفاده کنید.قارچ درشت بود نصف کنید ورقه ای نباشه سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد درشت رب یک قاشق نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وپاپریکا وروغن به مقدار لازم هویج رو پوست کنده درشت خرد کنید وبا نصف استکان اب بزارید تا نیم پز بشه لوبیا سبز هم با نصف استکان بزارید نیم پز بشه سپس با کمی روغن تفت بدید تفت که خورد از ماهی تابه خارج کنید تو همون ماهی تابه پیاز خلالی شده هم تفت بدید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه وکمی پاپریکا ویک قاشق پر رب اضافه وبا هم تفت بدید لوبیا و هویج اضافه آب بریزد نمک بزنید درشو بزارید نیم ساعت جوش بزنه سپس سیب زمینی خرد شده و قارچ تفت داده شده اضافه کرده بیست دقیقه تا نیم ساعت دیگه بپزن کافیه ده دقیقه آخر دوست داشتید چند عدد گوجه گیلاسی بریزید اختیاریه خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کنید. با کته ویا نون نوش جان کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کره  یا روغن جامد 80گرم آرد 200 گرم (ممکنه دو سه ق بیشتر هم ببره) تخم مرغ 1 عدد پودر قند 100 گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل سر قاشق چایخوری زعفرن دم شده غلیط یک قاشق غذاخوری مارمالاد یا ژله بریلو برای تزیین ابتدا روغن و پودر قند و وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه تخم مرغ رو اضافه کنید، 5 دقیقه با دور تند هم بزنید. دقت کنید موقع همزدن تخم مرغی به دور ظرف میچسبه اونا رو با لیسک به وسط همزن منتقل کنید، چون دورش کامل هم نمیخوره و بعد شیرینی بوی تخم مرغ میگیره. زعفران  رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید  آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید با قاشق چوبی آروم مخلوط کنید  می کنید. و در نهایت اگه احساس کردید به دست میچسبه یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید . من علاوه بر 200 گرم دو قاشق دیگه آرد ریختم زیاد با دست ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن. چون اگه زیاد ورز بخوره به روغن میافته و شرینی بعد از پخت سفت میشه کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و از خمیر به اندازه گردو کمی کوچکتر توی دست گرد کنید و وسطش رو چال کنید داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید تا بپزه همینکه زیرش فقط کمی طلایی شد بیرون باورد و بهش دست نزنید. این شیرینی مثل شیرینی های خشک دیگه اولش که از فر یرون میاد نرمه و توی دما محیط ترد میشه پس نزارید زیرش برشته شه دمای فر روی 160 به مدت یک ربع تا بیست دقیقه باز چشمی نگاه کنید. . بعد ازاینکه از فر بیرون آوردید و خنک شد,، اگه دوست داشتین روش کمی پودر قند الک کنید و وسطش رو با مارمالاد و یا مربا و یا بریلو تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food