هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#گراتن_سیب_زمینی
مواد لازم:
2 تا 3 عدد سیب زمینی(حلقه ای برش دهید)
200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز کوچک خرد شده
1 فلفل سبز تند(هالپینو)یا فلفل دلمه خرد شده
3 ورق ژامبون گوشت خرد شده(اختیاری)
1 تا 2 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا یا چدار رنده شده
1 لیوان سس سفید یا سس پنیر(طرز تهیه هایلات شده توی قسمت سس ها)
نمک، فلفل،زردچوبه و پودر آویشن به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#گراتن_سیب_زمینی
.
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود،سپس توی ماهیتابه روغن ریخته و پیاز اضافه کنید تفت دهید گوشت را ریخته تفت دهید،فلفل دلمه یا سبز را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید ،مواد گوشت پخته شده را کنار گذاشته،(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق )و کف ظرف پخت را چرب کنید یه لایه سیب زمینی کف ظرف گذاشته و لایه بعد مواد گوشتی و ژامبون را اضافه کنید سپس مقداری سس سفید( پنیر ) بریزید و بعد پنیر پیتزا را اضافه لایه بعدی را هم به همین شکل بچینید و و روی آن پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده برای مدت 20 تا 30 دقیقه(بسته به میزان دمای فر) یا تا زمانی که سیب زمینی پخته و روی پنیر طلایی شود،سپس از فر خارج کرده برش دهید و نوش جان کنید🤗
.
✔دوستان میتونید از سیب زمینی آب پز شده استفاده کنید که باعث میشه زمان پخت کمتر باشه
✔این خوشمزه رو میتونید روی اجاق گاز درست کنید ولی خب روی پنیر دیگه طلایی نمیش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسنک_قارچ_پنیری
✏️مواد لازم:
🔸قارچ (بزرگ): ۱۲ عدد
🔸نان تست: ۶ عدد
🔸کره: به مقدار لازم
🔸سس مایونز: به مقدار لازم
🔸پنیر پیتزا (رنده شده): ۶ قاشق سوپ خوری
🔸گشنیز (خرد شده و تازه): ۱ قاشق غذا خوری
🔸ژامبون مرغ: ۵ ورق
🔸نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔸پیاز (کوچک): ۱ عدد
🔸پودر سیر: ۲ قاشق مربا خوری
🔸پودر موسیر: ۱ قاشق مربا خوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسنک_قارچ_پنیری
♨️طرز تهیه
🔹ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس مقداری کره به آن افزوده و آن را خوب سرخ کنید.
🔹قارچ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ کمتر آب بیندازد. ژامبون مرغ را خرد کرده و به قارچ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا ژامبون کمی بپزد. پودر سیر،موسیر و نمک و فلفل را به قارچ اضافه کنید.
🔹مقداری سس مایونز و گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس مایه تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید.
🔹داخل تابه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، ساندویچ ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
🚩سایر نکات
🔸بهتر است این اسنک را داخل ساندویچ ساز تهیه کنید.
توجه داشته باشید شما باید اسنک را فقط مقداری حرارت دهید که پنیر آب شود نه اینکه از اسنک سرریز شود
در صورت تمایل از مقداری ذرت و نخودفرنگی هم داخل اسنک استفاده کنید . استفاده از پنیر موزارلا به جای پیتزا این اسنک را خوشمزه تر می کند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت شیرینی تر 🍭🍬🍰
با روشی ساده درمنزل
مناسب عید ومهمانی های خاص
👆👆
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_خامه_ای🥕🥕
اموزش درست کردن هویج با خامه برای تزیین کیک ها.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
طرز تهیه کوفته با پنیر پیتزا 😊☝️🏻
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ویدئویی:👆👆👆😍
#پاستانه_پوآچاسی👌
.
.
🍓 بفرست برای خانومای کدبانو 💞
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #سالاد_رژيمى_سبزيجات🍃
آموزش مرحله به مرحله👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_تکنفره 🍨🍨
🌀مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله بلوبری
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقر کم بخارپز یا جوشانده بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
☀️ #ایده_آشپزی 🍴
🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم
🧀 پنیر رو قالب زدم
سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم
تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم
خیلی راحت و ساده
🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم
واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو خوشمزه و رنگی درست کنید😍😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_قند_مجلسی
لاکچری پذیرایی کنید😍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗#دسر_موزی😋
🍌 - 4 عدد موز
🍯- 60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری)
- مغز فندق
- شکلات
🍌موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید.☺️😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
☀️ #ایده_آشپزی 🍴
🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم
🧀 پنیر رو قالب زدم
سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم
تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم
خیلی راحت و ساده
🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم
واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شيريني_شاه_پسند 🥯 😋
🔸ابتدا ١٢٥ گرم پودر قند و ١/٢ق چ هل و ١٢٥ گرم روغن كاملا جامد و ١/٤ق چ زنجبيل و ١عدد زرده را به مدت ٥دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي ١٢٥گرم و آرد ١٢٥گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود ٢ الي ٣بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت ١ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي ١٦٠ درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه ١٢گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت ٢٠ دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_موز_و_بیسکوییت 🧉 😋
❣شیر 1 لیوان
❣پودر کاستررد 1ق غ سر پر
❣شکر 2 ق غ
❣گلاب 1 ق غ
❣بیسکوییت پتی بور 1بسته
❣گردو 3 تا 4عدد
❣موز 1 عدد بزرگ
❣زعفرون آب شده 1 قاشق
❣خامه صبحانه 1 قاشق
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸ابتدا شیر، پودر کاسترد، زعفرون,ک، شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید) و بعد از روی حرارت بر میداریم. بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم، گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم، بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_یونانی
فیله مرغ
نخود فرنگی
هویج
سیب زمینی
برنج
نمک+فلفل+زردچوبه
برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_فصل
دستور خاصی نداره زیرش که برش های کاهو هست و تزئینات روش: هویج رنده و ورقه ورقه شده، لبو رنده و برش زده شده، خیار، گوجه، کلم سفید و قرمز ساطوری شده، ذرت، زیتون، فلفل دلمه و فلفل سبز تند
اون فلفل دلمه گوگولیه اون گوشه هم یه فلفل دلمه سایز کوچیکه ک از قسمت بالا هفتی هشتی برش دادم و توشو خالی کردم و با سس سالاد پرش کردم و کمی نعناع خشک روش ریختم.
خیارهای وسط هم بصورت نواری با پوست کن ورقه ورقه کردم و رول کردم.به همین راحتی.
طرحش هم کاملا ذهنی بود.البته ایده اصلی رو از چند تا عکس اینترنتی گرفتم اما طرح نهایی که پیاده کردم ذهنی بود.فقط کمی حوصله و دقت میخواد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شروع صبحمان را
پُر برکت می کنیم🌺🌿
صبحمان را معطر می کنیم
نفسمان را خوشبو می کنیم
به ذکر نام الله تعالی
سلام دوستانِ عزیز
برای امروزتون
يک سبد عشـق
يک دنيـا زیبـایی🌺🌿
يک آسمان لطف خداوند
یک لب خنـدان یک دل شـاد
یه خونه ی دل پر از صفاآرزوی
قلبی ما برای شما دوستان💐
روز تون شادِ شاد و در پنـاه
خداونـد باشیـد🕊💐
.
#حلوا_شكلاتی_دورنگ
آرد سفید 125 گرم
آردنخود چی 60 گرم
روغن جامد 50 گرم
پودر قند 60 گرم
دارچین 2 ق چ
شکلات تلخ یا شیری 150 گرم
شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید 🍲طرز تهيه :
آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_شیرعسلی_و_نارگیل
مواد لازم
آرد 3 تا 4 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری
اب 1/2 پیمانه
شیر 1پیمانه🥛
روغن 1/2 پیمانه
شکر1 ق غ
مواد میانی...
شیر عسلی ...پودر نارگیل..پودر کاکائو..به مقدارلازم
موادرویه:
زرده 1 عدد و1 ق س شیر وزعفران
ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاید..شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم.وبعد مایه خمیر عمل امده را به شیر اضافه میکنیم..وبعد ارد را اضافه میکنیم.وبا دست ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مواد میانی:
شیر عسلی و پودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنیم..تاجایی که یک خمیر چسبناک درست بشه.. خمیر را پهن میکنیم..کمی پودر کاکائو روی ان الک میکنیم وبعد از مواد میانی روی ان می مالیم وخمیر را رول میکنیم...داخل قالب میزاریم و20 دقیقه استراحت میدیم..وبعد داخل فر 160 درجه به مدت 30 تا40 دقیقه قرار میدهیم.برای مدل گرد ان ابتدا از خمیر چونه هایی بر میداریم کف دست پهن میکنیم وبعد از مواد میانی داخل اون میریزیم وخمیر رو از اطراف جمع میکنیم..کمی کف دست گرد میکنیم وبا چاقوی تیز اطراف اون رو برش میزنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_موز_و_بیسکویت
▪️شیر:1لیوان
▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▪️شکر:2قاشق غذاخوری
▪️گلاب :1قاشق غذاخوری
▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▪️گردو:3تا4عدد
▪️موز:1عدد بزرگ
▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food