#کیک_اسفنجی
آرد: 2 لیوان
شکر: نصف لیوان
شیر: 1 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
بیکینگ پودر: 1 ق غ
وانیل: 1 ق مرباخوری
اول فر رو با دمای 180 درجه روشن کردم گرم بشه کف قالبها(سه تاقالب کوچیک ومتوسط وبزرگ) رو کاغذ روغنی انداختم و دیواره قالب رو فقط چرب کردم آرد و بیکینگ پودر و رو مخلوط و الک کردم توی ظرف شکر و وانیل و تخم مرغ ها رو ریختم و با دور تند همزن اونقدر زدم تا سفید رنگ بشه و غلیظ کمی شل تر از خامه بعد روغن و شیر سردیاماست رو اضافه کردم و دوباره با همزن زدم بعد هم مخلوط آرد رو اضافه کردم و با لیسک به آرومی هم زدم بعد ریختم توی قالبها و برای مدت 40 دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم. بعد از نیم ساعت شما چک کنید هر وقت خلال دندون فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته
بعد کیک ها رو گذاشتم روی توری تا کمی خنک بشه وبایه قالب گردوسطشون روقالب زدم تاعروسک بره داخلشون وروی هم قراردادم وباخامه قنادی وترافیل تزیین کردم واسه خامه صورتی ازچندقطره رنگ خوراکی استفاده کردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اگردک
شير ولرممم 1 ليوان شكر نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان زردچوبه 1 ق م خمير مايه 1 ق م آرد بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_لا_پلو
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کنجدی_انگشتی
آرد یک لیوان
کره آب شده ۱۰ ق س
پودر قند یا شکر ۳/۴پیمانه
وانیل مقداری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر ۲ ق س
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
کنجد به مقدار لازم
کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسطشیرینی را سوراخ کرده در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم.
این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#طبخ_ماهی_سفید_درسته
شکم ماهی سفید رو خالی کنید وحسابی نمک مالش کنید داخل شکم وروی پوستش رو با نمک ماساژ بدید .
توی سینی فر فویل بکشید ویک سیب زمینی بزرگ رو ورقه کنید وروی فویل بزارید باچند حبه سیر بهد ماهی رو روی سیب زمینیها بزارید وداخل فر داغ 200درجه به مدت 2ساعت بپزید فقط هر 15تا 20 دقیقه ای از مخلوط کره وزعفران ورب نارنج با برس روی ماهی بکشید تا رویه اش برشته وطلایی وخوشرنگ بشه ودر کنار سبزی پلو یا کته کره ای میل کنید .
منکه عاشق سبزی پلو با ماهی هستم در کنار ترشی های خونگی که خودم درست کردم 😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
از دست کرونا خودتونو خلاص کنید 😉
به دستهای خودتون تکیه کنید 💪
وقتشه برای کسب درآمد دیگه خودتو وابسته به زمان و مکان نکنی 😎
همین حالا کسبوکار آنلاینت رو تو سایت «باسلام» راه اندازی کن 👇👇
https://bslm.me/tFWb1
#ژله_لیوانی
يك ايده راحت براى درست كردن ژله😉
هر رنگ ژله ای خواستین رو یک بسته ژله رو با یکو نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید خوب حل شد بزارین داخل فریزر یک ساعت طول می کشه ببنده بعد بیرون بیارین
البته اگر کاملا سفت بود با چنگال خوب بزنید تا حالت خرده شیشه پیدا کنه
یک بسته ژله آلوئورا هم با دو لیوان آبجوش مخلوط کنید و بزارین در دمای محیط خنک بشه اما نباید ببنده
بعد به هر ترتیب دوست داشتین داخل لیوان بریزید هر رنگ رو ریختیم با پشت قاشق خوب فشار بدین من برای لایه آخر یک بسته ژله آلوئورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم بعد گذاشتم خوب سرد شد و بهش نصف لیوان بستنی اضافه کردم و وقتی داخل یخچال خوب بست با چنگال زدم
وقتی لیوان ها پر شد ...
از اون ژله آلوئورا که قبلا گذاشتیم سرد بشه و باید مایع باشه داخل لیوان ها بریزید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_پرتقالی
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد
تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
4_5958566347746051965.apk
22.74M
📥 دانلود کنید📥
🌟آخر هفتـــه ها بین سه نفر برتر بدرخشید🌟 تا ⬅️ جایــــ🎁ــــزه هفتگی نفرات برتر بدست بیارین😍
📥 #لینک_دانلود_مستقیم👇
https://fi9.ir/z71fdi
#شامی_هویج
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ،همراه با یک عدد پیازمتوسط رنده شده ،
هویج یک عددرنده شده ،نمک،فلفل، زردچوبه یک قاشق چای خوری،آردنخودچی سه قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
من از نخود آبگوشتی اندازه چها قاشق غذاخوری داخل تابه نخودو کمی تفت دادم ...بعد ریختم داخل آسیاب وآسیاب کردم .بعد اضافه کردم به مواد شامی هویج، طعم خوشمزه ای میده به شامی ،حسابی موادو ورز بدید ....داخل ظرفی بریزید وحدود یکساعت داخل یخچال گذاشتم .بعد داخل تابه روغن بریزید، به اندازه ی نارنگی بردارید. وبادستتون فروم بدید... وداخل تابه سرخ کنید .با حرارت کم تا بپزه .بعد میتونید شامی هویج وداخل ی تابه دیگه انتقال بدید .دوقاشق سرکه ،یک قاشق شکر، ونصف استکان آب با هم مخلوط کنید. بریزید رو شامیا مجددا بزارید .روی حرارت تا چاشنی وارد شامی بشه .وجذب شامی بشه .طعم شامی ملس میشه . که بانان یا برنج سرو کنید .....نکته : طعم هویج داخل شامی وشیرین نمیکنه .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فلافل_مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد
نخود : 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد
سیر : 4 حبه
تخم مرغ : 2 عدد
جعفری خرد شده یا شوید : 2 قاشق غذا خوری
ادویه کاری : به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
پودر سوخاری : مقداری
طرز تهیه:
ابتدا بایدنخود را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ نخود گرفته شود.
آب نخود را چند مرتبه عوض کنید.
اگر فرصت کافی برای خیساندن نخود ندارید نخود را 2 بار در آب بجوشانید و آبش را خالی کنید .مرغ را با آب و نمک نیم پز کنید.سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم 3 مرتبه چرخ کنید تا مواد خوب با هم میکس شوند.جعفری خرد شده، تخم مرغ و ادویه کاری را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سپس از مایهی فلافل به اندازهی نارنگی بردارید، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده ودر پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ و شناور سرخ کنید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_تابه_گیس_بافت
فیله یا سینه ی بدون استخوان رو نواری برش میدیم بعد ب شکل گیس میبافیم و با خلال سر و تهشو فیکس میکنیم بعد داخل آب پیاز و لیمو و زعفران,نمک و فلفل یک ساعت بمونه (میتوانید از یک قاشق سس مایونز هم استفاده کنید) و سپس سرخ میکنیم .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_مرغ_سبزیجات 🍲 😋
🔸ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم.
کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم
فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم.
🔸حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.
چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است.
سیب زمینی مکعبی خورد شده رو سرخ کردم و در کنار غذا سرو کردم.میتونید به موادتون اضافه کنید ولی من اینجوری دوست داشتم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوبیده_مرغ_تابه_ای 😋
▫️ ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
▫️پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
▫️زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
🔸سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اش_کله_جوش 🍜 😋
🔸این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش ( آق پنجر )هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود
سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم
(میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین)
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_قاشقی 😋
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری وانیل
🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
💯😍😍😍حتما بخوانید😍😍😍💯
👇👇👇👇
👬 افرادی که بوی خوش میدهند 👫
💐 همیشه یک عطر خوب با رایحه ماندگار انتخاب می کنند 🌹
http://eitaa.com/joinchat/569638943C3581e70271
میخوای بوی عطرت همه رو مست کنه؟💘
💦 میخوای بدونی کدوم عطر ها بیشترین پخش رایحه رو دارن ؟ 🦚
🏢 میخوای بدونی بهترین برند های عطر کدومان ؟ 👑
💛ما شما رو با بهترین ها آشنا میکنیم💛
📦 ارسال به سراسر کشور 🚛
💯عضویت👇👇👇👇💯 http://eitaa.com/joinchat/569638943C3581e70271