فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرفس پلو
برنج ۱پیمانه(۲۰۰گرم)
ساقهکرفس ۳۰۰گرم
هویج ۲عدد
پیاز ۱عدد
نمک بمقدارلازم
جعفری ۸قاشقغذاخوری
نعناع ۲قاشقغذاخوری
رب ۲قاشفغذاخوری
ادویهپلویی ۲قاشقچایخوری
پ.ن ادویه پلویی شامب گلسرخ۶قغ،دارچین۴قغ،زیره۲قغ،
جوزهندی۱قچ،هل۱قچ میباشد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_خلال_كرمانشاهي
به ازای هر نفر ۱۰۰گرم گوشت و ۵۰گرم خلال بادام
گوشت گوساله یاگوسفندی ریز ۴۰۰گرم(من گوسفندی استفاده میکنم )
خلال بادام۲۰۰گرم
لیمو عمانی ۴تا
رب به اندازه کافی
زرشک سیاه یا قرمز نصف فنجان
ادویه ونمک و زعفران پیاز و سرخ میکنم ادویه میزنم گوشت هارو تفت میدم کمی تا سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم خلال ها رو از قبل میشوریم به گوشت اضافه میکنیم بعد از اینکه کمی پختن لیموعمانی رو اضافه میکنیم .موقعه ای که خورشت اماده شد زرشک هارو تفت دادم رو اضافه میکنیم
زرشک سیاه استان کرمانشاه کاشت و برداشت میشه .اگه زرشک سیاه نداشتید میتونید زرشک قرمز بریزید (کلک بزنیم زرشک مونده رو که سیاه میشه رو میریزیم 😉) .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ
موادلازم
فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان
برای سس روی مرغ
۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه
درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن
برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید
سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#عدس_پلو
۴پیمانه برنج
۲پیمانه عدس
۱پیمانه کشمش
زعفران چندقاشق غ خ
فیله ی گوشت مرغ به میزان لازم
فیله ی مرغ رو چند ساعتی داخل زعفران وپیاز وابلیمو استراحت دادم بعد به خیلی نازک برش زدم من این کارو با قیچی آشپزخونم کردم بعد رول کردم وباخلال دندان فیکس کردم گذاشتم یخجال؛ برنج وعدس روچندساعت قبل پخت خیس کردم؛ عدس را با اندکی نمک بدون درپوش پختم برنج را آبکش کرده عدس پخته و آبکش کرده را به برنج افزوده مخلوط کردم.ته قابلمه روغن ویک قاشق زعفران ویه قاشق شیرریختم نون سنگک رو انداختم روشون برنج رو روی تهدیگ ریختم وروش کمی دارچین پاشیدم با کمی روغن گذاشتم دم بکشه.شروع کردم به سرخ کردن مرغها تا برنج دم بکشه اوناهم سرخ شدن گذاشتم کنار کشمش رو که شسته بودم وگذاشته بودم آبش بره رو ریختم تو تابه باکمی روغن تفت دادم زیر شعله حتما کم باشه فقط یه کوچلو تفت بدین زیاد رو گازنباشه چون میسوزه بعدا نگین نگفتم درآخر هم در ظرف مورد نظر سرو کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسفناج_پلو 🍛 😋
🔸چهارصد گرم اسفناج رو شستم و خرد کردم و با کمی روغن توی تابه ریختم و با شعله زیاد تفت دادم تا آب اون کشیده شد و کنار گذاشتم .
پیاز داغ رو جدا آماده کردم .
یک عدد سینه مرغ رو خرد کردم ، با نمک و فلفل و پودر سیر و زعفران مزه دار کردم و با کمی روغن توی تابه سرخ کردم .
برنج رو آبکش کردم بعد اسفناج های تفت داده و پیاز داغ رو لابلای برنج ریختم و در آخر مرغ های سرخ شده رو روی برنج ریختم و دم گذاشتم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_گوشت_وقارچ 🌯 😋
🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد
🔸و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_لوبیا 🍲 😋
🔸پیاز و نگینی ریز خورد کردم با روغن و زردچوبه تفت دادم طلایی که شد گوشت و اضافه کردم خوب تفت دادم گوشت که یکم سرخ شد ادویه هام و اضافه کردم بعدم رب و اضافه کردم و خوب تفت دادم تا بوی خامی رب بره بعد آب جوش ریختم و گذاشتم یکساعت رو حرارت متوسط قل زد بعد لوبیاهارو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت دیگه قل بزنه بعدم سیب زمینی و هویج نگینی رو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت الی یکساعت و نیم رو حرارت ملایم قل زد و کامل جا افتاد
♦️نکته: میتونید لوبیاهارو قبل از ریختن تو خوراک تفت بدید من تفت ندادم و نتیجه واقعا عااالی بود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پاستا_بلونیز 🍝 😋
▫️گوشت چرخکرده گوساله بدون چربی ۵۰۰ گرم
▫️پیاز خرد شده ۱ عدد
▫️هویج خرد شده ۱ عدد
▫️ساقه کرفس خرد شده ۱ شاخه
▫️سیر له شده ۲ حبه
▫️گوجه فرنگی پوره شده ۱ لیوان و رب ۲ ق غ
▫️پونه کوهی خشک ۱ ق چ
▫️ریحان خشک ۱ ق چ
▫️آویشن خشک ۱ ق چ
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
▫️سرکه سفید ۱ تا ۲ ق غ
▫️شکر ۱ ق م (در صورت تمایل)
▫️پنیر پارمسان هر چی بیشتر بهتر
▫️روغن زیتون ۴ ق س
🔸پیاز،هویج و کرفسُ با روغن زیتون تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشه.گوشتُ اضافه کنید و بلافاصله سیرُ.کامل تفت بدید و زمانی که رنگ گوشت قهوه ای شد،ادویه ها و شکرُ اضافه کنید.پوره گوجه فرنگیُ بریزید و همه مواد با هم مخلوط کنید اجازه بدید با در بسته جا بیفته.وقتی غلیظ شد،سرکه رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.در آخر بریزید روی پاستا آبکش شده و کامل پخته شده و با مقداری پنیر پارمسان و برگ ریحون نوش جان کنید
♦️پیاز و هویج و کرفس حتما باید خیلی ریز خرد بشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_تن_ماهی 🌯 😋
🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میرزاقاسمی 🍆 😋
🔸من براي درست كردن ميرزا قاسمي سير رو تفت ميدم بعد پوره گوجه بهش اضافه ميكنم ميزارم خوب تفت بخوره تا ابش كشيده بشه ي كمي خيلي كم رب بهش ميزنم براي رنگش و ميزارم رنگ خودش رو بازكنه بعد هم بادمجون هاي كبابي رو بهش اضافه ميكنم ميزارم كامل تفت بخورن تا ابشون كشيده بشه زماني حدود ي ربع تا بيست دقيقه تا كاملا ابشون كشيده بشه و كامل رنگ و بوي ميرزاقاسمي جا بيفته تخم مرغ ها رو هم هميشه جدا سرخ ميكنم هم ميزنم به غذا اضافه ميكنم چون اينطوري رنگ ميرزاقاسمي رو تغيير نميده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_ناردونی 🥘 😋
▫️انار دون شده ۱ لیوان و نیم
▫️آب انار ۱ لیوان
▫️گوشت مرغ به اندازه افراد خانواده
▫️پیاز ۱ عدد
▫️زعفران به مقدار لازم
▫️نمک و زرد چوبه و فلفل قرمز به اندازه کافی
▫️الو بخار ۴ یا ۵ تا
▫️رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
▫️رب انار ۲ قاشق غذا خوری
▫️شکر ۱ قاشق غذا خوری اگه انارتون ترش بود شکر بریزید که ملس بشه در غیر این صورت شکر رو حذف کنید
🔸اول گوشت مرغ رو با یکم اب میزارم بجوشه یکم که جوشید اب مرغ رو عوض میکنم و گوشت رو میشورم پیاز رو نگینی خرد میکنم بهش روغن اضافه میکنم همینکه پیاز شیشه ای شد نمک و زرد چوبه و فلفل قرمز رو بریزید داخل پیاز و گوشت ها رو هم اضافه کنید دما رو کم کنید بزارید گوشت مرغ کاملا سرخ بشه و رب گوجه رو اضافه کنید و یکم تفتش بدید حالا نوبت آب انار میرسه با یکم اب جوش به گوشت ها اضافه ش کنید و رب انار هم بریزید داخلش و درش رو ببندید نیم ساعت که از زمان پختش گذشت انار دون شده و الو بخار و زعفران رو اضافه میکنیم و میزاریم کاملا جا بیفته
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کاکائویی 🥯 😋
▫️100 گرم کره نرم شده در دمای محیط
▫️ 1 استکان پودر قند
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▫️2 لیوان آرد
▫️3 قاشق غذاخوری روغن مایع
▫️وانیل کمی
▫️پودر بیکینگ1قاشق مرباخوری سر خالی
▫️ 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🔸تخم مرغ ، کره و پودر شکررا درون یک ظرف مناسب بریزید وباهمزن یک دقیقە هم بزنید سپس نشاسته،روغن،وانیل وبیکینک پودر اضافه کنید وهم بزنید،کم کم آرد را اضافه کنیدتا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به دو قسمت بزرگ وکوچک تقسیم کنید و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به قسمت کوچکتر خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. تکه ای از خمیر سفید به اندازه گردو بردارید وبا دست باز کنید و یک تکه کوچک از خمیر کاکائویی بزارید خوب گرد کنید و آن را مانند شکل بپیچید ، کاغذ روغنی در سینی انداخته وکوکی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بمدت 15دقیقە بزارید تابپزید وکمی تغییر رنگ دهد
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
نگهداری:یه هفته توی ظرف درب دار در یخچال
این مقدار مواد ۱۲عدد شیرینی بهمون میده
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_شعریه 🥯 😋
▫️ ارد سفید 3 لیوان
▫️ پودر شیر خشک نصف لیوان
▫️ شکر 3 ق غ
▫️ماست یک سوم لیوان
▫️ روغن یک چهارم لیوان
▫️اب 1 لیوان
▫️ نمک کمی
▫️ بکینگ پودر 1 ق چ
▫️ خمیر مایه 1 ق غ
🔸تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لیته_بادمجان 🍆 😋
▫️بادمجون شیش عدد متوسط
▫️نصف قابلمه آب نصف سرکه(برای پخت بادمجون)
▫️نمک یک قاشق
▫️هویج دوتا
▫️سیر ده تا دونه
▫️رب انار دوقاشق پر
▫️شیره انگور یا شکر پنج قاشق
🔸ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست (بدون پوستم.میشه)حلقه کنید و با مخلوط نمک و آب و سرکه بپزید. کامل کامل پخته بشه. با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا لهش کنید .بعد داخل کاسه ای بزرگ بریزید. جداگانه هویج خرد کرده رو با آب بپزید بعد که پخته شد با رنده ریز رندش کنید . سیر فراوان هم رنده ریز کنید و همراه با هویج به بادمجون اضافش کنید. بعد چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم ملس روبه ترشی داشته باشه.میتونید بجای شیره از شکر استفاده کنید.
میزان رب و شیره و سرکه رو خودتون کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون دربیاد. رب انار و شیره طعمشو محشررررر میکنه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
دوستان بجای پختن بادمجون میتونید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید بعد سرکه و بقیه موادو بریزید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_بادام_زنجبیلی 🥯 😋
🔸100 گرم كره و 50 گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و يك زرده و ١ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر ١٦٠ گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم.
خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم.
بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم.
نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کبه_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️ سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
▫️ یک عدد پیاز نگینی خرد شده
▫️ ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
▫️ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
▫️ جعفری خرد شده 2ق غ
▫️آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
▫️ روغن به میزان لازم
🔸 ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
✔حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
✔میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
✔از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شيرينى_فندقى 🧇 😋
▫️دو قاشق غ پر پودر قند
▫️ ٤٠ گ روغن مايع
▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق
🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔نان تخم مرغ با اسفناج👌
برش نان
ذرت مکزیکی
تخم مرغ آب پز
اسفناج
پنیر فتا کم چرب
گوجه فرنگی بسیار نرم
سیر خرد شده ۲حبه
روغن زیتون
فلفل قرمز یا پودر فلفل
نوش جان❤️
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پفکی_گردويی😍😍
زرده تخم مرغ ٣ عدد__پودر قند ٧٥ گرم__هل ١/٨ ق چ__آب ليمو ١/٨ ق چ__وانيل ١پنسه__گردو ٨٠ گرم
زرده و پودر قند و وانيل را انقدر بزنين تا سفيد و كشدار شود.
پودر هل و آبليمو رو اضافه كنين.
گردو خرد شده را اضافه كنين مخلوط كنين بعد با قاشق روي سيني كه با كاغذ روغني پوشيده شده قرار دهيد.
دماي فر ١٥٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تزئین دیگه خوشگل دیگه😍
#تزئین_الویه
#الویه_چهل_تکه
از هویج آبپز رنده شده+کلم بنفش رنده شده+نخود فرنگی و ذرت پخته به همراه ساقه پیازچه برای تزئین استفاده کردم.
.
#تزیین #تزیین_سالاد #سالاد_فصل
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
روکر موز😍😍
۱بسته پودر ژله موز را درست کرده بعد خنک شدن قالب ریخته یخچال میذاریم تا ببنده بعد ۱🥛شیر و ۳ق غ نشاسته ذرت ونصف 🥛شکر را روی حرارت گذاشته تا گرم شود بعد زرده تخم مرغ روبا وانیل با چنگال زده به مواد اضافه کرده میذاریم با حرارت کم فرنی مانند شود بعد خاموش کرده ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم میذاریم خنک بشه بعد گردو خرد شده ۲موز بیسکوییت و مخلوط خامه و پنیر را اضافه کرده ژله که نیم بند شد روش میریزیم میذاریم یخچال تا کاملا ببنده..
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food