6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_گوشت_سبزیجات
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فربگذارید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تنوری
سیب زمینی روبرش میزنیم روغن، نمک و فلفل میزنیم.
یک ساعت در فر قرار میدیم و بعداز فر خارج میکنیم
سوسیس ها رو داخلش میزاریم.
روشون سس میزنیم وبعدهم پنیر میزنیم و دوباره تا آب شدن پنیر در فر قرار میدیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. روغن ، تخم مرغ و ماست را درون مخلوط اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدست شود. حداقل 30 دقیقه بپیچید و کنار بگذارید.
هر دو نوع پنیر را با سبزیجات ، نمک و فلفل ترکیب کنید.
تکههای خمیرمان را تا حد ممکن بچرخانید. یک قاشق غذاخوری از پر کردن را در بالا قرار داده و آن را به صورت نیم ماه تشکیل دهید.
با نصف دیگری از خمیر را بپوشانید و لبه ها را به هم بچسبانید. برای اطمینان از درز از چنگال استفاده کنید.
از هر دو طرف کالزون ها را روی حرارت بسیار زیاد و بدون روغن سرخ کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ازمه_هویج
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
.
٢عددهويج متوسط
٥٠٠گرم ماست چكيده
طرز تهيه
هويج ها رو با رنده ريز رنده كنيد اب اضافي هويج ها رو بگيريد با ماست چكيده مخلوط كنيد.اگه دوست داشتيد مقداري هم پنير سفيد خرد كنيد بريزيد.فلفل سياه و نمك و پودر سير يا ٢حبه سير له شده اضافه كنيد.داخل ظرف سروتون بريزيد ١قاشق كره گياهي اب كنيد و روي ماست بريزيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نارگیلی بدونه نیاز به فر و...
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_ماستی
#آموزش_مرحله_به_مرحله
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مافین پاستا
#فینگرفود
پاستارو بپز و ابکش کن.چیپس خلالی، نمک و ادویه و پنیر اضافه و مخلوط کن.داخل قالب مافین بریز و بزار تو فر. یه شام شیک و سبک
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_اسفنجی_سیب چ_زمینی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خبرو ببینید که داخل شبکه های آمریکایی غوغا بپا کرده!!🇺🇸
محصول ایرانی که درصد رضایتمندی بسیار بالایی را در کشور های غربی به خود اختصاص داده.🇮🇷
برای اثبات حرفام چند دقیقه وقت بزار و این خبر رو ببین.🖥
توليد كننده برتر سال ٩٨ رو ميشناسي؟!🤵🏻
🌿ايشون با همت تيمي متشكل از بهترين پزشكان پوست و موي كشورمون داروي رفع دائم سفيدي مو رو اختراع و روانه بازار كرد🤵🏽🤵👩🏻🔬👩🔬👨🏼🔬
البته این محصول صادراتی مورد تایید محققین بین المللی است که از سال ۲۰۱۰ به کشور های غربی صادر میشده.
داراي مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو📄
⚠️تخفیف 30% برای ۱۰۰۰ نفر اول رو از دست نده⚠️
☎️برای ارتباط با کارشناسان عدد 5 رو به 10006189 ارسال کن.📬
#ترشی_گیلاس
مواد لازم:
گیلاس ۱ کیلو
شکر سفید ۳ قاشق
سرکه ۱/۵ لیتر
فلفل ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه
آب ساده ۱ استکان
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید. آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود. مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند. پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است.
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦