14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_با_خامه
مواد لازم
مرغ 500گرم
تخم مرغ 3عدد
گوجه 1عدد
خامه شیرین 300گرم
پنیر پیتزا 1پیمانه
جعفری برای تزیین
نمک وفلفل به مقدار لازم
روغن زیتون 3 ق غ
در فر 190 درجه سانتی گراد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرپ_دانتل
🔸2عدد تخم مرغ
🔸2لیوان شیر
🔸نصف لیوان آب
🔸1 ق م نمک
🔸1/5لیوان آرد
✏️✏️✏️✏️
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#جوجه_كباب_تابه_اي 🍢 😋
🔸ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید
1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید
بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید
تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید
در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن
بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن
برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب
با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
**
درودے چو بویِ خوشِ مهربانی🌸
به جمعِ صمیمیِ یارانِ جانی🍃
به عشق و به معشوق و عاشق درود🌸
به هر ڪَس ڪه مهرش بُوَد جاودانی🍃
صبحتون بخیر🌸
امروزتون
مملو از شادے و آرامش و مهر🍃
#دسر_طالبی 🍈 😋
▫️پودر ژلهى طالبی ۱بسته
▫️پورهى طالبی ٣/٤ لیوان
▫️آب جوش ٣/٤ لیوان
▫️بستنی وانیلی یا شیر یا خامه ١/٢ لیوان.
🔸پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود.
بستنی را درون آب طالبی بریزید.
زمانی که ژلهی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید.
مى توانید همهی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید.
اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید.
مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_كاسترد_با_ژله 🍡 😋
🔸طبق دستور جعبه پودر ژله البالو با يك ليوان ابجوش حل كردم و يك ليوان اب سرد بهش اضافه كردم و هم زدم بعد توي يك ليوان نصفشو ريختم و توي يخچال گذاشتم تا ژله رو ببنده و براي دسر كاسترد معادل دو قاشق غذا خوري پودر كاستارد،٢ليوان شير،٢قاشق شكر توي قابلمه باهم ريختم ( البته من تعداد مهمونام بيشتر بود ،زياد درست كردم) و مدام هم زدم تا كمي غليظ شد و كمي خامه صبحانه بهش اضافه كردم بعد كمي كه خنك شد و به ليوان ژله كه بسته شده اضافه كردم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو ببنده،و توت فرنگي واسه تزيين هم گذاشتم
شما ميتونيد موز رنده شده توي كاسترد اضافه كنيد خوشمزه ميشه.
♦️بعد از اينكه كاسترد سرد بشه دو برابر سفت خواهد شد! پس زياد هم نذاريد روي حرارت سفت شه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_فلفل_سبز
فلفل سبز یک کیلو
سرکه یک و نیم کیلو
نمک یک قاشق
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مرغ_گریل_رژیمی_با_طعم_سیر_و_لیمو 🍗 😋
▫️ ران یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
▫️آویشن یک ق چایخوری
▫️ریحان خشک یک ق چایخوری
▫️پاپریکا نصف ق چایخوری
▫️پودر پیاز نصف ق چایخوری
▫️نصف قاشق چایخوری سماق
▫️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
▫️آبلیمو ۳ ق غذاخوری
▫️سیر دو حبه
▫️گشنیز خرد شده ۳ الی ۴ قاشق خوری
🔸در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، خردل، روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر یا کباب کنید . در انتها کمی گشنیز خرد شده و لیمو به آن اضافه کنید و در کنار انواع سبزیجات آبپز، گریل یا سوخاری نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_پرتقال 🍊 😋
زرده ی تخم مرع ۴عدد
پودرقند نصف پیمانه
خامه ی صبحانه نصف بسته
پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲پیمانه
وانیل وزست پوست پرتقال
🔸زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود
پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_بلغور 🍜 😋
بلغور ۲۵۰ گرم
برنج نیمه ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلو
لوبیاچیتی یا قرمز ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
کشک ۱ لیتر
نعناع خشک ۲ ق غ
🔸بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح بخیسانید و برنج را هم جداگانه خیس کنید. حدود ۳ ساعت بعد آن را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس سبزی آش را که همان تره، جعفری و نعنا است خرد کنید و همراه پیاز رنده شده و سرخ شده داخل آش بریزید.
در انتها نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. می توانید کمی پیاز داغ و نعنا داغ را داخل آش و بقیه را برای تزیین استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_عربی 🍮 😋
▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
▫️شیر ۲ پیمانه
▫️پودر ژلاتین ۱ ق غ
▫️بیسکوییت پتی بور وانیلی ۱ بسته
▫️پودر کرم کارامل ۱ بسته
▫️شیر ۱/۴پیمانه
▫️شکر ۳ الی ۴ ق غ
▫️پودر نسکافه ۱ ق غ
🔸ابتدا پودر نسکافه و شکر و ۲ لیوان شیر و پودر کرم کارامل رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه . زمانی که شروع به جوشیدن کرد اجازه بدین ۱ دقیقه روی حرارت بمونه و بعد از روی حرارت بردارین . و بهش پودر ژلاتین رو که داخل ۱/۴پیمانه شیر سرد به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و هم بزنید و بعد بهش بیسکوییت وانیلی آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید و در انتها وقتی مواد خنک شد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .و بعد داخل قالبی که خیلیییی کم چرب کردین بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#تارت_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
▫️كره ۵۰ گرم
▫️پودينگ توت فرنگي ۱ بسته
▫️شير ۲ ليوان
▫️توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
🔸بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد .
پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريدومدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد.
بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد .
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد
♦️بالای پودینگ کمی ژله ریختم و گذاشتم کمی سرد شه و روی تارت ریختم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_عربي 🍮 😋
🔸 ارد گندم١ليوان،شير خشك نيدو نصف ليوان(سه قاشق هم ميشه)،شكر ١ليوان،اب و گلاب با هم نيم ليوان،زعفران و هل،نشاسته ذرت٢قاشق مرباخوري( اضافه كردنش به دلخواه خصوصا مفيد براي مواقعي ك ميخايم حلوامون براي قيف شكل پذير باشه)روغن نصف ليوان(من از تركيب روغن مايع و كره استفاده ميكنم).
ارد و شير خشك (و در صورت استفاده نشاسته ذرت )رو باهم الك كرده و در قابلمه با روغن تفت ميديم وقتي طلايي شد زير گاز رو خاموش ميكنيم و شيره رو بهش اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم تا ب غلطتي ك ميخايم برسه البته دقت بشه حلواي عربي بايد رقيق تر از حلواي معمولي باشه
♦️شيره: اب و گلاب و شكر و هل و زعفران رو باهم غاطي كرده و ي قل ك زد رو گاز چند قطره اب ليمو ميزنيم و خاموش ميكنيم و ميذاريم كامل سرد بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#راتای_مرغ 🌯 😋
▫️سینه مرغ .......۱/۲
▫️سیب زمینی .....۱ عدد کوچک
▫️پیازچه و شوید و جعفری.....از هرکدام ۱ ق س
▫️گردوی آسیاب شده.....۱/۲ پ
▫️ماست چکیده.....۱/۲ پ
▫️پنیر خامه ای ۱/۲ پ
▫️ژلاتین ....۱ ق س
▫️آب سرد ....۱/۴ پ
▫️نان تست......چند برش
🔸۱-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل پخته و اجازه دهید آب مرغ کشیده شود. و بعد از پختن له کنید.
۲- سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل سیاه ودر صورت تمایل کمی روغن زیتون بخارپز کرده ورنده کنید.
۳--ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری(روی بخار آب)باز کنید تا شفاف شود.
۴- سبزیجات ، سیب زمینی ،مرغ و گردو را مخلوط کنید.
۵-ماست و پنیر خامه ای را ترکیب کرده و به همراه ژلاتین باز شده به مواد اضافه کنید.
۶- نان تست را قالب زده و داخل قالب مورد نظر گذاشته و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
۷- از قالب جدا کنید و تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_لوبیاسبز 🥘 😋
🔸معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آلبالو_پلو 🍒 😋
🔸برای سه پیمانه برنج در حدود هفتصدگرمآلبالو رو بعد از جدا کردن هسته در ظرفی ریختم و روی شعله گذاشتم تا آب بندازه.من ده دقیقه گذاشتم تا آلبالوها بپزه،و بعد بهش شکر اضافه کردم.مقدار شیرینیش به خودتون بستگی داره.بعد از اینکه آلبالوها نرمشد تو آبکش ریختم تا آبش گرفته بشه...برنج رو آبکش کردم و گذاشتم تا اول یه کم بخار بده،بعد از اون آلبالو هارو یکطرف برنج ریختم و طرف دیگه مقداری زعفران و یک طرف دیگه از شهد خود آلبالو ریختم..گوشت چرخکرده رو هم که با پیاز،نمک،زردچوبه و ادویه های مختلف و همچنین کمی دارچین ورز دادم و گلوله های کوچیک درست کردم و توی تابه چیدمتا بپزه.هم میتونید با گوشت قلقلی بخورید این غذارو و هم با مرغ که من هردوشو استفاده کردم.من مقداری خلال بادوم هم بعد از یه کم خیس کردن رو برنج ریختم تا دم بکشه با برنج و بعد مخلوط کردم بین برنج.خیلی خوشمزه ترش میکنه به نظرم..در آخر هم با آلبالو،خلال پسته،برنجزعفرانی غذاتون رو تزئین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کتلت_گیاهی 🍘 😋
▫️دو پیمانه سویا خیسانده شده
▫️200 گرم قارچ
▫️یک پمانه لپه خیسانده
▫️دو عدد کدو
▫️دو عدد پیاز متوسط
▫️سه عدد گوجه فرنگی
▫️شش قاشق غذاخوری روغن
▫️نمک و فلفل و زردچوبه
🔸سویا و کدو و قارچ و گوجه فرنگی و لپه و پیاز را چرخ کرده نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد از نیم ساعت استراحت مواد ان را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#باسلوق_شیره_انگور 🥠 😋
▫️يك ليوان نشاسته
▫️سه ليوان آب
▫️دو ليوان شيره انگور
▫️دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك
▫️در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر
▫️گردو ١/٢ ليوان
🔸همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رولت_گوشت 🥙 😋
🔸حدودا چهارصد گرم گوشت رو با یکعدد پیاز متوسط رنده شده،سه قاشق سبزی خشک معطر،دو تا سه قاشق آرد سفید،نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و جعفری، ریحان و پیازچه خرد شده روش ریختم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب و به دلخواه تعدادی آلو اضافه کردم و کنار گذاشتم.
دوستان دقت کنید که موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوفته_مرغ 🍲 😋
▫️سینه مرغ
▫️پیاز درشت
▫️جعفری خرد شده
▫️تخم مرغ
▫️پیاز داغ
▫️رب گوجه فرنگی
▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک و زردچوبه و فلفل
🔸ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم
از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم
بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريد
رب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه
كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سیب_زمینی_تنوری 🥔 😋
🔸سیب زمینی هارو با پوست خوب بشورید و مدل آکاردئونی برش بزنید مواظب باشید تااخر برش نزنید که سیب زمینی ها تکه تکه نشن.
توی یک کاسه کمی روغن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودرسیر ، پودر پیاز ، آویشن با هم مخلوط کنید و با برس لابه لای تمام شیارهای سیب زمینی و دورخود سیب زمینی بمالید این کارو چند بار تکرار کنید .
بعد سیب زمینی هارا در فر به مدت ۷۰ ۶۰دقیقه قرار دهید ۱۰ دقیقه اخر سیب زمینی هارو بیرون اورید و باپنیر گودا یا پنیر پیتزا و جعفری یاتره کمی تزیین کنید و دوباره درفر قرار دهید .
اگه سیب زمینی هاتون کوچک باشد مدت زمان کمتری میبرد واسه ی پخت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#هلی_قورو 🍲 😋
▫️آلوچه(گوجه سبز) حدود 300گرم
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
▫️روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن پیاز
▫️پیازچه 5 تا 6 عدد
🔸ابتدا آلوچه ها رابا حدود یک سوم لیوان آب میگذاریم بپزد ،در همین زمان پیازچه ها را خورد کرده در روغن سرخ میکنیم با شعله ی ملایم تا نسوزد،نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده ،چند ثانیه باهم مخلوط میکنیم ،الوچه ها که پخته شد آنها را داخل یک صافی (آبکش )ریخته با دست یا باقاشق روی آلوچه ها میمالیم تا از صافی رد شود، آلوچه های صاف شده را به پیازچه ها اضافه کرده با شعله ملایم هم میزنیم تا خودش را بگیرد بعضی ترش دوست دارند ،بعضی ترش با کمی شیرینی برای شیرین شدن کم کم شکر اضافه کنید و تست کنید بسته به ذائقه ،در آخر تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده مخلوط میکنیم ،تخم مرغ ها که پخته شد آماده است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#میلک_شیک_هلو 🍑 🍹
▫️هلو ۵ تا ۶ عدد
▫️شیر ۱ لیوان
▫️بستنی لیوانی ۱ تا ۲ عدد
▫️شکر یا عسل در صورت تمایل
🔸هلو ها رو پوستشون رو کندم. با بقیه مواد داخل مخلوط کن انداختم و میکس کردم. من شکر نریختم. یه دونه موز رو خرد کردم و باهاشون میکس کردم.
روش هم برای تزیین از سس شکلاتی (آماده از سوپری گرفتم) و تراقل های خوراکی استفاده کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_سه_رنگ 🍨 😋
▫️نشاسته ۷ ق غ خوري و یک لیوان آب برای ترکیب کردنش
▫️شير۴ لیوان
▫️شكر ۶ ق غ خوري
▫️گلاب نصف استکان
▫️كره یک ق غ خوري
▫️وانيل نوك ق چ خوري
▫️زعفران دمكرده٢ق غ خوري
▫️پودركاكائو١ق غ خوري و نصف استکان آب برای ترکیب کردنش
🔸شيرسرد روداخل قابلمه میریزیم شكرونشاسته رواضافه میکنیم هم میزنیم تانشاسته حل بشه بعدروي حرارت ملايم میذاریم مدام هم میزنیم تا شيرداغ شدكره وگلاب رواضافه میکنیم و هم میزنیم تا بشه به غلظت فرني ، بعدبه ٣قسمت مساوي تقسيم میکنیم به يك قسمت كاكائوحل شده در نصف استکان آب وبه يكي زعفران غليظ وآخري رووانيل اضافه میکنیم هم میزنیم و به ترتيب میریزیم میذاریم یخچال كمي خنك بشه بعدلايه بعد رو میریزیم ، توی این فاصله که مشكوفي هاسفت شدن میتونین رو شعله ملایم بزارین دوباره که نرم بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛