5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گل_گوجه
به کدبانوها فروارد کن❤️
🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍥تزیین #نيمرو با خمير جادويى
به کدبانوها فروارد کن❤️
🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_حلوا_شیره_خرما
💢✍ کامل با تمام نکات
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لوبيا_پلو 🍛 😋
🔸گوشت را با پياز و سير تفت داده؛سپس ادويه و فلفل قرمز و زردچوبه اضافه كرده و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد.
لوبيا سبز را تفت داده و به آن نمك و فلفل و پودر سير اضافه كرده و با كمي آب مي گذاريم تا بپزد.
گوشت ها كه پخته شد ؛ آبش را جدا كرده و مقداري گوجه خرد شده را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا كمي بجوشد و سپس برنج را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا آبش كاملاً كشيده شود و كمي كره به آن اضافه مي كنيم و دم كني را روي برنج قرار ميدهيم.
وقتي برنج بخار كرد زير برنج را كم كرده و شعله پخش كن قرار ميديم تا ته ديگش نسوزه.
نمك گوشت را أواخر پخت اضافه كنيد.
برنج كه كاملاً دم كشيد حدوداً ده دقيقه قبل از سرو غذا گوشت و لوبيا سبز را به برنج اضافه كنيد.
سيب زميني را هم نگيني كرده ؛ سرخ مي كنيم و هنگام سرو به برنج اضافه مي كنيم .
ميزان نمك؛فلفل و كره غذا بستگي به ذائقه شما دارد ولي اگر ميزان روغن يا همون كره غذا كم باشد ته ديگ ميسوزد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨دیزاین کیک به شکل کفشدوزک🐞
تم تولد دخترونه😍
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نان_لواش_خانگی
مواد لازم :آرد سفید یا آرد نونوایی دو و نیم تا سه پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی)،روغن مایع سه ق غ،خمیر مایه دو ق چ،آب ولرم یک پیمانه،شکر نصف ق غ،نمک نصف ق چایخوری
طرز تهیه :شکر رو در آب ولرم بریزید و خمیر مایه رو روش بپاشید،کمی مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه تا عمل بیاد و پف کنه.حالا در یک کاسه،خمیر مایه عمل اومده+روغن مایع رو مخلوط کنید بعد دو پیمانه از آرد+نمک رو اضافه و مخلوط کنید و کم کم بقیه آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نچسبه.بیش از حد آرد به خورد خمیر ندید. معمولا دو و نیم پیمانه کافیه.ده دقیقه خمیر رو ورز بدید و بعد در کاسه گذاشته و روش پارچه بندازید و بذارید یکساعت در دمای محیط استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.بعد از این زمان،کمی خمیر رو ورز بدید و پفش رو بگیرید و به چانه هایی به اندازه پرتقال کوچیک تقسیم کنید.روی چانه های خمیر پارچه بندازید و دوباره بیست دقیقه استراحت بدید.تابه یا ساج رو روی شعله متوسط بذارید تا داغ بشه.اگه تابه رو برعکس روی شعله بذارید کاملا حالت ساج پیدا میکنه.چانه ها رو به ضخامت خیلی نازک و کاغذی باز کنید و روی تابه بذارید تا بپزه.همین که شروع به حباب زدن کرد برش گردونید.اگر خمیرتون خوب باشه و خوب نازک باز کرده باشید،روی حرارت خیلی زود حباب میزنه و دو سه دقیقه ای نان میپزه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ_سوخاری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
.
قارچ سوخاری شکم پر 😍 . 🔸مواد لازم و طرز تهیه .
15 عدد قارچ
1.3 پیمانه پنیر موزارلا
3 ق.غ پنیر خامه ای
1.2 ق.چ پودر سیر
1.2 ق.چ ادویه ایتالیایی
1.2 ق.چ فلفل قرمز
2 ق.غ گشنیز
1.3 پیمانه آرد
1.4 پیمانه شیر
1 پیمانه پودر سوخاری
1.8 ق.چ نمک
1.8 ق.چ فلفل .
ابتدا ساقه قارچ ها را جدا کنید تا خالی شوند، سپس ساقه ها را خیلی ریز خرد کنید و در کره تفت دهید، به آن نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماندسپس در یک کاسه به قارچ ها، نمک، فلفل، گشنیز، فلفل سیاه، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا یا چدار، ادویه ایتالیایی و پودر سیر را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنیدسپس مواد را داخل قارچ ها قرار دهیددر یک کاسه آرد را با نمکو فلفل و شیر مخلوط کنید، قارچ ها را ابتدا در مخلوط آرد و شیر و سپس در پودر سوخاری بغلتانید، و پس از آن در روغن داغ سرخ کنیدنوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
غذاهای 3سوته😋
#شربت_گل_محمدی ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شربت_گل_محمدی🌹
گل محمدی تازه= نیم کیلو
شکر= 2 کیلو
آب= 2 لیتر
جوهرلیمو= نوک ق چ
گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید
گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید
تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه
بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه
حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم از قدیم گفتن صداقت از همه چی بهتره😁😁)
.
بچه ها خیلی هاتون پرسیدین این شربت رو همینجوری میخورین یا آب مخلوط میکنن😆 این شربت رو باید با آب مخلوط کنین تازه بعد از مخلوط شدن با آب دوباره رنگش صورتی روشن میشه بخاطر همین بود که من به شیره رنگ زدم چون اگه اضافه نمیکردم بعد از مخلوط شدن با آب رنگی نداشت( قابل توجه کسایی که گفتن چرا انقد رنگ زدی که شبیه شربت آلبالو شده) در ضمن من دو قطره بیشتر رنگ نزدم .
.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛