eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
31.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋👆👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اسلایس خرما و پودینگ 😍😍 یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و صد گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. پونزده دونه خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید. حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ⁦🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
💋حالا که بخاطر همه جا تعطیله نه میتونی بری نه پارک😔 بهترین کار تمرین تو خونه و تغذیه داشتنه😋 هم سیستم ایمنیت قوی میشه💪 هم بعد رفتن مثل یه پروانه خوش هیکل از پیله بیرون میای😂 بدون 💊و و ☕️ بدون 😍 به بهترین کانال بپیوند👇 https://eitaa.com/joinchat/662765621Ca782ff7a84 💯❤️ زیبایی و تناسب اندام 👆👆👆
هدایت شده از ⁦🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
😍مژده به طرفداران زیبایی و تناسب اندام 🤺آموزش بدنسازی بانوان 🏌‍♀روش های جدید زیبایی اندام 🏋تجربیات، مربیگری و تغذیه ✌آموزش حرکات تمرینی، نکات عضله سازی و ... 🎞خاص ترین کلیپ ها و مطالب رو برای شما گلچین کرده ایم 😎👇👇 https://eitaa.com/joinchat/662765621Ca782ff7a84
🍫 😋 پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری شیر: 2 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای: 50 گرم کره: 100 گرم پودر قند: 150 گرم خامه: 100 گرم فندوق: 150 گرم 🔸پودر قند و پودر کاکائو رو توی ظرف بریزید و مخلوط کنید. کره و تخته کاکائو رو با حرارت کتری ذوب کنید و بهشون اضافه کنید. در آخر فندوق رو آسیاب کنید و همراه با خامه به مواد اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و داخل یه بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
_ماست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت_لیدی فینگر🍮 مواد لازم یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر سس شکلات آماده مواد لازم برای محلبی 🍮 ۱ لیتر شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه طرز تهیه: 🍮 بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید. شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید. به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید. دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید. با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید. نوش جان 🌸 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍊😋 ▫️آب پرتقال 50 گرم ▫️رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی ▫️وانیل کمی ▫️شکر 75 گرم ▫️روغن مایع 50 گرم ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️آرد 125 گ ▫️نمک یک پینس ▫️نصف ق چ 🔸تخم مرغ و شکر را با برقی زده تا کشدار و روشن بشه حدود 3 دقیقه وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقالو اضافه و مخلوط کنید سپس روغن را با مواد مخلوط کنید با برقی فقط در حد مخلوط شدن آرد و bp و کمی نمک را 3 بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید اگه گوله بود، دو سه ثانیه با برقی صافش کنید داخل کاپ کیکا بریزید فر 180 از قبل گرم شده حدود 35 دقیقه ولی زودتر بهش سر بزنید ♦️ اگه سس پرتقال هم درست کنید و روش بریزید خیلی بهتر میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_شکلاتی😍😍 _مواد لازم: كرم شكلات و فندق يك دوم پيمانه شير پرچرب يك و يك دوم پيمانه پودر كاكائودو قاشق سوپ خوري طرز تهيه: كرم شكلات و فندق و يك دوم پيمانه شير را در ظرف مناسبي آنقدر با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند. به تدريج شير باقيمانده را اضافه و مخلوط كنيد. اين مخلوط را در قالب هاي بستني بريزيد و چوب بستني اضافه كنيد. آنها را حداقل چهار ساعت يا تمام طول شب در فريزر قرار دهيد. سپس سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰 آرد ۱۳۵ گرم شکر ۱۸۰ گرم سفیده تخم مرغ ۲۴۰ گرم (۷ عدد) زرده تخم مرغ ۱۱۵ گرم ( ۶ عدد) پودر کاکائو ۴۵ گرم شیر ۴۵ گرم روغن ۳۰ گرم سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری قالب ۲۰ سانت دمای ۱۸۰ ،به مدت ۴۵ دقیقه آرد،پودرکاکائو و نمک رو سه بار الک میکنیم روغن،شیر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم سفیده تخم مرغ و سرکه رو می‌زنیم تا سفید بشه،بعد شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم تا کاملا سفت بشه زرده ها رو به سفیده اضافه میکنیم و با ویسک مخلوط میکنیم مخلوط آرد رو طی دو مرحله روی مواد الک کرده و مخلوط میکنیم ،در آخر روغن و شیر رو اضافه میکنیم و در فر میزارم برای کیک های اسفنجی بهتره قالب کمی چرب بشه و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید زیر کاغذ روغنی روغن بزنید که به دیواره بچسبه🤗 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ژله های رنگ دلخواه رو انتخاب کنید. و به نوبت مقداری از اون رو توی لیوان بریزید و با استفاده از یک تکیه گاه لیوان رو کج بذارید توی یخچال تا نیم بند بشه، تا پر شدن لیوان این کار رو ادامه بدید. برای قسمت های غیر شفاف می تونید از پاناکوتا و یا ژله شیر یا بستنی استفاده کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮🥕 😋 🔸اول از همه فر رو روشن کردم تا گرم بشه ۵عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا کرم رنگ بشه و۱/۵لیوان شکر رو کم کم اضافه کردم وبا همزن زدم بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کردم وکمی وانیل رو اضافه کرده وهمزن رو کنار گذاشتم و 🔸در ظرف دیگه ۲ لیوان (دسته دار فرانسه) و۲ قاشق غذا خوری ارد ویک قاشق مرباخوری دارچین ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر رو الک کردم و در دوسه مرحله به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی مخلوط کردم و۴ عدد هویج متوسط رو رنده ریز کردم وبه مایه کیک اضافه کردم ونصف لیوان گردوی خرد شده هم اضافه کردم وتو قالب چرب شده ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد پخته بشه وروش طلایی بشه وبعد سرد شدن از قالب خارج کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍕 😋 🔸براى تهيه اين كيك پيتزاى خوشمزه به يك بسته يوفكا فيلو احتياج هست من از يوفكاى اى دو استفاده كردم كه عكسش رو ميتونيد ببينيد مواد گوشتيم شامل پياز داغ + ٣٠٠گرم گوشت چرخكرده+فلفل دلمه اى نگينى يك عدد+قارچ خرد شده ٢٠٠گرم نمك و فلفل و آويشن و مقدارى سس گوجه فرنگى بود براى پايه كيك هشت ورق رو با برس روغن و يا كره بماليد اگر ورقهاى يوفكاتون خيلى خشك بود كمى آب اسپرى كنيد، بعد مواد گوشتى تون رو به همراه پنير پيتزا روى خمير بريزيد من براى هر طبقه شش ورق گذاشتم ، و بين اونها مواد گوشتى و پنير پيتزا ريختم ، وقتى موادتون تموم شد ميتونيد براى روى كيك از پنير ورقه اى و يا خرد شده استفاده كنيد من از هر دو استفاده كردم ، روى پنير رو هم كمى آب اسپرى كرده و كيك پيتزا رو داخل فر ١٨٠ درجه بگذاريد، هر وقت پنير روى كيك سرخ شد كيكتون آماده است براى من ٢٥ دقيقه زمان برد اين كيك رو داخل مايكرو ويو هم ميتونيد آماده كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️🌺 امروزتون به زیبایی عـشق💞 به لطافـت دل مهربانتون💕 و به وسعت تبســم زندگی🥰 شادی همراهتون🌺 سلامتی وخوشبختی به کامتون🌺 روزتون پرازاحساس رضایت وآرامش😇🙏
😋 نخود نصف لیوان لوبیا نصف لیوان عدس نصف لیوان آلو یک لیوان قیصی یک لیوان پیازداغ فراوان سیرداغ میزان دلخواه رشته آشی نصف بسته رب گوجه یک قاشق پر شکر و سرکه به مقدار ذائقتون نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید . آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته. خیلی خوشمزس ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧉 😋 ▫️شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) ▫️پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر ▫️خامه صبحانه ۱ بسته ▫️شکر ۱ لیوان ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری 🔸برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود. ۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد. 🔸 بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم و مواد رو تو سه تا ظرف ریختم و یکیش همونجوری سفید موند و به دوتای دیگه رنگ بنفش اضافه کردم که یکیش پررنگتر از دیگری بود و لایه لایه با قاشق تو لیوانا ریختم،لایه آخر ژله انگوره که بهش کمی آلبالو هم اضافه کردم ♦️اون ژله های کوچولو هم تو قالب تخم مرغی درست کرده بودم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
حلوا طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
‍ رولت حلوا 😍😍 ✍مواد لازم: ارد گندم یک پیمانه شکر یک پیمانه اب یک پیمانه روغن یک پیمانه یه کوچولو کمتر گلاب یک چهارم پیمانه هل نصف ق چ زعفران به میزان لازم 🍜طرز تهیه: ابتدا ارد رو خوب تفت میدیم تا بوی خامی ان گرفته بشه,سپس روغن را به ان اضافه میکنیم. اب و شکر را میذاریم روی شعله تا یه جوش بخوره و سپس زعفرون دم کرده و گلاب و هل را اضافه کرده و خاموش میکنیم. گلاب و شکر را به مخلوط اردو روغن که خوب تفت دادیم,اضافه میکنیم و هم میزنیم تا اب ان بخار شود و حلوا در قسمت وسط ظرف جمع شود. حلوای ما اماده شد,بسیار راحت و اسون و خوشمزست. حالا روی نون میکادو رو با ابپاش یک مقدار مرطوب میکنیم و سپس حلوا رو داغ داغ روی نون پهن میکنیم و سریع رول میکنیم. سپس میذاریم داخل یخچال تا حسابی خنک بشه و بعد با چاقوی تیز برش میزنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
_پیچ طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
خرمای پیچ😍😍 ✍مواد لازم : خرما یه جعبه کره 200 گرم پودر قند یک ق غ سرپر آرد یک لیوان وانیل نوک ق نمک از نوک ق کمتر 🥣طرز تهیه : اول میتونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت دربیارین و توش مغز گردو بزارین. بریم سراغ خمیر ، کره هارو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه،یکم سفت باشه،بعد با پودر قند داخل میکسر میکس کنین،وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین،مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین،زیاد ندین که روغن نندازه،بعد 15 دقیقه یخچال بذارین و روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و برش بدین به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین و بعد دور خرما بپیچین و بچینین داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،بعد فر رو 10 دقیقه گرم کنین و 15 دقیقه روی دمای 180 درجه بذارین بپزه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
موز 😍😍 طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
‍ بانت کیک موز و نارگیل 🍌🥥.😍😍 ✍مواد لازم: موز رسیده 2 عدد آرد 220 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری شکر 100 گرم پودر نارگیل 80 گرم کره آب شده 80 گرم شیر 1 پیمانه سرخالی تخم مرغ 3 عدد نمک 1 پینچ 🍜 طرز تهیه: قالب میان تهی رو با چرب کرده و آردپاشی میکنیم آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک میکنیم فر رو روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه! موز رو پوره میکنیم تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا شکر حل بشه و کمی کرمی بشه! بعد شیر رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم حالا کره رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم! مواد آردیه الک شده رو با پودر نارگیل مخلوط میکنیم به دفعات به مایه اضافه کرده و یکدست که شد موز رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن همش میزنیم. توی قالب میریزیم و برای 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمییز بیاد بیرون میذاریم توی فر! ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛