#سیب_زمینی_رست_شده 🥔🍟 😋
🔸برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش.وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،نمک و فلفل مزه دار میکنیم تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن
♦️میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین
فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ژله_مداد_رنگی 🍭 😋
🔸برای بدنه مداد : ژله با طعم دلخواهتونو انتخاب میکنین، با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر مخلوط میکنید. اونها رو تو قالب استوانه ای شکل (من از نمکدون استفاده کردم) میریزید و میزارید یخچال که ببنده.
برای قسمت سر مداد : برای نوک رنگی مداد کمی از ژله رو تو قالب مخروطی شکل میریزید میزارید یخچال، نیم بند که شد ژله هلو رو با آب جوش و شیر آماده میکنید و برای قسمت چوبش میریزید داخل قالب.
بعد از اینکه ژله هامون بست هر دو رو از قالب خارج میکنیم، کمی سر استوانه رو خیس میکنیم و هر دو ژله رو به هم میچسبونیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پلو_شاه_عباسی 🍛 😋
▫️لپه دو پیمونه
▫️۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط
▫️۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده
▫️۴قاشق رب گوجه
▫️زعفران غلیظ آب کرده
▫️روغن به میزان لازم
▫️نمک و فلفل و زردچوبه
▫️هل و گل سرخ و دارچین به مقدار لازم
🔸ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید.
پیاز را با روغن (به میزان لازم) تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائیرنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آبگوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجهفرنگی و ادویه رواضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورش رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه
برنج رو زنده تر آبکش کنید
ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه
دم کنی فراموش نشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بولانی 🍞 😋
▫️آرد یک کیلو گرام
▫️پودر خمیر مایه فوری یک قاشق مربا خوری
▫️نمک یک قاشق مربا خوری
▫️آب شیر گرم «ولرم»
🔸ابتدا ارد مواد خشک را در ظرفی ریخته و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری رقم نانوایی بدست بیای،نه سخت نه نرم،خمیر ره پنج دقیقه ورز بدهید و روی آنرا پوشانده برای یک ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود،حالا خمیر را پفش را بخوابانید و زواله کنید( چونه بگیرید)و روی زواله ها را پارچه ای تمیز هوار«پهن» کنید تا خشک نشود.
حالا گندنه( تره )را ابتدا ریز ریز کرده بعد میشوریم در چلوصاف مانده تا آبش گرفته شود،نمک و مرچ سرخ( فلفل) زده و خمیر را با آشکز هموار کرده به شکل دایره،مواد را یکطرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد بر میگردانیم،در تابه روغن ریخته و سرخ می کنیم،روغن هم بسیار کم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شربت_های_رنگی_با_گل_پنیرک 🍸 😋
🔸سه قاشق گل پنیرک رو با نصف لیوان آب سرد قاطی کرده نیم ساعت میذاریم تا عصاره اون خارج بشه بعد صاف میکنیم
در هر لیوان حدود سه قاشق از عصاره پنیرک میریزیم وبعد در لیوان ها آب وشکر وعرق بیدمشک که با هم قاطی کردیم میریزیم .
برای رنگ صورتی چن قطره آب لیمو می ریزم. برای رنگ سبز زعفران دم کرده .
برای رنگ آب پررنگ کمی از عصاره پنیرک می ریزیم وبرای آبی کم رنگ مقدار عصاره کمتر میریزیم .
شربت زرد هم فقط زعفرانه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شامی_مخصوص 🥙 😋
▫️گوشت_چرخکرده : ۳۵۰ گرم
▫️سیب_زمینی متوسط: ۳ عدد
▫️پیاز متوسط: ۱ عدد
▫️سیر : ۲ حبه
▫️تخم_مرغ : ۱ عدد
▫️آردنخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
▫️نمک ، فلفل_سیاه ، زردچوبه ، ادویه_کاری ، ▫️گردغوره و سماق : به مقدار لازم
🔸ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.
تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.
برای کنار غذا، گوجه_فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم.
این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دس_کافی_میکس 🍮 😋
▫️شیر : ۳ لیوان
▫️شکر : سه چهارم پیمانه
▫️ آب سرد : یک سوم پیمانه
▫️پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری
▫️ پودر کافی میکس : 2 بسته(مهام:منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه)
▫️ خامه صبحانه:100گرم
🔸شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم.
سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیتزا_ساندویچ 🌯 😋
▫️سویا ۱پیمونه
▫️پیازخرد شده
▫️سیر ۲حبه
▫️فلفل دلمه ایی خرد شده
▫️قارچ
▫️ذرت
▫️اسلایس زیتون
▫️پوره ی گوجه فرنگی نصف لیوان
▫️ادویه ایتالیایی
▫️نون باگت
▫️روغن زیتون
🔸سویا رو با آب گرم چند ساعت خیس کنیبن
حسابی آبش رو بگیرین و کنار بزارین.
پیاز رو خرد کرده با روغن زیتون و سیر له شده حسابی تفت بدین .
سویا رو اصافه کرده تفت بدین تا بوی خامی سویا کاملا گرفته بشه.
نمک ،فلفل،آویشن و پونه و ادویه ایتالیایی رو هم به مواد اد کنیین.
نصف پیمانه پوره ی گوجه رو ادکنیبن و اجازه بدین جا ببفته
وقتی غلیظ شد و کاملا پخت از روی حرارت بردارین.
نونباگت بیات رو از وسط باز کنیبن ۲تا قاشق از این مواد رو وسط نون ها بریزید و مقداری از سبزیجات خرد شده رو اون ریخته و در نهایت پنیر پیتزا رو روش بدین و در داخل ماهیتابه یا فر قرار بدین تا کاملا پنیر آب بشه و نون هم کاملا کرانچی و تست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_عماني 🥠 😋
🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی
ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم
♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوندا 🙏
در شروع صبح بهترین نعمت ها🌺
را نصیب همه دوستانم بگردان🙏
نعمت داشتن زندگی خوب🌺
نعمت داشتن کار عالی🌺
نعمت داشتن دوست خوب🌺
نعمت داشتن سایه پدر و مادر🌺
و هزاران نعمت خوب دیگر🌺
#سلام_صبحتون_گلبارون 🌺🍃🌺
#پودینگ_پسته 🍨 😋
▫️یک بسته پودر پودینگ وانیلی
▫️۸۰ گرم شکلات
▫️۱ ق غ سر پر پودر شکر
▫️۱ ق غ سر پر پودر پسته
▫️۱ پاکت خامه صبحانه (۲۰۰ میلی لیتر)
▫️۴ لیوان شیر
🔸ابتدا پودینگ و شیر را در یک قابلمه بریزید هم بزنید ، روی حرارت ملایم بگذارید پودر پسته بریزید و مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود. پودینگ پخته شده را در لیوان یا کاسه ی مورد نظر بریزید و اجازه دهید تا سرد شوند. ۸۰ گرم شکلات را با روش بنماری آب کنید و اجازه دهید ولرم شود
خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و با پودر شکر تا زمانی که به قوام برسد با همزن بزنید . حدودا ۸-۷ دقیقه هم بزنید. سپس شکلات را به آن اضافه کنید ۲-۱ دقیقه دیگر هم بزنید و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید . خامه را در قیف بریزید و روی پودینگ هر جور که دوست دارید بریزید و تزئین کنید. پودینگ ها را به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛