eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍹 😋 🔸اول از همه یک و نیم لیوان شیر ( لیوان فرانسه دسته دار ) و با شش قاشق غذاخورے شڪر و دو قاشق غذاخورے پودر نارگیل و یک قاشق چایخورے پودر نسڪافه و یک قاشق چایخورے دارچین و یک چهارم قاشق چایخورے وانیل مخلوط ڪردم گذاشتم رو حرارت تا حل بشن تو این فاصله ڪه اینا حل میشن دو قاشق غذاخورے نشاسته ( فرقے نمیڪنه هر نوعے میشه ) و با یک قاشق غذاخورے پودر ڪاسترد و تو یک سوم لیوان آب حل ڪردم بعد به باقے مواد اضافه ڪردم مدام هم زدم تا غلظت مواد مثل فرنے بشه 🔸حدود ده دوازده عدد بیسڪوییت پتے بور و پودر ڪردم یه مقدار ریختم تو گلاسه ها بعد روش دسر ڪه از داغے افتاد و ریختم دور گلاسه هام موز گذاشتم بعد رو دسرم گردو خورد شده ریختم بعد باقے بیسڪوییت و مجددا دسر بعدم روش پودر پسته ریختم و گذاشتم یخچال چهار پنج ساعتے بود بعدم سرو شد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦🍭😍 بستنے هات چاڪلت خانگے 🍫 بستنے خانگے با طعم ویژه شڪلاتی ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان مهـربانم صبح همگی بخیر یک سبد دعاے خوشبختی تقدیم به تک تک شما دوشنبه تون معطر به عطر خدا تقدیم با بهترین آرزوها 🌷روزتون پر برڪت و عالی زندگے تون پراز خوشبختی 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صبحانه معرڪست😍 مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد پنیر سفید 50 گرم پنیر پیتزا 50 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم پیازچه یا جعفرے به مقدار لازم شیر یه لیوان پر آرد حدودا 4 لیوان پر... هر لیوان 200 میلی جوش شیرین مقداری . طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد را قاطے ڪرده و یه خمیر به دست میارید اون خمیرو با دستتو و ڪمے ارد باز میڪنید و برش می‌زنید و با حرارت ملایم در روغن سرخش مے ڪنید به همین آسونے و خوشمزگے 😍❤️ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 🍨1 لیوان شیر 🍨2 لیوان خامه 🍨1 لیوان پودر ڪاڪائو(به اختیار ڪم یا زیاد ڪنین) 🍨5 گرم وانیل شڪری(وانےل معمولے با وانیل شڪرے فرق داره. وانیل شڪرے، شڪر داره.در پایین سایتشو نوشتم ڪه منظورم ڪدوم وانیل هستش) 🍨1 لیوان شڪر(اگه براتون زیاده، ڪمتر بزنین) 🍨2 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت 🍨میتونین شڪلات چیپسے، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه ڪنین(البته بهتره بعد ازینڪه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه ڪنین) - 📝شیر، شڪر، وانیل، نشاسته و پودر ڪاڪائو رو مخلوط ڪنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روے شعله متوسط گرم ڪنین، بعد مخلوط شڪلاتے رو اضافه ڪنین و تا وقتیڪه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توے فریزر(هر 30 دقیقه یڪبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر). ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💢 😋 گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم پیاز متوسط 2عدد رنده شده رب گوجه و آلوچه هر کدوم یه قاشق مرباخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم سماق یک قاشق غذاخوری برای سس کباب پیاز نگینی شده سه عدد گوجه فرنگی رنده شده دو تا سه عدد آب جوش نصف لیوان آب انار ترش سه قاشق سوپ خوری انار دون کمی برای تزیین ابتدا گوشت رو همراه پیاز رنده شده ورب و ادویه جات و سماق خوب ورز میدیم و بعد به مدت نیم تا یک ساعت تو یخچال میذاریم بعد با دست بهش فرم میدیم( من به شکل کیبه فرمش دادم ) و تو کمی روغن تفت میدیم وقتی کمی خودشو گرفت برش میداریم چون دوباره تو سس پخته میشه برای،سس پیاز رو سرخ میکنیم و گوجه روهم میریزیم توش تاکمی تفت بخوره بعد آب جوش وآب انار رو میریزیم و کمی هم نمک و فلفل میزنیم وقتی سسمون خیلی کم غلظت گرفت کباب ها رو توش میندازیم و چند تا گوجه رو هم کمی تفت میدیم تا حدی که فقط براق بشه لابلای کباب روی سس می چینیم انار دون روهم میپاشیم و کمی درشو میذاریم تا بخار سس همه مواد رو کاملا طعم دار کنه .بعداز دو سه دقیقه غذامون حاضره می تونیم تو ظرف سرو بکشیم باز کمی اناردون و سماق روش میریزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍 مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 مواد لازم: 4-5 عدد سیب زمینی 1/5 قاشق غذاخوری کره ذوب شده 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری پودر سبزیجات (عصاره ) پاپریکا شما میتونید ادویه‌ها رو کم یا زیاد کنید☺️ طرزتهیه : سیب زمینی را شسته وخوب خشک کنید ، همانطور که در ویدئو نشون داده شده یک سیخ چوبی در سیب زمینی ها فرو کنید وبرش بزنید. 👩‍🍳🥔 در یک ظرف، ادویه جات و کمی جعفری خرد شده (دلخواه) کوچک خرد شده را به کره ذوب شده اضافه و مخلوط کنید و روی تمام سیب زمینی با یک قلم مو بکشيد. کاغذ روغنی رو درسینی فر انداخته و سیب زمینی ها رو گذاشته وبزارید درفر گرم شده با دمای 190 تا سیب زمینی ترد و سرخ شوند. در زمان پخت چند مرتبه سیب زمینی ها رو پشت ورو کنید تا همه جای سیب زمینی ها برشته شوند. .┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مرغ پفکی تابه ای" سینه مرغ نیم کیلو نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری آرد سفید 4 قاشق غذاخوری ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده 2 حبه زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری سیخ چوبی به تعداد لازم خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدلی که گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..) مواد سس: 2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا 1 قاشق چایخوری عسل نمک - فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری آویشن 1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا 2 حبه سیرپوره شده طرزتهیه : تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید. مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بلغور ۲۵۰ گرم برنج نیمه ۲۵۰ گرم سبزی آش ۱ کیلو لوبیاچیتی یا قرمز ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه زردچوبه به میزان دلخواه کشک ۱ لیتر نعناع خشک ۲ ق غ بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح بخیسانید و برنج را هم جداگانه خیس کنید. حدود ۳ ساعت بعد آن را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس سبزی آش را که همان تره، جعفری و نعنا است خرد کنید و همراه پیاز رنده شده و سرخ شده داخل آش بریزید. در انتها نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. می توانید کمی پیاز داغ و نعنا داغ را داخل آش و بقیه را برای تزیین استفاده کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️شیر ۳لیوان ▫️نشاسته ی گل ۳ ق غ ▫️شکر ۶ق غ ▫️گلاب ۴ ق غ ▫️بستنی وانیلی 100 گرم ▫️زرده ی تخم مرغ ۱ عدد ▫️خامه ی صبحانه 2 ق غ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ آش ماست 😋 ✍مواد لازم: یک کیلو سبزی آش شامل گشنیز (شوید کمی) اسفناج تره جعفری گشنیز و اینجیبیر کوهی کمی(اختیاری)من میزنم طعم آش رو عطر دار خوشمزه میکنه) برنج ۲ فنجان بلغور گندم یک فنجان نخود پخته شده دو فنجان پیاز ۲ عدد بزرگ گالیبلانکا نمک و سیر به میزان لازم ماست به میزان لازم نعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم 🥣طرز تهیه: پیاز‌ها را نگینی خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید بعد برنج و بلغور و یکم اب جوش اضافه کرده بعد سبزی شسته و خرد شده را همراه با نمک و نخود میریزیم هر چند دقیقه یک بار اش را هم می‌زنیم تا ته نگیرد. تا خوب بپزد و جا بیفتد. اگه اب قلم باشه نیم ساعت به پخت آش اضافه کنین اگه نباشه گالیبلانکا بریزین) این آش باید کمی سفت باشد. بعد زیر شعله رو خاموش کرده فرصت میدهیم تا کاملا خنک شود. ماست رو خوب هم زده تا باز شود(من سه چهار حبه سیر رنده شده به ماست میزنم اختیاری میتونین نزنین) و روی آش خنک شده میریزیم با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاچینی مرغ دستور تهیه : قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_ کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید دستور تهیه سس کچاب یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید. به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧉 😋 ▫️شكر سه چهارم پيمانه ▫️زرده تخم مرغ ٤عدد ▫️پودر كاكائو دو ق سوپخوري ▫️وانيل كمي-كره ١٥گرم-نسكافه يك ق س ▫️آب يك دوم پيمانه ▫️پودر ژلاتين يك و يك دوم ق س ▫️خامه فرم داده يك پيمانه ▫️سفيده تخم مرغ دو عدد 🔸ابتدا زرده ها را با نصف شكر با همزن همزده،بعد پودر كاكائو و وانيل و كره را اضافه كرده،نسكافه را در اب سرد ريخته و به همراه ژلاتين بروش بن ماري روي كتري حل كرده،بعد از حل شدن،به مواد زرده اضافه كرده، سفيده ها را كامل با همزن زده تا فرم بگيرد بعد باقي شكر رو اضافه و كمي همزده، بعد خامه را اضافه كرده يك دور همزده بعد با مواد زرده مخلوط كرده بعد داخل قالب يا ظرف مورد نظر بريزيد ،بعد از ٤ ساعت،از ظرف برگردانيد. ♦️براي ديواره هاي ظرف يا ليوان،شكلات رو اب كنيد بعد از خنك شدن يا داخل قيف بريزيد يا به كمك قاشق طرح بكشيد و بعد فوري مايه ي دسرهارو بريزيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️نصف قوطی شیرعسلی ▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە ▫️ارد یک لیوان ▫️کره دە گرم ▫️روغن مایع یک سوم لیوان ▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم ▫️گردو خرد شده نصف پیمانه 🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید) گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧄 😋 🔸نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم 2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛