#لوبیا_پلو شیرازی 🍛 😋
▫️برنج 1 کیلو
▫️شوید تازه 750 گرم
▫️لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
▫️پودر دارچین به میزان دلخواه
▫️زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
▫️روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه
● لوبیاها رو از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا هم نفخ لوبیا گرفته بشه و هم هنگام پخت زودتر بپزه. لوبیاها رو توی مقداری آب میپزیم تا آبش کم بشه و به خوردش بره
● تو این فاصله شویدها رو خوب میشوریم و بعد از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد میکنیم.
بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج رو آبکش میكنیم و شوید و لوبیا رو به ترتیب لایه به لایه روی برنج میریزیم و در آخر برنج رو دم میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_موزی 🥧 😋
🔸۱ لیوان شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید.
🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_موزی 🥧 😋
🔸۱ لیوان شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید.
🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورش_لوبیاسبز 🥘 😋
🔸برای این غذای خوشمزه و راحت، لوبیا سبز و هویج رو خرد کردم و با هم، با روغن کم، توی تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم.
توی همون تابه پیازهای نگینی شده رو کمی تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو که با پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، نمک، آرد نخودچی ورز داده بودم و گلوله درست کرده بودم، توی تابه ریختم و با پیاز ها تفت دادم
رب اضافه کردم و لوبیا سبز و هویج رو هم روی اون ریختم. آب اضافه کردم. با شعله ملایم و در بسته، به مدت یک ساعت پختم. در آخر نمک و آبلیمو اضافه کردم.
میشه این خورشت رو با گوشت تکه ای یا مرغ هم پخت. ولی این مدلی، زمان پخت کوتاه تری داره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_و_پنیر 🍲 😋
▫️یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده
▫️سس مایونز ۲ ق غ
▫️سس تند فلفلی ۲ ق غ
▫️پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان
▫️آبلیمو ۲ ق غ
▫️یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده
▫️نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، ▫️زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه.
▫️پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر
▫️ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل
🔸اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ،
که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی 🥮 😋
▫️آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه
▫️ پودر کاکائو :نصف پیمانه
▫️بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری
▫️جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
▫️نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
▫️پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری
▫️پودر شکر: یک و نیم پیمانه
▫️تخم مرغ :دو عدد
▫️شیر:یک پیمانه
▫️روغن مایع :نصف پیمانه
▫️وانیل :نصف قاشق چای خوری
▫️ آب جوش : نصف پیمانه
🔸اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#موهيتو 🍸 😋
🔸برای دو لیوان موهیتوی خنک و تگری دو مشت پر از برگ نعنای تازه و یک لیوان یخ خرد شده و یکم شکر نصف فنجون ابلیموی تازه و یک لیوان سودا( آب گاز دار) یا یک لیوان سون آپ یا یک لیوان فانتا رو داخل میکسر ریخت و میکس کرد. سون آپ یا فانتا از همش خوشمزه تره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_شیر_کاکائو_و_قهوه 🍮 😋
🔸۱/۵لیوان شیر سرد
را با ۳ ق غ کاکائو
و ۱ ق غ قهوه مخلوط میکنیم
روی حرارت میزاریم نصف لیوان شکر اضافه میکنیم
و ۲ ق غ پودر ژلاتین را با نصف ليوان اب به روش بن ماری حل کردیم را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد زیر گاز و خاموش میکنیم و نصف پاكت خامه صبحانه(خامه را روي بخار سماور كمي داغ كنيد تا يك دست بشه بعد به مواد اضافه كنيد)
به ان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و داخل ظرف میریزیم و میزاریم یخچال ببنده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فرنی_پسته 🍨 😋
▫️شیر 2 لیوان
▫️آرد برنج 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ
▫️شکر 6 ق غ
▫️کره 1 ق غ
▫️خامه 100 گرم
▫️گلاب 2 ق غ
▫️وانیل 1/4 ق چ
▫️پسته نیم کوب 1/3 لیوان
▫️پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_نان_جادویی
آرد 3 لیوان . خمیر مایه 3 قاشق چایخوری . تخم مرغ 1 عدد . شیر یا آب 1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . شکر 4 قاشق چایخوری
طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
این خمیر بسیار خوش دست بوده و
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_بی_بی
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر سه قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه 🌹طرز تهیه:
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.داخل قالب بریزید و واسه 40_45 دقیقه داخل فر قرار بدید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_قالبی
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
ماست پرچرب: ۳ لیوان
سیر: ۴ حبه
سیاه دانه: ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲/۳ لیوان
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ژلاتین را داخل آب جوش می ریزیم و روی حرارت غیرمستقیم مثل سماور قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.
ماست را با سیاه دانه، نمک و سیر رنده شده مخلوط کرده و به این مخلوط ژلاتین سرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود.
قالب را با کمی روغن چرب کرده و مخلوط ماست را داخل آن می ریزیم و حدود ۳-۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. در ظرف مورد نظر بر می گردانیم بعد از تزئین کردند سرو می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
مواد افزودنی به داخل ماست با توجه به ذائقه فرق می کند و یا می توانید بدون هیچ افزودنی فقط با ژلاتین ماست قالبی را درست کنید.
zahra.afrazeh
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاناکوتا_شکلاتی 🍮
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه 100 گرم
پودر ژلاتین دو ق غ
شکر یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 3 ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
شکلات تخته ای 100 گرم
●من مواد رو دو برابر کردم●
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد ميريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود.
از حرارت برمی داریم و پودر کاکائو الک شده و شکلات تخته ای و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
بعد به مدت شش ساعت یا بیشتر بستگی به سایز قالب داره، داخل يخچال قرار بدين، برای خارج كردن دسر از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_اندونزى
مواد لازم
كلم سفيد متوسط ١ عدد
كلم بنفش كوچك نصفش
ذرت ١پيمانه
نخودسبز ١پيمانه
هويچ ٢عدد متوسط
كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه
خيار شور نصف پيمانه
سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
.
طرزتهيه
كلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهتر
حالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكنيم
براى سس سالاد
٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه وكاملا باهم مخلوط و به مدت نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بادمجان!!
دستورالعمل تهیه:
یک عدد بادمجان را برش بزنید و دو طرف آن مقداری نمک بپاشید ۲۰ دقیقه به بادمجان استراحت دهید سپس آب روی آن را با دستمال خشک و آن را آغشته به روغن زیتون نمایید.
بادمجان را در فر با دمای ۱۷۵ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.
در ظرفی سه فنجان سس مارینارا که در پستهای قبلی آموزش داده شده را با نصف فنجان پنیر پارمسان, نصف فنجان ریحان خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری تخم فلفل قرمز را ترکیب کنید و روی بادمجان پخته بریزید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را به روی آن ریخته و برای دو دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_گوشت_کوبیده
#کوکو_گوشت_کوبیده
مواد لازم :
. گوشت کوبیده ۵ قاشق غذاخوری
. تخم مرغ ۲ عدد
. سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
. نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
از باقی مانده گوشت کوبیده ای که از ابگوشت مانده است میتوانید کوکو ساده و خوشمزه ای تهیه کنید ، گوشت کوبیده را با تخم مرغ ها ، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید.
درون تابه ای روغن بریزید ، پس از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و درون تابه بریزید و به همین صورت تمام تابه را از تکه های کوکو پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید سرخ شود.
مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه باشد ( نه زیاد شل و نه زیاد سفت ) ؛ همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی میباشد ، در صورت لزوم میتوانید تخم مرغ بیشتری مصرف کنید.
پس از اماده شدن کوکوها را در نان قرار دهید و همراه با پیازچه ، سبزیجات ، گوجه و سس دلخواه سرو نمائید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_نثار_اروميه
آرد ٣ليوان،پودر قند ٣ليوان،گلاب نصف ليوان،كره يا روغن جامديك ليوان،زعفران ١ق چ
آرد رو باحرارت ملايم ٤٠ دقيقه تفت دادم تا بوى خاميش از بين بره،(از آرد سنگك استفاده كردم)زعفران رو با گلاب وسه عدد هل روى بخار كترى قراردادم تاخوب دم بكشه،كره ياروغن آب شده رو به آرد اضافه كردم وخوب مخلوط كردم وقتى كاملا روغن به خورد آرد رفت ،حرارت رو خاموش كرده وپودر قندوزعفرانو گلاب رو اضافه كرده وبا سرعت عمل بالا هم ميزنيم،كمى كه مخلوط شدن دستكش دست كرده وحلوارو خوب ورز ميديم تا يكدست بشه ،قبل خنك شدن حلوارو داخل سينى پهن كرده وبرش داده داخل ظرف سرو ميچينيم روشوميپوشونيم ودر يخچال قرارداده تا خوب خودشو بگيره وبا پودر پسته ،پودر نارگيل تزيين كنيد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کمپوت_گوجه_سبز 😋
🔸یک کیلو گوجه سبز رو با یک لیوان آب و حدودا دویست سیصد گرم شکر ( بسته به ترشی گوجه سبز ) و یک چهارم قاشق چایخوری نمک ( شاید نمک تو کمپوت عجیب باشه ولی طعمش رو عالی میکنه حذفش نکنید ) بذارید رو گاز با در باز با شعله متوسط جوش که اومد کفش رو بگیرید بذارید پنج شش دقیقه بجوشه ، بعد خاموشش کنید وبذارید سرد شه ، بعد تو ظرف در دار نگهدارید ، این کمپوت رو میتونید تا یک هفته تو یخچال نگهدارید ، این کمپوت رو با هر نوع آلوی سفت هم میتونید درست کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ژله_خرده_شیشه_با_بستنی 🍭 😋
🔸ابتدا ژله های رنگی را طبق دستور پشت پاکت آماده نمایید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.
بعد از سفت شدن ژله ها، آن ها را از ظرف خارج نموده و به صورت مکعب های ریز برش بزنید.
پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. (و یا نصف لیوان شیر بریزید)
مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی را با مکعب های ژله ایی مخلوط نموده و در قالب که از قبل چرب نموده اید، بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بگیرد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
48.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_قلوه
مواد لازم
قلوه گوساله-2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
سس سویا 100 میلی لیتر
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
نمک، ادویه به مقدار لازم
شوید تازه
فلفل تند چیلی 🌶
پاستای ابکش شده(از هر نوعی)
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
موس شکلاتی 🍘
طرز تهیه:👇👇👇
۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم.
۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم.
۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه.
✔نکات :
۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه.
۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_و_سبزیجات_تو_فر
مواد لازم:
بادمجون ۲عدد
پنیرپیتزا
فلفل دلمه ۱عدد
فلفل شیرین ۱ عدد
قارچ ۵عدد
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا
رب گوجهفرنگی ۱ ق پر
آبجوش ۱ لیوان
برای سس بشامل:::
کره نصف قالب
آرد ۱ ق پر
شیر ۲لیوان
دوستان عزیز کلیپ بسیار واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره،سس بشامل رو هم که همگی بلد هستید،طبق کلیپ درست کنید
دراخر داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه بزارید بعد دربیارید و پنیر پیتزا بریزیدو دوباره تا زمانیکه پنیر اب بشن داخل فر بذارید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛