#مرغ_چیپسی 🍗 😋
برای 4 نفر
۱ لیوان خامه
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۱ عدد تخم مرغ
۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ
۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده
🔸خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا طرفدار میوه خشک هستن؟☝️🎥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـدایـا🙏
این هفته را با عشق تو آغـاز میکنم 🌼
بخشندگی از توست، عشق در وجود توست💞
عشق و بخشندگی را به ما بیاموز تا مهربان باشیم💞
سلام روزتون پراز لطف خدا🌼🍃
هفته ی خوبی پیشرو داشته باشید🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر جادویی همه کاره
تخم مرغ : ۱ عدد
آب ولرم : یک لیوان
نمک: ۲ ق چ
شکر : ۱ ق غ
مایه خمیر : ۱ ق غ
روغن:۶ ق غ
آرد : ۳ تا ۳/۵ پیمانه
،
آب ولرم ، شکر و مایه خمیر رو باهم مخلوط کنید و بزارینش جای گرم تا پف کنه، تواین فاصله تخم مرغ ،نمک و روغن رو باهم بزنید ، و بعد مایه خمیر عمل اومده و آرد رو اضافه کنید و ده دقیقه ورز بدین و کف ظرف رو روغن بزنید و خمیر رو داخل ظرف بزارید و روش سلفون و پارچه بکشید و بزارید جای گرم تا ۳۰ دقیقه استراحت کنه وحجمش سه برابر بشه ، بعدش بیارید بیرون و چونه کنید و کف ظرف پیتزا بچنید و۲۰ دقیقه دیگه بهش استراحت بدین و بعد بزارین تو فر ، یا برای پیراشکی استفاده کنین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت گوشت با مغز پنیری 🤤
مواد لازم برای ۳-۴ عدد ناگت
مزه دار کردن گوشت
* گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گ
* پیاز رنده شده و آبگیری شده کوچیک ۱ عدد
* فلفل پاپریکا (یا دلمه قرمز) رنده شده ۱/۲ ق غ
* سیر تازه ۱ حبه
* سس خردل ملایم ۱ ق غ
* فلفل قرمز ۱ ق چ
* آویشن ۱ ق چ
* نمک بمقدار لازم
برای سوخاری
* پودر سوخاری (پانکو) ۲ پ
* یا پودر سوخاری (نان باگت رنده شده)
* تخم مرغ ۱-۲ عدد
برای مغز
* سس باربکیو
* ژامبون (سلیقه ایی)
* پنیر به سلیقه خودتون
من از پنیر گودا، موتزارلا و پنیر پستو استفاده کردم
💥 میزان هم زدن و ورز دادن زیاد گوشت تاثیر زیادی روی بافت ناگت و یکدست شدن اش میذاره
حتی اگر میتونید بعد از ترکیب مواد با دستگاه میکسر چند دقیقه خوب مواد رو میکس کنید
- اگر خواستید ناگت رو بدون مغز درست کنید نازک تر درست کنید
- برای روکش سوخاری از هر نوع پودر سوخاری میشه استفاده کرد ولی پیشنهاد من پودر سوخاری پانکو
- ترجیحا از گوشت گوساله استفاده کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پلو_پیازچه 🍛 😋
برنج دو پيمانه
گوشت مرغ چرخكرده 250 گرم
پيازچه 100 گرم
زعفران حل كرده يك ق غ
كره 50 گرم
هويج پخته يك عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
🔸ابتدا برنج را آبكش و دم ميكنيم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهاي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز ميدهيم و به صورت توپهاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت ميدهيم. پيازچهها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ ميكنيم. به هنگام سرو، پيازچهها را لابهلاي برنج ميريزيم و توپهاي چرخكرده را كنار غذا براي تزيين قرار ميدهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين ميكنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_لیمویی 🍸 🍋
▫️شیر ۱ لیتر
▫️شکر ۸ ق غ
▫️آرد ۲ ق غ
▫️نشاسته ۲ ق غ
▫️آب دو عدد لیمو
▫️پوست دو عدد لیمو
▫️وانیل نوک ق
▫️کره نصف ق غ
▫️زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم)
🔸داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید).
بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قارچ_پلو 🍛 😋
🔸ابتدا چندتیکه سینه یافیله مرغ ومکعبی برش زدم وبااب گذاشتم جوشید آبش وکفهاروکامل خالی کردم کامل شستم ودوباره آب ریختم وباپیاز وزردچوبه،نمک،فلفل،کمی زعفرون گذاشتم پخت
تو یه ظرف دیگه قارچهارو برش زدم وباکمی ابلیموگذاشتم روی حرارت تاابش کامل کشیده بشه وبابرشهای نواری فلفل دلمه ای های رنگی باکمی کره تفت دادم ومرغ پخته شده هم اضافه کردم وباهم تفت خوردند
حالا برنج ابکش میکنید موقع ریختن داخل قابلمه لابه لاش ازاین مواد میریزیم ومیزارم روی حرارت ملایم تادم بکشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کباب_بال 🍗 😋
سس کچاپ
سس مایونز
بال و کتف
فلفل قرمز
روغن زیتون
نمک
آبلیمو
پیاز
زعفران دم کرده
🔸همه مواد رو با بال و کتف مخلوط میکنیم و میزاریم چندساعتی بمونه تا مزه دار بشه. بعد به سیخ میزنیم و کباب میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_بدون_گوشت
#سیبزمینی_قلقلی با پنیر و جعفری .
مواد لازم سیب زمینی ۵عدد
جعفری
پنیر کاشر
نمک فلفل سیاه قرمز نعنا
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۱لیوان
آرد سوخاری ۱لیوان یا چیپس خرد شده
طرز تهیه
سیب زمینی را پخته با جعفری و ادویه مخلوط کرده به اندازه یک گردو برداشته پنیر مکعبی خرد شده لایش گذاشته ابتدا در آرد بعد تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری یا چیپس میغلتانیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_یخی_آلبالویی 👆👆👆👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_ماكاروني 🍲 😋
مواد لازم:
ماکارونی فرمی
ذرت
نخود فرنگی
خیار شور
کالباس
و مرغ ریش شده
و سس مایونز
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کنین بزارین تو یخچال طعمش به خورد هم بره عالیه امتحان کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_جادویی
شربت آناناس ۳۰ میلی لیتر( یا یک بسته ژله اناناس)
شربت بلوبری ۳۰ میلی لیتریا( یک بسته ژله بلوبری)
شربت توت فرنگی ۳۰ میلی لیتر یا(یک بسته ژله توتفرنگی)
شربت آلبالو ۳۰ میلی لیتر یا(یک بسته ژله آلبالو)
پودر ژلاتین برای هر شربت ۵ گرم
آبجوش برای هر شربت ۲۲۰ میلی لیتر
نوشابه گازدار بدون رنگ
کمپوت هلو برای تزیین
شربت ها را در ظرفهای جداگانه بریزید. سپس آبجوش و ژلاتین را اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
بعد آنرا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
بعد از بستن شربت ها آنها را تکه تکه کنید. از هر شربت مقداری داخل لیوان بریزید.بعد نوشابه گاز دار درون لیوانها بریزید.
برای تزیین می توان کمپوت هلو را قالب بزنید و درون لیوان بگذارید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_آموزشی
🌭 لوبیا برگر
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مخملی_کردن_دسر
#پودینگ_شکلاتی
شیر ۳ و نیم لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن
ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین
قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه
بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف
با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_آلوی_ترش😋
نخود نصف لیوان
لوبیا نصف لیوان
عدس نصف لیوان
آلو یک لیوان
قیصی یک لیوان
پیازداغ فراوان
سیرداغ میزان دلخواه
رشته آشی نصف بسته
رب گوجه یک قاشق پر
شکر و سرکه به مقدار ذائقتون
نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم
اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید .
آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه.
بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر همیشه مشکل تنقلات برای بچه ها و مهمونی ها و تولدای کودکانه رو دارین
این ترفند به دردتون میخوره
میتونین حسابی سرگرمشون کنین
بستنی لیتری لازم دارین
و بیسکوییت پتی بور
شکلات تخته ای
حالا بستنی رو برش طولی بدین وکه اندازه ی پتی بورا بشه تقریبا
حالا تکه تکه ببرید و روی بیسکوییت ها قرار بدین و لقمه کنید
و با چاقوی نرم حسابی دورش رو تمیز و یکدست کنین
حالا بچینید تو ظرف در بسته بزارین 2 ساعت تو فریزر تا خوب یخ ببنده
تو این فاصله شکلات تخته ای رو بن ماری کنین ذوب شه و حسابی روون و رقیق شه
حالا بستنی هارو از فریزر خارج کنین
خیلی سریع تو شکلات بزنین و بچینین رو کاغذ روغنی و مجدد بزارین دوباره تو فریزر 1 ساعت بمونه تا خوب ببنده
و حالا آماده ی سرو کردنه
نوش جان😍😍😍😄
میتونین به عنوان عصرونه و تنقلات تولد سروشون کنین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واااای عالی بود عاشقش شدم🤩🤩
شما چی؟؟؟
مواد لازم :
گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل دلمه ای به تعداد دلخواه
به ازای هر فلفل دلمه ای یه قاشق غذاخوری برنج 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرم و زیره و ریحان و
سیر رنده شده
رب گوجه
جعفری و نعناع ریز خورد شده
🌺
کلیپ با صوت گفته شده فقط یه نکنه اینکه بستگی به اینکه فرتون چجوری باشه تایم بزارید من فرم بسیاز زود گرم میکنه رب ساعت شما میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزارد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آلبالو🍒
◀میزان مواد و مراحل در ویدئو مشخصه
◀حتما شکر و ثعلب رو خوب مخلوط کنید وگرنه ثعلب گلوله میشه
◀حتما حتما مخلوط ثعلب و شکر رو قاشق قاشق همونجور که مخلوط کن روشن هست اضافه کنید تا شکر کاملا حل بشه و ثعلب باز بشه و گلوله نشه
😉هر از گاهی بین کار میتونید دستگاه رو خاموش کنید یوقت نسوزه😱😝
◀بعد از اینکه مایه بستنی آماده شد در ظرف استیل بریزید و بذارید فریزر و هر 30 دقیقه یکبار از فریزر خارج کنید میبینید که مایه بستنی از اطراف شروع به بستن کرده باید هم بزنید تا بستنی ببنده و یخ نزنه
◀معمولا از تایمی که مایه بستنی رو توی فریزر میذارید بعد از 6 تا 7 مرتبه هم زدن بستنی آماده ست و کل مایه بستنی کاملا میبنده البته این تعداد دفعات به سرمای فریزر هم بستگی داره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پیازچه_وتن_ماهی🧅🐟
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
باسلوق خونگی
پودر نشاسته یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب نصف لیوان
آب دو لیوان
کره 50 گرم
همه مواد را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته مدام هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود . از روی حرارت برداشته کمی از حرارت که افتاد در دست به آن فرم میدهیم و داخل پودر نارگیل میغلتانیم و روی آن گردو میگذاریم.👇👇👇👇👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت 🥐 😋
🔸ابتدا 300 گرم گوشت چرخكرده رو با 3 قاشق پیاز سرخ شده رو مخلول ميكنيم و درروغن تفت میديم بعد 3 قاشق رب گوجه فرنگی رو در نصف لیوان آب گرم حل ميكنيم و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشه و آب اون کاملاً کشیده بشه و از روى حرارت بر ميداريم.
2 عدد تخم مرغ پخته شده رو روى گوشت رنده می کنیم و جعفرى اضافه ميكنيم ونمک و فلفل و پودر سير رو با مواد مخلوط می کنیم .
روی تخته کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره ميزاريم و مى بنديم و داخل روغن سرخ ميكنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ کیک یخچالی 😋🍰🍰
✍ مواد لازم:
بیسکویت پتی بور.....حدودا 4بسته
کره.....100 گرم
پودر کاکائو.....3قاشق غذاخوری
شیر.....نصفه پیمانه
شکر.......1پیمانه
شکلات تخته ای......80 گرم
🍜طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت پتی بور با دست کمی خورد می کنیم.در حدی که هر بیسکویت حدود 4 تا 5 تکه بشه.پودر کاکائو و شکر و شیر مخلوط می کنیم که شکر حل بشه.کره و شکلات تخته ای رو اضافه می کنیم.تا کاملا یکدست بشه.می زاریم کامل خنک بشه.بیسکویت رو اضافه می کنین.داخل قالب مورد نظر رو کیسه فریزر یا سلفون می کشیم.مواد داخلش می زاریم.روشو دوباره کیسه فریزر می کشیم.داخل یخچال می زاریم تا کاملا سفت بشه.و روش و با سس آماده شکلات و یا گاناش کامل میپوشونیم و تزئین میکنیم،نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛