فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو
دستور تهیه :👇
اول چهار پیمانه برنج و با ده پیمانه آب و یک ق غ پر نمک حدود ۳ ساعت خیس بکنید.
داخل قابلمه آب ریخته انتقال بدین روی اجاق بعد از اینکه جوش اومد برنج که از قبل خیس کرده بودین (آب برنج و خالی کنید) داخل قابلمه ریخته و نمک و کمی زردچوبه (جهت خوشرنگ شدن پلو) اضافه کرده و بعد باقالی پخته شده رو داخل قابلمه بریزید.
برنج که کمی نرم شد و روی دانه های برنج چند تا شیار دیده شد ، شوید خرد شده (یک و نیم پیمانه) اضافه کرده و بعد از یکی دو تا جوش آبکش کنید.
.
پلو رو مثل همه ی پلو ها دم بدین و برای تهدیگ هم از نان یا سیب زمینی یا هر تهدیگی که دوست دارید استفاده کنید.
بعد از حدود یک ربع روی برنج آب و روغن بدین (بهتره از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کنید).
بعد از حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پلو دم کشیده و آماده سرو هست.
می تونید با ماهیچه، گوشت گردن و یا مرغ سرو کنید.
.
نکته : من موقع دم کردن، روی پلو چوب دارچین قرار میدم که خوش عطر میشه.
.
fatemeh__1359
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو_ناب🥕🥕👌👌
سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم
من برای ۴ نفر رسپی مینویسم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و آلو بخارا
لذیذ و اصیل 😋😋😋
خیلی ساده و راحت ✅ اگه از این کلیپ لذت بردید لطفا اونو با دوستاتون به اشتراک بذارید ک بیشتر دیده بشه 🙏🏻
👨🏻🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید
📝مواد لازم (برای حدود ۲ نفر)
- مرغ
- پیاز
- هویج
- برگ بو
- سیر
- زنجبیل
- آلو بخارا
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
- روغن مایع
- زعفرون دم کرده
- رب گوجه فرنگی
ابتدا حدود یک ربع با شعله کم و درب بسته بذارید اب میان بافتی پیاز و مرغ تخلیه بشه
سپس هویج و اب اضافه کرده و بذارید حدود ۱ساعت و نیم با شعله کم بپزد
رب رو اضافه کرده و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه دیگه روی شعله بمونه
تمام 🙋🏻
👨🏻🍳 نظرات و سوالات خودتونو زیر همین پست لطفا بیان کنید تا سایرین نیز از این سوال و جواب بهره مند بشن
با تشکراز
کامیار ابراهیمی
kamyar_cooking
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر سوخاری ( زینگر برگر) .
برای این که سوخاری ما خوب پولکی بشه باید از ارد گندم استفاده کنیم و این که حتما به نوع سوخاری کردن توجه کنید تا پولکی جذابی داشته باشید
.
.
مواد لازم ۶ عدد
سینه مرغ ۳ عدد
نان برگر ۶ عدد
مواد مزه دار کردن 👇
شیر ۱ و نیم پیمانه
نصف لیمو
سس تند ۲ قاشق غ خ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
مواد روکش 👇
ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چ خ
فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ )
مواد سس برگر👇
سس مایونز ۲ قاشق غ خ
سس کچاب ۱ قاشق غ خ
سس خردل ۱ قاشق غ خ
نصف لیمو
خیار شور ۲ عدد رنده شده .
.
سینه مرغ رو بکوبین تا نرم بشه و داخلش بپزه،بعد ۱ ساعت مزه دارش کنید ،حالا روغن و داغ کنید ،دما رو کم کنید و سینه مرغ و ۱۰ دقیقه سرخ کنید،این ساندویچ بدجور خوشمزست ❤️
.
.
#مسترتابه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ خامه ای
مواد لازم:
8 عدد ران مرغ
150 میلی خامه صبحانه
مقدار خیلی کم فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری نمک
3_2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی آویشن
1 و یا 2 حبه سیر
4_3 عدد برش لیمو
طرز تهیه:
ران ها را بشویید و داخل ظرف بریزید تمام مواد سس را روی ران ها بریزید و هم بزنید در آخر برش های لیمو را روی مرغ بذارید. روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه داخل فر 200_180 درجه بپزید. 10 دقیقه آخر کاغذ روغنی را بردارید و تا وقتی که کاملا سرخ شود بپزید (میتوانید شعله بالا را روشن کنید) هم راحت هم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كره_بادام_زمينى 🥜 😋
▫️٣٠٠ گرم بادام زمينى خام
▫️دو قاشق غذاخورى عسل
▫️دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى)
🔸اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كنسرو_گوجه 🍅 😋
🔸گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد و بذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد
سپس زير شعله خاموش ميكنيم
و گوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم
مرحله اخر شيشه داخل قابلمه اب سرته گذاشتم وبه نقطه جوش كه رسيد بعد از ده دقيقه ازروي شعله گاز برميداريم
تا شيشه سرد نشده از قابلمه خارجشون نكنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
از جمله غذاهای محلی شهر زنجان جغور بغور است. جَغور بَغور، غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند یا گاو تهیه میشود.
در زبان ترکی به آن جیغیر بیغیر میگویند که در زبان فارسی به جغور بغور تغییر یافتهاست
برای 2 نفر
مخلوط دل و جگر و قلوه گوسفند یا گاو، 450 گرم
پیاز متوسط، 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط،3 عدد
فلفل سبز تند، 2 عدد (در صورت تمایل)
غوره، 4 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب، 1 لیوان سرخالی
طرزتهیه:
پیاز ها را خلالی خرد کنید و با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. جگر سیاه و دل و قلوه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد. گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سبز و غوره را اضافه کنید کمی دیگر تفت دهید. حالا نمک و فلفل را به مقدار دلخواهتان اضافه کنید و همینطور آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا آبش کشیده شده و سس غذا غلیظ تر شود . غذا را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با فلفل سبز تازه و چند برگ ریحان معطر نوش جان کنید.
نکته: در برخی دستورها از جگر سفید هم در تهیه این خوراک استفاده میشود که قبلا از اضافه شدن بایستی قبلا آبپز شود یا در پایان به این خوراک سیبزمینی سرخ شده نگینی اضافه میشود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ایده تزیین کیک مرغ 😍
سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده
پیازچه خرد شدت ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
گردوخرد شده۲۰۰ گرم
نان تست یک بسته
خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای یک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین،
پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه،
اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و روش با رول کردن خیار و گوجه و انواع گلهایی که آموزش دادم بسته به سليقه ی خودتون تزیین کنید و اطرافش برشهای نازک تربچه قرار بدین
امیدوارم خوشتون بیاد 🤗❤️
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ته چين بادمجان😋
گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم
پياز ٣ عدد
بادمجان ٥٠٠ گرم
برنج ٤ پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه
زرده تخم مرغ ٣_٤عدد
ماست ١ پيمانه
زعفران ٢ ق سوپخوري
چوب دارچين ١-٢ عدد
نمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم
طرز تهيه
پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.
برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد،برنج را با مواد مخلوط كرده، داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد، باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد، روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سس قارچ آسان
این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سس قارچ آسان
این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دسر نسکافه ای 🍰🍰🍰
طبقه اول :
بسکوییت پتی بور رو اول توی شیر میزنیم بعد کف ظرف میچینیم .
طبقه دوم :
یک و ربع لیوان آب
۱ لیوان شیر
ربع لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاستر یا نشاسته
ربع قاشق چایخوری وانیل
با مخلوط کن مخلوط میکنیم ، و روی حرارت میزاریم وقتی غلیظ شد روی طبقه اول میریزیم .
طبقه سوم :
مانند طبقه اول روی طبقه دوم میچینیم ، درحالی که طبقه دوم داغ است . نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم .
طبقه چهارم :
یک پاکت خامه
یک پاکت دریم ویپ ( یا پودر خامه )
یک پاکت کرم کارامل
۲ قاشق غذاخوری نسکافه
با مخلوط کن مخلوط میکنیم و روی طبقه ۳ میریزیم .
یک شب تا صبح توی یخچال میزاریم .
این مقدار برای یک ظرف پیرکس مناسب است.
با چنگال مانند تصویر تزیین میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مسقطی کاسه ای زعفرانے
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
اول آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم ؛مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید؛دوستای گلم هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه ؛بازسوالی داشتید تو کامنت ازم بپرسید.
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
نون محلی
طرزتهیه:
شیریک لیوان
تخم مرغ دوعدد
شکرنصف لیوان
آردچهارلیوان
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یاجامد دو قاشق غذاخوری
شیروکمی ولرم کرده خمیرمایه روبهش اصافه میکنیم میذاریم کمی بمونه شکروروغنومخلوط میکنیم تخم مرغهاروبهش اضافه میکنیم هم میزنیم شیروخمیرمایه رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاترکیب یکنواختی بدست بیادآردوارواروم اضافا میکنیم تاخمیرمثل خمیرنونوایی بدست بیادزیادنبایدخمیرسفت بشه وزیادهم شل نباشه دراین مرحله برای اینکه به دست نچسبه یه کمی دستمون چرب میکنیم وخمیروخوب ورزمیدیم میذاریم تاچندساعت بمونه وعمل بیاد سطحی که برای پهن کردن خمیردرنظرگرفتیم کمی چرب میکنیم خمیروبه اندازه هی دلخواه به قطرنیم تایک سانت بازمیکنیم ودرروغن داغ سرخش میکنی من روی نون سیاهدونه ریختم بعدازسرخ شدن روی دستمالی قرارمیدیم تا روغنش گرفته بشه موفق باشیدنوش جان 😊
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#جواهر_پلو
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی
ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم) ، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#تاس_کباب 🥘 😋
🔸ران مرغ رو با آب جوشیده ،زردچوبه،فلفل،نمک و رب میذارید بپزه بعد از 15 دقیقه هویچ خلالی درشت بهش اضافه میکنم بعد از 5 دقیقه سیب زمینی اضافه میکنم و بازم بعد از 5 دقیقه پیاز های حلقه ای شده و بامیه ها رو اضافه میکنم،بامیه کاملا دلبخواهیه اگر دوستندارین نریزید..حدود 15 دقیقه همه مواد با هم میپزن و تاس کباب آماده میشه اینم بگم که تاس کباب ها انواع مختلفی دارن و با کم و زیاد کردن بعضی از مواد و اضافه کردن انواع سبزیجات طعم های متفاوتی میتونه درست شه ، با گوشت قرمز هم میشه درستش کرد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسنك_مرغ_پنيرى 🌮 😋
🔸پياز،فلفل دلمه تفت داده،نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ،سينه مرغ رو بريزيدوتفت بدديددر اخر سس كچاب،سس خردل بزنيد
مواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷صبح مسافری ست
🌱باچمدانی پر از لبخند😊
🌷کافیست عاشقانه
🌱به استقبالش بروی
🌷روزتـان عالی
🌷بوم زندگیتون رنـگيـن
#کیک_پرتقالی
✅مواد لازم کیک پرتقالی
✅دو لیوان آرد
✅سه عدد تخم مرغ
✅سه چهارم لیوان شکر
✅پنجاه گرم کره
✅یک چهارم لیوان روغن مایع
✅نصف لیوان آب پرتقال
✅یه قاشق غ خ پوست پرتقال رنده شده
✅یه قاشق بکینگ پودر
✅کمی وانیل
✅دو قاشق ماست پرچرب
ابتدا کره و روغن مایع و شکر و پنج دقیقه باهمزن میزنیم بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه و هم میزنیم بعد وانیل و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه میکنیم بعد هم ماست و آب پرتقال در آخرهم آرد و با بکینگ پودر الک کرده در دو مرحله اضافه میکنیم داخل قالب چرب شده که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۵ دقیقه میزاریم. بعداز نیم ساعت اول با خلال چک میکنیم اگه خلال تمیز بود زودتر از فر بیرون میاریم. بعد از سرد شدن بر میگردونیم. اگه خواستین برش میزنین شکلات آب شده روش میریزین.
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسنک_گوجه_فرنگی
نان همبرگری : 2 عدد
سس مایونز بدون چربی : 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ورقه شده : 3 عدد
برگ ریحان تازه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
پنیر موزارلا : نصف فنجان
طرز تهیه اسنک تخم مرغ
طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی
سس مایونز بدون چربی را روی سطح نان کاملا پخش کنید.
گوجه های ورقه شده را روی سس بچینید.
برگ های ریحان را خرد و روی گوجه ها پخش کنید.
نمک و فلفل را روی گوجه و ریحان های خرد شده بریزید.
پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها پخش کنید.
این نان ها را درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر کاملا آب شود.
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_تره_فرنگی
۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه
۱ لیوان آرد ذرت
۱ لیوان آرد سفید
۱ ق چ بکینگ پودر
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
نصف لیوان روغن
۱ کاسه پنیر لبنه
نمک و فلفل سیاه و قرمز
تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا حجم دار بشه،سپس ماست و روغن رو ریخته و آرد ذرت و بکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم.
سپس نمک و ادویجات را اضافه کرده و هم میزنیم
تره فرنگی یا پیاز چه را خرد میکنیم و اضافه میکنیم و درون قالب میریزیم و در آخر درصورت تمایل سیاه دانه میپاشیم و حدود بیست دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم.
نووووووووش جون 😍
کاری از :👇
By: zubeydemutfakta
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر سوخاری ( زینگر برگر) .
برای این که سوخاری ما خوب پولکی بشه باید از ارد گندم استفاده کنیم و این که حتما به نوع سوخاری کردن توجه کنید تا پولکی جذابی داشته باشید
.
.
مواد لازم ۶ عدد
سینه مرغ ۳ عدد
نان برگر ۶ عدد
مواد مزه دار کردن 👇
شیر ۱ و نیم پیمانه
نصف لیمو
سس تند ۲ قاشق غ خ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
مواد روکش 👇
ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چ خ
فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ )
مواد سس برگر👇
سس مایونز ۲ قاشق غ خ
سس کچاب ۱ قاشق غ خ
سس خردل ۱ قاشق غ خ
نصف لیمو
خیار شور ۲ عدد رنده شده .
.
سینه مرغ رو بکوبین تا نرم بشه و داخلش بپزه،بعد ۱ ساعت مزه دارش کنید ،حالا روغن و داغ کنید ،دما رو کم کنید و سینه مرغ و ۱۰ دقیقه سرخ کنید،این ساندویچ بدجور خوشمزست ❤️
.
.
#مسترتابه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کباب_سبزیجات_یونانی_مخصوص_گیاهخواران
پنیر کبابی : ۱۲۰ گرم
فلفل دلمه ای زرد : ۱ عدد
کدو سبز : ۱ عدد
گوجه گیلاسی :۱۴۰ گرم
۱ مشت نعناع
فلفل چیلی قرمز : ۱/۲ عدد
لیمو ترش : ۱ عدد
روغن زیتون : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران
سیخ های چوبی را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت، نسوزند.
برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را در ظرفی بریزید.
برگ نعناع خرد شده، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی خرد شده (در صورت تمایل) و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد در ظرف اضافه کنید.
بر روی آن ها اندکی فلفل سیاه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.
گریل را از قبل با درجه بالا گرم کنید. سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را به میزان مساوی در سیخ بزنید و در سینی آماده شده قرار دهید و برای 10 تا 12 دقیقه تا پنیر طلایی شود و سبزیجات نرم شوند، از بالا گریل کنید ( سیخ ها را در میانه پخت پشت و رو کنید تا نیمه زیرین آن ها هم گریل شوند )
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛