eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨مواد لازم:شیر سرد چهار لیوان،شیره خرما(ميتونيد شيره انگور هم استفاده كنيد)كمي بيشتر از نصف ليوان(بچشيد و شيرينيشو با ذائقتون تنظيم كنيد)،گلاب نصف ليوان،آرد برنج چهار ق غ سر پر،پودر هل نصف ق چايخوري 🍨طرز تهيه:آرد برنج رو در شیر حل کنید و روي حرارت ملايم بذاريد،شيره خرما رو هم اضافه كنيد.حرارت خيلي كم باشه و هم بزنيد تا فرني بپزه و غليظ بشه.يادتون باشه فرني بعد از سرد شدن سفت تر ميشه.بعد هل و گلاب رو اضافه كنيد و يكم بعد شعله رو خاموش كنيد. فرني رو در ظرف دلخواه بيزيد و روشو تزيين كنيد. ميتونيد گرم يا سرد سرو كنيد. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍜سوپ قارچ و تره فرنگي با ترخون ☑️✍طرز تهيه براي چهار نفر:دو ق غ روغن زيتون در قابلمه بريزيد و يدونه پياز ريز خرد شده+يك ليوان تره فرنگي نازك حلقه اي شده(قسمت سفيدش) رو پنج دقيقه تفت بديد بعد يك ق غ ترخون تازه اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه هشتصد گرم قارچ ورقه شده اضافه كنيد و يك ربع تفت بديد تا آب قارچ كاملا كشيده بشه.حالا يك ق غ آرد اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه دو ليوان آب مرغ+سه چهارم ليوان شير پرچرب اضافه كنيد و بذاريد سوپ آروم بپزه و غليظ بشه و نمك و فلفلشو بريزيد. موقع سرو كمي ترخون تازه روش بريزيد و كنارش ليموي تازه بذاريد.ميتونيد در آخر با گوشتكوب برقي كمي ميكسش كنيد ولي خيلي صاف نشه و بافتش مشخص باشه بهتره. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
👩‍🍳مواد لازم _قارچ 250گرم _پیاز 1عدد _سیر ۱حبه _خامه صبحانه 1پیمانه _کره به میزان لازم _آب لیمو یک قاشق _نان سوخاری _نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم درابتدا پیازها و قارچ ها را خرد کرده وبا کمی کره، نمک و فلفل؛ پیاز ها و قارچ ها را تفت دهید تاحدی که آبشان کشیده شود و کمی قهوه ای رنگ شوند. این کار باعث میشود طعم قارچ بیشتر شود.سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید خامه راکمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست شود ویا اگر غلیظ بود به آن کمی شیر اضافه کنید تارقیق شود سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را 5 دقیقه دیگر بهم بزنید تامواد به خوبی طعم بگیرند. سپس روی نون های سوخاری بریزید و درآخر از جعفری ویا آویشن تازه به میزان 2قاشق غذاخوری استفاده کنید. جعفری خرد شده رادر سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و 5دقیقه صبر کنید تا باهم به خوبی مخلوط شوند و سبزی ها نرم شوند. همچنین میتوانید با اضافه کردن 2قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ تر کنید 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳مواد لازم سفیده تخم مرغ سرد 2عدد ماءالشعیر(دلستر) ساده(کلاسیک) نصف لیوان شیر نصف لیوان آویشن و پودر سیر مقداری آرد سفید 1 پیمانه جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 یه بسته ژله آلوئه ورا را با یک ونیم لیوان آب جوش بن ماری کرده و میزاریم خنک بشه خیلی کم تو قالب ریخته میزاریم نیم بند بشه میوه های مورد نظر رو (من میوه های انار, انگور ,نارنگی استفاده کردم)تو قالب به شکل بالا ریخته و یه کم دیگه ژله رو روش میریزیم میزاریم یخچال تا نیم بند بشه دوباره بقیه میوه ها رو چیده و بقیه ژله رو روش میریزیم من نصف بسته. پودینگ وانیلی هم با شیر درست کردم. و بهش دوقاشق غذاخوری ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم و وقتی ژله آلوئه ورا نیم بند شد روش ریختم 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
1 قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید. 1ق شوید خشک و کمی فلفل.1ق سس مایونز.1ق سس فرانسوی.کمی سس خردل همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سالاد رو داخلش بریزید 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍧طرز تهیه خوشمزه😋 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
١٠٠گرم كره، ٥٠ گرم پنير خامه‌اي و ٩٠گرم شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در بياد يك زرده تخم مرغ و ١/٨ ق چ وانيل را بهش اضافه كنين وخوب مخلوط كنيد ١٥٠گرم آرد و ١/٢ ق چ دارچين را با هم مخلوط كنين و به موادتون اضافه كنين مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه بريزين و با فاصله ٢سانتيمتر از همديگر روي سيني كه كاغذ روغني انداختين بريزين تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بزارين تا زير شيريني ها طلايي بشه 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🍯🍫 ارد گندم یه لیوان نصف لیوان ارد برنج نصف لیوان ارد نخود چی یه لیوان روغن مایع دولیوان شکر نصف لیوان گلاب نصف فنجون زعفران دم کرده ۵ لیوان آب شکلات هر مقداری که دوست دارید ✍ کامل با تمام نکات 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 🔸بادمجونها رومکعبی برش بزنید. اول توی آرد سفید،بعد تخم مرغ که بهش نمک زدید،بعد آرد سوخاری بزنید (به آرد سوخاری فلفل و پودر سیر اضافه کنید)و سرخ کنید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋رنگینک لقمه ای 🍪🍪 ۲ پیمانه آرد گندم ۲۰۰ گرم کره ۴۵۰ گرم خرما ۸۰ گرم گردو پودر دارچین ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری خرما را با مغز گردو پر کنید. حالا کره رو داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه ولی باید دقت کنین که اصلا نباید جوش بزنه چون فوری میسوزه و بد طعم میشه بعد آرد گندم که ترجبحا بهتره الک کرده باشیم تا گوله نباشه رو به کره که آب شده اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه پس شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت زیادش بیوفته و بعد دارچین و هل رو اضافه کرده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم. حالا نصف ظرف مورد نظرمون رو با مخلوط آردیمون پر کرده و بعد خرماهارو مثل تصویر داخل ظرف میچینیم. بهتره کف قالب رو با یه کاغذ روغنی بپوشونیم تا بعدا رنگینک راحت تر از قالب دربیاد. در نهایت باز هم مابقی مخلوط آرد رو روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده بشه. حالا باید رنگینک رو داخل یخچال بذاریم تا خودشو بگیره و آخر سرم از یخچال درش میاریم و مثل تصویر با چاقو برش میزنیم. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🥦🧀🌮🥐 موادش رو همه تون تو خونه هاتون دارين.البته بعضي ها با پنير و جعفري دوست ندارن ميتونين نسبت به ذائقه تون گوشت چرخ كرده با سبزيجات يا كالباس و پنير پيتزا بذارين داخلش .من خميرش رو آماده از سوپر ماركت گرفتم و درست كردن خميرش هم آسونه .مواد لازم :خمير فيلو ١بسته ،جعفري خردشده ٢پيمانه ،پنير فتا يا همون تبريز خودمون ١پيمانه ،تخم مرغ ١عدد،شير نصف پيمانه ،روغن مايع يك سوم پيمانه ،سياه دانه ياكنجد كمي.فقط يادتون باشه وقتي از فر بيرون ميارين براي چيدن تو ظرف بذارين يه كم خنك شه چون خيلي لطيفه و ممكنه خورد بشه. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواسته بودین طریقه خارج کردنش راهم بگذارم،خیلی راحت برمیگرده چون همون سری اول داخل کلیپ اول نشون دادم که اول از خارج شدن شکلات مطمئن میشیم بعد دوباره میگذارمیش داخل قالب و بقیه مراحل را انجام میدیم، مرحله سوم: بعد ازاینکه شکلات کامل بسته شد،قالب رااز یخچال یا فریزر خارج کنید به آرامی ضربه بزنید تا دور قالب جدا شود سپس برروی ظرف سرو برگردانید، بعد به دلخواه با انواع ترافلها،یا مرواریدهای خوراکی وشکلات و...‌.تزیین کنید، ╭✵🍝🍔🍝✵╮ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🔸توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه. فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا هم‌خوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده. بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم. اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم. هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره. عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه. چون الویه شلکی قالبی در نمیاد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍨 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍖 😋 ▫️گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه ▫️زعفران دم كرده :2 ق غ خ ▫️چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك ▫️نمك و زردچوبه به ميزان لازم ▫️پياز :1 عدد ▫️روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ ▫️فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) 🔸اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸تقریبا ۱ کیلو اسفناج رو خورد میکنیمو به همراه ۱ عدد هویج بزرگ خوردشده توی قابلمه ریخته و بهش آب مرغ و یا اگه در دسترس ندارین آب معمولی اضافی میکنیم نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و میذاریم بپزه موادمون. بعد از تقریبا نیم ساعت توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ریخته بهش ۱ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ(برای جلوگیری از بریده شدن آش) اضافه کرده و با همزن به خوبی میزنیم( ماست ترجیحا ترش باشه خوشمزه تر میشه)سپس به آرامی به مواد در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از تقریبا ۵ دقیقه بهش ۱ پیمانه برنج دانه گرد یا همون برنج نیم دانه اضافه کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه اما نذارین برنجا له بشه توی آش. میتونین به جای برنج از جو هم استفاده کنید در هر دو حالت عالی میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم. اگه آلو بخارا هم باشه که دیگه نگم براتون از خوشمزه‌گی این غذا ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍢 😋 🔸اول از همه ران و سینه مرغ رو ساطوری کردم ،میتونین چرخ کنین ،دوتا پیاز رنده شده و آب گرفته رو بهش اضافه کردم ،زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک و زعفران دمکرده رو اضافه و خوب مخلوط کردم ،چند دقیققه ورز داده و گذاشتم یخچال نیم ساعت استراحت کنه ،بعد به سیخ کشیدم ،موقع سیخ کشید دستتون رو با اب سرد مرطوب کنین ،بعد تو تابه سرخ کردم با حرارت کم . حالا دونه سماق رو با یک لیوان آب گذاشتم رو حرارت ،چندجوش بزنه ،بعدخاموش کرده و نیمساعت گداشتم بمونه ،بعد از صافی رد کردم . در نهایت کوبیده ها که سرخ شدن همه رو چیدم تو تابه و آب سماق و نصف ق رب انار اضافه کردم با حرارت متوسط گذاشتم آبش کشیده بشه و خوشرنگ بشن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍤 😋 🔸ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥔 😋 🔸دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده، داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو (اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم) کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم، و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم، سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم، و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم. رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌿نعناع‌ها را پس از پاک کردن و شستن، روی پارچه‌ای بریزید و در مجاورت هوا خشک کنید. ☀️هرگز سبزی‌ها را جلوی آفتاب به‌صورت مستقیم خشک نکنید، چون تغییر رنگ می‌دهند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥜مواد لازم : ۱ لیوان شیر بادام - ۱ قاشق غذاخوری عسل - ۱/۴ قاشق چای خوری دارچین - ۲ قاشق غذاخوری کره بادام - به میزان لازم یخ 🥛طرز تهیه: شیر بادام، عسل، پودر دارچین و کره بادام را در مخلوط کن ریخته و تا کفدار و یکدست شود، برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. آن را در لیوانی پر از یخ بریزید، کمی پودر دارچین روی آن بپاشید و میل کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍆اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و از طول برش بدید. سپس گوشت بادمجون ها رو به آرومی و طوری که دیواره اون خیلی نازک نشه جدا کنید. حالا این تکه های بادمجان را همراه با گوجه فرنگی، تکه های کوچک کدو و شوید تازه تفت دهید. پس از اینکه این مواد به اندازه کافی سرخ شد، مقدار مناسبی از مواد رو درون بادمجان ها بذارید. حالا بادمجان های پر شده رو توی سینی فر که کفش رو با روغن ذرت لادن طلایی چرب کردید، بذارید و تا زمانی که کاملاً پخته بشن بهشون زمان بدید و در انتها با نمک و فلفل مزه دارشون کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🧅مواد لازم : جگر گوسفند عدد پیاز سبز قدری نمک قدری آرد سفید قدری سیب قدری آب گوشت قدری 🥣طرز تهیه : جگر گوسفند را شسته و انرا بقطعات کوچک بریده نمکش بزنید و در آرد بغلطانید و در روغن زیتون سرخش کنید . سپس آنرا در ظرف ریخته فلفل و پیازچه و شبت خرد کرده برویش بپاشید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛