eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورکردن بافت مدل جدید 🎥🔝 ╭─┅═ঊঈ☃ঊঈ═┅─╮ ┏━━🍃🍂━━┓ @khalaghaneh ┗━━🍂🍃━━┛ ╰─┅═ঊঈ❄️ঊঈ═┅─╯ 👉😊فرواردیادت نره♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍮 😋 ▫️نصف قوطی شیرعسلی ▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە ▫️ارد یک لیوان ▫️کره دە گرم ▫️روغن مایع یک سوم لیوان ▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم ▫️گردو خرد شده نصف پیمانه 🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید) گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸اول مایه رو آماده میکنیم به این صورت که قارچ و فلفل دلمه ایی رو به صورت جدا تفت میدیم بعد پیاز داغ و درست کردم و زردچوبه و فلفل میریزیم و گوشت چرخ کرده یا سینه ی مرغ و میریزیم و تفت میدیم بعدم فلفل دلمه و قارچ و اضافه میکنیم با رب گوجه میذاریم کنار نصف بسته پاستا رو تو آب جوش میریزیم که بجوشه و نرم بشه تو این فاصله سس بشامل و آماده میکنیم دو ق غ آرد و تفت میدیم 50 گرم کره میزنیم و یه پیمانه شیر و کم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تا غلیظ بشه (بشکل فرنی دربیاد) کف ظرف مورد نظرمون و یه کم سس و ورقه ی پنیر پیتزا میریزیم بعد پاستاها بعد مایه و سس بشامل آخر سر هم با پنیر پیتزا(دو مرحله میریزیم) روشو میپوشونیم میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در آخرم گریل و چند دقیقه روشن میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍇🍷 😋 ▫️ژله انگور دو بسته ▫️بستنی وانیلی یک و نیم لیوان(یک لیوان هم میشه) 🔸ابتدا ژله های انگور رو جدا جدا هر کدام را با دو تا لیوان آب جوش حل می کنیم و می زاریم کنار تا سرد بشه بعد لستنی رو هم در دمای محیط می زاریم تا نرم بشه وقتی ژله ها سرد شدند یکی را با بستنی مخلوط کرده و جند دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا مخلوط بشه کف روشو با قاشق بر می داریم حالا همون طور که مراحلو در عکس گذاشتم لیوان ها رو حالت کج می زاریم و با قاشق ژله می ریزیم همون حالت کج می زاریم یخچال تا سفت بشه بعد نوبت ژله بستنی هست یه لایه می ریزیم همون طور ادامه داده تا لیوان پر بشه دقت کنید وقتی لیوان ها پر میشوند لیوان کم کم حالت صاف پیدا می کند بعد یخچال تا سفت بشود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧆 😋 ▫️۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ▫️۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه ▫️۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری ▫️۱ تخم مرغ ▫️۲ حبه سیر رنده شده ▫️۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ▫️فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم ▫️روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن 🔸 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧆 😋 ▫️گوشت چرخ کرده : ۶۵۰ گرم ▫️پیاز رنده شده : ۲ عدد ▫️تخم مرغ : ۱ عدد ▫️پسته ریز خرد شده : ۳/۴ پیمانه ▫️پودر گردو : ۱/۴ پیمانه ▫️پودر زیره سبز : ۱ قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم 🔸گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، پسته و گردو را به همراه نمک و فلفل سیاه را با هم در کاسه ای مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و با دست فرم دهید . کوفته ها را در تابه با کمی روغن سرخ نمایید. این کوفته را با سس گوجه فرنگی می توانید سرو نمایید. برای تهیه ؛ یک عدد پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا کمی سبک شود . ۵-۴ عدد گوجه فرنگی را پوست کنده و ریز خرد کنید و به پیاز های درون تابه اضافه کنید و تفت دهیپ تا گوجه فرنگی ها پخته شود . سپس آن را درون مخلوط کن بریزید تا سس صاف و بکدست شود . مجدد آن را در تابه بریزید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را کنار کوفته ها سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔴توهین و شوخی بی‌جا علیخانی با رویا نونهالی😳 نونهالی به علیخانی میگه شماره مامانتو بده که......😱🤭🤫این دیگه تهشه👿 کلیپ این شوخی زشت و نابجا در لینک زیر👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf پشت پرده هایی حیرت آور و دیده نشده از عصر جدید در پارازیت👆👆👆
💔💔داستان دختری که توی عروسی دوستش را تو لباس دامادی می‌بینه😔خیلی دردناکه...😭 عروس و داماد مي رقصيدن حرکات عاشقانشون تو بغل هم...دلم مي خواست سرمو بذارم رو شونه خداي خودم!!!و تا ابد اشک بريزم و اونم دلداري ميداد عروسو داماد بين مهمونا مي چرخيدن صداي دل بدبخت من بلند و بلند تر مي شد..قلبم داشت از دهنم بيرون مي زد.. خــــــداااااا آخه چـــــرااااا؟؟؟؟؟امشب مردي رو كه دوستش دارم توي لباس دامادي ميبينم ولي عروس....😭😭 عروسو داماد کنار ما اومدن بابک با دیدن من........😭😱😳 🔴ادامه داستان جذاب عاشقانه👇 http://eitaa.com/joinchat/1859584013C1086636d4f
😋 🔸سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥦 🍲 😋 🔸برای شروع کافیه دو تا دسته کلم بروکلی رو حسابی بشورین و کنار بذارین و تو مرحله بعد یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا نرم و شفاف بشه بعد یه قاشق آرد و یه مقدار فلفل و آویشن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا بوی خامی گرفته بشه، تو مرحله چهارم پنج لیوان آب مرغ یا قلم اضافه کنید و کلم بروکلی‌ها رو هم بریزید توش و اگه خواستید، یه عصاره سبزیجات بهش اضافه کنید و درشو ببندید و بذارید بیست دقیقه آروم واسه خودش بپزه حالا درشو باز کنید و بذارید خنک شه بعد بریزید تو مخلوط کن وقتی کامل میکس شد دوباره بریزید تو قابلمه و بهش پنیر خامه‌ای ویلی رو اضافه کنید و بذارید پنج دقیقه بجوشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️کره نرم 170 گرم ▫️شکر ریز 180 گرم ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️وانیل 1/4 قاشق چایخوری ▫️آرد 200 گرم ▫️نشاسه ذرت(سفیده) 20 گرم ▫️کشمش 130 گرم ▫️گردو ریز خرد شده 60 گرم (دلبخواهی) 🔸فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار. شکر و کره رو‌با همزن خوب بزنید تا کنی حجم بگیره و کرمی بشه یکی از تخم مرغها رو به همراه وانیل اضافه کنید و هر تخم مرغ 30 ثانیه بزنید بعد ارد و نشاسه ذرت الک شده رو اضافه کنید یکم با لیسک مخلوط شد کشمش و اگه دوست داشتید گردو هم اضافه و با قاشق یا با قیف با فاصله توی سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍹 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🥕 🍛 😋 🔸سینه مرغ را با کمی آب پیاز فراووون و نمک وفلفل وزعفرون یه ق غ رب پختم بعد ریش ریش کردم و با کمی کره یه تفت کوچیک دادم هویج هم خلالی کردم و با کمی آب گذاشتم پخته شده وبعد شکر ریختم در حد دو سه قاشق تا کاراملی بشه وبا یک ق غ روغن تفت دادم خلال پسته ‌ و بادام هم با کمی کره وحرارت کم تفت دادم برنج را ابکش کردم نصف مواد را لای برنج گذاشتم نصف دیگه رو هم روی برنج موقع سرو غذا ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 🔸سينه مرغ يا فيله را خرد كرده داخل مواد ميريزم ( آرد ، نمك ، فلفل ، زردچوبه، يك عدد تخم مرغ، و مقدارى ماء الشعیر ريخته ) اندازه اين مواد بستگى به تعداد مرغ دارد . مواد بايد مثل ماست شود. چند ساعتى داخل مواد بخوابونيد ودر يك ظرف كوچك روغن ريخته و سرخ كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥪 😋 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸يه عدد سينه مرغ رو بصورن نوارهاي باريك خرد كردم. دوتا پياز متوسط رنده كردم،داخل تابه اي كمي روغن و كره ريختم و پياز اضافه كردم،كمي كه تفت خورد،مرغ خورد شده رو اضافه كردم ،نمك و فلفل سياه و زردچوبه رو هم ريختم و به تفت دادن ادامه دادم.هيچ آبي اضافه نكردم و اجازه دادم مرغ ها بپزن تو تابه ديگي كمي روغن و كره ريختم ،قارچ هاي اسلايس شده رو اضافه كردم و تفت دادم،يه ليوان شير،دوقاشق ارد،دوقاشق پودر پنير پارمسان اضافه كردم،يكم كه جوشيدو غليظ شد خاموش كردم و دوقاشق غذاخوري خامه صبحانه اضافه كردم و خوب مخلوط كردم! مخلوط قارچ رو به مرغ اضافه كردم. دوتا سيب زميني رو بصورت خلال هاي باريك و نازك خورد و سرخ كنيد، كنار غذا سرو کنید. ميتونيد كمي هم براي خوشرنگ شدن سس خردل اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧅 🔸پیاز خلالى رو داخل اب جوش با نمك بریزید و اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه بعد سریع آبکش کنید و روش آب سرد بگیرین و بزارید کمی آبش بره بعد بایک دستمال بزارید و رطوبش رو بگیرین 🔸بعد بزاريد روغن تابه خوب داغ بشه و یک ق چ نمک هم بزنید روغن باید جوری باشه که روی پیاز رو بگیره اصلا هم نزنید چون پیاز نرم هم بزنید حالت له پیدا میکنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸اول مرغها رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم که اگه وقت کم بود میتونید این مرحله رو حذف کنید،بعد مرغها رو سرخ میکنم و میزارم کنار،یه پیاز خرد شده رو تو همون روغن تفت میدم.نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین بهش اضافه میکنم،نمک کمتر بزنید چون قبلش به مرغها نمک زده بودید احتیاط کنید شور نشه،بعد آب میریزم و مرغها رو توش میچینم ،کرفس رو هم اضافه میکنم و میزارم تا وقتی مرغها بپزه حدود یک ساعت و نیم،حالا مرغها رو خارج میکنم و میزارم بقیه ی خورش بپزه تا جا بیفته ده دقیقه ی آخر مجددا مرغها رو تو خورش برمیگردونیم تا گرم بشن و جا بیفتن،من به دلخواه خودم یه دونه لیمو عمانی هم اواسط پخت اضافه میکنم شما اگر دوس ندارید حذف کنید فقط لطفا مثه دفعه ی قبل دعوا نکنید بگید لیمو نمیخواد آشپزی کاملا سلیقه ایه و میشه هر چیزی رو حذف یا اضافه کرد حتما نباید همیشه یجور باشه،در مورد کرفس هم بگم من کرفس رو با برگهاش تفت میدم و جدا فریز میکنم.نعنا جعفری هم جدا فریز میکنم و موقع پخت کرفس میریزم با یه تکه نعنا جعفری ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥭 🍹 😋 ▫️انبه رسیده= ۲ عدد ▫️موز متوسط= ۱ عدد ▫️بستنی وانیلی= ۱ پیمانه ▫️شیر= نصف پیمانه ▫️شکر= ۲ ق غ ▫️یخ خرد شده= چند تکه 🔸انبه ها رو بشویید و پوست بگیرید و گوشتش رو از هسته جدا کنید و داخل مخلوط کن بریزید و یک عدد موز رو هم حلقه کنید و به همراه بستنی و شیر و شکر و یخ های خرد شده داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و پوره بشن حالا میلک شیک موز و انبه شما آمادست کمی بچشید و اگه شیرینیش کم بود شکر بیشتری اضافه کنید مقدار شکر رو میتونید با ذائقه خودتون تنظیم کنید بسته به میل و ذائقه تون اگه دوست داشتید میلک شیک رقیق تر باشه بهش شیر اضافه کنید و اگه دوست داشتید غلیظ تر باشه بستنی اضافه کنید بعد از اینکه نوشیدنی رو داخل لیوان ریختین میتونید چند اسکوپ بستنی روی اون بذارید یا با خامه فرم گرفته تزئینش کنید و یا به صورت ساده چند برش انبه خرد شده روی لیوان قرار بدین و یا با سایر میوه های خرد شده تزئینش کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️2 لیوان آرد( که در یک تابه تفت داده شده تا زمانی که رنگ آن تغییر کند) ▫️1 استکان روغن مایع (80 گرم) ▫️1 استکان پودر شکر (70تا80گرم) ▫️ 1عدد تخم مرغ ▫️ 125 گرم کره در دمای محیط ▫️ وانیل 1 قچخ ▫️ بیکینگ پودر 1قچخ ▫️پودر هل 1قچخ(اختیاری) 🔸ابتدا آرد راکه تفت داده بودین رو حتما الک کنید و بعد به بقیه مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. از مواد به اندازه یک گردو کوچک برداشته و با دست گرد کنید و با سر بطری روی آن رو شکل بدید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت تقریبی 15 دیقه تا پخته بشه(زیاد نزارید درفر بمونه قرابیه خشک میشه). بعد که سینی رو از فر درآوردید حتما حتما بزارید شیرینی خوب خنک بشه بعد بردارید.(چون حالت پودری داره) پس از خنک شدن ، با شکلات خامه ای ویا شکلات صبحونه و نوتلا و انواع مغزیجات به دلخواه تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥧 😋 ▫️آرد ۲ پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️تخم مرغ ۲ عدد (اگه کوچیک بود سه عدد) ▫️بیکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل ۱/۴ ق‌چ‌خ ▫️پودر کاکائو ۲ ق‌غ‌ ▫️شیر نصف پیمانه ▫️روغن مایع یا کره آب شده نصف پیمانه (من مخلوط هردوشو استفاده کردم) ▫️آلبالو بی هسته ۱ پیمانه 🔸شکر، وانیل و تخم مرغ رو با هم‌زن بزنین تا رنگشون روشن بشه. روغن مایع و شیر رو به ترتیب اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو که از قبل با هم الک کردین، کم کم به مواد اضافه کنین و آروم هم بزنین تا مایه یکنواختی به دست بیاد و نصفش رو بریزینش کف قالبی که از قبل چرب کردین یا کاغذ روغنی گذاشتین آلبالوها رو روی مواد بریزین و بعد بقیه مواد رو روی آلبالوها . حالا بفرستین داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 185 درجه بعد از این مدت با خلال چوبی امتحان کنید اگه چیزی به خلال نچسبید کیک کاملا پخته شده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️شیر ۱ لیتر ▫️شکر ۸ ق غ ▫️آرد ۲ ق غ ▫️نشاسته ۲ ق غ ▫️آب دو عدد لیمو ▫️پوست دو عدد لیمو ▫️وانیل نوک ق ▫️کره نصف ق غ ▫️زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم) 🔸داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید). بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛