eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕 😋 🔸خمیر را قالب گرد بزنید و 3دقیقه داخل فر بذارید،بعد سس قرمز بزنید مواد گوشتی،دلمه،گوجه، جعفری وروی آن پنیر پیتزا بریزیدوبگذارید تو فر ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥨 😋 ▫️سینه مرغ : نصف یک عدد ▫️پنیر خامه ای : 100 گرم ▫️کره : 60 گرم ▫️تخم مرغ : 3 عدد ▫️آرد سفید : 160 گرم ▫️فلفل دلمه ای نگینی شده : یک عدد ▫️شوید تازه یا خشک : دو قاشق غذاخوری ▫️آویشن : مقداری 🔸مرغ ریز شده رو با نمک و فلفل،آب پیاز و روغن و یکم آبلیمو مزه دار میکنیم اگه زمان داشتین بذارین دو ساعت داخل یخچال بمونه بعد با حرارت بالا تفت داده و کنار میذاریم تا سرد بشه. پنیر خامه ای و کره نرم شده در دمای محیط رو با همزن میزنیم تا یکدست بشن. تخم مرغها رو هم یکی یکی اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد کاملا مخلوط بشن.بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن هم میزنیم و آرد رو اضافه میکنیم. شوید،مرغ وفلفل دلمه ای رو هم میریزیم و مواد رو یکدست میکنیم. مواد رو داخل کپسول های یک بار مصرف مافین یا قالبهای مافین ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت سی دقیقه یا تا زمانیکه مافین ها کاملا پخته و طلایی شوند میپزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اخم نکن خنده بیشتر به چشمات میاد - @Maddahionlin.mp3
8.37M
🔳 سوزناک 🌴اخم نکن خنده بیشتر به چشمات میاد 🌴چنگ نزن قلبم از جا داره در میاد 🎤 👌بسیار دلنشین 🔴جدیدترین های روز ♨️ 👈 🏴 @olama12 🚩 🏴 @Olama_ir 🚩 🏴 @zakerin0 🚩 🏴 @yaran0 🚩
🥘 😋 🔸اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس‌ مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید. ♦️رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت بعد زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥫 😋 🔸اگه گوجه ارگانیک ترش وقرمز تونستین پیداکنین گوجه ها بشورین خرد کنین صبح تا ظهر توآفتاب بگذارین مرتب هم بزنین تا پوست گوجه جدابشه بعد گوجه ها رو صاف میکنیم میریزیم داخل کیسه نخی درشو می بندیم ازیه جا آویزون میکنیم تا آب گوجه ها خارج بشه وقتی کاملا آب گوجه رفت وسفت شد ودیگه آب گوجه قطره قطره خارج شد میریزیم توقابلمه ونمک میزنیم وفقط یکساعت میجوشونیم با این روش درست کردن رب گوجه هم راحته وهم ویتامین های گوجه دراثر زیاد جوشیدن ازبین نمیره وهم احتیاجی نیست ساعتها کنار گازایستاد وعصاره گوجه ها رو هم زد تا ته نگیره وغلیظ بشه عکس دوم رو ببینین متوجه مبشین که وقتی آب گوجه ها خارج بشه وسفت بشه درنهایت رب خوشرنگ میشه وزمان کمی صرف پختنش میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍇 😋 🔸برای تهیه این رب نیاز به غوره عسگری داریم غوره آبگیری نمیشه چون دونه هاش درشته و باعث تلخی رب میشه. سه کیلو گوجه رو چهار قاچ کردم داخل قابلمه ریختم و روی شعله گذاشتم وقتی جوشید ونرم شد شعله رو خاموش کردم تا خنک بشه بعد از خنک شدن از صافی رد کردم تا پوست و تخمه گوجه جدا بشه دوکیلو ونیم غوره عسگری رو پاک کردم یعنی دونه کردم وشستم وقتی آبش رفت داخل مخلوط کن حسابی پوره کردم وبعد با آب گوجه مخلوط کردم نصف لیوان روغن ویک قاشق نمک هم اضافه کردم و روی شعله گذاشتم تا حسابی جوشید و مثل رب گوجه سفت شد شعله رو خاموش میکنم تا خنک بشه داخل شیشه می ریزیم و نگه میدارم .نگه داریش مثل رب گوجه هست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️ماهی تن 300 گرم ▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ▫️ ارد 1 ق غ ▫️گشنیزتازه 300گرم ▫️شنبلیله تازه 50 گرم ▫️ فلفل سبز 2 عدد ▫️ سیر 2 عدد ▫️ پیاز 1 عدد 🔸 ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️برنج(هر یک پیمانه پلوپز ۴ تا کبه میده) ▫️نمک ▫️زردچوبه ▫️فلفل ▫️تخم مرغ(به ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ) ▫️مواد میانی کبه هر چی دوست دارید می تونید بزنید ▫️گوشت چرخ کرده،پیاز،رب،کشمش،لپه 🔸پیاز خرد شده را تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده اضافه کردم بعد زردچوبه،ادویه،نمک،فلفل،پودر دارچین،بعد ۱ ق غ سر پر رب زدم بعد لپه پخته،یکم کشمش که از قبل خیس شده بود،خوب که سرخ شدند گذاشتم کنار بعد برنج را با آب (مثل کته درست کردن) درست کردم ولی بدون روغن،با نمک و یک ق چ زردچوبه(به ازای ۲ پیمانه برنج)با یکم فلفل،وقتی کته آماده شد گذاشتم سرد شه بعد تو غذاساز ریختم(یا چرخ گوشت) بعد بهش یک تخم مرغ زدم دستمو خیس کردم برنج رو ورز دادم بعد مثل کوکو یا کتلت تو دستم شکل دادم و از مواد گوشت وسطش گذاشتم و بستمش و تو روغن خیلی داغ سرخ کردم.اگه مواد به دستتون چسبید دستتون و خیس کنید، یک طرف کبه که سرخ شد خیلی آروم برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️انجیر تازه 400گرم ▫️شکر 1پیمانه سرپر ▫️شیر 4لیوان ▫️نشاسته گل 1/3پیمانه ▫️وانیل 1/2ق چ ▫️کره 1ق م ▫️تخم شربتی 1ق غ ▫️گردو 1/3پیمانه 🔸انجیر ها رو پوست بگیرید وبا رنده درشت رنده کنید .داخل قابلمه ای شیر وشکر ونشاسته رو مخلوط کنید ورو حرارت بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت برسه در آخر وانیل وکره رو اضافه از رو حرارت بردارید وسپس انجیر وگردو خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید وحجم دار شدن ، رو هم اضافه کنید وداخل لیوانها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید واز مایه داخلشون بریزید وتویخچال بزارید تا خودشو بگیره .برای تزیین هم از انجیر وگردو خردشده وبلوبری استفاده کنید وچند برگ نعنا تا خوشکل بشن ♦️از انجیر خشک هم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧇 😋 🔸ابتدادوليوان اب , دوليوان شكر,يك ليوان گلاب و نصف فنجان زعفران دمكرده ويك ق م پودرهل (پودرهل وگلاب رو آخرين جوش شربت اضافه كنيد) داخل قابلمه روی حرارت قرار دادم شکر حل شده و يكى دوجوش تاشربت آماده بشه,يك ليوان ارد گندم (آردسنگك)رو تفت دادم تا بوى خاميش دربيادوكمى تغيير رنگ بده يك ليوان ارد سفید رو داخلش ریختم و باز گذاشتم تا کمی تفت بخوره, آردها رو الک کردم و يك ليوان روغن و ١٥٠گرم کره رو بهش اضافه کردم و گذاشتم تا خوب تفت بخوره وطلايى رنگ بشه از روحرارت برش داشتم و شربت رو درسه مرحله بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا حلوا خودشو جمع کنه وگهواره اى بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛