#غوره_مسما_بادمجان 🍆 😋
🔸ابتدا مرغمون رو با نمک و زردچوبه مزه دار میکنیم تو تابه تفت میدیم. وقتی تفت خورد و رنگش طلایی شد مرغها رو برداریددو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد میکنیم و داخل همون روغنی که مرغ و تفت دادیم می ریزیم وقتی خوب طلایی شد دو ق غ رب گوجه داخل پیاز می ریزیم و بهش نمک و فلفل سیاه و دارچین اضافه میکنیم مرغ تفت داده شده رو به پیازها اضافه کرده چهار تا پنج
لیوان اب می ریزیم و میزاریم با در بسته و حرارت ملایم خورشت جا بیفته. نیم ساعت آخر پخت هم غوره اضافه میکنیم. این خورشت به خاطر غوره طعم ترش خوشمزه ای داره بنابراین به ترشیه دیگه نیاز نیست من چند تا بادمجون و کدو و گوجه هم سرخ کردم ،بادمجونا رو هم پوست کندم بادمجونا رویه نیم ساعتی تو آب و مقداری نمک خوابوندم بعد ابکشی کردم و بادمجونا رو خشک کردم و تو روغن سرخ کردم همیشه در تابه رو میزارم اینطوری بادمجونا اصلا روغن جذب نمیکنن. اواخر پخت کمی زعفران دم کرده اضافه کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نخود_پلو_با_نخود_آبگوشتی 🍛 😋
🔸اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید
تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه
بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم
وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#داوود_پاشا 🧆 😋
1ـ گوشت چرخ کرده 300 گرم
2ـ پیاز رنده شده ،دو عدد متوسط
3ـ رب انارملس ،2قاشق غذاخوری
4ـ نعناع خشک،یک قاشق غذاخوری
5ـ نمک و فلفل
🔸گوشت چرخکرده رو همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید و گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و کنار بزارید.
یک پیاز رنده شده رو داخل روغن سرخ کنید،وقتی کمی طلایی شد، گوشت قلقلی ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و بعد نعناع خشک را اضافه کنید تا با گوشت ها تفت بخوره.
دو قاشق رب انار را با مقداری آب حل کنید و بریزین داخلش.بعد شعله گاز رو کم کنین تا کاملا پخته بشه و جا بیفته.
اگر آبش زیاد بود،بزارین تا غلیظ بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
اگه کلی سوتین داری که #کشاشون_وارفته و دور ریزش شدن بردار بیا اینجا😍
انقدر ایده واسه خوشگل کردنشون داره که بال درمیاری از ذوقت😍🙈
دیگه فلانقدر پول به سوتین نده خودت #نانازشون کن😋
http://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2
اینجا عالیه اموزشش ساده👆👆🌞🌞
#قيمه_نثار 🍛 😋
🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم.
رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتمجابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم وچند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم.
پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم.
خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نشاسته_وخامه
پنبه ای و نرم
4 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه نشاسته ذرت
-
تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نشاسته_وخامه
پنبه ای و نرم
4 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه نشاسته ذرت
-
تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛