هدایت شده از خلاقانه
😱خواستگاری دخترجوان از #احسان_علیخانی در #عصر_جدید 😳👇
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
⭕️ماجرای #ایست_قلبی اریا عظیمی نژاد😱👇
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
🎥با زبون بی زبونی میگه بیا منو بگیر🤦♀🤐☝️
ـــــــــــــــــ
کپی حرام⛔️
❓اگر #عسل کریستالی شد چکار کنیم
🍯اگر عسل سفت و کریستالی شد، در یک قابلمه که حاوی آب گرم است ذوبش کنید. با این روش عسل بدون اینکه خواصش را از دست بدهد دوباره به حالت مایع خود باز می گردد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پفک_نمکی_خانگی
🍟آرد ۱۰۰گرم - کره ۹۰ گرم - پنیر رنده شده ریز و نرم (چدار یا گودا) ۱۰۰ گرم
🥣فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت ۴۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید . در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید . با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتیگراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مخلوط_پنیر_و_شکلات_با_بیسکوییت
🍧پنیر خامه ای (نرم شده) ۲۲۵ گرم - کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم - شکر ۱۷۰ گرم - شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری - وانیل ۱ قاشق چای خوری - چیپس شکلاتی ۱۷۰ گرم - بیسکوییت به مقدار لازم
🥣داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و بعد شکر و وانیل را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکدست شوند و با چیپس شکلاتی مخلوط کنید. سپس با بیسکوییت سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لوز_زعفرانی
🍨پودر بادام ۳۰۰ گرم - شکر ۱/۵ پیمانه - آب ۳/۴ پیمانه - پودر زعفران ۲ گرم - پودر قند ۳۰ گرم - پودر پسته مقداری
🥣شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسپیرال_سیب_زمینی
🥔همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم وبعد داخل قیف پلاستیکی میریزیم وسر اون رو قیچی میکنیم
🥨روغن رو درظرف گودی میریزیم و وقتی داغ شد مواد رو با قیف شکل چرخشی پایپ میکنیم و اجازه میدیم تا سرخ بشه و رنگ ان طلایی بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ادویه_چلوکباب
🥓سماق قرمز و یا سماق قهوه ای . ( فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید . دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره . برای همین با کباب همیشه سماق مصرف میکردن قدیمی ها )
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_سمولینای_شیری
🍧کره را در قابلمهای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب شود. شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا زمانی که قل بزند. سپس آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. در پایان، اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. دسر سمولینای شیری را میتوانید داخل ظرف پیرکس بریزید و مانند شلهزرد با دارچین تزیین کنید. همین طور میتوانید با گردو و خلال یا پودر پسته هم روی دسر را تزیین کنید. بعد از این که دسر سمولینا در یخچال خنک شد، میتوانید آن را برش بزنید و به شکل برشهای کوچک سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرپ_پنیری
🥞در یک کاسه بزرگ تخم مرغ شکر و نمک را خوب مخلوط کنید.آب گاز دار شیر وانیل و روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید حدود 1/4 پیمانه خمیر را درون تابه بریزید و تابه را آرام بچرخانید که خمیر کاملا پخش شود درون تابه.حدود 1 تا 2 دقیقه بعد خمیر را برگردانید حدود 1 دقیقه دیگر درون تابه بماند.همین کار را با خمیر باقیمانده تکرار کنید.
برای تهیه فیلینگ:در یک کاسه پوست زست شده لیمو پنیر خامه ای شکر و وانیل و کشمش را خوب مخلوط کنیددوقاشق از فیلینگ را روی بلینتز بریزید.رول کنید.
با کمی روغن رول هارا سرخ کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_تمشک
🍓خامه فرمگرفته 1/4 پیمانه یا 300 میلیلیتر - شکر ریز یا پودرقند 75 گرم یا شش قاشق سوپخوری - تمشک 500 گرم یا پنج پیمانه - آب دو قاشق سوپخوری یا 30 میلیلیتر
🥣شکر، آب و تمشک را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود
تمشکهای نرمشده را در آبکش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس در یخچال یکساعت خنک کنید. خامه و تمشک را خوب مخلوط کرده و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید تا تقریبا یخ بزند. بستنی را داخل غذاساز ریخته تا کاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ریخته و در فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید و دوباره داخل دستگاه غذاساز ریخته بستنی را پودر کرده و برای بار آخر به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا بسته و آماده شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#گرلمه
🥞آرد الکشده دو پیمانه کرده ۲۰ گرم مایه خمیر یک ق س نمک - یک قاشق چایخوری روغن مایع یک قاشق سوپخوری - سبزی های معطر ۳۰۰ گرم و پنیر ۱۰۰ گرم و تخممرغ آبپز یک عدد
🥣مایه خمیر را با نصف لیوان آب حل کرده و آرد و کره را مخلوط میکنیم تا خمیر درست شود. خمیر را به مدت دو ساعت استراحت بدهید، سپس سبزی را مقداری بخارپز میکنیم بعد خمیر را با وردنه مثل نان باز کرده، آنگاه سبزی خردشده، پنیر و تخممرغ را داخل خمیر میریزیم و یک لایه نازک خمیر را روی هم میگذاریم، درون تابه را چرب کرده مقداری نمک زده و با حرارت ملایم دو طرف نانها را سرخ میکنیم بعد از پخته شدن آنها را برش زده، داخل دیس چیده و سرو میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نودالیت_و_موزارلا
🍜نودالیت گوشت الیت 2بسته - سیر خرد شده 1حبه - گوجه فرنگی خرد شده 400گرم - پنیر پارمزان رنده شده 50گرم - پنیر موزارلا خرد شده 250گرم - فلفل دلمه ای 2عدد
🥣ابتدا سیر را کمی تفت داده، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
بعد از اینکه کمی تفت دادید آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
نودالیت ها را طبق دستور روی بسته آماده نموده و پس از آبکشی، با ترکیبی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید.
ترکیب نودالیت را به ظرف انتقال داده و به ترتیب پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید. (در صورت کوچک بودن ظرف یا زیاد بودن مواد، لایه ها را تکرار کنید.)
در نهایت به مدت 15-20 دقیقه درون فر و یا روی گاز قرار دهید تا پنیر ها آب شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛