2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فستفود خوشمزه😍
خمیر جادویی
سوسیس
سس
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#یتیمچه
یکی از غذاهای #بدون_گوشت که خداروشکر تو خانواده چهارنفره ما همه دوست دارند☺️
خیلی راحت اماده میشه وخیلی هم خوشمزس بشرط اینکه بادمجون دوست داشته باشید.
✍ابتدا دو سه تاپیاز درشت خلالی کردم و در روغن سرخ و کمی زردچوبه زدم یک و نیم تا دو کیلو بادمجون و پوست کندم و شستم ومکعبی برش زدم وداخل پیاز داغ ریختم تا کمی تفت بخوره(چندمرحله هم بزنید تاهمه قسمتها تفت بشه حالا چهارپنج تا گوجه رومیکس کردم وبه مواد اضافه و نمک و فلفل سیاه و قرمز زدم و گذاشتم باشعله متوسط پخته بشه(اگر مایل بودید سیرهم اضافه کنید ولی من نریختم) چند مرحله هم بزنید تا ته نگیره و مواد باهم مخلوط بشه.
من داخلش اب نریختم چون گوجه اب داشت و با اب گوجه پخته میشه بعضی ها سیب زمینی هم میریزند که من نریختم ما یتیمچه رو بدون سیب زمینی درست میکنیم☺️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس پیاز چاشنی مخصوص چیپس و فست فود
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی فلوگر
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#رولت_مرغ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @kha
#رولت_مرغ
با دو روش سوخاری و در فر
✍ مواد لازم : ( برای یک نفر) فیلهمرغ : یک عدد پیاز : یک عدد پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: به مقدار لازم فلفل پاپریکا : اندکی ( اختیاری) اسفناج خرد شده و پخته : یک پیمانه ذرت پخته شده : نصف پیمانه زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم آبلیمو : یک قاشق غذاخوری روغن : به اندازه لازم . آرد و آرد سوخاری به مقدار لازم تخم مرغ : یک عدد زده شده کلم بروکلی خرد شده و پخته : یک پیمانه آب مرغ : یک پیمانه فویل
✍طرز تهیه : فیلهمرغ را آماده کرده و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید. سپس به آنها نمک و فلفل زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعمدار شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود.
سپس زیر شعله را خاموش کنید. اسفناج، ذرت، فلفل پاپریکا، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید این مایه را روی فیله مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده را روی آن ریخته و مرغ را لوله کنید و در فویل بپیچید.
رولت مرغ رولت ها را هم میتوان در فر قرار داد و هم سوخاری کرد: روش اول: رولت مرغ در فر بعد از آماده کردن رولت ها ، آنها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱/۵ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. مرغ را از فر بیرون آورده و فویل را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
روش دوم: رولت مرغ سوخاری رولت ها را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس در آرد بغلتانید و سپس در زرده تخم مرغ مخلوط با نمک و فلفل بزنید و در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
طرز تهیه #سس مخصوص در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را همراه نمک، فلفل، زعفران و اندکی آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
نکته👈مواد میانی سلیقه ای است ، میتوانید سبزیجات مورد علاقه خود را جایگزین کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#تعرفه تبلیغات در کانال تبلیغات👇
بیش از 33/000 عضو😍😍
http://eitaa.com/joinchat/3804495886Ca681a83808
با ویو عالی و تعرفه های مختلف و در خواستی رزرو کنید 😍😍☝️☝️☝️
#شیرینی_بدون فر
مناسب عید
#شکومالد_نارگیل
پودر نارگیل 120گرم تقریبا یک و یک سوم لیوان
شکلات تخته ای سفید 200گرم
شیر عسلی 100گرم تقریبا یک لیوان سر خالی
ابتدا شکلات تخته بنماری کنید بعد کمی که از دما افتاد پودر نارگیل و شیر عسلی اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیف بدست بیاد خمیر را داخل قابلمه های شکلات خوب فشرده کنید و مدت پانزده دقیقه در فریزر بگذارید و پس از آن از قالب جدا کنی.
#شکومالد_پسته
پودر پسته 120گرم
شکلات 200گرم
فقط شیر عسلی 70گرم احیانا خمیر شل نشه به همه روش عمل کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#داوود_پاشا
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh