فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دویماج
یک سنت قدیمی در قزوین هست که پنجاه روز بعد از نوروز همه مردم به دل طبیعت می روند، درست مثل سیزده بدر و یکی از مهمترین خوراکی های این روز هم دویماج است که یک میان وعده عالی و پرطرفدار بین قزوینی هاست و راز مزه عالیش هم توی اون پنیر کوزه ای و نان قزوینی است که هر جائی گیرتون نمیاد، نان قزوینی، سبزی خوردن، گردو، پنیر کوزه ای، نعنا روغن و پیاز داغ مواد اصلی این معجون خوشمزه است،
«ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست» .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجون
بادمجون رو این مدلی سرخ کن 🍆🍆🍆
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_تزیین_ماست😍👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_شوید_باقلای
🥚باقلاپوست کنده 300 گرم _تخم مرغ3 الی4 عدد _پیاز1 عدد آرد 1 قاشق _نمک و فلفل یا زنجبیل _شویدخرد شده 3الی4قاشق _ روغن حیوانی1قاشق
🍚باقلا را پخته و بعد از سرد شدن با شوید و تخم مرغ و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل یا زنجبیل مخلوط کرده و روغن حیوانی بعد از اینکه در ماهیتابه گرم شده مایه را در آن بریزید و درب ماهیتابه را گذاشته یک طرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید . در صورت استفاده از باقلای خام در سرخ کردن عجله نکنید و حرارت را کم و درب ظرف را بگذارید تا ضمن سرخ شدن باقلا کاملا بپزد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_دسرچغندر😍👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_غذای_ایتالیایی😍👆
مرغ مارماسالای خامه ای👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنچ_تست
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_چغاله_بادام
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دنت 😋
✍ مواد لازم
ژله پرتغال ....1بسته
دنت پرتغال....1بسته
شیر.....نصف پیمانه
خامه صبحانه......سه قاشق غذاخوری
ژلاتین......1قاشق مرباخوری
🍮طرزرتهیه:
ابترا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم رد کردم.ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_اسنک
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛