eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج ۱ کیلو پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه) نمک و فلفل سیاه فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری خمیر یوفکا ۱۲ ورقه کنجد سیاه و‌سفید برای تزیین کره اب شده ۲۰ گرم ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه و‌چیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا. @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
😍 اول از همه گوشت رو با پیاز و فلفل و زردچوبه و روغن تفت دادم بعد یه قاشق رب گوجه اضافه کردم تا با هم سرخ بشن.آب اضافه کردم تا نیم پز بشه.بعد از اون به خورد شده رو با دو قاشق رب انار و یه قاشق شکر و یه کوچولو زعفرون و دارچین اضافه کردم تا کامل بپزه.آخرای پخت بهش آلو رو اضافه کردم.البته که همه مدل خورشت به پخته میشه و منم خیلی وقتا بهش رب گوجه نمیزنم یه وقتایی با مرغ درست می‌کنم که خودم عاشق اونم️ولی این مدل هم فوق العاده خوشمزه میشه @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
طرز تهیه : اول از همه تره هارو ریز خورد کنین(میتونین با میکسر خیلی ریزتر هم خورد کنین)،بعد داخل آبکش حسابی زیر شیر آب بشورین،بزارین یکم خشک بشه ، خشک که شد داخل یه ظرف بزرگ بریزین،تخم مرغ هارو بهش اضافه،نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری رو بهش بزنین،زعفرون رو بریزین،آرد هم همینطور،۲حبه سیر رو هم توش رنده کنیم،با قاشق حسابی هم بزنین،میکس که شدن باهم،قابلمه یا تابه رو روغن بریزین بزارین رو گاز داغ بشه،داغ که شد مواد کوکو رو توش بریزین و با قاشق روشو صاف کنین و در قابلمه رو بزارین با شعله متوسط تا مغز پخت بشه،وقتی پخت داخل بشقاب برگردونین و برش بزنین و میل کنین @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده حدود 4 دقیقه بعد وانیل اضافه کنید کمی زده بعد روغن و شیر داغ را اضافه کرده کمی که هم خورد آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم در حد مخلوط شدن نه بیشتر.چون حجم این کیک زیاد هست بهتره داخل قالب میان تهی پخته شود. @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز تخم مرغ یک عدد جعفری به مقدار دلخواه نمک وفلفل به میزان لازم پنیر پیتزا @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
این سالاد خوشمزه اسمش سالاد زمستونی هست رو حتما درست کنید. موادش که مشخصه: کاهوی خیلی باریک خرد شده؛ لبو؛ هویج پخته؛ لوبیا چیتی؛ سیب زمینی و خیارشور. برای سسش هم سس مایونز و آبلیموترش و کمی سرکه و روغن زیتون و نمک و فلفل. میشه نصف میزان مایونز رو ماست چکیده بریزین. یا کلا با لیمو و روغن زیتون نوش جون کنید. اما خب سس اصلیش همونه که گفتم.کنار این سالاد از برش‌های تخم‌مرغ هم می‌تونید استفاده کنید.تو مدل دیگه‌اش کاهو و تخم مرغ نمی‌ریزم و بقیه مواد با سس مخلوط میشه و یه سالاد صورتی خوشرنگ(به خاطر وجود لبو) و خوشمزه هست که خیلی هم پرطرفداره و‌ میشه در ظرفای تک نفره توی مهمونیا سرو کرد.درست کنید و نوش جون کنید @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
مواد لازم: شير٢ ليوان، تخم مرغ٢ عدد آرد١ ليوان نمك يك ق م طرز تهيه: تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ کنید خیلی خوشمزه میشه كنيد @fast_food ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
1- اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی : اضافه کردن اینگونه مواد باعث مخفی شدن مزه شوری غذا میشود مواد اسیدی مانند: عصاره مرکبات، سرکه، گوجه فرنگی و ترشی که میتوانید نسبت به طعم غذا از آن‌ها استفاده کنید 2- بالا بردن دمای غذا : دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. غذای سرد مزه شوری را بیشتر نمایان میکند بنابراین غذای شور را با دمای بالاتری غذا را بکشید تا شوری آن زیاد معلوم نشود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍅مواد لازم : نان تست - روغن زیتون - گوجه فرنگی - ریحان تازه - سیر - پیازچه - فلفل و نمک - پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا 🥣طرز تهیه: برای تهیه این پیش غذای سبک و اشتها آور نان ها را تست کرده و روی آنها را سیر کوبیده شده بمالید سپس روی ان روغن زیتون ، فلفل و نمک بریزید ، گوجه ها و پیازچه ها را خرد کنید و بهمراه ریحان و پنیر روی نان ها قرار دهید و پیش غذای خوشمزه تان را سرو نمائید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍍مواد لازم : عسل ۳ قاشق غذا خوری - ماست چکیده ۱ فنجان - عصاره وانیل ۲ قاشق غذاخوری - توت فرنگی به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان - هندوانه به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان - آناناس به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان - گندمک ۶ قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه : ۱- ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. ۲- مواد دیگر را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍅مواد لازم: عدس 1 پیمانه – برنج 3 پیمانه – هویج 2 عدد – گوجه فرنگی 10 عدد – ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری – کره 100 گرم – پیاز 2 عدد – نمک و زردچوبه به میزان لازم 🥣طرز تهیه : ابتدا برنج را خیس کرده برای نیم ساعت ، عدس را یک ساعت خیس کرده برای 10 الی 15 دقیقه می پزید آب اضافی را تخلیه کنید . کره را در قابلمه گرم کنید برنج خیس شده را برای 1 الی 2 دقیقه تفت دهید تا برنج روغنی شود و باز نشود و بعد مخلوط عدس پخته و هویج آب پز نگینی خرد شده و گوجه فرنگی نگینی خرد شده همراه با 2 عدد پیاز سرخ شده را مخلوط می کنیم و ادویه مخصوص را به پلو اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مراحل پخت انجام شود و بعد با حرارت ملایم می گذاریم 20 دقیقه دم بکشد . بعد با ترشی و سبزی خوردن یا ماست نوش جان کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍚مواد لازم : زعفران به مقدار لازم آب 1.5 پیمانه کره ۲۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم 🧈طرز تهیه : ۱- کره را در یک ظرف روی حرارت متوسط آب کنید. برنج و زعفران را در آن بریزید. سپس مقداری نمک و آب را اضافه نمایید. سپس آن را به جوش بیاورید. ۲- با یک چنگال آن را هم بزنید، شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برنج بپزد. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍤یه پیاز رو نگینی ریز کنید تفت بدید نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری به دلخواه کمی سیر بزنید تفت بدید و بعد میگو رو‌اضافه کنید من چون میگوم درشت بود به تیکه های کوچیکتر برش زدم اینجوری باصرفه تر هم هست میگو رو‌که تفت دادید زعفرون رو اضافه کنید گردو‌خرد شده و‌کشمش پلویی هم بریزید و‌تفت بدید فقط میگو نباید زیاد سرخ بشه چون سفت میشه مواد که تفت خورد جدا بذارید. سیب زمینی خلالی سرخ کنید برنج هم بپزید ‌‌در کنار هم سرو‌کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🌿نعناع‌ها را پس از پاک کردن و شستن، روی پارچه‌ای بریزید و در مجاورت هوا خشک کنید. ☀️هرگز سبزی‌ها را جلوی آفتاب به‌صورت مستقیم خشک نکنید، چون تغییر رنگ می‌دهند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🔸 یک کاسه شیشه ای متوسط انتخاب کنید داخل کاسه یک پارچه نخی قرار دهید کل ماست ساده را درون کاسه بریزید . 🔹انتهای پارچه را با کش لاستیکی ببندید و کیسه ماست را آویزان کنید کاسه شیشه ای را در زیر کیسه بگذارید تا آبی که از کیسه خارج می شود درون کاسه بریزد. 🔸به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا آب ماست از کیسه خارج شود. 🔹بعد از ۱۰ دقیقه ، ماست یونانی را از کیسه خارج کرده و درون ظرف شیشه ای نگهداری کنید. 🔸مایع جمع شده در کاسه را می توانید به مدت شش ماه در یخچال نگهداری کنید . از این مایع می توانید برای سرکه خانگی ، آبجو ، لیموناد هندی ، ترشی کلم و ترشی انبه استفاده کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥦براى خوشمزه‌تر شدن قورمه سبزي، حتما سبزى را با روغن زياد خوب سرخ كنيد تا رنگ آن رو به سياهى بزند و حتما از گوشت گوسفندى كه درشت خرد كرده‌ايد استفاده كنيد. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍮مواد لازم: یک بسته پودر ژله آلبالو- یک بسته پنیر خامه‌ای- یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری)- یک پیمانه آلبالو یا گیلاس 🥣طرز تهیه: پودر ژله را در آب حل کنید. اجازه دهید به دمای اتاق برسد. پنیر خامه‌ای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا نرم شود. در قالب‌های دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید. برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید. این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما می‌توانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیک‌های خود قرار دهید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍆اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و از طول برش بدید. سپس گوشت بادمجون ها رو به آرومی و طوری که دیواره اون خیلی نازک نشه جدا کنید. حالا این تکه های بادمجان را همراه با گوجه فرنگی، تکه های کوچک کدو و شوید تازه تفت دهید. پس از اینکه این مواد به اندازه کافی سرخ شد، مقدار مناسبی از مواد رو درون بادمجان ها بذارید. حالا بادمجان های پر شده رو توی سینی فر که کفش رو با روغن ذرت لادن طلایی چرب کردید، بذارید و تا زمانی که کاملاً پخته بشن بهشون زمان بدید و در انتها با نمک و فلفل مزه دارشون کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
۱. خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم‌های آن مربوط می‌شود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم‌ هسته‌های آن‌ خارج شود. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم‌های آن را خارج کنید. ۲. خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم برخی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند. برای گرفتن تلخی آن‌ها می‌توانید لیمو‌ها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آن‌ها را بشویید و در غذا بریزید. ۳. جوشاندن لیمو عمانی یکی دیگر از روش‌های گرفتن تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار می‌توانید از لیمو‌های جوشیده شده در غذا استفاده کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛