#اسموتی_کدوسبز
🍹 مواد لازم :
1 فنجان شیر بادام غلیظ شده- 2 پودر پروتئین وانیل - ¼ قاشق غذاخوری دارچین- 1 فنجان کدو سبز- 1 فنجان اسفناج منجمد- ½ موز منجمد- ½ قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص
🥣طرز تهیه :
مواد لازم را به ترتیب ذکر شده در داخل ظرف مخلوط کن (یا دیگر مخلوط کن های پر قدرت) قرار دهید.
مخلوط کردن ، با سرعت کم شروع می شود و به سرعت زیاد می شود.
به مدت 30-50 ثانیه یا تا زمانی که مخلوط یکدست شود ، زیاد مخلوط کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#آب_کردن_کره_یخ_زده
🧈برای نرم کردن کره یخ زده، یک لیوان را گرم کنید و درست مانند تصویر بالا روی کره قرار دهید. زیر لیوان، کره بعد از چند دقیقه شروع به آب شدن می کند و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شپردز_پای
🍲یک لایه گوشت چرخ کرده تفت داده شده به همراه پیاز و فلفل دلمه و کمی رب گوجه و ادویه دلخواهتون+یک لایه قارچ+یک لایه سس بشامل(آرد2قاشق،شیر یک لیوان،خامه 2قاشق روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا سفت بشه) +پنیر چدار رنده شده یا هر مدل پنیری که در دسترس دارین. در آخر هم پوره سیب زمینی رو با دست قلقلی میکنیم و می چینیم روش و نهایتا نیم ساعت داخل فر با دمای 200 درجه میزاریمش.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شارلوت_الویه
🥣نان باگت رو از طول برش زدم. نان رو کامل باز کردم، به کمک وردنه اون رو صاف و یکدست کردم. یک لایه نازک سس مایونز روی نان زدم. یک ردیف پنیر ورقه ای چیدم بعد هم یک ردیف کالباس گوشت. نان رو، رول کردم و توی کیسه فریزر گذاشتم و حدود یک ساعت گذاشتم توی یخچال. بعد برش زدم و کف و دیواره های ظرف رو از این رول ها چیدم. خیلی کم سس مایونز بهشون زدم و با سالاد الویه داخل ظرف رو پر کردم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ژله_رژيمي
ابتدا یه قاشق پودر ژلاتین را با یه لیوان آب جوش حل کنيد
بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنيد یک قاشق عسل اضافه کنین
هرچی میوه دوست داشتید داخل ژله بريزيد
البته هرچی شیرین تر باشه ورسیده بهتره چون هیچ شکری استفاده نمیشه بعد ژله راداخل یخچال بگذاريد تا اماده بشود
از روز قبل درست کنین بهتر میشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#فیله_گوشت
🥩مواد لازم
فیله گوشت- نوشابه موردعلاقهتان- سس کباب
🥣گوشت را در نوشابه بپزید تا نوشابه تبخیر شده و گوشت نرم شده و بپزد. تهیه آن مدتزمان زیادی طول نمیکشد زیرا هم از فیله استفاده کردهاید و هم اینکه نوشابه گوشت را نرم میکند. زمانی که گوشت بهدلخواه شما نرم شد آن را از روی اجاق برداشته و نوشابه اضافی را آبکشی کنید. سس کباب را به گوشت پختهشده اضافه کنید. میتوانید گوشت را با نان یا برنج سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#فلافل_ساده
🍱مواد لازم :
نخود ۱۵۰ گرم - پیاز ۱عدد - نمک و فلفل قرمز و پودر انبه به مقدار لازم - جعفری یا گشنیز (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری - زیره سبز و تخم گشنیز به مقدار لازم - سیر رنده شده ۲ حبه
🥣طرز تهیه :
۱- نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود.
۲- سپس آنرا همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را و سیر و جعفری خرد شده راهم به آن اضافه کنیدو خوب بهم بزنید.
۳- ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما را به ادویه های بازاری شبیه تر می کند.
۴- یک ظرف گود و کوچک انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. برای سرخ کردن اگر از قالبهای آماده استفاده کنید فلافل شما ظاهر بهتر و مرتب تری خواهد داشت.
۵- فلافلها را در روغن سرخ کنید و هنگامیکه رنگ آنها سرخ شد از روغن خارج کنید و در دستمال روغن گیر قرار دهید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پارفیت_میوه
🍍مواد لازم :
عسل ۳ قاشق غذا خوری - ماست چکیده ۱ فنجان - عصاره وانیل ۲ قاشق غذاخوری - توت فرنگی به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان - هندوانه به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان - آناناس به قطعات مکعبی برش زده ۱,۱/۲ فنجان - گندمک ۶ قاشق غذاخوری
🥣طرز تهیه :
۱- ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
۲- مواد دیگر را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
معرفی چندین #ادویه برای غذا
🍲 #ادویه_خورش_قیمه
ادویه خاص خورش قیمه پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند که سلیقه ای است
🍗 #ادویه_مرغ_و_ماهی
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است
🥣 #ادویه_ترشی
نعناع خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، کاری و زردچوبه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ساوارین_شکلاتی
🍪مواد لازم :
کره ۱۶۰ گرم - پودر قند ۱۰۰ گرم - آرد ۲۵۰ گرم - پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری - وانیل یک هشتم قاشق چای خوری - بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری - تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
🍫طرز تهیه :
۱.کره و پودر قند و وانیل را خوب هم میزنیم سپس زرده تخم مرغ رااضافه کرده سپس آرد و پودرکاکائو و بکینگ پودر الک شده را اضافه میکنیم.
۲.و بعد در قالب ساوارین قرارمیدهیم .یادتان باشد حتما خمیر را تا یک سوم قالب پر کنید چون این شیرینی پف خوبی دارد
۳.و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه قرار میدهیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نکاتی_طلایی_برای_خوشمزه_تر_شدن_پیتزا
🥟برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن ترد تر شود.
🥦سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
🔥برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
به جای خمیر ترش میتوانید از بکینگ پودر نیز استفاده کنید.
🍈به جای روغن مایع می توانید از روغن جامد آب کرده یا روغن زیتون نیز استفاده کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سوپ_فوری
🍵پیاز داغ و جوپرک و با آب بریزین تو قابلمه یه پنج دقیقه بعد که آب جوش اومد بریزینش تو مخلوط کن تا جو پرکا خوب حل بشن حالا دوباره سوپو بریزین تو قابلمه هر چی میخواین بهش اضافه کنین مثل قارچ یا هویج و... فقط ریز ریز خرد کنین تا زود بپزه به اندازه کافی قرص گوشت یا مرغم بریزین توش بذارین یه بیست دقیقه ای بپزه تا حسابی لعاب بده آخرشم گشنیز خورد شده بریزین توشو و با آبلیمو و روغن زیتون سروش کنین
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#جذب_روغن_کمتر_توسط_بادمجان
🍆به دو طرف بادمجان هاي حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی
🌽مواد لازم:
کنسرو ذرت یک عدد- پودر آویشن- قارچ ( دلخواه)- کره سی گرم- نمک- سس مایونز سه قاشق- پنیر پیتزا صد گرم( بسته به ذائقه بیشترم میتونین بریزین)
🥣طرز تهیه :
خب اول کره رو تو ظرف بریزین و اجازه بدین آب بشه بعد کنسرو رو با آب داخلش به کره اضافه کنید صبر کنین تا آبش تبخیر شه
تو این مرحله پودر آویشن و نمک و فلفل و چند قطره لیمو تازه اضافه کنین و پنیر رو اضافه کنید و زیرشو خاموش کنین و اجازه بدین و با حرارت خود ذرت آب شه در آخر هم سس مایونز اضافه کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دمنوش_برگه_سیب
🍎مواد لازم :
برگه سیب1 پیمانه
چوب دارچین 1 تکه کوچک
آب سرد نیم لیتر
برگ گل سرخ خشک 1 قاشق غذاخوری
گل بهار نارنج 1 قاشق مرباخوری شکر یا عسل به مقدار لازم
☕️ طرز تهیه:
سیب، گل سرخ، گل بهار نارنج و دارچین را داخل آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد، سپس صاف کرده و با عسل یا شکر میل کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بستنی_یخی_پرتقالی
🍊مواد لازم :
۳ پیمانه آب پرتقال با پالپ
۴ قاشق شکر
۱/۳ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
🥣طرز تهیه :
۱ شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بستنی_یخی_پرتقالی
🍊مواد لازم :
۳ پیمانه آب پرتقال با پالپ
۴ قاشق شکر
۱/۳ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
🥣طرز تهیه :
۱ شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دمنوش_برگه_سیب
🍎مواد لازم :
برگه سیب1 پیمانه
چوب دارچین 1 تکه کوچک
آب سرد نیم لیتر
برگ گل سرخ خشک 1 قاشق غذاخوری
گل بهار نارنج 1 قاشق مرباخوری شکر یا عسل به مقدار لازم
☕️ طرز تهیه:
سیب، گل سرخ، گل بهار نارنج و دارچین را داخل آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد، سپس صاف کرده و با عسل یا شکر میل کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
#لوکوم_انار 🍡 😋
▫️آب انار : 3 لیوان
▫️پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ
▫️شکر : 100 گرم
▫️وانیل : 1/4 ق چ
▫️کره : 1 ق غ
🔸ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین
وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید بقیه ی مواد رو مخلوط می کنیم.
سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.
حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .
سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان میدهیم من برش های دو سانتی دادم و در شکر میغلتاتیم.
♦️حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین
♦️چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین
@fast_food
#دمی_مرغ_اسفناج 🍛 😋
🔸ابتدا مرغ را طبق روال معمول و البته زعفرانی میپزیم .
سپس برنج آماده میکنیم،به این ترتیب که برنج شسته و به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم تا آبش كشیده بشه.
تو این فاصله اسفناج رو خرد میکنیم و توی یه تابه با کره و یک قاشق پیاز سرخ شده طلایی و کمی پوره سیر تفت میدیم و بهمراه کمی فلفل قرمز به برنج اضافه میکنیم.
حالا، هم میتونیم #مرغ رو به برنج اضافه کنیم و باهم بزاریم دم بکشه (که در اصل باید مرغ رو به پلو اضافه کنیم).
هم اینکه برنج جدا دم کنیم و با مرغ سرو کنیم
@fast_food