eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨 😋 🔸دو ليوان آب رو توى ظرفى بريزيد بعد يك چهارم ليوان نشاسته گل و يك چهارم ليوان شكر ( ميتونيد كمتر هم بريزيد ) يك قاشق غذاخورى زعفران آبكرده ، سه قاشق غذاخورى گلاب داخل آب ريخته و همه رو مخلوط كنيد وقتى دانه هاى نشاسته كاملا آب شد ظرف رو روى حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مسقطى خوب سفت بشه يك ق غ كره هم اضافه و بعد از پنج شش دقيقه هم زدن زيرش رو خاموش كنيد مسقطى رو همونطور داغ داغ داخل كاسه بريزيد و با مغز دلخواه تزيين كنيد بعد داخل يخچال بگذاريد تا كاملأ خنك بشه و بعد نوش جان كنيد @fast_food
🍫 😋 شیر ۳ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد ۱ ق غ شکر ۴ ق غ کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ خامه صبحانه ۲ ق غ بیسکوئیت پتی بور نصف بسته 🔸آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 @fast_food @fast_food ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🧇 😋 ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️کره یا روغن صاف قنادی 200 گرم ▫️آرد 500 گرم ▫️پودر قند 125گرم ▫️زنجبیل 3ق غ ▫️عسل 2 ق غ 🔸کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا پوک وسفید شودبعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم 1 دقیقه میزنیم بعدش هم عسل رو اضافه کرده و در آخر زنجبیل وآرد رو اضافه میکنیم.. خمیری به دست میاد که اصلا به دست نمی چسبه یک ساعت خمیر رو داخل نایلون و در یخچال استراحت میدهیم خمیر را با وردنه باز میکنیم و به قطر 1 سانتی متر قالب میزنیم و با چنگال روش سوراخ ایجاد میکنیم در فر گرم شده با دمای180 درجه سانتی گراد قرار میدیم فقط توجه کنید فقط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود اگر زیادی بمونه خیلی خیلی سفت میشه برای تزئین شیرینی ها میتونیم داخل شکلات ذوب شده وبعد داخل پودر پسته ونارگیل بزنیم @fast_food
🍅 😋 🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم . یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیفته. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
😋 🍛 🔸فیله های مرغ رو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم .اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
YEKNET.IR - shoor 1 - vafat omolbanin 99.11.08 - seyed mehdi hoseini.mp3
4.45M
احساسی 🍃دنیا رو زیر و رو کنی 🍃یه جا مثل حرم پیدا نمیشه 🎤 👌بسیار دلنشین 🔴جدیدترین های روز عضویت در کانال شور ذاکرین 👌👇 @zakerin0 👈بهترین های مداحی
هدایت شده از طبیبانه
شبتون پر محبت امام حسین😍❤️ حتما تو این شبهای عزیز با بخوابید التماس دعای ویژه برای مسلمانان در این شرایط 🌸🌸🌸🌸🙏 تبادلات👇
هدایت شده از طبیبانه
♨️ 😭 کردن جنازه شهید فخری‌زاده هنگام مصیبت اباعبدالله (ع) میخونن و جنازه شهید می‌کند.😭 📹 کلیپ هم‌اکنون در لینک زیر درج شد. 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/899416094C064d47bbfd
🥕مواد اولیه: هویج 500 گرم- روغن مایع به میزان لازم- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری- نمک و فلفل به دلخواه- شکر 2 قاشق غذاخوری- آب غوره نیم لیوان - برنج 600 گرم- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری- خلال پسته به دلخواه 🥣طرز تهیه: هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵 〽️اگر می‌خواهید همیشه كشك سالم در خانه داشته باشید، كشك ساییده شده را در كیسه‌های نایلونی ضخیم بریزید و پس از این كه سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به كشك احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🌯مواد لازم: سینه مرغ پخته یک عدد - پیاز خرد شده ۴/۱ لیوان - آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم - گشنیز و جعفری خرد شده نصف فنجان - سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری - نان مخصوص ساندویچ به مقدار لازم 🥣طرزتهیه : مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغ‌های خرد شده را در یک کاسه با سبزی‌ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥕 🍊برای تهیه آب هویج و پرتقال، ابتدا باید آب دو عدد پرتقال را بگیرید. سپس ان را به همراه هویج‌ های شسته و خرد شده در مخلوط‌ کن بریزید. اکنون باید یک لیوان آب نیز به آنها اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اگر در فصل گرما می خواهید آن را میل کنید چند قالب یخ به آن اضافه کنید تا کاملاً خنک شود. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍾تهیه ترشی با سرکه خانگی بهتر است و از خواص بیشتری برخوردار است؛ اما در صورت استفاده از سرکه طبیعی، حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید تا اگر آب در آن وجود دارد، تبخیر شود و بدین وسیله بتوانید از کپک زدن ترشی جلوگیری کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟ ⬅️راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. ⬅️توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. ⬅️وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥚 زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم 🍄سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥟مواد لازم : آرد - آب - کشمش - نمک - روغن کرمانشاهی 🥣ابتدا آرد را با مقدار کمی آب خیسانده و با تخم مرغ حل و خوب ورز و نمک به مقدار لازم به آن اضافه و عصاره الیت را نیز خرد و در آن ریخته و ورز داده تا آماده و آن را به در کاسه ای که مانند خمیر به دست آمده به مدت 5 دقیقه نگاه می داریم. در ادامه پیاز را با روغن کرمانشاهی در ماهی تابه سرخ و می گذاریم تا سرد شود و بهمراه خمیر به دست آمده و کشمش خوب به هم زده و در داخل ماهی تابه زنبوری ریخته و در فر گاز قرار داده شده و بمدت 20 دقیقه نگاه داشته و بعد از پف کردن و آماده شدن میل گنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍄مواد لازم: قارچ صدفی- کره یا روغن- نمک و فلفل 🍢طرز تهیه: قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد . بعد به سیخ کشیده و یا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🐟شما به مقداری فیله ی سالمون و مقداری برگ مارچوبه نیاز دارید. فر را از قبل بین ۴۲۰ تا ۴۳۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید. مارچوبه را روی سالمون قرار دهید، سپس ماهی را در فویل پوشیده شده با روغن آشپزی قرار دهید. از مقداری فلفل و نمک برای طعم دادن استفاده کنید، یک لیموی کوچک را در بالای فیله فشار دهید و همه آن ها را با باز گذاشتن یک فضای کوچک در فویل بپیچید. ماهی را در فر گذاشته و ۱۵ دقیقه یا بیشتر منتظر بمانید. غذا آماده است! آن را با سبزیجات تازه بخورید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛