فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا یک نوع #اسنک هست که با نون لواش درست میشه ، مطمئنم که بچه هاتون با خوردن این غذا کلی کیف میکنن😍
#اسنک_مرغ_سبزیجات
✍مواد لازم
سینه ی مرغ پخته و خرد شده نصف یک عدد
گوجه فرنگی ریز شده 2 عدد
فلفل دلمه ریز شده یک عدد
جعفری ساطوری شده به مقدار لازم
پنیر پیتزا ی رنده شده 150 گرم
خامه یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نان لواش 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد برای سرخ کردن
✍طرز تهیه
همه ی مواد را مطابق فیلم با هم مخلوط میکنیم ، حالا کمی از مواد را روی نیمی از نون لواش میریزیم و از یک طرف نان را تا میزنیم ، سپس با چاقو به چهار قسمت تقسیم میکنیم ، دو عدد تخم مرغ را با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی درآید ، اسنک ها را با تخم مرغ ها آغشته کرده و در ماهیتابه با روغن کم و حرارت پایین سرخ میکنیم.
بهتره از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. به جای مرغ از سوسیس یا کالباس هم میتونید استفاده کنید ، اما از نوع خونگیش😉
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشترودل
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ ترکی
300 گرم گوشت چرخکرده ، یک عدد پیاز رنده ، نصف پیمانه برنج خیس شده ، نمک فلفل سیاه
✍همه را مخلوط کرده قلقلی میکنیم در آبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم در آخر رشته سوپ و سبزی اضافه میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاکای_کدوحلوایی
✍مواد لازم
آرد یک لیوان
پوره ی کدوحلوایی یک لیوان
شکریک دوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
پودرهل نوک قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر دوقاشق چایخوری
گلاب یک سوم فنجان
✍ تخم مرغ و شکر رو باهمزن خوب مخلوط کنین بعدازاون شیروگلاب رو اضافه کنید و کمی هم بزنیدبعد ؛ پوره کدوحلوایی رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد با قاشقتوی روغن بریزید و سرخ کنید.
یک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم سرخ بشه بعد بذارید رو دستمال روغن اضافیش بره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مچبوس_مرغ
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شامی
#کشك (قروتى ، قروتو)
✍يك پياز درشت رو نگينى خرد ميكنيم و تفت ميديم با زرد چوبه ٤٠٠ گرم گوشت رو اضافه و با ادويه و فلفل و زرد چوبه تفت ميديم.
روش آب ميريزيم اندازه اى كه روى گوشت رو بگيره درش رو ميزاريم تا با حرارت ملايم كاملاً پخته بشه انتهاى پخت ٢تا ٣ ق غ آب گوشت بمونه.
٤٠٠ گرم لپه ى خيس خورده رو ميزاريم تا بپزه بعد آبكش ميكنيم يك عدد سيب زمينى رو آبپز ميكنيم وقتى سرد شد رنده ميكنيم گوشت پخته شده با لپه ى پخته شده و سرد شده رو چرخ ميكنيم يا داخل غذا ساز ميريزيم.
يا ميشه گوشت رو ريش ريش كرد و لپه رو با گوشت كوب له كرد (به نظر من اين مدلى كه قبلاً درست كــردم بهتر بود) ٤ تا تخم مرغ رو اضافه ميكنيم داخل مواد و نمك وفلفل و كمى زعفران اضافه و همه ى مواد رو با هم وَرز ميديم و ميزاريم يخچال دست رو كمى مرطوب ميكنيم.
از مواد كمى برميداريم و داخل دست گلوله ميكنيم و كف دست صاف و گرد ميكنيم و وسطش رو با انگشت سوراخ ميكنيم و داخل روغن داغ و حرارت ملايم سرخ ميكنيم.
#كشك
✍براى اين غذا پياز رو خلال كردم و با كمى روغن تفت دادم سير رنده شده رو روى پياز ريختم و تفت دادم و كمى نعنا خشكً. بادمجون رو حلقه كردم و كمى سرخ كردم و گوجه و كمى رب گوجه رو هم در ظرف ديگه پختم.
گوجه و بادمجون رو به پياز و سير اضافه كردم و كشك (محلى) رو به مواد اضافه و كمى تفت دادم و با ادويه و نمك و آب دو جوش كه زد گاز رو خاموش ميكنيم و غذا آماده ست. اين غذاى محليه كه قروتى يا قروتوُ هم ميگن😉
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_جگر_وز
✍این بار جگرها رو بجای زغال توی فر پخت. جگر و دنبه با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن طبق فیلم میذاره لای وز و..... در آخر نان روغنی و سماق و گوجه و فلفل و پیاز ، دوغ محلی هم فراموش نشه!😋😋😋
🔴 وز چربی نازکی بشکل پرده است که داخل شکم گوسفند و روی دیافراگمه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#غوره_بادمجون🍆🍆
✍ دوتا دونه پیاز رو خلالی میکنیم و با مقداری زردچوبه واسه خوش رنگ شدنش تو روغن تفت میدیم و فلفل قرمز چرخ شده و فلفل دلمه ای رو هم بهش اضافه و گوشت رو هم بهمین صورت اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم.
در ادامه غوره و دوتا دونه گوجهفرنگی رنده شده وکمی رب گوجه ومقداری آب اضافه میکنیم یکی دوتا قل که زد نمکشو هم میزون میکنیم و میریزیم تو زودپز تا گوشتمون کاملا بپزه خورشتمون جا بیوفته.
جداگانه بادمجونا وگوجه فرنگی رو سرخ میکنیم و در آخر به خورشت اضافه میکنیم تایکی دوتا قل باهم بزنن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_گلابی 🍐🍐
✍ پوست گلابیارو گرفتم و از وسط نصفشون کردم و توی سسی که با ترکیب (شربت توت فرنگی ، تمشک ، وانیل ، چوب دارچین) درست کرده بودم قرار دادم و گذاشتم با حرارت کم بپزه و طعم و رنگ همه ی اون خوشمزه ها رو به خودش جذب کنه.
به نظرم به تنهایی یا همراه یکی دو اسکوپ بستنی وانیلی یه دسر لذیذ میشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نان_سیبزمینی
✍مواد لازم
حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال
۱ ق چ بکینگ پودر
نمک و فلفل کمی
۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون
۱۰۰ گرم + مقداری آرد الک کرده
پنیر پارمزان یک پیمانه
✍طرز تهیه
سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه.
از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید.
با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و روی نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل از کنجد و یا سیاهدونه و شوید و... روشون بپاشید.
فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_ورمیشل 🍲🍲🍲 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه
#سوپ_ورمیشل🍲🍲🍲
تو شبهای سرد پائیز و زمستون معمولا یک غذای گرم و سبک خیلی میچسبه.
معمولا هر وقت مرغ یا گوشت ساده میپزم اگر آبش زیاد بیاد بسته بندی میکنم و میذارم تو فریزر و برای پخت سوپ ورمیشل ازش استفاده میکنم .
من معمولا برای همه سوپ ها از پیاز داغ استفاده میکنم چون طعم خیلی خوبی به سوپ میده.
پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا حدی که یه مقدار نرم بشه بعد زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر و پودر زنجبیل رو اضافه کنید.
سیب زمینی و هویج نگینی شده را اضافه کنید و کمی همراه با پیاز تفت بدید. رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه.
سینه مرغ رو همراه مقدار کافی آب مرغ اضافه کنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرغ پخته بشه. استفاده از یک عدد عصاره گوشت طعم خیلی خوبی به این سوپ میده.
وقتی مرغ پخته شد از قابلمه درش بیارید و ریش ریش کنید و دوباره بریزید تو سوپ. تو این مرحله به دلخواه میتونید از کمی نخود فرنگی عدس یا ذرت استفاده کنید.
سبزی سوپ رو اضافه کنید. وقتی سبزی رو اضافه کردید چند دقیقه در ظرف رو نبندید تا رنگ سبزی تیره نشه. البته من اینبار بدون سبزی سوپ رو پختم.
معمولا برای این سوپ از جعفری استفاده میشه اما استفاده از مقدار مساوی جعفری و گشنیز طعم این سوپ رو عالی میکنه. وقتی سبزی پخته شد ورمیشل رو اضافه کنید. دقت کنید اگه ورمیشل رو زیاد بریزید سوپ سفت و اگه کم بریزید سوپ آبکی میشه پس بصورت چشمی اندازه بگیرید.
وقتی ورمیشل رو اضافه کردید چند بار سوپ رو هم بزنید تا بصورت یکنواخت بپزه و در آخر کار هم نمک و آبلیمو رو هم به اندازه لازم به سوپ اضافه کنید. وقتی حس کردید ورمیشل پخته شده ( دقت کنید له نشه ) حدودا بعد از یک ربع حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا ورمیشل ها با بخار درون قابلمه پف کنه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته سیب زمینی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو
#کلیپ_آموزشی
🔴برنج برای هر نفر نصف پيمانه و دو برابرش رشته استفاده ميشه.
🔴 رشته رو با كره و يا روغن محلی و دارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوی خاميش گرفته بشه.
🔴 رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه و از روی حرارت بردارين.
🔴 مرغ تكه ای ، گوشت تكه ای ، گوشت قلقلی ، ماهی ، خرما ، كشمش ، خلال نارنج و پرتقال ، پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذای فوق العاده😋👌
شاد باشيد و دل ديگران رو هم شاد كنيم حتی با يك لبخند😊💖
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناهار عالی وخوشمزه درعرض یک ساعت
✍طرز تهیه...... به ازای هر پیمانه برنج یک تا یک ونیم پیمانه آب نیاز داریم البته بستگی به جنس برنج داره اگر برنج محلی باشه همون دوبرابر آب کافیه اگر برنجتون هندی هست دوبرابر باشه فقط یک پیمانه بیشتر بریزید.
من سه پیمانه پلوپز برنج پاکستانی را شستم با هفت پیمانه آب جوش یا آب معمولی فرقی نداره با نصف قاشق مرباخوری نمک و دو قاشق روغن و در صورت تمایل کمی زردچوبه و شوید را اضافه کردم وگذاشتم بجوش بیاد و گاهی هم بهم زدم آبش که کاملا کشیده شد دم کردم.
درجه پلوپز را تا آخر چرخوندم خودش کم کم بر میگرده به نقطه اول حدود یک ساعت زمان میبره و بعدش یه #پلوی خوشمزه عین پلوی آبکش شده دارید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_سبزی_شیراز
نکته❗️در اواخر پخت یک کاسه کوچک از آش رو جدا کنید و بکوبید و دوباره به آش اضافه کنید تا قوام پیدا کنه و مثل آش بیرون بشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیاز_داغ_گل 🍥🍥
باز هم یه توضیح میدم ، اول پیاز رو شسته و پوست روش رو میکنیم و بعد برشهای نواری روی اون میزنیم درست مثل زمانیکه میخوایم سیب پوست بگیریم.
برشها هر کجا قطع شد ایرادی نداره. رول ها رو توی روغن داغ میندازیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم سرخ و طلایی رنگ بشه.
وقتی که طلایی شد دونه دونه رول هارو روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغنش گرفته بشه.
اولین رول رو لوله میکنیم و بعد بقیه رو به ترتیب دور اون قرار میدیم. نیاز به خلال دندان هم نداره چون خودش به خاطر روغنی بودنش به هم میچسبه.
این گل رو میشه برای #تزیین انواع #آش و #کشک_بادمجان #حلیم_بادمجان استفاده کرد.
امیدوارم استفاده کافی رو ازین کلیپ برده باشید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش بسیار سریع و حرفه ای برای خرد کردن #پیاز که همه آشپزها از آن استفاده میکنند.👌
این روش باعث یکنواخت سرخ شدن پیاز شده و در سالاد باعث زیباتر شدن ظاهر آن میشود.
در فیلم ، نکات ریز و مفیدی در کار با چاقو و تخته هست که یاد گرفتن آنها حتما باعث سرعت بیشتر و نتیجه بهتر در آشپزخانه میشود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز واستون یه آش خوشمزه درست کردم که تو این هوای بارونی واقعا میچسبه😋
این آش رو مدلای مختلف درست میکنن ولی من آش پر ملات دوست دارم و خودم اینطوری درست میکنم و خیلی هم خوشمزه میشه، میتونید امتحان کنید
#آش_آلو_بخارا
برای درست کردن این آش من مواد رو چشمی میریزم ولی اندازه تقریبی را واستون مینویسم.
ابتدا تو قابلمه چند قاشق روغن ریختم و 2 عدد پیاز نگینی خرد شده و 2 حبه سیر رنده شده رو سرخ کردم و 1 قاشق غذاخوری زردچوبه و 2 تا 3 قاشق غذاخوری رب ریختم و رنگ رب که باز شد 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک و ادويه جات (پودر تخم گشنیز و زنجبیل، نمک و فلفل و پودر لیمو عمانی از هر کدوم 1 قاشق چایخوری) ریختم و حبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده (1لیوان لوبیا چیتی ، 1 لیوان نخود ، 1/2 لیوان عدس) و 15 عدد آلو بخارا اضافه کردم و آب جوش ریختم به اندازه ای که روی مواد بالا بیاد و چند جوش که زد حدود 1 لیوان سبزی آش ریختم و چند جوش که زد 1 بسته رشته آشی ریختم و حرارت را کم کردم و گذاشتم تا آش پخته و جا بیفتد. و در آخر آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh