#نان_سیر
نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم که دستورش رو هم قبلا براتون اوردم.
2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید.
نان های سیر معطر شما آماده است. 😋😋طعم فوق العاده ای داره دستور رو سیو حتما امتحان کنید.
التماس دعا😍😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_هويج_تبريز
✔ابتدا پياز تفت بديد بهش گوشت اضافه كنيد كمي ك تفت خورد و سرخ شد نمك و فلفل و زرد چوبه بزنيد و مقدار كمي رب ( داخل رسپي اصلي خورشت هويج تبريز رب نداره ولي بزنيد خوشگل ترمشه🤩)
✔و بعد از دو دقيقه اب جوش اضافه كنيد تا گوشت بپزه ... ( بعد پخت گوشت نبايد اب زيادي داخل قابلمه بمونه )
✔چندتا هويجو با رشته كن رشته يا خلالهاي بلند و باريك كنيد و بعد تفت بديد
آلو رو شسته و تفت بديد
✔هويجو و الو كمي شكر ( دلخواه ) و زعفران و كمي دارچين و مقداري ابليمو تازه رو ب گوشت اضافه كرده .. حرارت رو كم ميكنيم تا خورشتمون جا افتاده و ب روغن بيوفتد و در نهايت با خلال پسته و ي كوچولو زرشك تزيين ميكنيم 🥰 خيلي خيلي خوشمزس حتما امتحان كنيد و عكساي خوشگلتونو برام بفرستيد😍
نوش جان ❤
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_تابه_ای_مرغ
دستور تهيه اش بسيار ساده اس و براي دوستاني كه رژيم غذايي يا منع مصرف گوشت قرمز دارن بسيار مناسبه .
براي يك سينه كامل مرغ يك پياز متوسط رو با غذا ساز خرد كنيد بعد سينه مرغ خام ، يك عدد تخم مرغ ، يك قاشق پودر نان ، نمك ، فلفل ، زردچوبه و زعفران رو به پيازهاي خرد شده اضافه كنيد ، دستگاه رو روشن كنيد و صبر كنيد تمام مواد با هم خوب مخلوط و يكدست بشه .
مايه كباب رو كف تابه نچسب يكدست پهن كنيد و دور تا دور مايه كباب رو كمي روغن زيتون بريزيد.
حتما كباب رو با شعله كم بپزيد.
اين كباب خوشمزه رو با چلوي زعفراني و گوجه فرنگي سرخ شده ميل كنيد.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_سیب_و_آلو😋
ابتدا به ازای هر نفر دو عدد سیب درختی رو پوست و هسته گرفته و قاچ کنید و تو ماهی تابه ای با مقداری روغن ، نمک ، دو قاشق آبلیمو و چند قاشق زعفران دم شده تفت بدید و کنار بذارید.(اضافه کردن نمک و آبلیمو به سیبها هنگام سرخ شدن باعث ملس شدنشون میشه)
یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کرده و سرخ کنید و قطعه های مرغ رو اضافه کنید و به همراه نمک ، فلفل سیاه با پیازها تفت بدید سپس نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بزارید قطعه های مرغ با شعله ی کم گاز پخته بشه و اواسط پخت ، برای هر نفر ۵ یا ۶ عدد آلوی شسته شده(من از چندتا دونه آلو قندی تازه ی فریز شده هم استفاده کردم)به همراه نصف استکان زعفران دم شده(رکن اصلی این خورش معطر زعفرانه) به خورش اضافه کرده و در پنج دقیقه ی آخر پخت ، سیب درختی های سرخ شده را به خورش کم آب و غلیظ شده اضافه کنید نوش جان
پ. ن : مدت زمان سرخ کردن و پخت سیب درختی ها نباید زیاد باشه چون باعث له شدن اونها میشه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔞خرید #زن_و_دختر در بازار سوریه😱
❌#خرید زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰
🎥جهت مشاهده این #کلیپ_هولناک کلیک کن 👇
https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c
🖇#سنجاق_شده در کانال بالا👆
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
#اسلایم بازا کجایییییییییین😍
کدومو دوست دارین؟؟؟
نوتلا🐶. خامه ای🦋
پاتریک🐥. ترقه ای🐝
اسکویشی🐌. نرمالو🐭
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
#گرانولابارآجیلی
جودوسرپرک: 3 پیمانه
آجیلدلخواه: 1 پیمانه
میوههایخشکدلخواه: 1 پیمانه
عسل: ½ پیمانه
شیرهیدلخواه: ½ پیمانه
(شیره انگور، شیرهی خرما، شیرهی انجیر)
کرهی فندق: 2 قاشقسوپخوری
(جایگزین: کرهی مغز دلخواه)
روغن مایع: 2 قاشقسوپخوری
(روغن کنجد یا روغن مایع دلخواه)
روش تهیه
1_همهی مواد مرطوب راباهم ویسک کرده
و موادخشک رابا آن قاطی میکنیم و توی ظرف مربعی که روکش کاغذروغنی دارد پهن کرده و پرس میکنیم
2_ وبرای 30 دقیقه درفر بادمای 160 درجه سانتیگراد برشته کرده وپس ازخارج کردن ازفر و سردشدن آن رابرش میدهیم ☺️😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از هنرمندان
یه لیوان #چای با چی میچسبه⁉️😃👇
╰╮╰╮╰╮
╭━━━━━━━╮╱
╰━━━━━━━╯╱
┃╭╭╮┏┏┏┏┣━╮
┃┃┃┃┣┣┣┣┃╱┃
┃╰╰╯┃┃┗┗┣━╯
╰━━━━━━━╯
بزنید رو این چای #خوش_طعم ☝️
#زندگی تون شیرین تر از #قند و #نبات
خوش رنگ تر از #زعفران 😍😍❤️
👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
هدایت شده از هنرمندان
#تست_روانشناسی👇
در تصویر کدام حیوان را زودتر دیدین؟🤯
این تست به طور عجیبی شخصیت شما را فاش میکند و توسط یک دانشمند آمریکایی ساخته شده است👌👌
گورخر🦓
شیر🦁
جواب تست درکانال زیر سنجاق شده💠
https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
#موساکا
بادمجونا رو ورقه ای برش بزنید یک ساعت داخل آب و نمک بذارید بعد آبکش کنید و خوب خشک کنید با روغن کم و حرارت ملایم سرخ کنید . روغن اضافیش و بگیرید.
چرخ کرده و یک عدد پیاز رو با هم تفت بدید فلفل زردچوبه دارچین و آویشن بریزید . پنج عدد قارچ خرد شده و یک عدد فلفل دلمه ای نگینی رو اضافه کنید و تفت بدید . یک ق غ رب گوجه بریزید و تفت بدید نمک رو اندازه کنید با هم حرارت ملایم ده دقیقه بپزید.
سیب زمینی ورق شده رو با روغن کم سرخ کنید.
داخل ظرف مورد نظر به ترتیب سیب زمینی ، بادمجون و مواد گوشتی و بعد پنیر پیتزا بریزید( تو بعضی دستورها ،موساکا سس بشامل هم داره که من ترجیح نمیدم). به همین ترتیب ادامه بدید تا موادتون تموم بشه در آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر گرم شده به مدت یک ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_فینگرفود_ماکارون_مرغ
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_قارچ_و_جعفری
مواد لازم
ران مرغ ۴ تکه
ارد ۳ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ادویه کاری یک قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده بزرگ یکعدد
نمک به میزان لازم
جعفری خرد شده یک دسته
قارچ ریز ۴۰۰ گرم
اب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر یا قرص عصاره مرغ یکعدد به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش
طرز تهیه
مرغ شسته شده را کاملا خشک می کنیم و نمک می زنیم . ارد فلفل ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و مرغ را درون ان می غلطانیم و در روغن سرخ می کنیم در همان روغن پیاز را می ریزیم و تفت می دهیم وقتی پیاز در حال سرخ شدن بود قارچ را اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم اب جوش را که یکعدد قرص عصاره درون آنحل کرده ایم درون قابلمه ریخته مرغ سرخ شده پیاز و قارچ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد در اخر جعفری خرد شده را ریخته و نیم ساعت اجازه می دهیم تا جعفری پخته شود .
اگر از اب مرغ استفاده میکنید اول اجازه بدید آب مرغ بجوش بیاد بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم.🌝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_سوپ_جو
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قورمه_بادمجون ( قورمه سبزی گیلانی ) 🍆 😋
🔸چون می دونم همه تون قورمه سبزی رو خیلی خوب درست می کنید به طور خلاصه میگم که در اواخر پخت قورمه سبزی چند تا بادمجون و گوجه ی سرخ کرده کنارش میزارید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میدیم تا پخته بشن و طعم خورش وارد بادمجون و گوجه بشه.فوق العاده خوشمزه اس و پیشنهاد میدم حتما امتحانش کنید.
♦️من برای این خورش خوشمزه از لوبیای قرمز و گوشت مرغ استفاده کردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
مامانم اومده میگه این #پاستیلایرنگی چیه تو دستـشویی؟😂
گفتم #صـابونه🤣از یه کانال یاد گرفتم👇
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
تــااااازه #درآمــدماهیـانه هم دارم🤫
تو این اوضـاع اقتصـادی غنیمته😐❌
✅اگه #کاردرمنــزل میخای بدو بیا🔵
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سلام من یک زن مذهبی هستم و شوهری مذهبی دارم🌷
مدتی بود شوهرم از روابط #زناشوییمون راضی نبود😌 و باعث شده بود هرروز دعوا و جدال داشته باشیم😩 کارمون دیگه به جدایی میخواست برسه😭 و دلیلشم این بود که من خیلی #خجالت میکشیدم ازش😌
و برام سخت بود خواسته هاشو برآورده کنم تااینکه ی بار یکی از دوستان مذهبی ام این کانالو بهم معرفی کرد🤫
از وقتی که تو این کانال عضو شدم
شوهرم ازم #خیلی_راضیه👇👇
فقط خانوما وارد بشن❌ بدون سانسور🚫
http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c
http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c
پیشنهاد می کنم شما هم عضو بشین واقعا #عالییییییه 😇😍👆👆
#سمنو 🍲 😋
▫️یک کیلو گندم
▫️سه کیلو ارد
▫️اب به مقدار لازم
🔸ابتدا گندمها را پاک کردم ،شکسته های گندم را کنار گذاشتم وگندم را به مدت یک روز دراب خیس کردم بعد از یک روز
گندمها را ریختم لای پارچه وروزی دوسه پارچه را با اب نمدار میکردم به گندمها تا گندمهام ریشه زدن برای من دو روز طول کشید بعد از دو روز ،پارچه داخل سبد پلاستیکی انداختم وگندمها را ریختم داخل سبد وبا اسپری به گندمها اب میدادم و چون داخل سبد بود ابی داخل ان نمیموند و بو نمیگرفت ،بعد گندمهام جوانه زدن ومن وقتی جوانه هام نقره ای بود، شیره اون را گرفتم، منظورم اینه که گندمها را ابتدا شستم وبه مقدار کم میریختم داخل میکسر ویا مخلوط کن همراه با مقداری اب ولرم و شیره جوانه را گرفتم، این کار سه بار انجام دادم و بعد ارد را کم کم به شیره گندم اضافه کردم و قابلمه را گذاشتم روی گاز با حرارت متوسط وتا یکساعت اول که جوش بیاد بالای سر قابلمه بودم و مدام هم میزدن بعد از اینکه جوش اومد هر یکساعت یکبار هم میزدم تا به قوام لازم رسید وبعد سمنو را دم گذاشتم، تمام این مراحل که گفتم تا پخت کامل و بدست اومدن سمنو و نتیجه کارم 24 ساعت طول کشید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔞خرید #زن_و_دختر در بازار سوریه😱
❌#خرید زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰
🎥جهت مشاهده این #کلیپ_هولناک کلیک کن 👇
https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c
🖇#سنجاق_شده در کانال بالا👆
هدایت شده از ذاکرین
#اسلایم بازا کجایییییییییین😍
کدومو دوست دارین؟؟؟
نوتلا🐶. خامه ای🦋
پاتریک🐥. ترقه ای🐝
اسکویشی🐌. نرمالو🐭
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خیلی زیاد این غذا رو پیشنهاد میکنم..
.
فیله های مرغ رو با فلفل سیاه و قرمز،،نمک،پودر سبزی شوید،آبلیمو،روغن زیتون مزه دار کردم و نیم ساعت توی یخچال استراحت دادم..
.
همونطور که توی ویدئو میبینید به مقدار آرد زیادی احتیاج داریم که حتما آرد قنادی ، مرغوب و لطیف باشه با کنجد، فلفل،نمک،آویشن،پودر سیر،چند برگ رزماری آرد رو مزه دار کردم..
.
آب خیلی سرد کنار دستم گذاشتم فیله مرغ رو دو بار توی آرد و بعد توی آب سرد گذاشتم در آخر که مرغ توی آرد قرار گرفت به حالت دورانی توی دستم مرغ رو غلط میدادم که آب سرد باعث بشه آرد شکل پولکی به خودش بگیره در نهایت توی روغن داغ با حرارت بالا سرخ کردم و کنار سیب زمینی و سس سرو کردم..
.
با اطمینان میتونم بگم که خیلی نزدیک با فست فوودای بیرون هستش و اگر تمام مراحل رو درست پیش برید حتی برابری هم میکنه😋
جای همگی سبز🍀
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ظرف_غذای_مخصوص 🍲 😋
🔸عدس پخته یا جو یا کینوا پخته
لوبیا پخته+جعفری+روغن زیتون+پیاز
گوشت چرخ کرده +پیاز رنده+آرد +نمک وفلفل+جعفری
خیارشور خردشده
سس کچاب
آبلیمو تازه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_لوبیا_سبز 🍲 😋
▫️مرغ ویا گوشت نیم کیلو.
▫️هویج 3 عدد
▫️پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
▫️قارچ 200 گرم
▫️لوبیا سبز کمی تفت داده شده نیم کیلو
🔸پیاز رو کمی سرخ می کنیم.گوشت مرغ رو اضافه می کنیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل می زنیم .کمی سرخش می کنیم.هویج رو می ریزیم کمی تفت می دیم و لوبیا سبز تفت داده رو اضافه میکنیم قارچ خرد شده رو می ریزیم .کمی رب گوجه می ریزیم و کمی تفت می دیم.در نهایت حدود 2 تا 2/5 لیوان آب می ریزیم.تا جوش بیاد.بعد شعله رو کم می کنیم تا خوراک ما جا بیافته. بعد از جا افتادن آب لیمو تازه بهش می زنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#_کوکو_سیب_زمینی_لقمه_ای
✍ابتدا نان باگت تازه رو داخل کیسه بزارید تا نرم بشن بعد با قیچی نان یا چاقو اره ای حلقه حلقه کنید به ضخامت دو سانت خوبه.بعد مخلوط سیب زمینی پخته کوبیده شده رو با کمی زردچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده ویا تره و یا پیازچه و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و کنار بزارید .داخل یک کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید کمی زردچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه در بیارید و با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بزارید و با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای آماده کنید همه رو داخل سینی بچینید و روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا آخر کارتون بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونید و بزارید داخل تابه روغن گرم تا سرخ و برشته بشن .نیازی به دستمال روغن گیری نداره چون کاورش تخم مرغه جذر روغن نداره و با سس قرمز نوش جان کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#چیکن_لوف
مواد لازم
گوشت مرغ بدون استخوان 1 کیلو
دنبه حدود 50 گرم
تخممرغ درشت 2عدد
قارچ 10 عدد
پیاز متوسط 4 عدد
سیر 6 حبه
جو پرک 2 ق غ
پودر سوخاری حدود 6 ق غ
شیر 1/2پیمانه
سس گوجه 4 ق غ
روغن مایع 5 ق غ
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز بمقدار لازم
پاپریکا ، پودر جوز هندی ، پودر گشنیز هر کدام 1/2 ق غ اویشن دو ق غ
مواد لازم برای سس :
سس گوجه 3 ق غ
سس خردل 1 ق غ ( من 1 ق م پودر خردل ریختم )
عسل 1 ق م
روغن مایع 2 ق غ
طرز تهیه :
مرغ و دنبه رو با هم دوبار چرخ میکنیم .( چرب بودن گوشت خیلی مهمه) جوپرک رو کمی توی هاون کمی نرمش میکنیم بعد با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و شیر رو روش میریزیم تا خیس بخوره .
پیازها رو خیلی ریز ،ساطوری خورد میکنیم و تفت میدیم تا سبک بشه در انتهای کار سیر رنده شده رو هم اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم ( اصلا پیاز نباید سرخ بشه فقط در حد شفاف شدن کافیه)
قارچ ها رو هم باز ریز خورد میکنیم و تفت میدیم تا کاملا بدون اب بشه .
حالا ادویه ها و نمک رو به گوشتمون اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم . (ادویه اصلی این غذا اویشنه پس یهو حذفش نکنین )
بعد سس گوجه ، پیاز و قارچ تفت داده ، تخم مرغ و روغن مایع رو به گوشت اضافه میکنیم و موادو با هم مخلوط میکنیم .
دست اخر اردسوخاری و جو پرک رو که در شیر خیس کرده بودیم رو هم میریزیم ( این ترکیب باید حالت خمیری داشته باشه . پس اگر شیر اضافی داشت دور بریزین) خوب همه موادو ورز میدیم.
توی دو تا قالب لوف رو با فویل میپوشونیم و چرب میکنیم بعد موادمون رو نصف میکنیم و توی قالبها پهن میکنیم . (گوشتمون باید چسبناک باشه واسه همون برلی راحتی کار کمی دستمون رو چرب میکنیم)
حالا مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم و با برس روی سطح کار میکشیم و با فویل روی قالبو میپوشونیم .
قالب ها رو توی فر داغ 180 درجه به مدت 45 دقیقه میذاریم . بعد از این زمان فویل رو برمیداریم و مجدد 45 دقیقه دیگه توی فر زمان میدیم تا کمی روی چیکن لوف برشته بشه .
بعد که از قر خارج کردیم ، وقتی از داغی افتاد برش میدیم و اب غذا رو روی برشها میریزیم . این غذا بافت نرم و طعم بینظیری داره و با نون تست یا باگت میتونیم سرو کنیم
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯