#کیک_صبحانه_تابه_ای 🥮 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از هنرمندان
ویدئو آپلود شد👏👏😜😜😜
آموزش ساخت #اسلایم فقط به وسیله مایع ظرفشویی 💥💥💥
و کلی ویدئو های اسلایمی خفن مخصوص شما دوستان عزیز سریع جوین شو تا از دست ندادی💫
ویدئو ساخت اسلایم با مایع ظرفشویی هم تو همین کاناله👌👌👌
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
هدایت شده از هنرمندان
بيـا اینجا ياد بگيــر چـجـوري قُــربون صَــدقه عـشقـــتْ بـري 👀💍♥️
کلیپ عاشقانه😻( @Vioolet_heart )
گیف عاشقانه👀💍 ( @Vioolet_heart )
پروفایل عاشقانه🚨( @Vioolet_heart )
بیو عاشقانه💞 ( @Vioolet_heart )
همشون رایگان دانلود کن🤪✨👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_انگلیسی_خوشمزه
4 عدد تخم مرغ
20 گرم خامه صبحانه
2 گرم نمک
6 گرم شکر
2 برش ژامبون پخته شده
4 برش پنیر
کره
آماده سازی
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با خامه بزنید. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک و شکر ضرب کنید تا حالت کف پیدا کنه . زرده ها را با سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
در قابلمه کمی کره ذوب کنید و مخلوط تخم مرغ را بپزید. با درب بپوشانید.
برش های ژامبون و پنیر را بگذارید. بگذارید تا بپزد تا پنیر ذوب شود.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پفکی_هندی
مواد لازم برای تهیه پفک هندی:
1 بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دومرو بخونید)
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس تند در صورت دلخواه
دستور تهیه پفک هندی :
در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
😂🍑 داستان #حموم شب اول عروسی😹
🧖♀میکس خفن با موزیک🙊😝
👅دختره رو ببین بعد از حموم چه شکلی شد🤣
🤮پسره اشکش در اومد وقتی قیافشو دید
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1413480493C32616bbbe4
🤪🤪 پارگی روده تضمینی😂😂
😁از گروه عمه های مستقل اوردمش🔥
هدایت شده از
#طلاق_ناگهانی!
زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش میخواهد که #طلاقش_دهد,
شوهرش می گوید ما زندگی خوبی داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار
در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل میپذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت
خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی #شیطنت_آمیز
جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ...
ادامه داستان 👇
http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
#مارمالاد_خرمالو 🥣 😋
🔸این مقدار برای خودم بود برای همین طبق همون مقدارم براتون میفرستم
خرمالوی رسیده ی شیرین بدون پوست حدود 780 گرم
شکر 500 گرم یا نیم کیلو
اب برا حل شکر نصف لیوان
اب برا مخلوط کردن خرمالو در مخلوط کن نصف لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
اول خرمالوهای پوست کنده رو با نصف لیوان میکس می کنیم ومیزاریم کنار
شکر رو با نصف لیوان اب میزاریم سر گاز تا جوش بیاد وچند قل بزنه ودر حین کار پودر ژلاتین رو هم اضافه ومرتب هم می زنیم
بعد از چند قل زدن حدود 10 دقیقا در کل...
خرمالوها رو اضافه کرده وحدود 6 تا 9 دقیقه رو شعله متوسط رو به بالا می گذاریم وهم می زنیم تا سر نره
من 6 دقیقه گذاشتم
توجه اگه مدت تایم بیشتر بشه
بلافاصله خرمالو ها گس شده ودهان رو جمع کرده وقابل خوردن نخواخند بود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_سیب
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان آرد
نصف لیوان روغن
یک لیوان سرخالی ماست
2 عدد سیب
کمی وانیل
یک لیوان شکر
نصف ق چ بیکینگ پودر
دارچین 3 ق غ
تخم مرغ شکر وانیل حدود 5 دقیقه با دور تند همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد روغن رو ریختم و یک دقیقه هم زدم بعدم ماست رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم آرد و بیکینگ پودر و یک ق غ از دارچین رو که 3 بار الک کرده بودم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا کامل مخلوط شه سیب های اسلایس شده رو با بقیه پودر دارچین مخلوط کردم نصف مایه کیک رو ریختم تو قالب روش سیب چیدم بعد بقیه مواد رو ریختم و دوباره روش سیب گذاشتم.قالب رو 3 بار به سطح کار کوبیدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه
پیمانم لیوان دسته دار فرانسویه
ز ماست شیرین و بدون اب استفاده کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترشی_کیوی
برای ترشی باید از کیوی های سفت استفاده کنید.
کیوی ها رو پوست گرفته و حلقه حلقه کردم(حلقه باید کمی ضخیم باشن) بعد توی شیشه چیدمشون.
.
روشون نمک پاشیدم و تا نصف شیشه سرکه ریختم...بقیه شیشه رو هم با آب جوش پر کردم (نکته: جوش بودن آب باعث میشه ترشی کپک نزنه)
.
در شیشه رو محکم بستم و گذاشتم یک هفته الی ده روز تو دمای محیط بمونه.
بعد از اون آماده مصرفه..میتونید نوش جان کنید و توی یخچال نگهداریش کنید.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_شير
شير 1 ليتر
شكر 1 ليوان
آرد 1 ليوان
وانيل 1 ق م
كره 1 ق غ
بريلو براي تزيين
شير ،شكر،ارد و كره را داخل ظرفي ريخته با همزن دستي همزده تا هم شكر هم ارد حل بشه مخلوط را روي حرارت قرار ميدهيم مدام همزده تا بجوش بياد مايع غليظي بدست بياد در اخر وانيل را اضافه كرده همزده داخل ظرف مورد نظر را با اب خيس كرده مواد را داخل ظرف سرو ريخته روشوو با بريلو تزيين كرده بمدت دو ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد سرو ميكنيم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#كالجووش_كشك_گردو
کشک
سیر داغ
نعنا داغ
پیاز داغ
نان ترجیها محلی
گردو
کشک خووب و مطمعن تهیه کنید
و میریزیم توی یه قابلمه و یک لیوان اب اصافه میکنیم بهش هم میزنیم
غلظت کشکش بستگی به خودتوون داره
میزاریم روی حرارت و هم میزتیم تا ریز ریز بجوشه
در همون حین یه کوچولو پیاز داغ مون رو که زردچوبه هم قاطیش داره و طلایی و با خاصیت
بهش اضافه میکنیم
کمی سیر داغ و نعنا داغ
و گردوی خورد شده
دوباره یه کوچولو ریز میجوشه
زیر حرارت رو کم میکنیم
به یه غلظتی که رسید خاموش میکنیم
خیلی هم زمان نمیخاد
ده دقیقه هه اماده میشه
بعد میریزیم توی کاسه و 😃😃
یه کم نون محلی تیلیت میکنیم توووش و با بقبه نعنا و سیر و پیاز داغ و گردو تزیین میکنیم و میزنیم به بدن
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سیب_زمینی_سوخاری😋🍟
سیب زمینی هارو خلال کنید.یک ظرف آب رو جوش بیارید. سیب زمینی هارو توش بریزید در حدی بجوشن که کمی نرم بشن.(پنج دقیقه حدودا یا کمی بیشتر)
سیب زمینی های پخته شده تو آب رو آبکش کنید بگذارید کنار... روغنو توی ظرف کوچیک و گود ریخته و داغ کنید...
به نسبت یک لیوان آرد یک قاشق نشاسته ذرت و کمی آب...و ادویه دلخواه که من نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز زدم... مخلوط کنید کم کم قاشق قاشق آب رو اضافه کنید تا مخلوط غلیظی بدست بیاد (توی دستور اصلی نوشته بود سیب زمینی هارو بزنید توی مخلوط و بعد بزنید توی کورن فلکس و بعد سرخش کنید من کورن فلکس نداشتم از پودر سوخاری درشت پانکو استفاده کردم جدا نزدم ریختم توی همین مخلوط و سیب زمینی رو زدم توش و بعد سرخ کردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پودینگ_میوهای
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
1 و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 نارنگی
1 کیوی
3-4 توت فرنگی
.
👈دستور تهیه :
اول از همه میوه ها را نازک برش دهید. دور ظرف را خیس کرده و آب آن را خارج کنید. میوه ها را مرتب بچینید.
حالا پودینگ را بپزید. شیر، شکر، آرد و عصاره وانیل را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شروع یه جوش زدن کند. در این مدت مواد را تند تند هم بزنید. سپس به مدت 2-3 دقیقه دیگر هم بزنید تا کمی قوام بیاید و از روی حرارت بردارید. سپس آن را با ملاقه روی میوه ها بریزید و اجازه دهید کمی خنک شود. وقتی پودینگ به دمای اتاق رسید، آن را داخل یخچال بگذارید و حداقل 2 ساعت صبر کنید. سپس آن را روی بشقاب سرو برعکس کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_لبو
_تربچه 150 الی 200 گرم
_ پیاز قرمز کوچک 1 عدد
_پنیر فتا 150 گرم
مواد سس:
_ماست نصف لیوان
_سس مایونز دو ق غ
_روغن زیتون یک ق غ
_آب لیمو 2 ق غ
_سرکه بالزامیک 1 الی 2 ق غ (به دلخواه)
_عسل نصف ق چ
_نعنای تازه خرد شده 1 ق غذا خوری
_نمک و فلفل به میزان لازم
.
در ابتدا لبو ها را کاملا بپزید . بعد از اینکه کمی خنک شد آن را برش بزنید سپس ترکیبات سس را با هم کاملا مخلوط کرده و در ظرفی بزرگ لبو ، تربچه ،پنیر فتا ، پیاز را با هم ترکیب کرده و به آن سس را اضافه کرده و نوش جان کنید😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نوشیدنی_لیموعسلی
پر خاصیت،حاوی ویتامین c
مواد لازم
لیمو ترش
عسل
چوب دارچین
نعناء تازه
لیموهارو 24 ساعت داخل آب سرد گذاشتم تا تلخلیش گرفته بشه(سه چهار بار آبشو عوض کردم)
بعد حلقه ای برشش دادم و هسته هاشو جدا کردم داخل ظرف شیشه ای یک لایه لیمو حلقه شده یک تکه چوب دارچین چند برگ نعناء و دو قاشق عسل ریختم و ادامه دادم تا ظرف پر شد داخل یخچال گذاشتم
دوسه روز بعد کاملا آب انداخت و آماده مصرف شد
من برای دو کیلو لیمو یک کیلو عسل استفاده کردم
میتونید با آب مخلوط کنید و نوش جان کنید این نوشیدنی برای سرما خوردگی عاااالیه
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_پودینگ_چیا
برای درست کردن این 4 تا ظرف دسر، 4 قاشق غذاخوری چیاسید، وانیل، شیرین کننده اختیاری (عسل، شیره، ...) و دارچین رو در یک لیوان (200 میلی لیتر) شیر حل کنید و اجازه بدید حداقل 5 ساعت یا در طول شب، تو یخچال بمونه تا دانه ها کاملاً باز بشن. بعد به دلخواه با میوه های تازه، مارملادو انواع مغزها تزیین کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوفته_انار_گردو
300گرم گوشت چرخکرده ،دوتا سه قاشق گردو سابیده ،کمی جعفری خشک ،یک قاشق رب انار ،یک پیاز رنده و اب گرفته و یک عددتخم مرغ و نمک فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم حسابی ورز ومخلوط میکنید.کوفته ها رو به اندازه دلخواه در بیارید و یک ساعت بزارید یخچال روش سلفون بکشید.برای سس ی پیاز تفت بدید کمی سبک شد یک قاشق رب اضافه کمی تفت خورد یک قاشق رب انار بهش بزنید و بعد 3لیوان اب انار اضافه بزارید بجوشه،کوفته ها رو هم تو روغن سرخ کنید و بعد سس که جوش اومد توش بندازید و بزارید مزه دار بشه و سس غلیظ بشه
کمی شکر هم میتونید به سس اضافه کنید اگر طعم ملس دوست دارید
نیم ساعت اخر یک مشت انار دون شده هم به کوفته و سس اضافه کنید (اگر دونه انار تو غذا نمیپسندید همون رب انار هم کافیه )
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😱وای وای عجب حالی میده😱
اگر کلی ویدئو اسلایمی و آرامش بخش میخوای این کانال رو از دست نده
کلی #صابون و انواع #اسلایم ها توی کانال میزاره😜
مخصوص شما #دختر خانم ها👩💼
بدو عضو شو تا پاک نشده👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ”
اوج نصحیت پسرا
👱🏻♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻
وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇
😂 😂 😂 😂
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
😁 😁😁😁😁😁😁
😆😆😆😆😆😆😆
😅😅 😅 😅😅
😂 😂 😂
🤣
بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
#سالاد_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد
پاپریکا 1 ق چایخوری
پودر سیر نصف ق چایخوری
آویشن نصف ق چایخوری
فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم
روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره)
.
هویج کوچک دو عدد (رنده درشت)
ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان
کاهو خرد شده 1 عدد
(مواد لازم برای سس)
ماست 1 لیوان
سس مایونز 2 ق غذاخوری
آبلیمو 2 ق غذاخوری
خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان
نمک و فلفل بمقدار لازم
میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯