eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام همونجور که قول دادم اومدم با آموزش یه خوشمزه ی دیگه که خیلی راحت درست میشه😊 این دسر مخصوص ما جنوبی هاس 😉 خیلی هم مقویه 👌 همون مزه رنگینک میده فقط یکن قرتی وار شده 😄 امیدوارم خوشتون بیاد 😉 برای درست کردن رولت خرما احتیاج داریم به : نیم کیلو خرما یک پیمانه آرد یک چهارم پیمانه روغن مایع 25گرم کره نصف قاشق مرباخوری پودر هل . هسته های خرمارو دربیارید یکم گرمشون کنید تا نرم بشن بعد همراه با پودر هل له کنید تا یکدست بشن . آرد رو الک کنید یکم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده سپش روغن و کره را اضافه و بازم تفت بدید تا به رنگ دلخواه دربیاد . پلاستیک فریزر را باز کنید چربش کنید خرمارو پهن کنید ، آرد را روی خرما پهن کرده و سپس با کمک پلاستیک آنرا رول کنید و یک الی دو ساعت (شایدم بیشتر) در فریزر گذاشته تا سفت بشه و در نهایت با چاقو اره ای برش بزنید . #پ.ن میتونید قبل از برش توی پودر نارگیل یا کنجد و یا پودر پسته بغلطونید. من یکم عجله کردم نزدیک افطار بود یادم رفت😊 نوش جان 🌷🌷 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . مواد لازم: ارد سفید: 2 و نیم لیوان آب: 2 لیوان شکر: 1 قاشق غذاخوری کره: 1 قاشق غذاخوری آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری نشاسته:1 قاشق غذاخوری نمک: نوک قاشق چایخوری تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ) روغن برای سرخ کردن:مقداری شربت: شکر: 3 و نیم لیوان آب: 3 لیوان آبلیمو: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه. برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.نوش جان ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
کلیپ جنجالی 😱😱🎥📽🎥📽🎥 صیغه میشی یا رفیق ؟؟؟ رابطه حلال یا حرام📵📵🔞🔞🔞 جامعه داره به کجا میره خودتون ببینید بچه مچه نیاد🔞🔞🔞🔞 کلیپ سنجاق شد⬇️⬇️⬇️ تا پاک نشده بدو https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بامیه😋😋🔝🎥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
‌✔️ علایم سوختن واشر ✔️ تمام شدن دیسک و ✔️ ✔️ مصرف بالای ✔️ روشن شدن 🆘پاسخ و رفع ایرادات فنی در👇 http://eitaa.com/joinchat/1136263199C04cf245991 http://eitaa.com/joinchat/1136263199C04cf245991 مشاوره شبانه روزی رایگان☝️
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
! زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش می‌خواهد که , شوهرش می گوید ما زندگی‌ خوبی‌ داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل می‌پذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ... ادامه داستان 👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مخصوص افطاری🍨 مواد لازم📝 شیر 1 لیتر 1 فنجان آرد 1 فنجان شکر 125 گرم کره یا مارگارین 1 بسته وانیل ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و خوشمزه😋 2 الی 3 عدد نان لواش 1 عدد سینه ی مرغ ‎ 📌 قارچ 300 گرم ‎ 📌 پیاز 2 عدد ‎ 📌 2 تخم مرغ ‎ 100 میلیلیتر خامه ترش ‎ 100 گرم پنیر ‎ 📌 نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن . ‎ سینه ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز نگینی را اضافه کرده و برای چند دقیقه سرخ کنید. قارچ ها را خوب خرد کرده و با مرغ تفت دهید تا تمام اب قارچ‌ تبخیر شود. نمک و فلفل را برای طعم دادن فراموش نکنید. ‎ نان لواش را نواری برش داده و به صورت مربعی برش بزنید و 2 تکه را در یک قالب مافین کیک قرار دهید و آنهارو با مواد پر کرده و مخلوطی از تخم مرغ و خامه ترش و نمک و فلفل را بریزید و با پنیر روشو بپوشانید و به مدت 15 دقیقه به فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بفرستید. و با شوید خورد شده تزیین کنین ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍗 😋 ▫️سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد ▫️اسفناج 100 گرم(اندازه دو تا مشت) ▫️قارچ 5 عدد ▫️پنیر لبنه 2 ق غ ▫️سیر 2 حبه ▫️پنیر موزارلا 2 ق غ 🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، 3 قاشق روغن زیتون به مدت حداقل 1 ساعت مرینیت کنید. تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید 1 دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه . از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت 45 دقیقه با درجه 180 تو فر ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
▫️روغن زیتون یک ق غ ▫️پیاز خرد شده یک پیمانه ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه ▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد ▫️هویج خرد شده سه پیمانه ▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه ▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه ▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه 🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️زرده ی تخم مرغ 2عدد ▫️آردبرنج 3قاشق ▫️نشاسته ی گل 2قاشق ▫️شیر2لیوان ▫️شکر4قاشق غداخوری ▫️بستنی وانیلی یک لیوان ▫️وانیل کمی ▫️گلاب نصف لیوان 🔸زرده ی تخم مرغ رابانصف شکرخوب میزنیم وانیل اصافه کرده شیرواردبرنج ونشاسته ومابقی شکررامخلوط کرده روی حرارت گداشته تخم مرغ زده شده رابه آرامی اصافه کرده گرم که شدگلاب ودراخربستنی را اضافه کرده خوب مخلوط که شدوکمی علیظ شد آماده ست میتونیم 3قسمت کنیم وکاکائووزعفران اصافه کنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥪 😋 تخم مرغ:1عدد شیر:1/3لیوان شکر:یک قاشق غذاخوری وانیل :نصف قاشق چایخوری نمک:یک پنس کره:50گرم 🔸ابتدا تخم مرغ و وانیل و نمک وشیرو هم بزنید تا یکدست بشه تابه رو بزارید گرم شه کره رو بریزید و پس از گرم شدن نون تست و بزنید تو مواد تخم مرغی و بزارید تو تابه روی حرارت متوسط تا سرخ بشه من یه کم زود برداشتم اگه برشته تر بشه خوشمزه تره بعد از آماده شدن میتونید روش عسل بریزید و با هر میوه ای که دوست دارید نوش جان کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍡 😋 ▫️شیر 1 لیتر ⁦ ▫️شکر 11 ق غ ⁦ ▫️رنگ خوراکی نوک ق چ ▫️⁩آرد سمولینا 10 ق غ ▫️کره 25 گرم ⁦⁦ ▫️⁩پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ 🔸شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍨 😋 شیر 2 لیوان آرد برنج 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ شکر 6 ق غ کره 1 ق غ خامه 100 گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ پسته نیم کوب 1/3 لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین 🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
YEKNET.IR - monajat - shabe 2 ramezan - 1400.01.25 - haj mansour arzi.mp3
26.56M
🌙 🍃روی دل تصویر ماهم را کشیدم آمدم 🍃باز هم کوه گناهم را کشیدم آمدم 🎤حاج 👌بسیار دلنشین 🔴جدیدترین های روز @zakerin0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 عدد تخم مرغ یک چهارم قاشق غذاخوری نمک قند 130 گرم روغن 50 میلی لیتر شیر 70 میلی لیتر آرد 150 گرم پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق چ وانیل آب لیمو 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: زرده های تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ ها جدا کنید. نمک ، شکر ، روغن ، شیر ، وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آرد الک شده رو بریزید در یک کاسه دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حجیم شه سپس آب لیمو ریخته، دو مخلوط را با هم ترکیب کنید و سپس آن را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را در یکی از آنها اضافه کنید.در قالب یک لیوان آب بذارین، داخل سینی فر اب بریزید و قالب رو قرار داده و دقت کنید مخلوط را یک به یک به قابلمه آماده اضافه کنید و با خلال دندان به آرامی شکل بدین . در فر 180 درجه از قبل گرم شده چهل دقیقه قرار بدین نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
4-6 عدد سیب زمینی، آب پز شده اسفناج چند قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده 1 پیاز 2 حبه سیر نمک، فلفل سیاه و قرمز روغن مایع پنیرپیتزا یا موزارلا برای سس: نیم پیمانه الی 1 پیمانه شیر 1 تخم مرغ جوز هندی رنده شده خیلی کم نمک نزدیک 1 پیمانه پنیرپیتزا رنده شده پیاز و حبه های سیر رو در روغن تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، اسفناج هارم اضافه کنین و کمی دیگه تفت بدین، در آخر ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید. برای سس، همه موادو مخلوط کنین.لایه ها به این صورت خواهد بود، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا. در آخر هم روش سس بریزین و کلی پنیر بریزین روش و در فر گرم شده 190-200 درجه بپزین تا پنیرهاش سرخ بشه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم خمير يوفكا 1بسته گردوى كوبيده شده 1 و نيم پيمانه پسته كوبيده شده 1/2پيمانه پودر هل 1 ق غ پودر جوز هندى 1 ق غ دارچين به دلخواه كه من 1 ق م استفاده كردم پودر قند 2 ق غ پر گلاب به ميزان لازم كره 100گرم از كره گياهى و يا مخلوط هر دو مى تونيد استفاده كنيد. براى شهد باقلوا به دو روش مختلف مى تونيد درست كنيد كه هر دو خوشمزه هستن. روش اول براى شربت باقلوا شكر 2پيمانه آب 1ونيم پيمانه اسانس هل به دلخواه آبليمو 2 ق غ گلوكز براى براق شدن 1 ق غ پر روش دوم براى شربت باقلوا شكر1/5 ليوان شير عسلى 1/2 ليوان آب 2 ليوان طرز تهيه من خميريوفكا مخصوص باقلواتهيه كردم چون خيلى خوشمزه وتردترازاون خميرى ميشه كه خودمون بخوايم درست كنيم . اول براى شهد همه ى مواد مخلوط وروى حرارت ميزاريم تا قوام بيادو كف روى شربت رو مى گيريم وبا برس خيس دور ظرف شربت مى كشيم تا شكرك نبنددوخشك نشود. بعدموادميانى كه گردوى وپسته كوبيده شده يعنى نه آسياب ونه ريز،مابين اين دو باشه باپودر قند،پودر هل، پودر جوز هندى ،كمى دارچين البته به دلخواه روباهم مخلوط مى كنيم وكف قالب مستطيلى روچرب كرده بعد خمير رو ، روى سطح صافى قرار ميديم و با برس كره ذوب شده مى زنيم به صورت پراكنده و دوباره ى لايه خميرديگه روى خمير قبلى ميذاريم به همين ترتيب چهار لايه خمير روى هم قرارميديم و مابينش كره ذوب شده مى زنيم و يك طرف خمير از مواد خشكمون مى ريزيم و روى مواد رو با گلاب اسپرى كردم تا خميرى بشه ونريزه اگر گلاب دوست نداشتيد مى تونيد از شير استفاده كنيد بعدخمير رو ، روى مواد برميگردونيم و رول ميكنيم وبرش مى زنيم وداخل سينى فر چيده ودر آخرروى باقلوا رو با برس به زعفرون آبكرده وكره مذاب آغشته مى كنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت180درجه به مدت 30تا40دقيقه بستگى به حرارت فرداره ميزاريم تابپزه از فر در آورده وهمون طور داغ شهد سردشده رووش ميريزيم واجازه ميديم تا شربت به خورد باقلوا بره وبا پودر پسته تزئين مى كنم. ميتونيد به جاى گردو ازبادام يا پسته يا مخلوط هر سه استفاده كرد. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سینه مرغ1عدد پیاز 1عدد سیب زمینی 1عدد زرشک گردو زعفران دم کرده 2ق غ تخم مرغ 5عدد هویج پخته 1عدد پکینگ پودر 1ق م طرز تهیه سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم وبا پیاز تفت داده وهویج پخته و خورد شده وسیبزمینی ابپز رنده شده وزعفران ونمک وادویه وتخم مرغ مخلوط میکنیم وته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم وروش زرشک وگردو میریزیم ودر ظرف رو با فویل میپوشونیم وتو فر 180درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه وسرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯