#دسر_کرم_کارامل
🔹مواد لازم
🔸تخم مرغ 6 عدد
🔸شکر 2/3 پیمانه
🔸نمک سر قاشق چای خوری
🔸شیر داغ 3 و 3/4 پیمانه
🔸وانیل شکری 1/4قاشق چای خوری
🔸شکر 1/2 پیمانه
♨️طرز تهیه
🔹تخم مرغها رو با میزان اول شکر یعنی دو سوم پیمانه و نمک با همزن بزنید. فقط در حدی که با هم مخلوط شوند و تخم مرغ کف نکند.
🔹شیر داغ و وانیل رو قطره قطره با مواد بالا مخلوط کنید.
🔹میزان دوم شکر را روی حرارت با شعله کم بگذارید, تا جایی که طلایی رنگ شود. کف قالب بریزید و تکان دهید تا دیواره ها هم کاراملی شود.
🔹مواد آماده رو در قالب بریزید. قالب مورد نظر رو در قالب بزرگتری که حاوی آب است بگذارید. در واقع روش طبخ کرم کارامل بن ماری هست.
🔹قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 سانتی گراد در طبقه پایین فر به مدت 1 ساعت بپزید.
🔹با یک خلال دندان چک میکنیم که چخته باشد( اگر چیزی به خلال نچسبید یعنی پخته است)
🔹قالب را یک تکان کوچک بدهید تا کرم کارامل از آن جدا شود ولی از قالب خارجش نکنید. سپس تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی سرد شود. سپس آن را برگردانید. نوش جان!
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_چوبی_آسووون
مواد لازم:
گوشت گوساله... 700 گرم
گوشت گوسفند....300 گرم
سیر.....1 عدد
پیاز.... 2عدد
فلفل سیاه.... 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری
نمک...... 1 قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره)
جعفری..... 6 تا قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....1 عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد)
گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر
کاغذ روغنی و سیخ چوبی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای180 و مدت زمان 15 دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود 5 دقیقه دیگه بزارید بپزه
نوش جان💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_محلبی_رولی
1 بسته بیسکویت کاکائویی
شیر 1 لیتر
1 لیوان آب + 2 قاشق غذاخوری شکر
1 لیوان آرد
100 گرم کره
2 ق چ وانیل
📝 قبل از هر چیز بیسکویت ها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید و آنها را به گونه ای در سینی پهن کنید که سینی را بپوشاند.
روی حرارت ،همه مدار را داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. وانیل را اضافه کرده.
از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.روی لایه بیسکوییتی بریزید و در یخچال بذارید تا خنک شود.بعد از چند ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی بلند کرده و رول کنید.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کتلت_بدون_تخم_مرغ
کتلت برای 3نفر
سیب زمینی 2عدد معمولی
پیاز یک عدد متوسط
نان باکت خشک شده و پودر شده نصف عدد کوچک
سماق یک قاشق غذا خوری سرخالی
نمک فلفل زرد چوبه به میزان لازم
اویشن سلیقه ای اما من نمیریزم.
هم سیب زمینی هم پیاز با رنده ریز رنده میکنین یا چرخ میکنید همه مواد با هم مخلوط کنید
من تخم مرغ نمیریزم از یک عزیز یاد گرفتم خیلی بهتر کتلک در میاد تا تخم مرغ داشته باشه بعد به اندازه گردو بر میدارم و تو روغن داغ سرخ میکنم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیوان_ژله_ای👆🎥
یه ایده جالب برای تولد و مهمونی های آیندتون🍡🍭🍬🎂
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کرفس_پلو
مواد لازم برای چهار نفر :
برنج 4 پیمانه کرفس پاک کرده400 گرمگوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده 1 عددسیر له شده2 حبهادویه، نمک و فلــفلبه میزان لازمرب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوریپودر لیــمو عمانی1 قاشق مرباخوریکره محلی50 گرمزعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ مینماییم. گوشتها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت میدهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزهها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه میدهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش مینماییم.
از کرفس و گوشت لابهلای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز میپاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاستا_سوخاری
1.پاستا لوله ای کوتاه به مقدار لازم
2.یه تیکه سینهمرغ
3.سیب زمینی 2عدد
4.نمکو فلفل
5.سس مایونز به مقدار دلخواه
6.پنیرپیتزا
7.ارد سفید
8.تخم مرغ یه دونه
9.آرد سوخاری
10.شیر1/4لیوان
اول از همه سینه مرغ رو میزاریم پخته شه (من موقع پختش یه پیازکوچیکبا ادویه بهش زدم که طعم دار شه.). سیب زمینی هارو میزاریم بپزه..وقتی پخت له میکنیم مرغم پختش ریزش میکنیم و سیب زمینی و مرغ ریز شده رو مخلوط میکنیم بهش ادویه میزنیم میزاریم داخل یخچال خنک شه...پاستا لوله ای رو 8 دقیقه داخل آب جوش روی شعله ملایم میزاریم و بعد آبکشش میکنیم
مخلوط سیب زمینی و مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم داخلش به اندازه دلخواه سس مایونز و پنیر پیتزای رنده شده میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم (که من از مشما فریزر استفاده کردم یه گوشش رو پر کردم و نکشو با قیچی بریدم و داخل لوله های پاستا رو پر کردم) کل مقدار پاستا های ابکش شده رو با همین روش پر میکنیم و اول به آرد سفیدآغشته کنیم و بعد داخل مخلوط تخم مرغی میزنیم یه دونه تخم مرغ با 1/4لیوان شیر و نمک و فلفل مخلوط کنیم اینم مخلوط تخم مرغیمون
و در آخر داخل آرد سوخاری میغلتونیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فيله_مرغ_و_پياز_سوخاري
مواد لازم:
فيله مرغ مرينيت شده(من از زعفران،فلفل،نمك،روغن زيتون استفاده كردم) حدودا 7-8 تيكه
پياز حلقه اي 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 2 الي 1 عدد
آرد سفيد مقدار لازم
آرد سوخاري مقدار لازم
ادويه (پاپريكا،فلفل تازه آسياب شده،پودر سير)
زعفران مقداري
طرز تهيه:
درست كردن اين فيله ها و پياز ها خيلي راحته به اين صورت كه سه تا ظرف حاضر كنيد،در ظرف اول آرد سفيد با ادويه ها مخلوط كرده،ظرف دوم تخم مرغ هم زده و زعفران ،وظرف سوم آرد سوخاري كه من از دو نوع اول پانكو ريز و دوم پودر نان سوخاري(از همين نان سوخاري ها كه در وعده صبحانه استفاده ميشه را پودر كردم) رو مخلوط كردم،
حالا براي پياز ابتدا حلقه حلقه كنيد حلقه ها را از هم باز كنيد وبه ترتيب اول در ظرف اول (آرد سفيد)بعد ظرف دوم(تخم مرغ) و بعد ظرف سوم(آرد سوخاري)وارد كرده و دوباره اين اين مرحله را انجام ميديم ولي فقط براي پياز اين مرحله دوبار تكرار ميشه و براي فيله مرغ يك مرحله كفايت ميكنه،و در روغن داغ و غوطه ور سرخ مبكنيم و بعد از گرفتن روغن اضافي داغ داغ ميل مبكنيم،نزارين سرد شه كه از دهن ميافته
اندازه ها تقريبي هست براي همين دقيق ذكر نشده،و در مورد برش مرغ من فيله ها را برش هايي با قطر متوسط و بلند زدم كه موقع خوردن خيلي لذت بخشه
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
43.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش زولبیا خانگی به زبان فارسی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماهی_تو_فر ⛱
🔴طرز تهیه🔻🐟
🔸ماهی رو بابا هر سری پاک شده و کات شده میاره خونه . تنها زحمتی که برام می مونه شستن و مرینت کردنشه. ماهی رو من هر سری به روش مامان جونم با نصف استکان آبلیمو و 4 تا پیاز متوسط و نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک حدود 2 الی 3 ساعت میزارم حسابی مزه دار بشه . ماهی تو روغن سرخ بشه همه پسنده اما نمیشه از مضراتش چشم پوشی کرد به این خاطر من و مامان چند سالی میشه اهل خونه رو عادت دادیم به خوردن ماهی اونم تو فر بدون روغن .
🔸چند ساعت که تو این مواد موند با قاشق دونه دونه همه این پیازهایی که الان دارین مشاهده میکنین رو برداشتم بعد تو فری که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم . برای پخت کامل ماهی نیاز داریم 1 ساعت تو فر با درجه حرارت 180 درجه بمونه دیگه نیاز به برگردوندن نداره گریل رو هم 20 الی 30 دقیقه روشن کنین. بعد با کته ایرانی میل کنین و حالش رو ببرین. راستی کنارش از ممنوعه ها نخورین
♦️ ترشی ماست دوغ سیب زمینی خوردنش با ماهی موجب مشکلاتی میشه که همه شنیدن مسلحش هم خرماس
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بریانی_گوشت 🍛 😋
🔸گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#رپکراکر_و_بیکن 🫔 😋
▫️ 1بسته یا بیشتر کراکر
▫️ 500گرم بیکن
▫️110گرم شکر قهوه ای
▫️110گرم پنیر پارمزان
🔸فر را گرمکنید ، سینی فر را با ورق آلومینیوم بپوشانید و یک سینی فلزی خنک کننده را روی آن قرار دهید. نوارهای بیکن را از وسط برش بزنید ، سپس کراکر ها را ردیفی روی آن قرار دهید. روی هر کراکر یک قاشق چای خوری پنیر پارمزان و شکر قرار دهید ، سپس هر کدام را با دقت با یک نوار بیکن بپیچید. کراکر ها را روی صفحه پخت قرار دهید و آنها را به مدت 2 ساعت در دمای 180 درجه فارنهایت بپزید. وقتی آنها را بیرون بیاورید ترد خواهند بود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_با_مرغ
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه
مرغ تکه شده 300 گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید
لوبیا خرد شده 200 گرم
برنج چهار پیمانه
پیاز یک عدد درشت
گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده
رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین و روغن
بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی 😊
برنج رو بشورید و خیس کنید
لوبیا رو با یک استکان اب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه
پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞️دخترم ام هرشب ساعت 3 به کجا می رود⁉️
چند شبی بود که متوجه سرو صداهای عجیبی از اتاق دخترم الھام می شدم اما اهمیت نمیدادم.یک شب ساعت حدودا3نصفه شب رفتم اتاق الھام که درکمال تعجب دیدم نیست. بدجور فکرم مشغول شده بود و بقیه فکر میکردن خیالاتی شدم.3شب بعد دوباره همون صداها به گوشم رسید و این بار بیشتر دقت کردم،دوباره به اتاق الھام رفتم و دیدم دخترم نیست،با ترس و عجله برگشتم اما به محض برگشتن با صحنه ای رو به رو شدم که تمام وجودم یخ زد،درکمال تعجب دیدم دخترم....
ادامه ماجرا در لینڪ زیر 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2157117470C4d7200778f
#کباب_اوکراینی 🍖 😋
گوشت چرخ شده 250 گرم
يك عدد پياز متوسط
يك حبه سير
فلفل دلمه اي نگيني
گوجه خرد شده نگيني
پنير پيتزا
جعفري و ريحان خرد شده
نمك فلفل زردچوبه
🔸اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت 25 دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
✔️ علایم سوختن واشر #سرسیلندر
✔️ تمام شدن دیسک و #صفحه_کلاج
✔️ #روغن_سوزی
✔️ مصرف بالای #بنزین
✔️ روشن شدن #چراغ_چک
🆘پاسخ و رفع ایرادات فنی در👇
http://eitaa.com/joinchat/1136263199C04cf245991
http://eitaa.com/joinchat/1136263199C04cf245991
مشاوره شبانه روزی رایگان☝️
دسر_کرمچیز_پرتقالی
پنیر ماسکارپونه صد و پنجاه گرم
خامه فرم گرفته دویست و پنجاه گرم
پودر ژله پرتقالی یک بسته
پرتقال یک عدد
آب جوش یک لیوان
پودر ژله رو در آب جوش حل کنید پرتقال را پوست کنده و پالپ اونو جدا و خورد می کنیم و کنار می گذاریم پنیر ماسکارپونه رو با هم زن میزنیم سپس خامه فرم گرفته رو اضافه کرده و ژله خنک شده را اضافه و با هم زن مخلوط می کنیم،و در آخر تکه های پرتقال رو اضافه و مخلوط کرده و در قالب ریخته و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار میدیم تا ببنده پ.ن.به جای پرتقال از هر میوه ای که دوست داشتید می تونید استفاده کنید و متناسب با اون پودر ژله رو تغییر بدید.
پ.ن2.اگه خامه فرم گرفته نداشتید خامه صبحانه جایگزین کنید و بسته به ذائقه تون دو سه قاشق شکر اضافه کنید
پ.ن3.به جای پنیر ماسکارپونه هم می تونید پنیر لبنه استفاده کنید که کم چرب تره.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
آموزش رنگ کردن موها برای عید💖
@سشوار @لمه @بافت @فر @شلاقی کردن موها 👏👏👏
حالت دادن به موها برای زیر شال و روسری 😍
استایل وحجاب شیک 👌👌
همه رو اینجا یاد بگیر💃👇
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
آرایشگاه تعطیله؟ منم آوردم خونتون 💃
💖بدو خوشگلم جانمونی یه وقت ☝️🏃♀
#بشقاب_پروتئین 🥘
مواد لازم:
1_2 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده
(نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،1 قاشق روغن زیتون، و هر ادویه دلخواه برای مرینیت مرغ)
5 عدد قارچ اسلایس شده
5 عدد گوجه گیلاسی
3 تا 4 حبه سیر رنده شده
1/2 لیوان نخود پخته
مقداری اسفناج
مقداری روغن زیتون
1 آووکادو کوچک پوره شده
طرز تهیه
ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل یا ادویه دلخواه مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند،سپس یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گذاشته و مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته و طلایی شوند،از ماهیتابه در آورده و در یک بشقاب گذاشته و روی انرا بپوشانید تا گرم بماند،مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه اسپری کنید سیر را اضافه و تفت دهید و بعد به ترتیب قارچ،نخود و گوجه گیلاسی را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کاراملی و نرم شوند در اخر اسفناج ،نمک و فلفل بزنید، حرارت را خاموش کنید و همراه با مرغ و پوره آووکادو سرو کنید نوش جان🤗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯