#شام_سالم
#سوپ_کدو_و_ذرت
مواد مورد نیاز برای یک نفر:
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
موسیر: 1 عدد متوسط، خرد شده
کدو: 2 عدد متوسط، خرد شده
آویشن یا پونه کوهی تازه: 3 قاشق چایخوری، خرد شده
آب مرغ یا آب سبزیجات: 2 لیوان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
دانه ذرت تازه: 1 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
پنیر فتا: یک چهارم لیوان، خرد شده
طرز تهیه:
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. موسیر را اضافه کنید. 1 دقیقه محتویات ماهیتابه را هم بزنید. سپس کدو و 1 قاشق چایخوری از آویشن یا پونه کوهی را اضافه کرده و به هم بزنید تا کدو شروع به نرم شدن کند (5-3 دقیقه).
سپس آب مرغ و نمک را اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کدو کاملاً نرم شود(حدود 5 دقیقه). محتویات ماهیتابه را با استفاده از مخلوط کن به صورت پوره در آورید. سوپ را به ماهیتابه برگردانید و ذرت را اضافه کنید. صبر کنید تا ذرت نرم شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید. آبلیمو را اضافه کنید. سوپ را با 2 قاشق باقیمانده از آویشن یا پونه کوهی و پنیر فتا سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_اندونزی 🍲 😋
یک عدد کلم سفید متوسط رو خرد کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز و نگینی ریز کردم
شش عدد خیارشور درشت رو نگینی کردم
نصف رول کالباس رو نگینی کردم
یک عدد فلفل دلمه متوسط رونگینی کردم
همه رو مخلوط کردم بهش نمک و دو سه ق آبلیمو تازه هم زدم
ترکیب نصف ماست نصف سس زدم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکولقمه
#فینگرفود
سبزی کوکو،،،ادویه(نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پودر سیر)،،تخم مرغ و 1 قاشق روغن زیتون رو با همزن مخلوط می کنیم
((درصورت دلخواه می تونیم برای طعم بهتر ،گردو ، سیر تازه و یا زرشک رو هم به مواد اضافه کنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_بادمجان خوشمزههه🍆
1 بسته گوشت چرخکرده 400 گرمی
500 گرم بادمجان
2 عدد تخم مرغ
5 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه
جعفری یا شوید
روغن
بادمجان هارو رنده میکنیم بهش 1 ق چ نمک میزنیم و 30 دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم ونیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری سریع و راحت
😍این ویدیوی خوشمزه طرز تهیه لقمههای مرغ پنیری هست که علاوه بر خوشمزگی؛ خیلی هم سالمه . برای مهمونیا هم گزینهی خوبی هستن
.
یک سینه مرغ پخته و ریز خرد شده، یک سیب زمینی متوسط پخته(مقدار مرغ کمی از سیب زمینی بیشتر)، نصف فلفل دلمه قرمز، یک پیاز قرمز، مقدار دلخواه خیارشور و سبزی.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_با_گوشت
#خورش_بامیه
برای اینکه بامیه لیز نشه :
1. سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه.
2. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه
3. زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.
4. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.
5. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد 5 دقیقه
6. بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمر هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#جالزونه (یا پیتزا بسته)
دستور این خمیر خیلی خوبه . با این دستور 4 عدد پیتزا میشه درست کرد. میتونید با نصف این مواد هم درست کنید.
مواد لازم برای خمیر:
100 گرم کره آب شده
1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1 پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک
حدود 5 لیوان آرد برای داخل جالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید. من روی خمیر کمی سس کچاپ زدم . پنیر کاشار(پنیر پیتزا) ، فلفل، گوجه فرنگی ، ذرت ، سوجوک و سوسیس استفاده کردم.
طرز تهیه:
ابتدا شیر و آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید تا خمیر مایه حل شود.(خمیر مایه فوری سالم نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه معمولی را حدود 10 دقیقه استراحت بدید) سپس بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی آماده شود. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. در این فاصله مواد پیتزا را آماده کنید. خمیر را به 4 چانه تقسیم کنید. روی هر چانه کمی آرد بپاشید و با وردنه شکل گرد و نازک باز کنید. روی نصف خمیر از مواد داخل بریزید طوری که از کناره ها
خالی بماند و با نصف دیگر خمیر روی مواد را بپوشانید و کناره ها را با پیچیدن ببندید. روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و با چاقو خطهایی روی خمیر بزنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید. از این خمیر 4 عدد کالزونه آماده شد. میتوانید داخل دو سینی بذارید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (وقتی زیر جالزونه پخت میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید تا رویش سرخ شود)
نوش جان💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_سوروک
نان روغنی معروف استان یزد
مواد لازم: برای تهیه نان سوروک یزدی
2 لیوان آب
یک کیلو و صد گرم آرد سنگک
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری گلرنگ
3 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
20 گرم مایه خمیر
روغن کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه: نان سوروک یزدی
ابتدا یک قاشق شکر و مایه خمیر را با حدود نصف استکان آب ولرم مخلوط میکنیم، (در صورتیکه از مایه فعال استفاده میکنید میتوانید این مرحله را حذف کنید). سپس کمی آرد به آن اضافه میکنیم و آن را به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم تا حجم خمیرسه برابر افزایش پیدا کند.
نمک، آرد و آب را مخلوط میکنیم، تخم گشنیز و گلرنگ آسیاب شده را (لازم نیست کاملا پودر شود تنها در صورتیکه کمی ریز شود کافی است) به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و در آخر مایه خمیر را به آن اضافه میکنیم. در این مرحله باید خمیر را به خوبی ورز دهیم (حدود ده دقیقه آن را ورز دهید). کمی آرد در کنار دستتان قرار دهید تا در صورت نیازدستتان را به آرد آغشته کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. روی خمیر را با استفاده از پارچهتمیز یا کیسه میپوشانیم و در جایی گرم قرار میدهیم (میتوانید ظرف را زیر پتو قرار دهید.)
بعد از حدود 1 ساعت مجددا خمیر را ورز میدهیم و آن را به اصطلاح چانه میکنیم و به مدت نیم ساعت به آن استراحت میدهیم. با کمک وردنه خمیرها را باز کنید تا به ضخامت حدود 0/5 سانتیمتر برسد.
در تابه مقداری روغن کنجد بریزید تا داغ شود، سپس آن را در تابه سرخ کنید بعد از آنکه یک طرف کامل طلایی رنگ شد آن را برگردانده و طرف دیگر را هم خوب سرخ کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر روی نانهایی که سرخ کردید بریزید و در ظرف مناسب سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذای_کودک
سوپ اسفناج
بلغور گندم
اسفناج
گوجه
پیاز
روغن زیتون
گوشت چرخ کرده
سویق برنج نخود عدس ترکیب ی قاشق غذاخوری(اختیاری)
شما میتونید به همراه رلغور عدس و خرده برنجم بریزید.
نمک کمی زردچوبه پودر سیر دارچین
پیاز رو با روغن زیتون تفت بدید گوشت چرخ شده رو اضافه کتید ی تفت بدید حالا ی گوجه رنده شده و بلغور گندم و اب رو اضافه کنید و بذازید بپزن یکساعت پخت نیاز بعد اسفناج رو اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت دیگه پخت پنج دقیقه اخر سویقهارو تو یکم اب حل کردم ب سوپ اضافه کردم.
کمی لیمو انتها در موقع سرو زدم.
با حذف اسفناج میتونید از نه ماهگی بدید.
اسفناح یکسالگی به بعد.
حذف و اضافه ادویه جات زیر یکسال با صلاحدید خودتون.
ادویه جات اول غذا با گوشت تفت خورد.
استفاده از سویق
پزشکان طب اسلامی معتقدند استفاده از سویق ها در رشد کودک تأثیر ویژه ای دارد. ائمه معصومین (علیهم السلام) نیز سفارش ویژه ای به خوراندن سویق به نوزاد کرده اند (المحاسن، ج2، ص489). آن ها معتقدند خوراندن سویق به نوزاد، سبب رشد و تقویت بدن کودک، روییدن گوشت وتقویت استخوان ها و سیستم اسکلتی کودک می گردد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کتلت_ميگو
مواد لازم
میگو پاک کرده 300 گرم
سیب زمینی آبپز دو عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه حبه درشت
گشنيز خرد شده سه تا چهار ق غ با کمی شويد
آرد سوخاری 2 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گرام ماسالا یا کاری یا ادویه ميگو بمیزان لازم
میگو و سیر و پیاز و سیب زمینی رو تو غذا ساز،بریزید تا میکس بشه بعد نمک، فلفل و ادویه ها و.سبزی (همه مواد) رو مخلوط،کنید و خوب ورز بدید و یه مقدار از مواد بردارید توی آرد سوخاری،بزنید،هر شکلی که دوست دارید در بیارید و توی روغن سرخ کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شنیسل_مرغ
سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون باچند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن.
با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزهدار کنید و یک ساعت استراحت بدید.
آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید.
دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید .
برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید
داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو رو نگاه کن 👆👆
حالا یه پیشنهاد عالی دارم👌
بیا تو این کانال عالی و هر روز چنتا ویدیو عالی ببین 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
هدایت شده از
💚او احمدی نژاد است 👌
مردانه در جهاد است 💚
👈 برترین کانال انتخاباتی 👌
با رویکرد حمایت از دکتر و کلیپ های ناب از دکتر احمدی نژاد
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094
پاسخ به شبهات 👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کته_خلال
گوشت چرخ کرده 350 گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری سر پر
خلال بادوم 2 قاشق غذا خوری سر پر
کشمش 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
هویج 2 عدد
زرشک 2 قاشق غذا خوری
برنج 3 پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
CQACAgQAAx0CVBp6RAACFN1goK_PBMx8xb0WIG_bYvK4r0C3fgAC6QkAAvovAAFRyzEqDytvqJQfBA.mp3
5.54M
⏯ #استودیویی احساسی
🍃مادرم اسمتو خوند تو گوشم
🍃شال مشکیتو گذاشت رو دوشم
🎤 #حسین_طاهری
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
🎤 @zakerin0 🔉
💚 @yaran0 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سرسبزى باغی از
🌿 غزل ، تقدیم تو باد..
🌸روياى لبالب از عسل،
🌿تقدیم تو باد ...
🌸در را بگشا، عجب هوايى،
🌿بـه بـه!خوشبختی صبح،
🌸یک بغل تقدیم تو باد..
سـ💗ـلام
🌸صبح دوشنبه تون بخیر
🌿امروزتون مملو از شادی
🌸و آرامش و سلامتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچا_پیتزا_تکنفره
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ 2 عدد( یه زرده برای روی نون)
روغن مایع نصف لیوان
شیر 1 لیوان
4-5 لیوان آرد
خمیر مایه 1 ق غ خ
نمک یه ق م خ
شکر 2 ق سوپ خ سرخالی
کره 3 ق غ خ
طرز تهیه
داخل یه ظرف 4 لیوان آرد ،خمیر مایه،شکر ونمک بریزید و هم بزنید بعد وسطش رو گود کنید و یه تخم مرغ کامل و یه سفیده و شیر ( شیر از ولرم یکم گرمتر باشه) روغن رو اضافه کنید وبا دست هم بزنید و ورز بدید بعد کم کم آرد اضافه کنید و فنی خمیر یه کم بدست چسبید دیگه آرد اضافه نکنید و خوب ورز بدید وقتی آماده شد روش رو سلفون بکشید و بزارید که استراحت کنه و حجمش 2 برابر بشه .
وقتی خمیر حجیم شد یه کم ورز میدیم و بعد مثل تصویر به چند قسمت تقسیم میکنیم ( اندازش به خودتون بستگی داره) و داخل سینی فر میچینیم و بعد با ته لیوان و سط خمیر رو یکم گود میکنیم و بعد داخلش رو سس کچاپ میزنیم وبعد سوسیس خرد شده و پنیر رو داخلش پر میکنیم ( برای پر کردن مواد داخلش از هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید) و بعد به کنارههای خمیر زرده تخم مرغ میمالیم و در آخر با دمای 200 درجه میپزیم
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_کته_باسبزیجات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دل_مرغ
دل مرغ روبعد ازشستن وتميزكردن بزاريد بپزه تقريباكمي طول ميكشه بپزه بزاريد نرم نرم بشه بعد پيازداغ كنيدوكمي هم سير رنده شده بربزيد تا تفت بخوره وبعد دل مرغ روبهش اضافه كنيدخوب تفت بدين بعد قارچ رواضافه كنيد وتفت بدين تا ابش خشك بشه زرچوبه روهم موقع پياز داغ كردن اضافه كنيدبعدكه قارچ تفت خورد فلفل دلمه هم اضافه كنيد تفت بدين وبعد گوجه نگيني شده وفلفل ونمك وپاپريكا هم اضافه كنيد والبته كمي هم رب خوب همه روتفت بدين دراخريك استكان اب بريزيد واجازه بدين بجوشه تا ابش خشك بشه وشكل يك سس روبگيره وبعددركنار سيب زميني سرخ كرده ونون يا پلو
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_ماست_تابه_ای
مواد لازم
ماست 1و1/2پ
روغن زیتون2ق غ
آرد سفید همه منظوره2و1/2پ
بیکینگ پودر3ق چ
نمک1ق چ
طرز تهیه
همه مواد رو با هم مخلوط کنید با دست یا قاشق یا میکسر.خمیر کمی چسبنده هست ولی اشکالی نداره اونو 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد کنید روشو با یه پارچه بپوشونید تا خشک نشه و از اولی شروع کنید با وردنه روی سطح صافی که آردپاشی شده اونو باز کنید تا هر چقدر که امکان داره و پاره نشه باز کنید بعد با احتیاط بردارید و داخل یه تابه بدون روغن که با حرارت نسبتا بالا گرم شده قرار بدین تا روی نون حباب بزنه بعد برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.همه رو به همین صورت آماده کنید و بپزید.نون بافت نرمی داره و برخلاف نونایی که با مخمره چند روز بدون اینکه بیات بشه داخل نایلون در جای خنک میتونید نگهداری کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اردک_شکم_پر
موادلازم
اردک درسته با پوست:1 عدد
اناردون شده ترش: 1 پیمانه
گردوی آسیابشده:250 گرم
سبزی معطر(جعفری،گشنیز،نعنا،خالیواش،چوچاق)750 گرم«من کمی اسفناج هم میریزم»
رب نارنج یا رب انار:1 فنجان پر
پیاز:2 عدد
سیر:2 تا 3 حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،گلپر:به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه یه کوچولو تو دیک روغن میریزیم و همه طرف اردک و سرخ میکنیم.
پیازها رو خرد کرده و سرخ کنید و سیر و نگینی خردکرده و با پیاز تفت بدید، بعد سبزی ها رو که خرد شده به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت بدید، گردو، رب نارنج یا انار، نمک، فلفل و زردچوبه و گلپر رو اضافه کرده ومحتویات رو کامل به هم بزنید و برای 10دقیقه در ظرف و بزارید تا سبزیو گردوش پخته بشه و خوب جا بیفته.حالا محتویات داخل شکم اردک آماده ست.باید اینها رو داخل شکم اردک بریزید و شکمش را کامل بدوزید یا با خلال ببندید(که با خلال راحتتر و بهتره)بعد از آنکه داخل شکم پر شد، داخل قابلمه ای که اردک و توش سرخ کرده بودیم میزاریم
شعله گاز و روشن میکتیم و رو حرارت ملایم میزاریمش تا اردکمون کاملا بپزه.چون اردک چربی داره و موقع پخت این چربی ها آب میشهنباید هیچ روغن یا حتی یه قطره آب هم بهش اضافه کرد....فقط شعله گازتون باید خیلی ملایم باشه و هرچند وقت اردک و زیر و رو کنیدتا همه طرفش بپزه.در قابلمه رو حتما بزارید.
برای آنکه مطمئن بشید که غذا آماده شده یا نه یک چنگال بردارید و به آرامی وارد گوشه ای از گوشت اردک کنید. اگه راحت خارج شد غذا حاضره و گرنه برای پخت زمان بیشتری نیاز داره
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_بروکلی
در ظرفی یک عدد پیاز وسیر رو تفت داده ,زردچوبه و فلفل سیاه زده , و حدود سیصد گرم کلم بروکلی رو معادل یک بوته متوسط که خرد کردین میتونین ساقه هاشو هم استفاده کنین و حسابی بشورین (کلم رو خرد کنین بمدت یکساعت در ابنمک بذارین بعد بشورین)ودو هویج ریز خرد شده(قابل حذف) رو اضافه کنین یه تفت کوچولو بدین نصف پیمانه جو پرک شده رو اضافه کنین دولیوان آب مرغ بریزین،اگه نداشتین از طعم دهنده موجود در بازار میتونین استفاده کنین،
بذارین تا موادتون بپزه دراخروقتی که پخت با گوشتکوب برقی مواد رو باهم میکس کنید ودراین مرحله دوقاشق خامه پاکتی رو که رقیق کردین بعلاوه یک لیموی تازه به سوپ اضافه کنین،
طعم بسیار خوشمزه ای میگیره، حتما با شروع فصل سرما و باتوجه به خاصیت بسیار زیاد این کلم در وعده ی غذایی خانواده جا بدین و سیستم ایمنی بدن خودتان را با این مواد مغذی بالا ببرید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
#تست_هوش
مرد و زنی برای خوردن ناهار به یک رستوران رفتند. وقتی منتظر آماده شدن غذایشان بودند، زن پنج نوشیدنی همراه با یخ سفارش داد چون هوا بسیار گرم بود. زن چهار تا از نوشیدنی ها را یکجا سر کشید. نوشیدنی پنجم را هم کمی بعد مرد خورد. بعد از مدتی، حال مرد بد شد و از دنیا رفت. به گفته ی پزشکان هر پنج نوشیدنی سمی بودند.
سؤال: چطور زن زنده مانده بود ولی مرد از دنیا رفته بود؟
فقط نوابغ پاسخ رو میدونن😁👌
پاسخ در لینک زیر👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3021275190Ce273983a4a