#سمبوسه
✍ مواد داخلش شبیه مواد ماکارونی
گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ کرده فراوان و سیب زمینی و فلفل دلمه ایی و (قارچ و ذرت و ...) و ادویه..
گوشت رو سرخ کردین بقیه رو هم تفت بدین و باهم قاطی کنید نکتش اینه که مواد نباید روغنی و خیلی رب داشته باشه..رب در حد چند قاشق واسه رنگش..
نون لواش هارو به سه قسمت تقسیم کردم چون بلند بودن از وسط هم نصف کردم یعنی هر یدونه لواش 6تا سمبوسه بهم داد..
مواد رو در قسمت پایین گوشه نون میریزیم و به حالت ضرب دری میبندیم تا شکلش شبیه سمبوسه بشه همرو اماده میکنیم و در تابه که روغن فراوان ریختیم سرخ میکنیم و روی دستمال کاعدی میراریم تا روغن اضافه گرفته بشه و در ظرف سرو میچینیم و تزیین میکنیم..
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوز_نارگیلی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كرپ_لقمه
دوعدد تخم مرغ
دونيم ليوان شير
يك ونيم ليوان آرد
يه قاشق چاي خوري نمك
يك چهارم ليوان هم روغن
تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيد.
بعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد و چند دقيقه تو فربزاريد كه پنيرها آب بشن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خبری 🌹🌹
از رنگ نـارنـجی ایتا خسته شدی؟!😑
✨✨تــمـ های جدید #ایتا رسید😍
#دخترونه #پسرونه بیش از 300 #تم جدید❤️
🌸برای استفاده از تمـ های جدید حتما ایتا را #بروز_رسانی کنید و از 40 قابلیت جدیدش لذت ببرید😍😍😍
http://eitaa.com/joinchat/1289093138C22acd40807
سال نو با #تمهای نو👆👆👆
♻️فایل #آپدیت ایتا در کانال قرار گرفت
#کوفته_تخم_مرغ
فریده پز
✍مواد لازم
لپه 2 پیمانه
گوشت تکه ای 300 گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
تره خرد شده نصف لیوان من ترجیحا از مرضه کوهی استفاده کردم
نمک ، زردچوبه ، فلفل
روغن برای سرخ کردن ب میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
✍طرز تهیه
در ابتدا باید بگم این غذا خیلی سیر کننده است اما بسیار ترد و خوشمزه است مطمئنم جزو برنامه های غذایی هفتگیتون میشه😉
ابتدا لپه ها را خوب بشوئید و ب مدت یک ساعت بخیسانید بعد بپزید بعد از پخت تو ابکش بریزید گوشت رو هم با پیاز و زردچوبه و نمک تفت دهید و بزارید کاملا بپزه.
حالا لپه ها رو تو میکسر میکس کنید تا کاملا له بشن و گوشت را هم میکس کنید در حدی که حالت ریش ریش پیدا کند بعد با پیاز رنده شده و نمک و سبزی یعنی تره یا مرضه و زردچوبه و پیاز داغ و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و ورزش دهید.
حالا گلوله هایی بردارید و بعد از گرد کردن داخلش را سوراخ کنید و در روغن سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فستفود خوشمزه😍
خمیر جادویی
سوسیس
سس
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین روز سال نو هم گذشت🌸🍃
براتون امشب دعا میکنم🙏
خدای بزرگ نصیب تون کند🙏
هر آنچه از خوبیها آرزو دارید🙏
لحظه هاتون آروم🌸🍃
دلتون غرق در شادی💕🌸🍃
با آرزوی بهترینها برای شما خوبان 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــــــــــلام
💕صبحتون به شادی
🌸جمعه تون عالـی
💕الهی بهترینها نصیبتان
🌸روزتــون قـشنـگـــــ🌸
💞 @fast_food 💞
#کوفته_تخم_مرغ
فریده پز
✍مواد لازم
لپه 2 پیمانه
گوشت تکه ای 300 گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
تره خرد شده نصف لیوان من ترجیحا از مرضه کوهی استفاده کردم
نمک ، زردچوبه ، فلفل
روغن برای سرخ کردن ب میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
✍طرز تهیه
در ابتدا باید بگم این غذا خیلی سیر کننده است اما بسیار ترد و خوشمزه است مطمئنم جزو برنامه های غذایی هفتگیتون میشه😉
ابتدا لپه ها را خوب بشوئید و ب مدت یک ساعت بخیسانید بعد بپزید بعد از پخت تو ابکش بریزید گوشت رو هم با پیاز و زردچوبه و نمک تفت دهید و بزارید کاملا بپزه.
حالا لپه ها رو تو میکسر میکس کنید تا کاملا له بشن و گوشت را هم میکس کنید در حدی که حالت ریش ریش پیدا کند بعد با پیاز رنده شده و نمک و سبزی یعنی تره یا مرضه و زردچوبه و پیاز داغ و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و ورزش دهید.
حالا گلوله هایی بردارید و بعد از گرد کردن داخلش را سوراخ کنید و در روغن سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خورشت_کدو
✍مواد لازم
گوشت قرمز خرد شده،ادویه و نمک به میزان لازم،گوجه فرنگی،لپه،سبوس گندم،رب گوجه،روغن،کدو
✍طرز تهیه
ابتدا گوشت وپیاز خلال شده رو بهمراه روغن تف داده سپس رب گوجه و ادویه جات مخصوص خورشت رو اضافه میکنیم.
لپه هایی رو که از قبل آبپز کردیم بهمراه سبوس گندم اضافه میکنیم و آب ولرم روی مواد ریخته وشعله حرارت رو بعد از جوش زدن آب خورشت کم میکنیم 15 الی 20 دقیقه قبل از اینکه خورشت آماده باشه گوجه و کدو رو اضافه میکنیم. نوش جون.
نکته❗️همزمان با اضافه کردن گوجه و کدو نمک رو اضافه میکنیم ، دلیلش هم اینه که گوشت خوب پخته بشه.
دستپخت آزاده خانم❤️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاستا_بدون_گوشت
✍اندازه يه بشقاب پاستا فرمي آبكش كردم و توي تابه جداگونه كدو خرد شده رو كمي تفت دادم و نمك و فلفل سياه زدم بعد از كمي تفت دادن چندتا گوجه گيلاسي اضافه كردم و بازم نمك فلفل سياه زدم و يه برش از فلفل دلمه اي هم اضافه كردم و باهم تفت دادم و يه قاشق چايخوري رب گوجه و يكي دو قاشق آب اضافه كردم و بازم نمك و فلفل سياه زدم و يه كوچولو هم پودر آويشن و هم همينطور سه قاشق لوبيا چشم بلبلي پخته شده اضافه كردم و همه رو باهم تفت دادم و پاستا رو بهشون اضافه كردم وقتي كاملا همه مواد باهم طعم دار شدن توي بشقاب سرو كردم.
دستپخت زهرا مستطابی❤️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دلمه_كدو_ستاره_اي
✍انتخاب مواد داخل دلمه كاملا سليقه اي است اما اگر مايل هستيد مواد مياني دلمه هاي درون عكس را ببينيد با دستور زير همراه باشيد.
بوسيله قاشق چايخوري كوچك يا ابزار مخصوص خالي كردن ميوه و سبزيجات مقداري از بافت كدو را خارج كرده طوري كه كف و ديواره كدوها آسيبي نبيند. در ظرف ديگري كينوا پخته شده ، پياز سرخ شده ، گوشت چرخ كرده تفت داده شده با رب و زعفران ، قارچ ، زرشك و گردو و گشنيز ريز خرد شده را باهم مخلوط و داخل كدو را با اين مواد پر كنيد.
براي تهيه #سس دلمه : پياز خرد شده ، باقيمانده كدو كه از قبل بوسيله قاشق جدا شده ، زنجفيل تازه ، گوجه خشك شده ، جعفري تازه ، نمك ،فلفل سياه ، روغن زيتون و يك پيمانه آب جوش را درون ميكسر ريخته تا كاملا پوره شود سپس كف ظرف و روي كدو ها ريخته و اجازه ميدهيم با درب بسته و با دماي صدوهشتاد درجه سانتيگراد به مدت چهل و پنج دقيقه به ارامي درون فر پخته شود .
درصورت تمايل در انتهاي پخت ميتوان با مخلوط سركه و شكر و محلول زعفران غليظ عطر وطعمي ملس به خوراك بخشيد.
✍ كدو ستاره اي به لحاظ طعم ، نوع بافت و ميزان پخت به كدو سبز قلمي بسيار شباهت دارد.
✍ این کدورا میتوانید در بازار تجریش تهیه کنید.
✍ کینوا (Quinoa)، برنج اینکا یا خاویار گیاهی نام نوعی دانه خوراکی کم کالری، حجیم و بسیار مغذی است وجایگزین خوبی برای برنج برای افراد دیابتی محسوب میشود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دومین شب بهار🌺
بخیر و خوشی
انشاءالله سال جدید
پراز خبرهای خوب
همراه با سلامتی وشادی
لبریز از موفقیت
وسرشار از خیروبرکت باشه
#شبتون_بخیر 🌼🍃
💞 @fast_food 💞
#خورش_کرفس
✍خورش کرفس هم میتونید رب بزنید و بدون لوبیا درست کنید هم به این روشی که من درست کردم ولوبیا زدم
گوشت رو با یک عدد پیاز تفت دهید و سرخ کنید.
اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید همه مواد رو با هم بزارید بپزه من از گوشت گوساله استفاده کردم خانواده من از گوشت گوسفندی استقبال نمیکنن گوشت وپیار که سرخ شدن میزارم نیم پز شه تا گوشت نیم پز شه کرفس رو به تکه های چند سانتی برش بزنید وتفت دهید و کنار بزارید.
مقداری نعنا وجعفری وکمی از برگهای کرفس رو خورد کرده وتفت دهید گوشت که نیم پز شد کرفس وسبزی کمی هم سبزی قورمه زدم ولوبیا رو که شب خیس کردیم به همراه چند عدد لیمو عمانی وزردچوبه وفلفل قرمز و فلفل سیاه به گوشت نیم پز اضافه و شعله رو کم میکنیم تا خوب پخته و جا بیفته آخر سر نمک میزنیم برای چاشنی اگه لیمو دوست ندارید از آبغوره استفاده کنید و با کته نوووووش جان بفرمایید.
اگه لوبیا رو دوست ندارید میتونید حذف کنید همیشه به خورش آب به اندازه کافی بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید خورش کرفس با لوبیا سفید هم خیلی خوشمزست.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خوراک_زبان
✍مواد لازم
زبان گوساله ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
چوب دارچین ۱ قطعه
سیر ۱ حبه
برگ بو ۳ عدد
زنجبیل ۱قطعه کوچک
هل ۳ عدد
رب ۱ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
تره فرنگی به میزان لازم
✍طرز تهیه
توجه داشته باشید که در انتهای زبان گوساله مقدار زیادی چربی وجود دارد که این نوع چربی ها از نوع اشباع شده هستند و شما باید این چربی ها را از زبان گوساله جدا کنید.
سپس پرز های سطح زبان را با کمک برس تمیز کنید و زبان را به خوبی بشویید.
پیاز ها را خرد کنید و در قابلمه ای مناسب زبان گوساله را به همراه دارچین و هل و تخم گشنیز و برگ بو و زنجبیل و نمک و زردچوبه و پیاز خرد شده و تره فرنگی بریزید و سپس مقداری آب بر روی این مواد ریخته و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا خوراک زبان پخته شود.
در مرحله بعدی پخت خوراک زبان بعد از پخته شدن زبان دارچین و زنجبیل و برگ بو را از قابلمه جدا کنید و دور بریزید. خوراک زبان را از قابلمه خارج کنید و پوست آن را بکنید.
سپس جعفری خرد شده رابه همراه رب به خوراک آب خوراک اضافه نمایید. می توانید جعفری و رب را تفت دهید و بعد به خوراک اضافه کنید ولی چون خوراک زبان چرب است معمولا این مواد را بدون سرخ کردن به خوراک اضافه میکنند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خوراك_بادمجون_و_گوشت
✍ ٤٠٠گرم گوشت بدون چربي چرخ شده رو با فلفل سياه كمي زردجوبه ودارچين وپودر پياز ونمك ورز دادم وبصورت كتلت در روغن كم سرخ كردم البته زياد سرخ نبايد بشه تقريبا مثل كباب تابه وبعد كنار گذاشتم.
سه تا بادمجون دلمه ايي را پوست گرفتم وبرش حلقه زدم كمي نمك زدم ودر آبكش به مدت يكساعت كنار گذاشتم وبعد از آن ،آنها رو شستم و سرخ كردم وكنار گذاشتم.
يك پياز متوسط را رنده كردم با كمي روغن تفت دادم و بعد دو يا سه قاشق رب اضافه كردم تفت دادم و كمي زرد چوبه وفلفل زدم وكمي آب اضافه كردم كمي جوش كه آمد از حرارت برداشتم.
بادمجونها رو روي سس گوجه فرنگي چيدم و بعد هم كبابها رو روي بادمجونها چيدم و بعد چند گوجه فرنگي رو دو نصف كرده بودم و در روغن باقيمانده از بادمجونها يك حرارت كوچك دادم وروي كبابها گذاشتم دوتا فلفل هم گذاشتم و روي ظرف آن فويل كشيدم وبه مدت ٢٠ تا٣٠دقيقه با حرارت ١٧٥توي فر گذاشتم تا كبابها نرم بشوند.
دوستان اين غذا نبايد آبدار باشه بايد حالت سس داشته باشه وانتخاب نوع بادمجون سليقه ايست از بادمجون معمولي هم ميشه استفاده كرد ولي بايد حلقه برش زده شود وشما ميتونيد چلو هم كنار اين غذا داشته باشيد ولي من نون را ترجيح ميدم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#واویشکا
✍ سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کرده و توی روغن سرخ کنید. از تابه دربیارید و پیاز نگینی رو تا سبک شدن تفت بدید.
مرغ ها و سیر رنده شده رو اضافه کنید و بزارید کامل مرغها بپزن فلفل دلمه ای و گوجه هارو اضافه کنید و اجازه بدید گوجه ها نرم شن.
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران و رب بزنید و در آخر سیب زمینی هارو بریزید و موادو مخلوط کنید و حرارت خاموش.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#آناناس_بستنی🍍🍦🍍🍦
✍ ابتدا یک لیوان خامه فرم گرفته رو با یک سوم لیوان آب آناناس و یه دونه بستنی وانیلی لیوانی با هم زن میزنیم بعد جام ها رو به مدت دو سه دقیقه داخل فریزر میزاریم تا سرد بشن.
بعد شکلات تخته ای تلخ رو بن ماری میکنیم و به دیواره های جام میریزیم بعد موز حلقه شده کف جام ها میریزیم بعد کمی از مواد بعد تکه های نگینی شده آناناس بعد گردو و کمی پودر پسته و باز مواد و حلقه های موز و تکه های شکلات و در آخر با خامه تزیین میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خوراک_مرغ 😋
✍برای درست کردن این مرغ خوشمزه بدونه رب ابتدا مرغ با یه پیاز که دو نصف کرده بودم و یه هویج و دو لیوان آب و نمک و زرد چوبه گذاشتم یک ربع بپزه بعد توی روغن سرخ کردم.
مرغ سرخ شده رو برداشتم ، سه تا پیاز رنده کردم و توی تابه ریختم پنجاه گرم کره اضافه کردم تفت دادم.
کمی نمک و زرد چوبه زدم سه چهارتا گوجه رنده کردم به پیازم اضافه کردم کمی تفت دادم بعد دولیوان آب مرغ یا آب جوش اضافه کردم تکه های مرغ توی سس گذاشتم در تابه رو گذاشتم بعداز نیم ساعت آماده شد. گوجه و سیب زمینی سرخ کردم.
میتونین گوجه رو دونصف کنین روی تکه های مرغ بزارین بخارپز بشه. برای اینکه سیب زمینی هامون بعداز سرخ شدن نرم نشه توی آب نمک درحال جوش سیب زمینی های خرد شده رو بریزین سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنین بعد تو روغن داغ سرخ کنین مث سیب زمینی رستورانی میشه ترد و خوشمزه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد_مرغ_و_پيازچه
✍سينه مرغ پخته شده را پياز و نمك و فلفل و كمي آب پختم و بعد ريش ريش كردم و سيب زمينيهاي آبپز رو نواري برش و مكعبي كردم، خيارشور هارو خرد كردم..
پيازچه رو خرد و تمام مواد رو مخلوط و سس و نمك و فلفل رو اضافه كردم و داخل يخچال گذاشتم تا مواد به خورد هم برن كامل.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بوراني_لبو 😋
✍چهار تا لبوي متوسط رو آبپز كنيد(ما دو ليوان لبوي رنده شده لازم داريم). لبو نبايد بيش از حد بپزه ، در حدي كه كمي نرم بشه و اگر با چاقو تست كرديد راحت چاقو داخلش بشه.
لبو رو آبكش كنيد تا كاملا آبش گرفته بشه بعد با رنده ي درشت رنده كنيد. حالا دو ليوان لبو رنده شده+دو ليوان ماست چكيده+دو حبه سير رنده شده+نمك و فلفل سياه رو مخلوط كنيد و روشو با كمي نعناع خرد شده تزيين كنيد (دلخواه).
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_پرتقال🍊🍊
✍ ٨٠٠ گرم پرتقال را حلقه حلقه کنید و داخل آبجوش ریخته چند دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید این کار را سه تا چهار بار انجام دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس یک ساعت در آب سرد گذاشته.
سه پیمانه شکر با یک و نیم پیمانه آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و شکر حل شود پرتقال ها را به آن اضافه کرده صبر کنید تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید میتوانید به جای آب مقدار آن را کمتر کرده آب پرتقال به شربت اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh