eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
با یک آموزش خنک و خوشمزه در خدمتتونم💁‍♀️ مواد لازم: توت فرنگی یک کیلو شکر ۳ لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید) آب ۴ لیتر آب نصف لیمو طرز تهیه:ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید
. ♥️💥 کیوی💥😍 . ابتدا ۴عدد کیوی رو با شش ق غ شکر می زاریم پخته بشه(اگر پخته نشه ژله کیوی نمیبنده) حرارت رو کم میکنیم و اب نیازی نداره بعد از پخت میکس میکنیم و میزاریم کنار یه بسته پودر ژلهکیوی رو با یه لیوان اب جوش مخلوط میکنیم تا ذراتش کاملا حل بشه ،یه بسته پنیر ماسکار پونه دویست گرمیو دو ق غ خامه صبحانه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و ژله حل شده و پوره کیوی رو هم اضافه با همزن مخلوط میکنیم تا یکدست بشه کف قالب رو مقداری چرب میکنیم و مایه دسر رو داخلش ریخته داخل یخچال میزاریم تا ببنده واسه قسمت ساده کرم چیز یک لیوان شیر رو روی حرارت گرم میکنیم نصف پیمانه شکر رو اضافه کرده تا حل بشه یک ق غ پودر ژلاتینرو با چهار ق غ اب سردمخلوط و بعد بن ماری کرده و بعد از حل شدن به شیر گرم شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم،صد گرم پنیر ماسکار پونه یا خامه ای رو با چهار ق غ خامه صبحانه با همزن میزنیم و به شیر از حرارت افتاده اضافه و مخلوط میکنیم و روی لایه قبلی دسر ریخته و برای دو ساعت دیگه به یخچال منتقل میکنیم تا حاضر بشه
اون شیشه‌ی کوچیک می ذارم یخچال برای غذا استفاده کنم😋 طرز تهیه: یه جعبه آلو داشتم تمیز شستم و داخل قابلمه گذاشتم یک لیتر آب ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه وقتی نرم شدن با پشت کفگیر له کردم تا زودتر و راحتتر بپزه بعد از صافی رد کردم تا هسته هاش جدا شن دوباره روی حرارت گذاشتم تا صاف و یکدست شه دو قاشق رب انار ریختم(اختیاریه) و بر حسب ذائقه نمک یا شکر ریختم . یکی دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش کردم و یه لایه نازک روی سینی ها ریختم. پ.ن .روی لواشک اصلا نایلون نکشید که کپک می زنه.
🍛 😋 اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت
🥞🍮🍭 دنت بیسکوییتی زعفرانی مواد لازم برای۲ نفر مواد اصلی آرد ۲ قاشق غذا خوری پودر کاسترد ۲ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری کره ۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۲ لیتر بیسکویت پتی بور ۵ عدد پودر زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتدا کره را داخل قابلمه نچسبی ریخته و آرد رو تفت میدیم تا کمی طلایی رنگ بشه.بعد هم پودر کاسترد رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم ۲- مواد را از روی حرارت برمیداریم و بعد از آن بیسکوییت آسیاب شده و یا پودر شده( درشتی بیسکوییت دلخواه است) رو همراه با شکر و زعفران به مخلوط آرد اضافه میکنیم ۳- شیر و تخم مرغ را داخل ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن به مخلوط آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خودش رو بگیره ۴- بعد داخل ظرفی میریزیم و میزاریم از دمای اولیه اش کم بشه و بعد داخل یخچال میزاریم تا سرد بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ مواد لازم شير پرچرب:(محلى)4ليتر ماست شيرين:2ق غ خ ✍🏻طرز تهيه شير را در قابلمه ى مناست ميزاريم بجوشه ، بعد جوش امدن به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميديم تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر براي ماست ريخته و وقتي شير به دماى 42/45 تا درجه رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو ميكنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه س) دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوبش باشه)رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روي ان را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا 5ساعت بمونه و در اخر ماست را باز كنيد و اب جمع شده روي ان را برداريد و در يخچال قرار بديد نكته ✅سعى كنيد ماست رو يك شبانه رو دست نزنيد تا حسابى خشك بشه و بعد نوش جان كنيد ✅ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد ، چون ابى كه ماست داره در كنار جم ميشه و شما ميتونيد به راحتى ابش رو ازش بگيريد ✅تكرار اين كار باعث ميشه ماست خشك و چكيده اى داشته باشید
ی سیب زمینی و بادمجان. مواد لازم : سیب زمینی بزرگ : 4 عدد. بادمجان : 3 عدد. سینه ی مرغ : نصفی پنیر پیتزا : به مقدار لازم برای سس : شیر : 2 لیوان کره : 2 ق غ. آرد : 2 و نیم ق غ. طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده، به همراه دو قاشق کره پوره میکنیم. پوست بادمجان ها رو گرفته به صورت مکعبی ریز کرده و در روغن سرخ میکنیم. سینه ی مرغ را آبپز کرده خرد میکنیم. سس بشامل را هم آماده میکنیم کنار می‌گذاریم، اول آرد رو با کره کمی تفت می‌دهیم سپس شیر ولرم را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم وقتی غلیظ شد نمک و فلفل را هم بهش اضافه میکنیم. خوب حالا داخل ظرف های سرامیکی یا پیرکس پوره ی سیب زمینی را یک لایه قرار می‌دهیم، سپس بادمجان و مرغ و بعد سس بشامل، سر آخر روشون رو با پنير پیتزا می پوشانیم. و در فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی پنیرها طلایی شوند. و با سس کچاپ یا سس دلخواه سرو میکنیم.
‌ هاتچاکلت ایتالیایی😋🍫‌ ‌ مواد لازم:👇 115 گرم شکلات 50 درصد یک و نیم پیمانه شیر کامل دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت روش تهيه:👇 شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنیدح
🥮 ?😋 ▫️2پاکت خامه صبحانه ▫️2 بسته شکلات شیری (60 گرمی و جمعا120گرم) ▫️2 بسته شکلات تلخ(60 گرمی و جمعا 120) 1 قاشق غذاخوری کره ▫️1.5تا2 بسته بیسکویت پتی بور 🔸خامه ها و کره را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد(ولی نجوشد) وقتی از کناره ها شروع به حباب زدن کرد زیر اجاق گاز را خاموش کنید. شکلات ها را خرد کرده و در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا شکلاتها در درون خامه حل شوند و صبر کنید تا مخلوط شکلاتی به دمای اتاق برسد. بیسکویت های پتی بور را به دو یا سه تکه خرد کنید و در مخلوط شکلات خنک شده را بریزید و مخلوط کنید. اگر کمی شل و آبکی باشد ، نصف بسته بیسکویت باقی مانده را نیز خرد کنید و آن را نیز اضافه کنید و در هر قالبی که می خواهید شکل دهید ، درون قالب را سلفون بکشید و مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید. پس از این زمان آن را از قالب خارج کنید
دستور پخت این خوشمزه : سیب زمینی آب پز ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد گشنیز و جعفری فلفل و زردچوبه بکینگ پودر نمک روغن رب گوجه گوشت چرخکرده پیاز طرز تهیه : پیاز رو تفت میدیم ، گوشت چرخکرده رو بهش اضافه میکنیم و وقتی تغییر رنگ داد ادویه و رب میزنیم . سیب زمینی رو آب پز کرده و میذاریم خوب خنک بشه ، بعد رنده ریز میکنیم . تخم مرغ ، جعفری ، گشنیز ، بکینگ پودر، نمک و ادویه میزنیم . خوب هم میزنیم . یکم مواد رو تو دستمون صاف میکنیم و یکم مواد شکم پر میذاریم روش ، دوباره یکم از مواد سیب زمینی رو روش میذاریم و با دست دورش رو میپوشونیم . تو روغن داغ با حرارت پایین سرخ میکنیم ، نوش جان
🍕 🍕 با نون تست 😍😋 از نون تست مخصوص نان آوران بود خیلی مناسب برای این پیتزا. ۱. اول توی سینی فر یکم روغن میریزیم با قلمو خوب پخش میکنیم بعد کاغذ روغنی میزاریم نون تست ها رو میچینیم تو سینی روی نون تست ها سس گوجه ریخته با یه قاشق خوب پخش میکنیم رو سطح نون. ۲. بعد یه لایه پنیر پیتزا میریزیم برای این لایه میتونید از پنیر ورقه ای هم استفاده کنید. ۳. روش کمی پودر آویشن و پودر سیر میپاشیم. ۴. از ژامبون رنده شده (من از سینه بوقلمون فراوری شده دارا ریختم روش) روی مواد ریخته روشو خوب با وسیله ای مثل پوره کن فشار میدیم که صاف و یه سطح بشه. ۵. روش از مواد خرد شده من از قارچ، فلفل دلمه زرد و نارنجی و فیله مرغ پخته خرد شده ریختم این موقع کمی سس خردل و سس هزار جزیره و پودر پاپریکا و جعفری خشکو خوب مخلوط میکنیم و اندازه یه قاشق مربا خوری رو سطح مواد میریزیم و پخش میکنیم. ۶. برای روش باز پنیر پیتزا رنده شده بعد گوجه گیلاسی نصف شده زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده و کالباس کابانوسی ورقه شده میریزیم. ۷. برای یک ربع تو فر از قبل گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۷۰ میزاریم .
🍨😋 ابتدا دو و نیم پیمانه شیر و دو سوم پیمانه شکر را با هم مخلوط كرده روي حرارت گذاشته همزده تا شكر حل شود و بعد از حل شدن شکر و داغ شدن شیر یک چهارم پیمانه پسته خرد شده را هم اضافه می کنیم هم زده چند دقيقه دیگه روی حرارت می گذاریم بعد از روی حرارت برداشته صبر كرده تا ولرم بشه.سپس سه ق س ژلاتین را با یک چهارم پیمانه اب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری گذاشته تا حل شود.بعد که شیر از حرارت افتاد دویست و پنجاه گرم خامه و یک ق س زعفران غلیظ و یک دوم ق چ هل و یک چهارم پیمانه گلاب را هم به مخلوط شیر اضافه کرده هم زده و بعد هم ژلاتین را که کاملا حل شده و یک دست شده بود را هم به مواد اضافه کرده هم زده تا يكدست بشه بعد در قالب ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد