#کیک_یخچالی_هرمی_با_توت_فرنگی 🥮 ?😋
▫️2پاکت خامه صبحانه
▫️2 بسته شکلات شیری (60 گرمی و جمعا120گرم)
▫️2 بسته شکلات تلخ(60 گرمی و جمعا 120)
1 قاشق غذاخوری کره
▫️1.5تا2 بسته بیسکویت پتی بور
🔸خامه ها و کره را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد(ولی نجوشد) وقتی از کناره ها شروع به حباب زدن کرد زیر اجاق گاز را خاموش کنید. شکلات ها را خرد کرده و در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا شکلاتها در درون خامه حل شوند و صبر کنید تا مخلوط شکلاتی به دمای اتاق برسد. بیسکویت های پتی بور را به دو یا سه تکه خرد کنید و در مخلوط شکلات خنک شده را بریزید و مخلوط کنید. اگر کمی شل و آبکی باشد ، نصف بسته بیسکویت باقی مانده را نیز خرد کنید و آن را نیز اضافه کنید و در هر قالبی که می خواهید شکل دهید ، درون قالب را سلفون بکشید و مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید. پس از این زمان آن را از قالب خارج کنید
دستور پخت این خوشمزه :
سیب زمینی آب پز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
گشنیز و جعفری
فلفل و زردچوبه
بکینگ پودر
نمک
روغن
رب گوجه
گوشت چرخکرده
پیاز
طرز تهیه :
پیاز رو تفت میدیم ، گوشت چرخکرده رو بهش اضافه میکنیم و وقتی تغییر رنگ داد ادویه و رب میزنیم .
سیب زمینی رو آب پز کرده و میذاریم خوب خنک بشه ، بعد رنده ریز میکنیم .
تخم مرغ ، جعفری ، گشنیز ، بکینگ پودر، نمک و ادویه میزنیم . خوب هم میزنیم . یکم مواد رو تو دستمون صاف میکنیم و یکم مواد شکم پر میذاریم روش ، دوباره یکم از مواد سیب زمینی رو روش میذاریم و با دست دورش رو میپوشونیم . تو روغن داغ با حرارت پایین سرخ میکنیم ، نوش جان
🍕 #پیتزا 🍕 با نون تست 😍😋
از نون تست مخصوص نان آوران بود خیلی مناسب برای این پیتزا.
۱. اول توی سینی فر یکم روغن میریزیم با قلمو خوب پخش میکنیم بعد کاغذ روغنی میزاریم نون تست ها رو میچینیم تو سینی روی نون تست ها سس گوجه ریخته با یه قاشق خوب پخش میکنیم رو سطح نون.
۲. بعد یه لایه پنیر پیتزا میریزیم برای این لایه میتونید از پنیر ورقه ای هم استفاده کنید.
۳. روش کمی پودر آویشن و پودر سیر میپاشیم.
۴. از ژامبون رنده شده (من از سینه بوقلمون فراوری شده دارا ریختم روش) روی مواد ریخته روشو خوب با وسیله ای مثل پوره کن فشار میدیم که صاف و یه سطح بشه.
۵. روش از مواد خرد شده من از قارچ، فلفل دلمه زرد و نارنجی و فیله مرغ پخته خرد شده ریختم این موقع کمی سس خردل و سس هزار جزیره و پودر پاپریکا و جعفری خشکو خوب مخلوط میکنیم و اندازه یه قاشق مربا خوری رو سطح مواد میریزیم و پخش میکنیم.
۶. برای روش باز پنیر پیتزا رنده شده بعد گوجه گیلاسی نصف شده زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده و کالباس کابانوسی ورقه شده میریزیم.
۷. برای یک ربع تو فر از قبل گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۷۰ میزاریم .
#دسر_زعفران_و_پسته 🍨😋
ابتدا دو و نیم پیمانه شیر و دو سوم پیمانه شکر را با هم مخلوط كرده روي حرارت گذاشته همزده تا شكر حل شود و بعد از حل شدن شکر و داغ شدن شیر یک چهارم پیمانه پسته خرد شده را هم اضافه می کنیم هم زده چند دقيقه دیگه روی حرارت می گذاریم بعد از روی حرارت برداشته صبر كرده تا ولرم بشه.سپس سه ق س ژلاتین را با یک چهارم پیمانه اب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری گذاشته تا حل شود.بعد که شیر از حرارت افتاد دویست و پنجاه گرم خامه و یک ق س زعفران غلیظ و یک دوم ق چ هل و یک چهارم پیمانه گلاب را هم به مخلوط شیر اضافه کرده هم زده و بعد هم ژلاتین را که کاملا حل شده و یک دست شده بود را هم به مواد اضافه کرده هم زده تا يكدست بشه بعد در قالب ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد
#کتلت_مرغ 🍘 😋
۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین در
۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
#نخود_پلو_با_نخود_آبگوشتی 🍛 😋
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید
تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه
بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم
وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت
🍕 #پیتزا 🍕 با نون تست 😍😋
از نون تست مخصوص نان آوران بود خیلی مناسب برای این پیتزا.
۱. اول توی سینی فر یکم روغن میریزیم با قلمو خوب پخش میکنیم بعد کاغذ روغنی میزاریم نون تست ها رو میچینیم تو سینی روی نون تست ها سس گوجه ریخته با یه قاشق خوب پخش میکنیم رو سطح نون.
۲. بعد یه لایه پنیر پیتزا میریزیم برای این لایه میتونید از پنیر ورقه ای هم استفاده کنید.
۳. روش کمی پودر آویشن و پودر سیر میپاشیم.
۴. از ژامبون رنده شده (من از سینه بوقلمون فراوری شده دارا ریختم روش) روی مواد ریخته روشو خوب با وسیله ای مثل پوره کن فشار میدیم که صاف و یه سطح بشه.
۵. روش از مواد خرد شده من از قارچ، فلفل دلمه زرد و نارنجی و فیله مرغ پخته خرد شده ریختم این موقع کمی سس خردل و سس هزار جزیره و پودر پاپریکا و جعفری خشکو خوب مخلوط میکنیم و اندازه یه قاشق مربا خوری رو سطح مواد میریزیم و پخش میکنیم.
۶. برای روش باز پنیر پیتزا رنده شده بعد گوجه گیلاسی نصف شده زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده و کالباس کابانوسی ورقه شده میریزیم.
۷. برای یک ربع تو فر از قبل گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۷۰ میزاریم .
#ژله 💕
لایه اول ژله انگور رو با بستنی درست کنید و برای خوش رنگ شدن چند قطره رنگ خوراکی لازمه.
لایه دوم. ژله آلورا و بستنی.
لایه سوم. ژله پرتقال و بستنی.
. نکته. هر ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد توش بستنی وانیلی بریزید. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید.
نکته. لایه اول رو که ریختید وقتی نیم بند شد ژله دوم رو که خنک شده بریزید.
😍امروز یه ناهار خونگی سالم ،خوشمزه داریم که بچه ها عاشقشن 🍔🍔
✅مواد لازم 🖊🖊
مرغ چرخ شده یک کیلو
پیاز یک عدد متوسط
سیر دو حبه
پودرسوخاری دو ق غ
نمک فلفل سیاه ،زردچوبه ،اویشن ،کاری به میزان لازم
✅طرز تهیه
مرغ را بشویید و چرخ کنید.مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده ،پودر سوخاری یا نان تست خردشده ،سیر یا پودر سیر، ادویه مخلوط کنید و با دست ورز دهید. مخلوط بدست آمده حالت چسبندگی ندارد .بخاطر همین یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید و در اندازه های همبرگر حدودا ۶ عدد درست کنید.
سپس تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید و همبرگر ها را سرخ کنید و بعد از ۴ الی ۶ دقیقه طرف دیگر همبرگر را سرخ کنید .نوش جان
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسنک_سوسیس_وپیازچه
1 پیمانه شیر
1 ق.چ مخمر خشک
2 پیمانه آرد
2 پیمانه تخم مرغ
1 مشت پیازچه
3 عددسوسیس
1 ق.چ نمک
1.2 ق.چ فلفل
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_کلم_رستورانی
کلم سفید
هویج متوسط
کشمش پلویی
سس مایونز
سس خردل
آب لیمو ترش :۱ ق چ
نمک و فلفل سیاه
شوید تازه
روغن زیتون
ذرت : کمی
(البته در دستور اصلی ذرت نداره )
کمی شکر ( اگه طعم شیربن و دوست دارین)
طرز تهیه:
کلم ها رو تازک خرد کنیبن.
هویج ها رو رنده کنیبن.
کشمش ها رو با آب گرم خیس کنیبن تا کمی نرم بشه .
خردل، مایونز،نمک و فلفل،شوید تازه ی خرد شده،روغن زیتون و با هم مخلوط کنیبن.
به کلم و هویج اصافه کنین.
کشمش خیس کرده رو اضافه کنیین.
مخلوط کنین.
چند ساعت بزارین داخل یخچال.
نووووش جان🙏🏻👍🏼