eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.2هزار دنبال‌کننده
25.7هزار عکس
20.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
پیاز 2 عدد بزرگ گوشت چرخ کرده یک بسته برنج یک لیوان لپه سه چهارم لیوان سبزی معطر خشک شامل(شوید. ریحون. مرزه. جعفری) (میتونید سبزی تازه استفاده کنید) سرکه نصف لیوان شکر چهار قاشق(کم و زیادش به ذائقتون بستگی داره) نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و کاری میزان لازم ماست یا خامه یا سرشیر(نصف لیوان)(اختیاری) (خامه یا ماست مواد دلمه رو چسبناک و منسجم و خوشمزه میکنه) روغن میزان لازم . 1. پیاز رو ریز کرده و تفت میدیم و با گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم. 2و3 . ادویه ها رو میریزیم و تفت میدیم. 4.لپه رو جداگانه پختم. 5. برنج رو بصورت کته میذارم تا آبش تبخیر بشه.(میتونید آبکش کنید) 6.برنج و لپه رو به گوشت اضافه میکنیم. 7.مخلوط میکنیم 8.سبزی ها و خامه و سرکه و شکر رو میریزیم. 9. کامل مخلوط میکنیم و آماده است برای داخل دلمه.
داریم چه خاگینه ای 😋 خیلی راحت ساده یه قاشق غذاخوری خمیرمایه ‌و شکر را با مقداری آب (من نصف کمتر لیوان دسته دار اب ولرم ریختم)مخلوط کردم و گذاشتم ۱۰ دقیقه استراحت کرد.سپس یک عددتخم مرغ ،یک قاشق ماست شیرین ،کمی زعفران و کمی کره آبکرده ( من روغن مایع دو ق زدم)رو به موادمون اضافه کردم و پس از یه دست شدن به آرامی آردمون رو که یک لیوان ونصف به مواد اضافه کردم ، پس از ورز دادن خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دادم و بعد با وردنه پهن کردم و قالب زدم و تو روغن سرخشون کردم ، شیره که سرد شد روی خاگینه هامون میریزیم.درضمن چایی ها جنبه تزیینی دارن برای عکس. به همین سادگی 🌹
👈مواد لازم: نصف لیوان برنج ۲ لیوان آب ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل نصف لیمو رنده شده
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز آموزش یه مدل پیراشکی گوشت رو براتون اوردم که خیلی سریع آمده میشه چون خمیرش بدون مخمر تهیه میشه نیاز به استراحت زیاد نداره ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک ، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
چیپس و پنیر بزنیم داغه داغ😋😋😋 . کف ظرف مورد نظر کمی پنیر بریزید و بعد چیپس بریزید روش.روی چیپسا سوسیس بلغاری و قارچ خرد شده و تفت داده شده میریزیم (سوسیس رو هر مدلی دوس دارین خرد کنید یکم تفتش بدین قارچ هم ورقه ای خرد کنید و تفت بدید)و روشون پنیر میریزیم.حالا دوباره چیپس سوسیس قارچ و پنیر فراوون.روی پنیر هم کمی فلفل دلمه و زیتون خرد شده و ذرت میریزیم آویشن و فلفل هم میپاچیم. روی پنیرمون کمی آب اسپری میکنیم و میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ برای نیم ساعت.۱۰دیقه اخر گریل هم روشن میکنیم . بجای سوسیس از کالباس ژامبون یا حتی مرغ هم میتونین استفاده کنین.من از چیپس ساده و فلفلی استفاده کردم.هم میتونین با نون ساندویجی سرو کنید هم خالی
موزی این مقدار مواد برای این قالب اضافه میاد میتونین مواد کرمشو نصف کنین یا اضافه کرمشو توی شات تک نفره سرو کنین . ژله موز...... نصف بسته مواد کرم : تخم مرغ کامل ...... ۱ عدد  پودر ژلاتین ......۲ قاشق غذاخوری وانیل ......1/3قاشق چای خوری  خامه صبحانه....... ۲۰۰ گرم  شکر ......۱لیوان  پنیر خامه ای...... ۱۰۰ گرم  گردو نگینی ...... نصف پیمانه  نشاسته ذرت........ 2 قاشق غذاخوری  شیر .......۲ لیوان  موز ......۲ عدد نگینی خرد شده  بیسکوییت پتی بور ............۵ عدد . طرز تهیه: اول قالبتونو چرب کنیدو بذارین تو فریزر یک بسته پودر ژله موز رو با  یک و نیم لیوان آب جوش بن ماری کنید (روی بخار اب جوش هم بزنین) تا کاملا شفاف بشه، ژله رو بذارین خنک شه و بعد خنک شدن بریزین تووقالب بذارین تو یخچال تا نیمبند شه شیر رو با نشاسته مخلوط کنین از صافی رد کنین، روی حرارت بزارید مرتب هم بزنین، تخم مرغو شکرو توی ظرف دیگه با همزن بزنین و به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنین این مخلوط حدودا یک ربع روی حرارت هم بزنین تا مثل فرنی غلظت بگیره و میذاریم کنار تا از داغی بیفته. پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد بپاشین بذارین اسفنجی بشه بعد مخلوط کنید بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه بعد بزارید خنک بشه آروم آروم به مخلوط شیر اضافه کنید حالا وانیل را اضافه کنین پنیر خامه ای و خامه رو با هم زن برقی بزنین تا یکدست بشه. کرم که خنک شد مخلوط پنیر و خامه رو بهش اضافه کرده مخلوط کنین. (کل مواد باید سرد باشد ). بیسکوییتا رو چهار قسمت کرده و به همراه موز و گردو رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و روی ژله
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم; 100 گرم کره نرم شده 3 قاشق غذاخوری شکر 1 ق غ خ مخمر (فوری 10 گرم) کمی نمک نصف لیوان شیر گرم 2 تخم مرغ 3 لیوان آرد نصف ق چ خ وانیل (اختیاری) برای داخل؛ شکلات یا مارمالاد ، پودر قند طرز تهیه: شیر ، شکر و مخمر را درون ظرف ریخته ۱۰دقیقه استراحت بدین تا مخمر عمل بیاد سپس سایر مواد مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر رو ورز بدین. حدود 1 ساعت در جای گرم استراحت بدین سپس خمیر را به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و آن را با قالب گرد برش دهید. ۱۵ دقیقه استراحت بدین و در آخر خمیر را درون روغن روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.بعداز خنک شددن با شکلات یا مارمالاد پر کنید. پودر قند پاشیده و نوش جان کنید🥰🥰
😍امروز یه ناهار خونگی سالم ،خوشمزه داریم که بچه ها عاشقشن 🍔🍔 ✅مواد لازم 🖊🖊 مرغ چرخ شده یک کیلو پیاز یک عدد متوسط سیر دو حبه پودرسوخاری دو ق غ نمک فلفل سیاه ،زردچوبه ،اویشن ،کاری به میزان لازم ✅طرز تهیه مرغ را بشویید و چرخ کنید.مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده ،پودر سوخاری یا نان تست خردشده ،سیر یا پودر سیر، ادویه مخلوط کنید و با دست ورز دهید. مخلوط بدست آمده حالت چسبندگی ندارد .بخاطر همین یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید و در اندازه های همبرگر حدودا ۶ عدد درست کنید. سپس تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید و همبرگر ها  را سرخ کنید و بعد از ۴ الی ۶ دقیقه طرف دیگر همبرگر را سرخ کنید .نوش جان
(ویژه تابستان) سربت را با شربت اشتباه نگیرید، یک نوع دسر یا همون بستنی یخی خودمان به زبان ایتالیایی است. معمولا با آب شیرین شده یا با طعم میوه شیرین یا ترش میشود. سربت ها معمولا بدون چربی بوده و این نوع بستنی یخی هیچگونه چربی به دلیل استفاده از آب و میوه ندارد. آب سرد نصف پیمانه هندوانه تکه شده و فریز شده 5 پیمانه توت فرنگی فریز شده یک و یک چهارم پیمانه شکر سه چهارم پیمانه آبلیمو ترش 2 ق غ همه مواد را داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس در ظرف ریخته و سرو کنید یا در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید و 5 دقیقه قبل از سرو کردن از فریزر خارج کنید. میتوانید به جای شکر از عسل استفاده کنید ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
کوکوی مرغ مواد لازم برای۴ نفر ماست چکیده ۱ پیمانه سینه‌ مرغ ۱ عدد تخم مرغ ۸ عدد آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری پیاز متوسط و رنده شده ۱ عدد دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای خوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه ۱- اول مرغ رو با نمك و پیاز و سایر افزونیها آبپز میكنیم.( من خودم معمولا با برگ بو ، پوست پرتقال ، پیاز ، فلفل دلمه ای و ... آبپز میكنم ) بعد اون رو به صورت ریش ریش درمیاریم . ۲- در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها رو با همزن برقی خوب مخلوط میكنیم تا پف كنند و باز هم یك ظرف جدا انتخاب میكنیم و ماست چكیده ، آب زعفران ، آبلیمو، نمك ، زعفران و دارچین رو مخلوط میكنیم . ۳- پیاز رو رنده میكنیم و آبش رو كاملا میگیریم و به مواد اضافه میكنیم و بعد مرغ رو به مواد اضافه میكنیم و حسابی هم میزنیم .بعد از اون تخم مرغ ها رو به آرومی به مواد اضافه میكنیم و دورانی هم میزنیم تا پفش زیاد نخوابه . ۴- ظرف نچسبی رو انتخاب میكنیم و داخلش رو كاملا چرب میكنیم و مایع كوكو رو داخلش میریزیم و سطحش رو خوب صاف میكنیم و روی ظزف كاغذ فویل میكشیم ۵- كوكو رو در طبقه وسط فری كه از 10 دقیقه قبل با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار میدیم. سایر نکات سعی كنید آب پیاز رنده شده را تا حد ممكن بگیرید تا ماده شما شل نشود اگر مواد شما زیادی شل شد یكی دو قاشق آرد به مواد اضافه كنید میتونید مواد رو روی گاز هم سرخ كنید اما برای این كار موادتون باید خیلی سفت تر باشه و حتما سیب زمینی آبپز بهش اضافه شده باشه.
سیب زمینی پفکی مواد لازم برای۸ نفر مواد اصلی سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد سبزی معطر خشک به مقدار لازم پودر پیاز یا سیر به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم پنیر پارمسان پودر شده به مقدار لازم پودر نان به مقدار لازم آرد سوخاری به مقدارلازم طرز تهیه ۱- سیب زمینی ها را آب پز کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.سپس رنده کنید. ۲- همه مواد را (به غیر از آرد سوخاری)با هم مخلوط کنید و به اندازه گردو برداشته و در آرد سوخاری بغلطانید. ۳- در ظرف گودی روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود و در حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید. ۴- سیب زمینی های سرخ شده را روی پارچه تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن برود. سایر نکات پودر پنیر پارمزان قابل حذف است،اما وجودش باعث خوشمزه تر شدن سیب زمینی میشود. منظور از سبزی معطر شوید یا نعنا یا جعفری می باشد. میتوانید به جای سبزی خشک از سبزی تر استفاده کنید.
. هويج 😋 مواد لازم : هویج پخته شده و پوره شده _۱کیلو شکر___________ ۸۰۰ گرم گلاب _۲۰۰ گرم آرد سفید ۳۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰گرم کره ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده غليظ_________ ۵ قاشق غذاخورى طرز تهيه : ابتدا آرد را تفت میدهيم تا بوى خامی آرد گرفته شود ولى نباید رنگش تغییر کند . روغن وکره آب شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود . بعد شکر مخلوط با گلاب و زعفران را خوب هم ميزنيم تا شكر آب شود سپس به مواد اضافه میکنیم ، در آخر هویج پوره شده را اضافه ميكنيم و مرتب هم میزنیم تا وقتی حلوا وسط ظرف جمع شود . حلوا براى سرو كردن آمادست. شما ميتونيد اين حلوا رو به صورت هاى مختلف سرو كنيد . من بوسیله ماسوره شکوفه درشت در قیفهای کوچک نان بستنی ریختم و تزیین کردم . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅