eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه دلچسب برای ملات داخلی روغن مایع 5 تخم مرغ 200 گرم پنیر چدار رنده شده جعفری فلفل سیاه نمک پاپریکا فلفل قرمز برای خمیر پنکیک 2 عدد تخم مرغ 2 فنجان (400 میلی لیتر) شیر 1 قاشق چایخوری نمک 1.5 فنجان آرد مواد رو با هم مخلوط کرده نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پست یه تکنیک هست و میتونید به جای اینکه چندین رنگ خامه درست کنید، از این روش استفاده کنید خیلی سریعتر و نیازی به رنگ کردن خامه نیست‌. نوش جان💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فردا دیر است... امروزت را همین امروز، زندگی کن! همین امروز لذتش را ببر، و همین امروز برای آرزوهایت تلاش کن... حسرت یعنی در گذشته جا مانده‌ای، و نگرانی یعنی اسیرِ آینده‌ای شده‌ای که هنوز نرسیده و اتفاقاتی که هنوز نیفتاده! آینده‌ای که شاید نرسد و اتفاقاتی که شاید نیفتد! بی‌خیالِ چیزهایی که نبودن‌ِشان کیفیتِ بودنت را کم می‌کند آرامش و لبخند را در آغوش بگیر و امروز را همان جوری که دوست داری زندگی کن... ♥️💚
فردا دیر است... امروزت را همین امروز، زندگی کن! همین امروز لذتش را ببر، و همین امروز برای آرزوهایت تلاش کن... حسرت یعنی در گذشته جا مانده‌ای، و نگرانی یعنی اسیرِ آینده‌ای شده‌ای که هنوز نرسیده و اتفاقاتی که هنوز نیفتاده! آینده‌ای که شاید نرسد و اتفاقاتی که شاید نیفتد! بی‌خیالِ چیزهایی که نبودن‌ِشان کیفیتِ بودنت را کم می‌کند آرامش و لبخند را در آغوش بگیر و امروز را همان جوری که دوست داری زندگی کن... ♥️💚
مواد لازم بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد تخم مرغ: 2 عدد ارد سوخاری: مقداری نمک فلفل پودر پیاز و سیر طرز تهيه : بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید... یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اول از همه ی کته کره ای درست کنید. ی پیاز رنده کنید سبک ک شد ی سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید مرغا ک پخت میریم سراغ ادویه جات ک از زردچوبه دارچین فلفل ادویه پلویی و کمی زیره و نمک استفاده کردم.نصف فنجون زرشک و نصف فنجون کشمش پلویی رو نیم ساعت با گلاب خیس کردم و بعد ب مرغا اضافه کردم ی تفت دادم و نصف فنجون زعفرون دم کرده ریختم میتونین خلال پسته و بادوم هم ب این ترکیب اضافه کنید(حتما ب این ترکیب هم کره بزنید).موقع سرو 2کفگیر از برنج رو با این مواد مخلوط میکنیم و میریزیم روی غذا نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز شیرین خلالی شده 2 عدد یا تقریبا 5 فنجان خامه ترش 1 فنجان دوغ 1/2 فنجان نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه حدود 20 دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند. سپس 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود. زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای 1 ساعت خوب سرد شود. حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید. درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید. پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید. برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید. این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( 150 تا 200 گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد ) نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯