9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_لاکچری
صبحانه دلچسب
برای ملات داخلی
روغن مایع
5 تخم مرغ
200 گرم پنیر چدار رنده شده
جعفری
فلفل سیاه نمک پاپریکا
فلفل قرمز
برای خمیر پنکیک
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان (400 میلی لیتر) شیر
1 قاشق چایخوری نمک
1.5 فنجان آرد
مواد رو با هم مخلوط کرده
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#خامه_رنگین_کمانی
این پست یه تکنیک هست و میتونید به جای اینکه چندین رنگ خامه درست کنید، از این روش استفاده کنید خیلی سریعتر و نیازی به رنگ کردن خامه نیست.
نوش جان💖
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فردا دیر است...
امروزت را همین امروز، زندگی کن!
همین امروز لذتش را ببر،
و همین امروز برای آرزوهایت تلاش کن...
حسرت یعنی در گذشته جا ماندهای،
و نگرانی یعنی اسیرِ آیندهای شدهای که هنوز نرسیده و اتفاقاتی که هنوز نیفتاده!
آیندهای که شاید نرسد
و اتفاقاتی که شاید نیفتد!
بیخیالِ چیزهایی که نبودنِشان کیفیتِ بودنت را کم میکند
آرامش و لبخند را در آغوش بگیر و امروز را همان جوری که دوست داری زندگی کن...
♥️💚
فردا دیر است...
امروزت را همین امروز، زندگی کن!
همین امروز لذتش را ببر،
و همین امروز برای آرزوهایت تلاش کن...
حسرت یعنی در گذشته جا ماندهای،
و نگرانی یعنی اسیرِ آیندهای شدهای که هنوز نرسیده و اتفاقاتی که هنوز نیفتاده!
آیندهای که شاید نرسد
و اتفاقاتی که شاید نیفتد!
بیخیالِ چیزهایی که نبودنِشان کیفیتِ بودنت را کم میکند
آرامش و لبخند را در آغوش بگیر و امروز را همان جوری که دوست داری زندگی کن...
♥️💚
#بادمجان_سوخاری_فيليپينى
مواد لازم
بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
طرز تهيه :
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید...
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پلو_مخصوص
اول از همه ی کته کره ای درست کنید. ی پیاز رنده کنید سبک ک شد ی سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید مرغا ک پخت میریم سراغ ادویه جات ک از زردچوبه دارچین فلفل ادویه پلویی و کمی زیره و نمک استفاده کردم.نصف فنجون زرشک و نصف فنجون کشمش پلویی رو نیم ساعت با گلاب خیس کردم و بعد ب مرغا اضافه کردم ی تفت دادم و نصف فنجون زعفرون دم کرده ریختم میتونین خلال پسته و بادوم هم ب این ترکیب اضافه کنید(حتما ب این ترکیب هم کره بزنید).موقع سرو 2کفگیر از برنج رو با این مواد مخلوط میکنیم و میریزیم روی غذا
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سس_پیاز_کاراملی
مواد لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز شیرین خلالی شده 2 عدد یا تقریبا 5 فنجان
خامه ترش 1 فنجان
دوغ 1/2 فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
حدود 20 دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند.
سپس 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.
زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای 1 ساعت خوب سرد شود.
حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.
درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.
پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.
برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.
این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اسنك_گوشت
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( 150 تا 200 گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد )
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯