هدایت شده از تبلیغات پیشروو
تا حالا اسم فامیل بازی کردی؟
📄🖍
حالا با این اپلیکیشن روی گوشیت بازی کن 👇
هدایت شده از خبری 🌹🌹
E.Mario-v563.apk
19.17M
😋بازی اسم فامیل آنلاین
با این اپلیکیشن بصورت آنلاین روی گوشیت با دوستات اسم فامیل بازی کن 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیدسعید مبعث🌹🍃
برپیروان مبارک🌹🍃
مبعث نور اقدس🌹🍃
بر پیروان مبارک🌹🍃
شد منتخب محمد🌹🍃
آن نور پاک ایزد🌹🍃
این خاتم نبوت🌹🍃
بر پیروان مبارک باد🌹🌹
#عید_سعید_مبعث_مبارک🌹🍃🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_خوشمزه
با #خمیر_جادویی
آرد سفید ۵۰۰ گرم
شیر ولرم یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه فوری ۳ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن ۶ قاشق غذاخوری
چند نکته
آرد سفید را قبل از استفاده سه مرتبه الک کنید. شیر باید ولرم باشد، اما نباید به حدی گرم باشد که دست را بسوزاند. شیر باید تا حدی گرما داشته باشد که خمیر مایه در آن حل شود.
✍روش تهیه
شیر، خمیرمایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و بهم بزنید تا شکر حل شود. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیرمایه پف کنند.
اکنون روغن، نمک و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده، بهم بزنید تا مایه یک دست شود. پس از آنکه خمیرمایه و شیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کرد، دو قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. آرام بهم بزنید تا پف خمیرمایه از بین نرود.
سپس مایه را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید. در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا لطیف و یکنواخت شود.
اکنون خمیر باید به مدت یک الی دو ساعت استراحت کند. برای این منظور خمیر را در ظرفی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. میتوانید از سلفون نیز برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید.
پس از گذشت این مدت خمیر جادویی آماده است. از خمیر جادویی میتوان برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی و حتی نان شیرینی نیز استفاده کرد.
💢طرز تهیه کاملا تو #کلیپ مشخصه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
شیرینی_قیطونی
روغن جامد: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی:۷۰ گرم
آرد سفید: ۱۳۰ گرم
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری
مخلوط گلاب و آب نصف لیوان
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کرم_کاسترد
نکته❗️شما میتونید بجای کرم کاسترد ار کرمفیل استفاده کنید میتونید سیب را حذف کنید بیشتر جنبه زیبایی برای رویه کیک داره حتی میتونید کیک را کلا ساده درست کنید بدون کرم خیلی لطیف وخوش طعم است.
✍طرز تهیه
دو لیوان آرد را سه بار الک کنید و کنار بذارید تمامی مواد به دمای محیط برسه.
کرم کاسترد ✍ یک لیوان شیر خنک را با دو قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مرتب بهم بزنید تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت بردارید و توی ظرف بریزید و سلفون روی خود کرم بکشید نه روی کاسه تا کرم رویه نبندد کیک.
دوتا تخم مرغ را با نوک قاشق چایخوری نمک و سه چهارم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل با هم زن بزنید تا کرم مانند و حجمش دوبرابر بشه بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه و کمی بزنید بعد سه چهارم لیوان شیر ولرم اضافه و مخلوط کنید.
بعد آرد را در سه مرحله با یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر روی مایع کیک الک کنید ومخلوط کنید قالب باید ساده باشه طرحدار نباشه میتونید از قالب کمر بندی هم استفاده کتید چرب کنید و آرد پاشی کنید و اضافه آرد را بگیرید مایع کیک را توی قالب بریزید و کرم را طبق فیلم در چهار با شش جهت قالب بذارید و اسلایس سیب را بین کرم بذارید و درفری که از 15دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت تقریبی 45تا 50دقیقه طوریکه اطراف کیک طلایی شده باشه و در اخر روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبعد بذارید تا کاملا سرد بشه وبعد برش بزنید سایز قالب من 21 سانت بود با ارتفاع 5 سانتی.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلوع صبحگاهتون
به طراوت گلهای بهاری
روزتون به زیبایی شکوفهها
صبح زیباتون
سرشار از نیکی
بارش بوسه های خداوند پای تمام آرزوهای
قشنگتون
سلام صبحتون بخیر
💞 @fast_food 💞
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍
ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پودينگ_ليمويي🍋🍋
✍ فر را روي 180 درجه سانتي گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چايخوري رنده پوست ليمو، يكسوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط كنيد.
سفيدهها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بنماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#رول_ژامبون_و_مرغ 😋
طرز تهیه
سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم "که میشه همون پنیر پیتزا"..
پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم به ترتیب توی آرد ، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه..
میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم..
نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مرغ_چیپسی 🍗
1. ۱ لیوان خامه
2. ۱۰۰گرم پنیر چدار رنده شده
3. ۱عدد تخم مرغ
4. ۲لیوان چیپس ذرت خرد شده
5. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
6. ۵۰۰گرم گوشت سینه مرغ
7. ۲لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده
♨️خامه،پنیر چدار رنده شده،تخم مرغ،چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh