47.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک
#تی تاب_خونگی
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع یک چهارم لیوان
آب ولرم یاشیرولرم یک چهارم لیوان
آردیک لیوان ویک چهارم لیوان
شکرنصف لیوان
بکینگ پودریک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
پودرکاکائو یک قاشق مرباخوری
ابتداتخم مرغ وشکرروباهم مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ وکشداربشه بعدوانیل وروغن رومیریزیم دوباره هم میزنیم حالا آب ولرم رو اضافه میکنیم یک قاشق ازآردروبرمیداریم اردوبکینگ پودرروالک میکنیم وبه موادمون اضافه کرده مخلوط میکنیم ازموادمون دوسه قاشق برمیداریم بهش پودرکاکائواضافه میکنیم وبه بقیه یک قاشق آردرواضافه کرده قالب روکاغذروغنی میزاریم چرب میکنیم وموادروداخل قالب میریزیم ازموادکاکائویی روی موادمون مطابق کلیپ میریزیم ودرفرازقبل گرم شده بادرجه ۱۸۰ بمدت تقریبا۳۵ دقیقه میزاریم بعدازپخت روی آن راگریل بالاروشن رو میکنیم تارنگ بگیر
بعدازپخت برش میدیم ولای آنهاروکرم دلخواه میریزیم میتونیدازخامه قنادی،شکلات صبحانه،شکلات تخته ایی ،بریلو،ویاهرچیزی که دردسترستون هست میتونیدلای کیکهابزارین
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #لازانیا_رولی_بدون_فر☝️☝️
قسمت اول✔️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #چکین_استراگانف☝️☝️
قسمت دوم✔️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #لازانیا_رولی_بدون_فر☝️☝️
قست دوم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #لازانیا_رولی_بدون_فر☝️☝️
قسمت سوم✔️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ميني_بازلاما
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس کره بزنید و میل کنید
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالادمرغ_رژیمی_با_سس_بالزامیک
غذایی سبک و لذیذ است
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
کاهو ۱ دسته بزرگ
ذرت ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ عدد
پنیر فتا خرد ۱/۲ پیمانه
برای سس بالزامیک:
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
عسل نصف قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه: ابتدا، سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا ۴ لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود ۳-۴ دقیقه تفت بدهید. تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید در صورت تمایل میتونید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید کاهو را بشویید و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گوجه را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، ذرت و پنیر فتا (خرد شده) و مرغ های خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو نمایید.
مواد لازم و طرز تهیه سس:
سس بالزامیک، روغن زیتون،عسل. سیر رنده شده، نمک و فلفل را در شیشه در دار بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و از آن لذت ببرید.
نکته:
میتونید به سالاد گردو و یا کنجد هم اضافه کنید هم شکل زیباتری داره هم مزه جالبی.
بهتره از گوجه گیلاسی استفاده کنید تا موقع زیر و رو کردن سالاد آب نندازه.
پنیر فتا رو مکعبی بزرگ بزنید تو سالاد خرد نشه شکل بدی بگیره
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کاپ_کیک_باقلوایی🧑🍳
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار
پودر نارگیل یک سوم پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر هل نصف مربا خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
مواد برای شربت
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آب
یک چهارم لیوان گلاب
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_کشمشی
تخم✔️ مرغ 4 عدد✔️ شکر 1 پ ✔️روغن مایع 1 پ✔️ شیر 1 پ✔️ وانیل کمی ✔️بکینگ پودر 1 ق غ✔️ آرد سفیدقنادی 3بار الک شده 2,5 پ
✔️کشمش 1 پ
⏺️طرزتهیه
شکر و تخم مرغ رو با همزن برقی تا زمانی کرم رنگ و شکرش آب شود خوب بزنید بعد مرحله به مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید با لیسک بزنید و وانیل و بکینگ پودر و آرد رو هم اضافه کنید قالب کیک تون رو با روغن یا کره چرب کنید و آرد پاشی کنید و نصف مواد کیکتون رو به قالب بریزید و کشمش هارو در آرد خوب بغلتانید ، و روی نصف مواد بریزید روی اونم نصف دیگر مایه کیک رو بریزید فر رو از قبل گرم کنید با دمای 170 درجه 35 الی 40 دقیقه بپزید بعد از پخت که فر در اوردید بعد از 10 دقیقه از قالب بیرون بیاورید
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_سوخاری
نون تست
ژامبون
پنیر ورقه ای (گودا ، چدار یا…)
پنیر پیتزا (به دلخواه)
تخم مرغ + کمی نمک
پودر سوخاری
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کرپ_صبحانه🧑🍳
شیر:۱لیوان
آرد:۱لیوان
وانیل:۱/۲ق.چ
شکر:۲ق.غ
روغن مایع:۲ق.غ
تخم مرغ:۱عدد
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_شیفون_شکلاتی 🥧🍫
مواد لازم
تخم مرغ متوسط تقریبا ۶۰ گرمی ۴ عدد
آرد ۱و ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
آب جوش ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
وانیل یا اسانس وانیل ۱ ق چ
🔥طرز تهیه🔥
۱. ابتدا کل مواد خشک (آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و بکینگ پودر) و با هم مخلوط و دوبار الک میکنیم.
۲. تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن مخلوط تا کاملا پفکی و غلیظ و کرم رنگ بشه.
۳. بعد روغن و اضافه و کمی با دور کند مخلوط و بعد رو دور تند آب جوش و اضافه میکنیم که باعث پخته شدن تخم مرغ نشه. بعد اینکه تقریبا ۱ تا ۲ دقیقه با دور تند مخلوط شد، مواد خشک و با الک حالت نمک پاش طی ۳ تا ۴ مرحله به مواد اضافه و با مفتول یا همزن دستی مخلوط میکنیم.
۴. این مقدار مواد برای قالب گرد ۱۸ مناسبه اگر ارتفاع بیشتری نیاز دارین و برای ارتفاع کمتر قالب ۲۰ خوبه (ارتفاع قالب ۹)
برای قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ مناسبه.
۵. دما برای تستر ۱۵۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه، ۲۰ دقیقه حرارت بالا و پایین همزمان و ۲۰ دقیقه دوم فقط حرارت پایین.
دما برای فر ۱۷۵ تا ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯