فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابروهات پر شده و آرایشگاها تعطیله😕
کاری نداره خودت تو خونه ابروهاتو با نخ طراحی کن 😳 😀
♾میکرو♾هاشور ♾لیفت ♾رنگ کن ابروهاتو💃💃
اکثر آرایشگرا اعتراض کردن که #رایگان در گذاشتیم 😏
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
زود عضو شین تا پاک نشده
هدایت شده از ذاکرین
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟
اسم خودتم میزاری زن نمونه😑
منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅
آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
#خوراک_لوبیاسبز_با_سس_قارچ
مواد لازم:
•۲لیوان سس قارچ(طرز تهیه اش رو پایین نوشتم براتون)
•۲قاشق چایخوری سویا سس(اگه نداشتید از نمک معمولی استفاده کنید)
•تقریبا ۸۰۰ گرم لوبیا سبز
•فلفل۱/۸قاشق چایخوری
•۱لیوان شیر
•پیاز داغ
طرز تهیه:
۱.سس قارچ و شیر و فلفل سیاه و سویا سس رو با هم ترکیب کنید(دقت کنید که سویا سس خودش شور هست و نمک اگه خواستید اضافه کنید با احتیاط اضافه کنید)و لوبیا سبز ها رو بهش اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۲.یک لایه لوبیا سبز و یک لایه پیاز داغ داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید و در فر ۱۸۰ درجه ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید.
طرز تهیه سس قارچ:
۱.قارچ رو همراه نمک و مقدار کمی کره بزارید روی شعله کم تا آب بندازن بعد شعله رو زیاد کنید تا قارچ ها سرخ بشن و میزاریمشون کنار و بقیه کره رو به تابه اضافه کنید تا ذوب شه و بعد مقداری آرد بهش اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب سس برسید در این مرحله ادویه ها مثل پودر سیر و آویشن و یا پاپریکا بهش اضافه کنید یا اینکه بزارید ساده بمونه.در مرحله اخر قارچ رو هم به سس اضافه کنید.
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍
بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇
❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم
👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد
👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد
❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
هدایت شده از ذاکرین
فوری 🚫
وام ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومانی بانک ملت ۳۶ ماهه مخصوص تمام اقشارجامعه بدون نیاز به معدل
ثبت نام🔰
https://eitaa.com/joinchat/2166292511C78e8bc130a
#اردور_تن_ماهی
نان تست سبوس دار يک بسته بزرگ يا 24 عدد
سس مايونز 3 قاشق غذاخوری
ماست چکيده 5 قاشق غذاخوری
پنير خامه اي يک بسته
تن ماهي سه قوطي
خيارشور درشت 6 تا 7 عدد
جعفري یا شوید دو پيمانه، ساطوري
ابتدا دور نان هاي تست را بگيريد و از وسط آن ها را به دو مثلث برش بزنيد. ابتدا سس مايونز، ماست چکيده و پنيرخامه اي را با يکديگر مخلوط کنيد.
روي هر کدام مقداري از سس ها را ماليده و کمي تن ماهي بگذاريد. خيارشورها را برش هاي خيلي نازک زده و روي تن ها قرار دهيد. نان بعدي را نيز روي مواد قرار داده و مجدداً از مواد فوق روي آن بماليد. اين کار را به همين ترتيب تا آخر ادامه دهيد تا داخل همه مثلث ها از مواد ماليده شود. نان ها را از درازا در ظرف مورد نظر براي سرو قرار دهيد. به يک طرف آن ها از مايه ي سس ماليده و روي آن جعفري ساطوري بپاشيد
نوش جان 💖
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_شیرین
سیب زمینی متوسط ۲عدد
تخم مرغ ۵عدد
شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو
گلاب کمتر از نصف لیوان
هل ۱ ق م
کره ۱۰۰ گرم
وانیل کمی
زعفرون دم کرده کمی
طرز تهیه شیره
۲/۵ لیوان شکر
۱ لیوان آب
نصف لیوان کمتر گلاب
زعفرون به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم .
بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط.
بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه .
بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آش_آماج_یا_اومانج
مواد لازم:
لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ ق غ خ
نمک و فلفل به اندازه
مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند_آشپزی
برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید
از ادویه مخصوص پلو که سبز رنگ است واستفاده کنید. بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_زنجبیلی
آرد قنادی ۳ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان و ۵ ق غ
پودر قند ۲ لیوان
پودر زنجبیل ۱ ق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ ق چ پر
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی ده دقیقه بزنید سفید بشه
سپس پودر زنجبیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید هم بزنید،بعد آرد الک شده را کم کم اضافه کرده
آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد
حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبه،این خمیر نیازی به استراحت نداره.از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گلوله کنید.سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.شیرینی ها رو در سینی فر قرار دهید
یک ق غ شکر رو با دو ق غ اب جوش هم بزنید شکر که حل شد روی هر شیرینی را با برس یا با انگشت ،از شیره بزنید پسته یا گردو یا خرفه بپاشید(من خرفه زدم)
فر رو قبل با دمای ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید،یک دقیقه اول پایین فر رو روشن کنید بعد یک دقیقه خاموش کنید بعد حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گریل رو روشن کنید تا جای که شیرینی ترک بخوره،شرینیها نباید تغییر رنگ بده شیرینی که پخت بزارین تو فر بمونه و خنک بشن بعد از سینی خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خنک قرار دهید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نون_خوشمزه
مواد لازم نان رول مغز دار :
آرد نان ۴۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
شیر ۲۲۰ گرم
مخمر ۶ گرم
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم (دستور اصلی روغن مایع هست ولی من کره استفاده کردم بافت خمیرم خیلی خوب شد )
نمک ۴ گرم
مواد وسط نان
شیر (400 میلی لیتر)
نشاسته (40 گرم) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
(همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ بشه بعد از خنک شدن آن را با همزن بزنید تا صاف شود )
نوتلا
یا فقط مربای البالو
برای رمال
تخم مرغ کامل یک عدد
شیر دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تمام مواد آردی رو با هم اول مخلوط میکنیم؛ من خمیر مایه هم فوری بود ؛ مستقیم به آرد اضافه کردم
تخم مرغ رو اضافه کردم همراه با شیر و گذاشتم تو دستگاه ورز خورد یا با دست ورز بدین شیر رو کم کم اضافه کنید تا خمیر شل نشه؛ خمیر که صاف شد کره رو اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیرتون صاف و یکدست بشه ؛ روی سطح کارتونو کمی چرب کنید و بزارید خمیر برای سی دقیقه استراحت کنه حالا کل خمیر رو پنج تا چونه کنید و دوباره بزارید سی دقیقه دیگه استراحت کنه، بعد هر چونه رو به کمک وردنه باز کتید حتما زیر کارتون کمی آرد بپاشید؛ و لبه کار از مواد فرنی و نوتلا یا ( من خودم مربای آلبالو زدم ترجیحا بدون شیره باشه و خود میوه ی آلبالو باشه) و بعد عین عکس بپیچید در ظرف چرب شده بچینید و روشو با پارچه بپوشونید و در محیط بیست دقیقه استراحت بدید؛ فر رو روی ۱۹۰ درجه گرم کنید رومال این نون یک تخم مرغ کامل رو با کمی وانیل و شیر بزنید و با برس روی نون بزنید و بره تو فر به حدت ۲۵ دقیقه ؛ بعد از فر در بیارید و با پودر پسته تزیین کنید و با چای میل کنید
نوش جان💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_مکرون_نارگیلی
مواد لازم برای لایه زیرین کیک
آرد 120 گرم
شکر 60 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل 1/8 ق چ
شیر 1/3 پیمانه
کره 100 گرم
مواد لازم برای تهیه روی مکرون نارگیلی
سفیده تخم مرغ 3عدد
شکر 60 گرم
پودر نارگیل چرب 110 گرم
از قالب میان تهی سایز 25 یا قالب گرد به قطر 20 سانت استفاده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
ابتدا کره و شکر و زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی 5 دقیقه زده تا شکر کاملا سبک و سفید شود شیر را اضافه کرده دوباره در حد مخلوط شدن میرنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را به مایع کم کم اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم روی مواد را با لیسک صاف کرده و کنار گذاشته در این مرحله سفیده را ابتدا با دور کم زده کمی که کف کرد شکر در طی 3 تا 4 مرحله اضافه میکنیم و با دور تند هم میزنیم تا حالت فوم پیدا کند همزن را کنار گذاشته پودر نارگیل چرب را اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.
مواد نارگیلی را روی مایعی که درست کردیم و در قالب ریختیم میریزیم و خوب صاف میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه قرار میدهیم. 10 دقیقه بعد از پخت که کیک کمی از حرارت افتاد اطرافش را به وسیله چاقو آزاد کرده و کیک رو از قالب خارج کنید
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯