eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
27.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🥮🍗🥮🍗🥮🍗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟ شب گذشته من و فریده در خانه‌ باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج می‌رود ... متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫 ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی : ۸ قاشق غذاخوری شیر : یک لیوان نوتلا : ۳ قاشق چای خوری خامه قنادی و سس شکلاتی و پودر کاکائو برای تزئین : به مقدار لازم این شیک طعمش فوق العادست حتما درست کنید و لذت ببریدتوضیحات کامل توی ویدیو موجوده. نوش جان 💖 🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نان لواش نازک1تا2 عدد سوسیس 150گرم پنیر خامه ای 50 گرم(پنیر محلی، پارمسان،... جایگزین کنید) خامه ترش 2 قاشق غذاخوری (یا ماست چکیده) سبزیجات به دلخواه مقداری گوجه 2 عدد نمک وفلفل (دلخواه ) طرزتهیه : در ابتدا تمام مواد رو نگینی خرد کنید ودر کاسه بریزید وخامه وپنیر (دلخواه) ونمک وفلفل را اضافه ومخلوط کنید. طبق فیلم مواد را روی یک قسمت نان لواش بریزید وپهن کنید(میتونید اول روی نان کمی خامه ویا ماست چکیده بکشید) ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید وبعد لقمه ها را در تخم مرغ بزنید ودر آخر هم در تابه کمی روغن ریخته و سرخ کنید. به همین راحتی نوش جان 💖 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
صبح را با نام خدایی🌺❤️ که محتاج یاری و رحمت او توجه و عشق او گذشت و عفو او هستیم☘ آغاز میکنیم 💯 دوستان خوبم، سلام صبح زیبای تان بخیر 🌷🌷 رحمت خدا شامل حالتان ✅
موادلازم: تخم مرغ ٣عدد آرد٢/٣ليوان،شير وروغن١/٤ليوان نمك وفلفل مقدارى طرز تهیه: چجورنان كرپ رو اماده كنيم؛ همه ى مواد رو باهم مخلوط كرده (كمى با همزن زدم) وداخل تابه مستطيلى شكل با ابعاد٢٠*٣٠ريختم(داخل تابه رو با كمى روغن چرب كنيد) وروى حرارت ملايم قراردادم تا كامل. بپزه وخودشو بگيره،بعد لاى دستمال رولش كردم تا حالتشو حفظ كنه وخشك نشه. مواد ميانى كرپ؛سيب زمينى آبپز دوعدد،خيارشور،جعفرى وپياز چه ريز خرد شده٣ق غ،كالباس ورقه اى،سس مايونز مقدارى سيب زمينى هارو پوست كنده وبا گوشتكوب ميكوبيم وخيارشور وجعفرى وپيازچه رو اضافه كرده با كمى فلفل مخلوط ميكنيم،كرپ رو باز كرده سطحشوبا سس مايونز پر كرده وصاف ميكنيم ورقه هاى ژامبون رو روش قرارداده از مايه سيب زمينى روى كالباسها ميماليم وداخل فويل آلومينيومى رولش ميكنيم،دوتا سه ساعت داخل يخچال قرارداده تا كاملا خودشو بگيره وبرشهاى تميز ومرتبى داشته باشيم نوش جان 💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برنج نیم دانه 1/2 پیمانه نیم پز لپه پخته 1/3 پیمانه باقلا پخته 1/2 پیمانه زرشک قرمز: یک قاشق غ سویا خیس شده یک پیمانه سبزی دلمه; به مقدار دلخواه سرکه سفید 1/2 پیمانه رب انار: دوقاشق غ. شیره خرما یا انگور: دو قاشق غ شکر 3 قاشق غذاخوری پیاز 2 عدد.نمک و فلفل مقدار لازم ابتدا کلم برگهارو توی آب و مقداری نمک درحال جوش میندازیم تا کمی نرم بشن بعد توی صافی میزاریم تا آبشون بره. حالا سویا رو آبکش میکنیم با پیاز و زردچوبه و رب گوجه تفت میدیم. برنج رو نیمپز و آبکشی میکنیم.تمام مواد رو باهم قاطی میکنیم. کف قابلمه روغن ریخته و چند تکه برگ میزاریم بعد مواد رو داخل برگهای کلم ریخته و میپیچیم و توی قابلمه میچینیم. در آخر روی گاز کمی کره گیاهی رو آب میکنیم و مقداری آب و نمک و شیره خرما یا انگور میریزیم کمی که جوش خورد روی دلمه ها میریزیم و میزاریم دلمه ها دم بکشن نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برنج نیم دانه 1/2 پیمانه نیم پز لپه پخته 1/3 پیمانه باقلا پخته 1/2 پیمانه زرشک قرمز: یک قاشق غ سویا خیس شده یک پیمانه سبزی دلمه; به مقدار دلخواه سرکه سفید 1/2 پیمانه رب انار: دوقاشق غ. شیره خرما یا انگور: دو قاشق غ شکر 3 قاشق غذاخوری پیاز 2 عدد.نمک و فلفل مقدار لازم ابتدا کلم برگهارو توی آب و مقداری نمک درحال جوش میندازیم تا کمی نرم بشن بعد توی صافی میزاریم تا آبشون بره. حالا سویا رو آبکش میکنیم با پیاز و زردچوبه و رب گوجه تفت میدیم. برنج رو نیمپز و آبکشی میکنیم.تمام مواد رو باهم قاطی میکنیم. کف قابلمه روغن ریخته و چند تکه برگ میزاریم بعد مواد رو داخل برگهای کلم ریخته و میپیچیم و توی قابلمه میچینیم. در آخر روی گاز کمی کره گیاهی رو آب میکنیم و مقداری آب و نمک و شیره خرما یا انگور میریزیم کمی که جوش خورد روی دلمه ها میریزیم و میزاریم دلمه ها دم بکشن نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بستنی وانیلی یک پیمانه خامه حدودا ۱۰۰گرم شکر سه ق شیر شش ق پوره خرمالو وژلاتین بن ماری شده۲ق غ همه رو مخلوط میکنیم من برای لایه اول دانه چیا رو با شیر مخلوط کردم ریختم بعد از این مواد ریختم توش وگذاشتم داخل یخچال تا یکم خودشو ببنده دوست داشتید یکمم وانیل اضافه کنید نوش جان 💖 🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم پودرقند۹۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۱۰ گرم پودر ماچا ۵ گرم آب سرد نصف استکان اندازه قالب ۱۵×۱۵ طرز تهیه خب برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه ابتدا قالب را چرب کنید وکاغذ روغنی بزارید و ویفرها را توش بچینید سپس پودر ژلاتین را داخل آب سرد ریخته و بن ماری کنید تا شفاف بشه. خب حالا پنیر را بزنید تا نرم و یکدست بشه و به ترتیب و پودر قند را اضافه و هم بزنید.خامه و پودر ماچا را اضافه و مواد رو خوب مخلوط کنید. در این مرحله ژلاتین را اضافه کرده و مواد رو مجددا مخلوط کنید. مایع ما آماده شده حالا میتونید مایع را داخل قالب روی ویفرها بریزید و روشو صاف کنید و بمدت ۳ الی ۴ ساعت بزارید داخل یخچال ببنده.بعد به کمک همون کاغذ روغنی از قالب بکشید بیرون و روی یک کاغذ روغنی برگردونید و برش بزنید و پودر ماچا روش الک کنید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.من روش یک تکه انجیر و برگ نعنا گذاشتم. نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
‍ ‍ مواد اولیه گل كلم (گل شده) 2پیمانه برنج 5پیمانه كلم (1پیمانه) برگ هویج (ریز شده) 1پیمانه ریحان (ریز شده) 1پیمانه شوید (ریز شده) 1پیمانه زیره 4قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم دارچین به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم كره به میزان لازم زعفران (اختیاری) به میزان لازم طرز تهیه: 1- ابتدا برنج را شسته و با آب و نمك خیس می‌كنیم. گل‌كلم، برگ كلم و هویج را كه همگی خرد شده اند درون یك قابلمه به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌‌جوشانیم تا نرم شود و آن را آبكش می‌كنیم. 2- در ظرفی كره اضافه كرده و زیره را درون آن تفت داده و گل كلم، هویج و برگ كلم آبكش شده را با نمك، فلفل و زردچوبه تفت می‌دهیم و كنار می‌گذاریم. 3- برنج را جوشانده و آبكش می‌كنیم. كف قابلمه كاهو یا سیب‌زمینی یا نان گذاشته و روغن می‌ریزیم و كمی زیره می‌‌پاشیم، لابه‌لای برنج، گل كلم، برگ كلم، هویج، شوید و ریحان ریخته و در آخر با كمی روغن و آب و زعفران دم كرده آن را دم كرده و روی آن كمی دارچین و زیره می‌پاشیم. نكات: 1) اگر دوست دارید به این غذا گوشت یا مرغ اضافه كنید. 2) گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میكند. 3) اگر دوست دارید به جای كره از روغن استفاده كنید. 4) این غذا با ته چین ماست بسیار لذیذ تر است نوش جان 💖 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم ½ پیمانه آب جوشیده یا آب مقطر (البته از آب معمولی هم میتونیذ استفاده کنید) + ۱.۵ ق غ آب ۱ ق غ پودر تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی ۱ ق غ پودر قند ۲ ق غ نشاسته ذرت(یکبار هم با ۱ ق غ نشاسته ذرت امتحان کنید، ممکن است با آب و هوای محیط زندگی شما تطبیق بیشتری داشته باشد) ⅛ ق غ پودر مرنگ یا پودر سفیده تخم مرغ رنگ سفید ¼ ق غ گلوکز یا شربت ذرت ۱ قطره رنگ ژله ای گلیسیرین ۷ گرم مواد لازم: تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی را روی آب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود بقیه مواد خشک را اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود یا همه رو با دست هم بزنید (حدود ۲۰ دقیقه با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه.) بعد با کاردک روی مولد می کشیم بعد مطابق با کاردک روی مولد مخصوص می کشیم و ۶-۸ ساعت در محیط قرار می دیم تا خشک بشه. وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم، اگر فر برقی دارید در دمای ۷۰-۸۰ درجه ۱۰-۱۲ دقیقه قرار بدید تا خشک بشه، اگر گیپو زیاد توی فر بمونه خشک و شکننده میشه و تلفات میده. با فر گازی نمیشه. بااین مقدار از مواد حدود ۴.۵ تا ۵ مولد گیپور بدست میاد، بنظر من مقادیر دستورو نصف کنید نوش جان 💖 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش صحیح و اصیل پخت با طعمی فراموش نشدنی😋😋 🍏 🍍 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
27.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش☝️☝️ بهترین جایگزین سالاد کاهو🥗🥗🥙🥙🌮🌮 🍐 🍎 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯