#كاپ_كيك_توت_فرنگی_بدون_فر
مواد اوليه
شكر ٦ ق غ
شير ٨ ق غ
آرد سفید ٨ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٦ ق غ
وانيل ١ ق چ خ
بكينگ پودر ١ ق م خ
رنگ خوراکی سبز و قرمز مقداری
دستور تهيه
ابتدا آردرو دوبار الك كرده و با وانيل و شكر و بكينگ پودر مخلوط كرده ،
تخم مرغ ها رو در ظرف جدا گانه ريخته و با همزن دستي همزده تا يكدست شود سپس روغن رو اضافه كرده و دوباره با همزن دستي همزده و بعد شير رو اضافه كرده و همزده تا يكدست شود و بقيه مواد آردي رو اضافه كرده و با قاشق همزده تا كاملا يكدست شود.
چند قاشق از مایه برداشته و کمی رنگ سبز میزنیم و چند قاشق را ساده ميگذاريم. و داخل قیف میریزیم. و به مایه کیک بیشتر، رنگ قرمز خوراکی اضافه مینماییم
در کپسولها تا نیمه مايه كيك قرمز ريخته و با مایه سبز روی آن طرح برگ میزنیم(مطابق فیلم) و با مایع سفید روی کیک چند دايره ميذاريم همه کپسولها رو در سبد حصیری و یا روی یک توری در قابلمه چيده و درون قابلمه یک استکان آب اضافه كنيد و روي شعله قرار دهيد،هنگامي كه آب به جوش آمد ،شعله را ملايم كرده و با دمكش درب قابلمه رو پوشانده و روي قابلمه قرار دهيد و به مدت ٢٠دقيقه اجازه دهيد تا كاپ كيك ها آماده شود.
اجازه دهید کاپ کیک کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر بگذارید.
نكته ها:
١. حتما اگر از قابلمه و توری استفاده کردید بايد درب قابلمه با دمكش بزاريد وگرنه بخار آب ،كيك رو خراب ميكنه اما اگر طبق فیلم در سبد حصیری بذارید مشکلی نداره
نوش جان 💖
🧁🍓🧁🍓🧁🍓🧁
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖
خدایا..!!!
در آغوش بگیر
"بنده های نیازمندت را"
خدایا اگر لغزشی
امروز ما را فرا گرفت
اگر وسوسه ای
دیگر در انتظار ماست
"ما را عفو کن" و از
"وسوسه ی شیطان"
"دور نگاه دار"....
شنبه تون🍂
سرشار از شیرینی و سلامتی 🌸
❖
#کیک_شکلاتی😋
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر سه قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.داخل قالب بریزید و واسه 40_45 دقیقه داخل فر قرار بدید.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_پنير_قالبي
٢٠٠گرم......بيسكوئيت ترد نمكى
٨٥گرم........كره
٣٥٠گرم......پنيرخامه اي
٢٠٠گرم.....ماست خامه اي
٢ق س.......پنيرپارمزان ١پيمانه.....فلفل دلمه رنگي
١٠٠گرم.....ژامبون خرد شده
٣ق س.......پيازچه خردشده ١حبه........سيررنده شده
١/٢پيمانه..سس مايونز
٢ق س.......پودرژلاتين
١/٢پيمانه..آب سرد 🍴تمام مواد ذكر شده رو نيم ساعت بيرون يخچال ميذاريم تا تقريباً به حرارت محيط برسه.
بيسكوييت نمكى رو خوب خرد مى كنيم، بهتره از غذاساز استفاده كنين تا خوب پودر بشه.
كره آب شده رو بهش اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم.
كره نبايد داغ باشه، وگرنه باعث سفت شدن بيسكوييت ميشه.
پودر به دست اومده رو داخل قالبى كه نايلون انداختين، بريزين و خوب ته قالب فشرده كنين و كنار بذارين.
پودرژلاتين و آب سرد رو با هم مخلوط مى كنيم و روى بخار آب جوش قرار ميديم تا حل بشه.
مايونز و ماست و پنيرخامه اى رو با هم مخلوط مى كنيم تا يكدست بشه.
ژامبون و پيازچه و فلفل دلمه اى رو نگينى خرد مى كنيم و به مخلوطمون اضافه مى كنيم.
پنيرپارمزان و سير رو اضافه مى كنيم و با قاشق هم مى زنيم.
ژلاتين حل شده رو همونجورى گرم به موادمون اضافه مى كنيم.
مواد رو داخل قالب، روى بيسكوييت خرد شده مى ريزيم و با پشت قاشق صاف مى كنيم و حدود دو سه ساعت داخل يخچال ميذاريم تا ببنده.
از قالب خارج مى كنيم و خوشگل تزيين مى كنيم.
مى تونين سالاد رو توى قالب هاى كوچيك به عنوان فينگر فود درست كنين يا تو قالب بزرگ درست كنين و به شكل دلخواه برش بزنين
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نون_خرمایی
کاری از نجمه جون
آرد سفید 4 الی 5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب ولرم دمای 40 درجه 1 لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
( رومال روی نان )
1 قاشق غذاخوری آرد + 1 قاشق غذا خوری روغن + 2 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه ؛
شکر و خمیر مایه را در ظرف ریخته آب ولرم بریزید روی ظرف را به مدت 10 دقیقه بپوشانید تا عمل بیاد ( حتما آب ولرم باشه آب ولرم دمای 40 درجه ؛ نه ولرم روبه سردی باشه و نه گرم که دست بسوزه )
تخم مرغ و روغن را در ظرف همزده حالا خمیرمایه عمل آمده را رویش ریخته به تدریج آرد بریزید تا خمیری نرم و چسبنده حاصل بشه
آرد زیادی باعث میشه نون سفت بشه و خمیر خوب عمل نیاد .
چسبندگی خمیر را با یکی دو قاشق روغن بگیرید .
1 ساعت به خمیر استراحت داده بعد پف خمیر را گرفته .
مواد داخل خمیر ؛
خرمای نرم رو چرخ کنید یا ورز داده مواد دلخواه را به خرما بزنید من پودر دارچین و هل ریختم و دوسه قاشق کره چنگ زدم تا مواد نرم و یکدست شد .
داخل سینی را کمی آرد بپاشید و یک گلوله اندازه ی دلخواه بگیرید و به قطر نیم سانت باز کنید خرما را داخل خمیر گذاشته و خمیر را جمع کنید . خمیر را با دست پهن کنید تا دایره بشه و مانند فیلم عمل کنید .
نانها را در سینی چرب شده با فاصله بچینید و مجداداً 15 الی20 دقیقه استراحت دهید .
بعد از استراحت
مواد رومال را با هم ترکیب کرده و به آرامی روی نانها بزنید .
مدت پخت 30 تا 40 دقیقه حرارت 180
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_برگردان_آناناس
مواد اولیه
برای کارامل:
شکر قهوهای ١۶٠ گرم-٣/۴ پ
کره ۶٠ گرم-۴ق غ
برای کیک:
آرد ١٩٠ گرم-١و١/٢ پ
بیکینگ پودر ٢ ق چ
نمک ١/۴ ق چ
تخم مرغ ٢ تا
وانیل ١ ق چ
کره هم دمای محیط١١٣ گرم-١/٢پ
شکر ٢٠٠ گرم-١ پ
شیر۶٠ گرم-١/۴ پ
آب آناناس ۶٠ گرم-١/۴ پ
آناناس به مقدار دلخواه
گیلاس به مقدار دلخواه
دما ١٨٠ سانتیگراد قالب ٢٣ سانتی مدت ۴۵ دقیقه
طرز تهیه
فر رو روی ١٨٠ گرم کنید و کف و دیواره های قالب رو با روغن مایع یا کره چرب کنید،کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشن و اطراف شروع به قل زدن کنه و بعد کف قالب مورد نظر بریزید و پخشش کنید،و آناناس ها و گیلاس ها رو که خشک کردید کف قالب بزارید و کمی فشار بدید،آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید،در یک ظرف دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه و بعد زرده ها رو اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط بشه،بعد وانیل رو اضافه کنید و بزنید بعد ١/٣ از آرد رو اضافه و با دور کند بزنید،آب آناناس رو اضافه کنید و بزنید،دوباره١/٣ از آرد،شیر رو اضافه کنید و بزنید و در آخر ١/٣ نهایی آرد رو اضافه کنید،سفیده ها رو بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه و بعد به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید،مواد رو روی آناناس ها در قالب بریزید و در فر بزارید تا روی اون طلایی بشه و حتما حتما یه ربع الی نیم ساعت بزارید در قالب خنک بشه بعد برگردونید
نکات
بجای کره و شکر قهوه ای میتونید از شربت غلیظ آناناس استفاده کنید،میتونید آب آناناس رو از دستور حذف کنید و بجاش همون مقدار شیر اضافه کنید،قبل از چیدن آناناس ها کف قالب اونها رو با دستمال خشک کنید،بجای گیلاس میتونید هر چیز دیگه که دوس دارید جایگزین کنید مثل آلبالو،گردو و یا هر مغز و میوه ای که دوس داریدو یا حتی حذفش کنید،میتونید از هر قالبی استفاده کنید،من کمربندی استفاده کردم،تو کمربندی مواد کاراملی کمی نشت میکنه پس یا با فویل دورش رو بپوشونید و یا داخل یه سینی فلزی بزارید و بعد داخل فر بزارید
نوش جان 💖
🍰🍍🍰🍍🍰🍍🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
30.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_چیپسی
۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی
یک ق چ نمک
یک ق چ پودرسیر
یک ق چ ریحان خشک شده
یک ق چ اورگانویاپونه کوهی
نصف ق چ فلفل
روغن
یک سوم فنجان پپرونی
5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
نوش جان 💖
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدای خوبم
دلم میخواد
برای همه بندههایت دعا کنم
دعایی از اعماق وجودم...
خدایا شاد کن دلی را
که گرفته و تنگ است...
بی نیاز کن کسی را که
به درگاهت نیازمند است
امیدوار کن کسی که نااُمید است...
و بگیر دستانی که
اکنون به سوی تو بلند است...
عصرتون زیبا...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلفل_شکم_پر
مواد لازم:
۷ عدد فلفل دلمه ای
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
جعفری ۴۰ گرم
۳ میخک سیر
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۵ گرم نشاسته ذرت
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل
۲۶۰ گرم پنیر رنده شده
۱۷۰ گرم سس گوجه فرنگی
۱۲۰ میلی لیتر آب
۷ عدد گوجه گیلاسی
۳-۴ عدد سیب زمینی
طرز تهیه:
فلفل ها را بار کرده و درون آنها را خالی کنید. آنها را در روغن داغ ، ۲ دقیقه از هر طرف بپزید.
گوشت چرخ کرده را با نشاسته ذرت ، پیاز ، جعفری ، سیر ، روغن زیتون ، تخم مرغ ، فلفل و نمک مخلوط کنید. مواد را بصورت گوشت قلقلی های کوچک آماده کنید.
فلفل ها را در قابلمه قرار دهید و آنها را با پنیر رنده شده، گوشت قلقلی و گوجه گیلاسی پر کنید. سس گوجه فرنگی را به همراه آب بریزید. سیب زمینی ها را در کناره های فلفل ها پخش کرده و با پنیر تفت داده شده ترش کنید.
به مدت ۱ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کاملا_واقعی😱😰🔞
❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞
#سرنوشت #دختری که #تن_فروشی میکند
کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞
#جامعه در دست تغیییر
برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟
اسم خودتم میزاری زن نمونه😑
منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅
آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
28.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#كوكو_ذرت_خوشمزه
آرد ذرت پنیرچدار پیازچه خورد شده شیر تخم مرغ نمک و فلفل
🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تو دهنش باید میزدند!
🔹مسولین خود ارشاد باید تو دهنش میزدند
🔹تو غلط میکنی
🔹تو مگر کسی هستی که نظر بدی؟
🔹پاکترین بچه های این کشور شهید شدند برای اینکه حجاب و دین بمونه.
🔹واکنش تند مسعود عالی نسبت به صحبتهای نوشین معراجی درباره ازدواج سفید و حلال و حرامزاده بودن در حاشیه جشنواره فیلم فجر
🔰انتشار کلیپ اظهارنظر شخصی و کوتاه یک فیلمنامهنویس غیرمشهور در یک نشست حاشیهای جشنواره فجر دربارهی روابط زن و مرد واکنشهای تندی در پی داشته. با وجود عذرخواهی گوینده و بیانیهی دبیرخانه جشنواره (که هیچ ضرورتی نداشت)، یک منبری مشهور و رسانهای (مسعود عالی) در سخنرانی حرم حضرت معصومه که به طور زنده از سیما پخش میشد به مسئولان ارشاد تشر میزند که چرا توی دهان آن خانم نزدهاند. همزمان چندین امام جمعه در اصفهان و قم و کرج و اهواز و شهرهای دیگر، در خطبههای امروز از به دردآمدن دل مؤمنین به خاطر سخنان مذکور و ضرورت برخورد شدید گفتهاند. جالبتر از همه دبیرکل مجمع شیعهشناسی نامهی بلندبالایی به مسئولان ارشاد نوشته و از باب نهی از منکر به این سخنان و رفتارهای هنرمندان سینما اعتراض کرده است.
همهی اینها در حالی است که چند روز از انتشار یک فایل صوتی گویای فساد کلان در مناصب ردهبالای سیاسی و نظامی کشور میگذرد، اما یک روحانی، منبری، امام جمعه و دیگر فعالان مذهبی را نمیتوانید بیابید که این غارت شرمآور او را به یاد فریضهی نهی از منکر انداخته باشد و نگران پامالشدن خون شهدا شده باشد و دلش از دستدرازی و خیانت در اموال عمومی کشور اعتراض به درد آمده باشد و نامهی مطالبهگرانه نوشته باشد.
*
بعدها که کسانی در موضوع بررسی روند سکولارشدن جامعهی ایرانی و تدوین تاریخ انحطاط دین در ایران و ریزش گستردهی سرمایهی اجتماعی تشیع و نهادهای دینی خواهند نوشت، حتما فصلی را به این حساسیت فوقالعادهی قشر مذهبی در مسائل زنان و حجاب و کرختی و بیحسی آنها در مفاسد سیاسی و اقتصادی و فرهنگی اختصاص خواهند داد. و بعید نیست از خطابههای امروز و البته سخنرانی دیروز به عنوان شاهد یاد کنند.
✍ محسنحسام مظاهری
فارغ از نظر خانوم معراجی ،
به نقد صحبت های حاج اقا عالی میپردازم
این ادبیات تند فقط در صورتی پذیرفته است ،
که هزاران برابر آن ( هم از نظر دفعات استفاده و هم از نظر شدت لحن ) خطاب به برخی مسئولین خطاکار
اعم از :
نماینده مجلس ، وزرا ، شورای شهری ها ، سرداران نظامی ، علمای رده بالای حوزوی ، اعضای شورای نگهبان ، مجمع تشخیص ، مجلس خبرگان ، منبریان پرنفوذ ، روسا و معاونین صداوسیما و سایر نهادهای حاکمیتی مثل بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی و ... به کار برده شده باشد!
نمیشود در برابر این همه ظلم های آشکار #برخی افراد در مناصب نامبرده که هزار هزار میلیارد بودجه های مملکت را خلاف دستور اسلام هدر میدهند سکوت مطلق اختیار کرد و در برابر اظهار نظر یک هنرمند در یک جشنواره گریبان چاک کرد و خواستار تو دهنی برای ایشان شد و خون ۲۳۰ هزار شهید را هم خرج آن کرد !
نمیشود
با هر معیاری حساب کنید نمیشود
بله شهدا جانشان را برای اسلام دادند
اما برخی مسئولین که بارها با حرف ها و عملکردها و سیاست هایشان ضربه های بسیار سنگینی به معیشت و فرهنگ و دین مردم زدند بیشتر به اسلام ضربه میزنند یا نظرات شخصی یک هنرمند ؟(که بر اساس آن نه قرار است سیاستگذاری شود و نه قانونگذاری )
اشکالی ندارد
شاید از نظر بنده مسئول الف فاسد است ،
از نظر اقای عالی مسئول ب فاسد است
من نمیگویم اقای عالی باید همان فردی را نقد کند که مدنظر من است
اما بالاخره با هر نوع نگاهی ، عده ای از مسئولین رده بالا در تمام زمینه ها فاسد و خیانتکارند
همان ها را به همین صراحت نقد کنند
ولی نمیکنند
چرا ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیازی نیست سعی کنید همه را از خود راضی نگه دارید و نظر همه را جلب کنید.
وقتی به انتهای زندگی می رسید...
در برابر خدا جواب پس می دهید، نه مردم.
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
❣درود بر شما
🌸 صبح زیبایتان بخیر
❣روزتان پر از برکت و سلامتی
🌸لبریز از موفقيت و سرافرازی
❣سرشار از صلح وسازش
🌸آکنده از دوستی و مهربانی
❣سراسر شادی و دلخوشى
🌸توأم با رخدادهای خوب
❣روزتان بینظیر
🌸و دلتان گرم و باصفا
❣از عشق به خالق یکتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_طوری
#میانوعده
اموزش چند تا میان وعده خوشمزه براے اهل خونه😍
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نسکافه_ای_با_طعم_متفاوت
موادلازم
آرد۲۲۵ گرم
کره۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت۵۰ گرم
پودرقند۶۰ گرم
نسکافه ۲ق غ
وانیل وآب جوش مقداری
پودرقند وکره را باهمزن حسابی مخلوط میکنیم تارنگش کاملا روشن بشه.وانیل و نسکافه حل شده درآب جوش(آب بسیار کم درحد۱تا۲ق)اضافه میکنیم ویکم مخلوط میکنیم بعدازاون آردونشاسته الک شده رو اضافه میکنیم وبادورتند همزن مخلوط میکنیم تاخمیریکدست بشه.وقتیکه خمیر آماده شد باقیف وماسوره هرمدلی که دوس دارین شکوفه بزنین.شیرینی هاروداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۶۰درجه برای ۱۰تا۱۲قیقه قراربدین.
نکته:شکلات چیپسی هاروقبل ازاینکه بذارین تو فر روی شیرینیاتون بذارین تابهش بچسبه و همچنین شیرینیتون خیلی تو فر نمونه ک حالت بیسکوییتی پیدا کنه.چون شیرینیه کاملا نرم و خوش بافتیه
نوش جان💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دسر شیری شکلاتی با سس گیلاس(جایگزینش توت فرنگی خوبه)😋🍓🍒
مواد لازم:👇
4 لیوان شیر (اندازه لیوان 200 میلی لیتر است)
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1/2 ق وانیل
کره 1 قاشق غذاخوری
یک بسته شکلات تلخ حدودا 80 گرم
1 بسته پنیر لبنه یا خامه ای حدودا 300 گرم
طرز تهیه:👇
شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر و وانیل را به یک قابلمه اضافه کرده و با هم زدن مداوم آن را بپزید. یک قاشق غذاخوری کره و یک بسته شکلات اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از غلیظ شدن مخلوط ، آن را از روی حرارت برداشته ، پنیر اضافه کرده و مخلوط کنید. آن را با مخلوط کن مخلوط کرده ، سپس در فنجان های سرو بریزید.
برای سس گیلاس(یا توت فرنگی):👇
گیلاس های یخ زده(میتونید بجاش توت فرنگی استفاده کنید) را در قابلمه ای که با افزودن دو قاشق غذاخوری شکر ، یک قاشق چای خوری نشاسته و یک قاشق غذاخوری آب لیمو در انتها پخته شده ریخته و یک قاشق چای خوری کره اضافه می کنیم تا سس براق شود. وقتی سس کمی خنک شد ، آن را روی دسر پخش کنید.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯